Cinsel Yaşam 75 b göğüs 96 basen 60 kiloda biri için sizce güzel mi kalça ve göğüs dik? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Güncellemeler+1 yıl 80b olacaktı yanlış yazmışım? Güncellemeler+1 yıl 80b göğüs 96 basen 1.60 boy 60 kilo biri için ideal mi? 75 b göğüs 96 basen 60 kiloda biri için sizce güzel mi kalça ve göğüs dik? Cevapla Güzellik Soruları Basen Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Basenlerin biraz geniş, birkaç kilo da fazlan var, göğüs ölçün gayet ideal 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç 60 kilo gibi durmuyorum Yorumla cesaretyada +1 yıl E görmeden ne desem boş demekki😅 Yorumla
banadadededediler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Harika bişeydir bence yani gözümde canlandı da:) ama herkesin bi zevki var bilemezsin ki 1 0 Yorumla
Lordreal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Fiziksel olarak güzellik kavramı biraz bana saçma geliyor bu soruyu aynaya geçip kendine sorsana cevabını bana yaz. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Maksat kafa dağıtmak yoksa inan kimseye göre şekil alacak biri değilim Yorumla Lordreal +1 yıl O güzel saçlarına ve kafana fazla takma be sonun benim gibi olur :) Yorumla Soran +1 yıl 😀 dur ya bişey olduğu yok taktımıyorumda Yorumla Lordreal +1 yıl Sana nasıl ulaşabilirim? İstek atabilr misin beraber kafa dağıtalım Yorumla Soran +1 yıl Yok yok böyle iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bnce sanslısın kıymetini bbilmelisin 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok ıyısın bnce ıdealın de otesınde mukemmel Soran +1 yıl 🙈 Cevap sahibi +1 yıl Yasın nedır Soran +1 yıl 30 Cevap sahibi +1 yıl Yasta olarak supersınDık mı peki gogusler Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Hımm superTen rengın nedır pekı Soran +1 yıl Esmer buğday gibi Cevap sahibi +1 yıl Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana Soran +1 yıl Maalesef Cevap sahibi +1 yıl Buradan soramam ama yas
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D bence hafif geriye doğru çıkık kalçan var :) 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uuuuuu 😜 şey eriyorum Yorumla Soran +1 yıl 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D nereye doğru eriyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aaaa :D Yorumla Soran +1 yıl 😀 bıktn mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😜 şey bikmam ki senden heheheh Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Harika ama görmek lazım 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayıldım ölçülerine, özellikle kalçalar Yorumla Soran +1 yıl 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşsak olur mu Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayellerim çöktü😵💫 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oyy tertemiz ya, masalah 1 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. bayaa iyi kim bu 1 5 Yorumla secretman077 +1 yıl sen misin bebiş Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla secretman077 +1 yıl nerdesin senn istek atman lazım acilindn Yorumla secretman077 +1 yıl huhu Yorumla secretman077 +1 yıl nerdesin Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kapalı mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil ama ne önemi var ki Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Daha çekici geliyorlar ama önemi yok tabii ki Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fizye göre göğüsler küçük kalıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 75 değil yanlış yazmışım 80b Yorumla mur_aaat34 +1 yıl 80 B iyidir o zaman Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Muhtesem bence 1 5 Yorumla cevher67 +1 yıl Kalcalar shakira gibi olmalı yuvarlak Yorumla Soran +1 yıl 🙈 Yorumla cevher67 +1 yıl Vuuuu🤣🤣 Yorumla cevher67 +1 yıl Kadinda kalca onemli bel ince olaca Yorumla cevher67 +1 yıl Balıketli hatum candır offf offf Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl memen yok gerisi iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 80b olacaktı yanlış yazmışım Yorumla Sinan0161 +1 yıl O zmn südyen giyebilirsin😃 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 ne gıcıksn Yorumla Sinan0161 +1 yıl sen gıcıksın ondan:) Yorumla Soran +1 yıl Belli belli 🙂 Yorumla
Hardcorebdsm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Güzel ama göğüs az 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 80b yanlış yazmışım Yorumla Hardcorebdsm +1 yıl İdare eder Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence cok iyi. ben begendim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kotu 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yas? Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bekar yani hala Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hafif tontik. ve bakireNeden bekarsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilemeyecegim sen kendini begeniyor musun 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendini begeniyorsan kimin ne dedigi hic onemli degil gec aynanin karsisina dunyanin en guzel kadini benim de ve mutlu et kendini Yorumla Soran +1 yıl Evet beğeniyorum soruyuda öylesine paylaştım maksat kafa dağıtmak olsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi en iyisini yapmissin, istersen yaz 2 dertlesiriz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama yazamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden :( Yorumla Soran +1 yıl 🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir istisna uygula bana ama kaide bozulmaz 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Bu sorudan sonra imkansız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sizin cok guzel oldugunuzu bildigim icin istiyorum bunu ama ,? Bence yapin benim icin Yorumla Soran +1 yıl Yapamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim icin yapin kimseye boyle israr etmemistim Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl boyu kac bu kızın 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 1.60 80b Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl 160 60 sa ve dedgın gıbıyse kalcası ben cok guzel bulurum Yorumla Soran +1 yıl Evet hepsi doğru Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl ama gızlısın sen ya Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmasam bu soruyu sormazdım zaten Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl yanı gızlı sorda ne bılıyım hanı yazıbılelmde Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle bu sorudan sonra imkansız Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl ne varmıskı sorunda yaa aa Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyiymiş 1 0 Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl göbeğin kalça be memenden büyük değilse mesele yok 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 96 büyük biraz sanki 1 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi bence 1 1 Yorumla centilmen0007 +1 yıl Biri kötü mu dedi Yorumla
scropiox Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Boy kaç 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 1.60 Yorumla scropiox +1 yıl Haafif zayıflarsan tam benliksin Yorumla scropiox +1 yıl 80b mi daha da güzel o zaman onu görmemiştim Yorumla Soran +1 yıl Kilolu durmuyorumki Yorumla scropiox +1 yıl Ondan değil özele gel bi Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesf Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. güzel 1 1 Yorumla zaferrsancak +1 yıl daha güzel Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Görmeden anlamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Basenlerin biraz geniş, birkaç kilo da fazlan var, göğüs ölçün gayet ideal
Ama hiç 60 kilo gibi durmuyorum
E görmeden ne desem boş demekki😅
Harika bişeydir bence yani gözümde canlandı da:) ama herkesin bi zevki var bilemezsin ki
Fiziksel olarak güzellik kavramı biraz bana saçma geliyor bu soruyu aynaya geçip kendine sorsana cevabını bana yaz.
Maksat kafa dağıtmak yoksa inan kimseye göre şekil alacak biri değilim
O güzel saçlarına ve kafana fazla takma be sonun benim gibi olur :)
😀 dur ya bişey olduğu yok taktımıyorumda
Sana nasıl ulaşabilirim? İstek atabilr misin beraber kafa dağıtalım
Yok yok böyle iyi
Cok ıyısın bnce ıdealın de otesınde mukemmel
🙈
Yasın nedır
30
Yasta olarak supersın
Dık mı peki gogusler
Evet
Hımm super
Ten rengın nedır pekı
Esmer buğday gibi
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Maalesef
Buradan soramam ama yas
:D bence hafif geriye doğru çıkık kalçan var :)
Evet 😀
Uuuuuu 😜 şey eriyorum
🙈
:D nereye doğru eriyoruz
Evet aaaa :D
😀 bıktn mı
😜 şey bikmam ki senden heheheh
Harika ama görmek lazım
Bayıldım ölçülerine, özellikle kalçalar
🙈
Özelden konuşsak olur mu
Maalesef
Hayellerim çöktü😵💫
Enfes bence özellikle göğüs
oyy tertemiz ya, masalah
bayaa iyi kim bu
sen misin bebiş
👍
nerdesin senn istek atman lazım acilindn
huhu
nerdesin
Kapalı mı
Değil ama ne önemi var ki
Daha çekici geliyorlar ama önemi yok tabii ki
Fizye göre göğüsler küçük kalıyor
75 değil yanlış yazmışım 80b
80 B iyidir o zaman
Muhtesem bence
Kalcalar shakira gibi olmalı yuvarlak
🙈
Vuuuu🤣🤣
Kadinda kalca onemli bel ince olaca
Balıketli hatum candır offf offf
memen yok gerisi iyi
80b olacaktı yanlış yazmışım
O zmn südyen giyebilirsin😃
😀😀 ne gıcıksn
sen gıcıksın ondan:)
Belli belli 🙂
Güzel ama göğüs az
80b yanlış yazmışım
İdare eder
Bence cok iyi. ben begendim
Kotu
maalesef
🙂
Yas?
30
Hmm bekar yani hala
Evet
Hafif tontik. ve bakire
Neden bekarsin
Bilemeyecegim sen kendini begeniyor musun
Evet
Sen kendini begeniyorsan kimin ne dedigi hic onemli degil gec aynanin karsisina dunyanin en guzel kadini benim de ve mutlu et kendini
Evet beğeniyorum soruyuda öylesine paylaştım maksat kafa dağıtmak olsn
Tabi en iyisini yapmissin, istersen yaz 2 dertlesiriz
Teşekkürler ama yazamam
Neden :(
🤷♀️
Bir istisna uygula bana ama kaide bozulmaz 🙏
Bu sorudan sonra imkansız
Ben sizin cok guzel oldugunuzu bildigim icin istiyorum bunu ama ,? Bence yapin benim icin
Yapamam
Benim icin yapin kimseye boyle israr etmemistim
boyu kac bu kızın
1.60 80b
160 60 sa ve dedgın gıbıyse kalcası ben cok guzel bulurum
Evet hepsi doğru
ama gızlısın sen ya
Gizli olmasam bu soruyu sormazdım zaten
yanı gızlı sorda ne bılıyım hanı yazıbılelmde
Olmaz öyle bu sorudan sonra imkansız
ne varmıskı sorunda yaa aa
İyiymiş