Henüz 3 kere görüştük ama üçünde de kendimize engel olamayıp yakınlaştık. Kafamda çok soru işareti var ama şu an soramıyorum ne meraklı demesin diye. Sizce seksle başlayan ilişkinin evliliğe gitmesi mümkün mü?

Henüz 3 kere görüştük ama üçünde de kendimize engel olamayıp yakınlaştık. Kafamda çok soru işareti var ama şu an soramıyorum ne meraklı demesin diye. Sizce seksle başlayan ilişkinin evliliğe gitmesi mümkün mü?

On prensiplere anlaşıp sen ne istiyorsun o ne istiyor, onu konuşup öyle kenardan köşeden verip evliliğe zorlayıp belli aşamaya getirdikten sonra verseydin olurdu, adam o konulara getirmeden bir süre seni kullanır gidebilir bu durum aklının bir köşesinde dursun, alan memnun veren memnunlar benim için no problem
Neden evliliğe gitmesini bekliyorsun ki? Evliliğe gitmemeli hiçbir şey. Bu devirde evlenmek saçmalıktır bir erkek için. Evlilik erkek düşmanı bir müessesedir.
Belli olmaz
İlla sevgili olmak için flört dönemi
Sevgililik
Nişanlılık evlilik diye bir kural yok
Bir bakarsin nikah masasindasin
Cevap
43Cevap
Hayatta her şey mümkün emin ol sadece ona bağlı olduğunu göster yeter.
Turk erkegi b*cerdigi kizla kolay kolay evlenmez. Kafaniza sokun artik şunu. Nadirdir boyle evlenen. Ilk buluşmalarda boyle yakınlaşan kiz kimlere kimlere vermistir diye düşünür. Boyle birini de ne eşi olarak ne de cocuklarinin annesi olarak görür. Seninle zevkini alır yoluna bakar.
Daha 3. günden ilişkiye girmissin napsin seni benimle giren herkesle girer diye düşünüp kullanıp atar seni
Neden kullanmış olsun ben de istedim o da istedi ortada kullanma diye bir şey söz konusu değil
İstediğin belli neden atar sen evlenmek istersin o istemez seninle işim olmaz der o şekil kullanıp atar yani
Türk erkeklerinin kafasini biliyorsun olmaz yani bence kendini daha fazla umutlandirip çocuğa baglanma
Çok zor bir ihtimal, ilk görüşmede bana kendini teslim eden benim gözümde çok basit bir kişiliğe sahiptir...
sadece seks ise gitmez zor belki kıskandırırsan olabilir
Belli olmaz, bazen ten uyumu vaz geçilmez olabilir
Bizimki o yönde ilerliyordu beni bıraktı sevdiğinden o kadar emindim ki işler ciddileşmeye başlayınca kaçtı. Umarım sen öyle olmazsın ama kendini artık çek her fırsatta teslim olmamaya çalış.
Bunu bir türk kızı sorardı sadece bir tek ve sordu
İki gün sonra göreceğin muamele benimle yapan herkesle yapar şeklinde olacak onun için evliliği unut onunla
Aslında böyle düşünecek biri değil, ben de öyle biri değilim ama aramızda bir çekim var
Erkek evlilik denince direkt olarak bu meseleleri düşünür maalesef şimdi göremezsin o konular açılsın kavgayı gör. Ayrıca çekim konusunda haklı olabilirsin benim de çekim yaşadıklarım oldu ama bitirdim çünkü sadece cinsellik için olacaktı ben evlilik istiyordum
nasıl bir düşünce tarzı olduğunu anlamıyorum evliliğin içerisinde cinsellik de var hatta önemli bir kısmını oluşturuyor. Diğer konularda da iyi biriyse neden evlenmek istemeyesin ki
Erkekler sevgililik döneminde sahiplenmiyor kadını evlilik kadar
hep aynı soru. türk erkeğinden böyle bir şey beklemeyin. 3 kere görüşüp seksle başlayıp neyin evliliği anlamıyoruım. böyle kıza erkekler güvenmez.
Mümkün tabii. Neden mümkün olmasın. Slk erkek çok 😅
Erkeğe bağlı. Düşünce yapısını az çok biliyorsan cevap sende
Her ilişki evliliğe gitmeyebilir. Yine de evlenip mutlu olmanı dilerim.
Hiç zannetmem senin gb birine adam kendine karı yapmaz
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Hayatta her şey mümkün
Kimilerine göre diyelim
Türkiye nin a. birligine girmesi gibi öyle düşün
Tutku varsa neden olmasın
Keşke bitse ama nerdee
Kişiden kişiye değişir bu dediğiniz karakter meselesi
Çocuk seni sevdiyse elbette mümkün.
Hayır olsun f*ck bulmuşsun 😂
Mümkün tadında gaklaş doyur yeter
Çatır çatır sorman lazım delirme
Bitebilir mümkün neden olmasın
Mumkun neden olmasin gonuller bir olunca
Mümkün değil.. kendini aldatma
Neden olmasın şimdi herkes evlendikten sonra mı seks yapıyo sanıyosun
@wendettaaa hayır ama ilişki sevgi yerine seks ile basladiysa kendini kandirirsin
f*ck olupta evlenen çok var
@wendettaaa ozaman evlen ne diyim. Yarın pişman olma ama
Kendi açımdan demiyorum ama yapanlar var
Hamilelik olursa mecburen...
Evet mümkün neden olmasın
kişye göre değişir
Mümkün
Gelir neden gelmesin
Sevgi varsa mümkün
Bilinmez
Zannetmem
Olabilir