Göğüslerim 80 beden ve dolgun duruyor ama biraz ayrık yani tam birleşmiyor yan yatınca çatalı görünüyor sadece.
20 yaşındayım yaşıma göre ölçüsü iyi mi?
20 yaşındayım yaşıma göre ölçüsü iyi mi?
göğüsün yaşa göresi 18 öncesi içindir.. sen artık 20 yaşında bir kadınsın. haliyle göğüslerin daha büyümez. biraz küçük ama çokta önemli değil.
Göğüs olcusunde yas önemli degil pek ayrıca onemli olan Cup
Arkadaş meme sizde hala 80, 90 denen şeyleri büyüklük zannediyorsunuz. 80 ne A, B, C ne? Göz kararımı alıyorsunuz sudyenleri?
Normali bu aslında, kadınlığı hissettiren ölçüdür bence. Daha küçüğü psikoloji bozar, büyüğü ise kadını yorar.
Cevap
29Cevap
Bu yaştan sonra büyümez, ve ölçüsü gayet güzel fazlası iyi olmaz limoni yeterlidir :)
erkekler bu konu da ne kadar da çok bilgi sahibi..:)
İyidir iyi, zaten çocuk yapınca büyüyecek göğüslerin. Şimdilik iyi bak onlara 😊😊😉
Hiç Kimseye Bakma Çok iyisin ;)
Açık kahverengi :/
95 c üstü olmadıkça hikaye göğüs dediğin yürüdükçe Bingil Bingil oynama bel ince göğüsler 100 olan kadın bulsam zaten oturup kapısında yatarım
normal bir ölçü zaten
beden bilmiyom göğüs arası gidip gelebilcek şekilde yerli olsa yeterli kavraması önemli
Bna versene benim yok
Washington portakalı gibi.
Evlenince daha çok büyür sıkıntı yapma
Umarim
cup önemli o dediğin sırt ölçüsü
Cup nasıl anlasılıyo
internette vardı ölçme yolları bir tanesi göğüs altından bir tanesi üstünden ölçülüp aradaki farka gmre bulunuyordu
Cup f?
oha değildir yanlış bakmışsındır
Büyuk mu kucuk mu
f cup çok aşırı büyük bişey yani 80 bedende hele böyle göğüslerinin senden 1 metre önden gitmesi falan olur a olur b olur hadi c olsun yani nası hesapladın sen
Göğüs altından ölçtum 95 çıktı göğüs ustunden ölçtum 83 çıktı bu son ölçtüğüm. Az once yanlıs ölçmusum ama deatekli 85 giyiyorum nasıl oluyo bu anlayamadım
ya öyle saçma şey mi olur alttan ölçünce 95 üstten 83
Ya ikisinin farkını alıyosun isteee. Her sitedeki ölçüde farklı çıkıyo. Destekli 85 giyiyorum iste
85A falan büyük ihtimalle
a cup falan göğüs üstünden 83 ölçtüysen... B cup 95 falan ölçmen lazım 80 falan sıkmaz senin ya da göğüslerin o kadar sarkmışki alttan 95 üstten 83 ölçüyorsun imkanı yok onun canım k. b ya da kilon fazla onu bilemedim ama b cup bir vatandaşta alt 68 falan gelir üstte 90 falan gelir oranlar yazıyor internette 80 beden ölçünce 80 beden olduğunu mu zannediyorsun? Dediğim gibi üstten ölçtüğünde 83 geliyorsa 80 b cupsındır 85 dediğinde göğüs ölçün değil zaten .
a b c d noldu bacim bir harf söyle
Rakam değil de cup size önemli. A B C D DD?
F ama sutyensiz. Yanlis ölcmus olabilirim buyuk ihtimal yanlis ölctum
85 canım benim, destek li kullan, düzelecektir
90 olsa daha iyi olurdu :)
80normal ama 85 daha iyi
Destekli 85 giyiyorum 80 dar sıkıyo
Seninki gayet iyi o zaman. ele avuca geliyor iste
Sıkıntı yapma benimde 88
Ölçüsü iyi sıkıntı yok
90 cok mu büyük oluyordu normalde?
90 büyük
haydi beyler ego şişirelim biraz
zamala sarkar arkadaşım toparlayıcı kullan
Normal büyük olmasını ister miydin :)
gayet iyi.
Sütyeni çıkarınca sağa sola ayrılıyorlar mı?
Evet :/
Yatarken sütyeni çıkartıyor musun?
Evet. F cup ölçüsü kaç beden?
Bilmiyorum ki. Destekli sütyen mi giyiyorsun?
Nornalde destekli 85 giyiyorum 80 sıkıyo
Göğüslerinin büyüklüğü güzel. Sütyen sıkınca üstten taşıyor dimi?
Yes
Şu an sütyen yoktur herhalde?
iyii cok iyi
80 c mi
Cup nasıl ölcüluyo ki
Pes yani bunu erkek olarak banami soruyorsun
Ölctum f cup ama yanlis da olabilir sutyensiz böyle
F var mı yaa sutyenin etiketine bak
O ne ya ufacik ele gelmez o
ufakk
çok iyi
Vauuu😰