O hiç bir şey yapmasa bile olur zevki ona yaşatmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 17 yaşındayken zevklerin heyecanların enn tatlısını bana ilk kez yaşatan bir hatun vardı hala unutamam onu, ilk öğretmenim ilk hatunum, kendisi 32 yaşındaydı boşanmış yalnız yaşıyordu, ablamın da en yakın arkadaşıydı... ilk kez sarıldığımızda heyecandan mutluluktan elim ayağım titriyordu resmen ve penisim çatlıycakmış gibi semmmmsertti o an ve ben utanıp kendimi geri çektikçe hatun kendini bastırmıştı penisi hissetmek için.. kıyafetleydik önce.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşahsen ben de hiçbişey yapamamıştım adeta, her şeyi hatun yapmıştı, kıyafetlerimi çıkartmayı bile :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok tek ondan değil, genellikle ilkler %95 unutulmaz (iyi de geçse kötü de geçse) oluyo bu da insanın egosunu arttırıyo istwr istemez
He bi de istediğinden bolca var ülkede09 Yorumla
Soran+1 yılEgoyla alakası yok karşımdakini zevklendirmek hoşuma gidiyor bana zevk veriyor. İlişkide hem aktif hem pasif olmayı severim. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum
Soran+1 yılBen öğreteyim ona istiyorum ama pekte mümkün değil çünkü bakirler evliliği beklediği için bakirdir genelde
Soran+1 yılAseksüel kız mı kaynıyor bilemem asıl herkes istekli nerede aradığına bağlı
Soran+1 yılBurada zaten bulamazsın ki ben biseksim kızların çoğu istemiyor seksting felan
+1 yılŞimdi KS nin hepsi bakirim diye damlar 😂😂😂😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle olanların ne suçu var
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke ilişkiyi bana sen öğretsen. İlk başlarda pasif kalsamda sonraya doğru ben aktif , sen pasif olsan
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksamda yazsan belki karşılıklı çaba gösteririz ve başarırız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seviştim ama cinsel birliktelik yaşamadım sayılırmı seks zevkini hiç tatmadım
05 Yorumla
Soran+1 yılYok böyle hiç bir deneyimi olmamış olsun🤣 ben açayım onu hatta utansın felan işi bana bıraksın girdiğimdeki yüzünü görmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılGirdiğimdeki senmi s1kıceksin abi shshhs
Soran+1 yılHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ayyy yanlış olmuş ya içime sokarken işte
Cevap sahibi+1 yılBi emin olamadım senden ama olsun ben farklı fantezilere açığım shshsggw
Cevap sahibi+1 yılBeni hiç içine alan olmadı oral bile yapmadılar 🥹
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce opusmedim bile ve geç kalmış hissediyorum ama isteğim aşırı fazla. Evliliğe kadar olur mu biriyle bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kendimi böyle bir kadına sakladım 24 senedir.. emin olamadım hiç. 😌
00 Yorumla
+1 yılBakir erkek 😁😁😁 kalmadı artık öyle erkek ve kadın genel olarak bence bak keyfine zevkine gitsin uğraşma 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılBakir erkek sandığından fazla var sadece sesleri çıkmıyor azgınlar gibi kendilerini belli etmiyorlar
- +1 yıl
Valla inan ki bir sürü çevrem var buna bende dahil olmak üzere hiç yok çevremde varsa öyle bulduysan helal olsun cinsiyet olarak da farketmez bayan erkek bakir bulmak çok zor artık
+1 yıl28 yaşında hiç ilişkisi olmamış ben ve bu yazıyı okuyorum
00 Yorumla
+1 yılMuhtesem bir dusunce, harika bir fantezi, olaganustu bir durum.. gercekten cok guzel bir dusunce
00 YorumlaGenellikle erkekler ister bu tarz biseyi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikte biraz maskülenim galiba aktif olmayı istiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir fantaxin varmış
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok farklı fantezilerim var benim
- +1 yıl
Dinlemek istiyorum isterseniz
Soran+1 yılçiş fantezisi birinin üzerine işemek ve üzerime işenmesi, klitrosime tazikli şekilde işenmesi, mastürbasyon yaparken biri tarafından izlenmek, bana mastürbasyon yapılması kız/erkek fark etmez, grup, kabinlerde kendimi tatmin etmek, inlemelerimi birileri duyması, olgun erkek fantezim var bide
Soran+1 yılHa bide doktor fantezim var
- +1 yıl
Ooo baya renkli fantaxin varmış kimmiş hu merak ettim
Hm tak kelepçeyi otur üstüne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılKS ninbl bakirlik oranini arttıracak bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ya keşke beni milli etsen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep yazıyorum bı kaç gündür siteye
Cevap sahibi+1 yılÇıkan yok :(
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNe zevk alacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermek hoşumq gidiyor hele inlemeye aşırı azıy*rum
- +1 yıl
O zaman iletişime geç benimle aradığını buldun
Soran+1 yılSen ambulansı sürerken üzerinde zıplayım mı
- +1 yıl
Olur Fantezi dünyamı öğrenmek istermisin
Soran+1 yılİsterim
- +1 yıl
Bekliyorum özele
- +1 yıl
Gelecekmisin
- +1 yıl
Zıplıyorsun sanırım başarılar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyasat o zaman canm
00 Yorumla Senin gibi hatun lazım
00 Yorumla
+1 yılHemen geliyorum 🫠😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gelir simdi bakirler
00 Yorumla
+1 yılBakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle öyle
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılDuacin olurlar
00 YorumlaSen bakir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakir bir erkeğin ilki olmayı isterdim, aktif olmayı sevmemden mi kaynaklanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat