Selâmm 🧚🏻
Partnerinizin cinsel problemleri sizi ondan soğutur mu?

#okey #okeyrötar
Selâmm 🧚🏻
Partnerinizin cinsel problemleri sizi ondan soğutur mu?

#okey #okeyrötar
Merhaba, ben soğumam kesinlikle çünkü cinsellik önemsiz benim için şimdi günümüzde kadın erkek de fark etmiyor herkes cinsellik için evleniyor cinsellik olmazsa kimse evlenmiyor bile. benim için aşık olmak önemli. ama her insanın kararı da farklı, mesela bu sorun ile karşı karşıya kalanlara tavsiyelerim şunlar Cinsel sorunlar, açık ve dürüst iletişimle ele alınmalıdır. Sorunları anlamak, birlikte çözüm aramak ve destek olmak önemlidir. Empati göstermek ve partnerin duygularını anlamak, ilişkide bağlılığı ve yakınlığı artırabilir. Cinsel sorunlar çiftlerin kendi başlarına çözemeyecekleri karmaşık durumlar olabilir. Bir cinsel terapist veya uzmana başvurmak, çözüm odaklı destek almanıza yardımcı olabilir. Uzmanlar, çiftlere sorunları ele alma ve ilişkilerini iyileştirme konusunda rehberlik edebilir. Cinsel sorunlar, çiftlerin farklı cinsel deneyimlere ve aktivitelere yönelmelerini gerektirebilir. Cinsel yaşamda farklılıklar denemek, cinsel tatmini artırabilir ve çiftler arasında bağlılık sağlayabilir. Birlikte yeni şeyler denemek ve farklı yollar keşfetmek, cinsel tatmini ve bağlılığı artırabilir. iyi günler.
Şayet bu problemlerin çözümü için çaba sarf etmiyorsa o zaman soğumakla beraber ilişkiyi de noktalarım büyük ihtimalle. Bencillik bu çünkü.
Çözüm aramıyorsa tabiki soğurum ya bu benim hislerime ve orgazmıma önem vermiyor demek olur çünkü
Cevap
8Cevap
Çözmek adına çaba yok ise sorun yokmuş gibi davranıyor ise soğutur. Bencillik net..
soğumam elbette çözüm ararız olmuyorsa ben onu öyle kabul ederim
Problemi umursamıyorsa ve ortadan kaldırmaya uğraşmıyorsa soğutur.
Tabiki soğutur sonuçta seks zevke dayalı bi sistem sistem bozuksa sorun olur
gecici olduğu için sanmiyorum
evet birde çözmeye çalışmıyorsa direk soğurum
yes soğutur
Soğutur
Evet soğutur
Evet soğutuyo