+1 yılOlmamalı. Sevgililiği de saçma buluyorum. Seviyorum, aşkından ölüyorum diyorsun ee cehenneme götürüyorsun ama? Bu nasıl sevdadır kardeşim? İstemem ben böyle bişi. Evlenmeden ilişki yaşamak da, temas etmek de günah. Hatta şunu da ekleyeyim:

bunu da böyle iliştireyim 24 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu bu evet. Eig olmayı hakettiniz hanımefendi 👸🏻
- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılBen teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🥰💖
- +1 yıl
🥰☁️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin kendi kararı ama ben istemem
12 Yorumla
Soran+1 yılFikrin için teşekkürler. En doğrusu 🦋
- +1 yıl
Rica ederim :)
Durumun doğru ya da yanlış olduğu göreceli bir kavram düzeltilmesi gereken bir şey varsa bu da göreceli yani genel bir doğru ya da yanlış yok
10 Yorumla
+1 yılYasamamayi tercih ediyorum. Nisanliyiz diyip nisanliliga guvrnip her seyi yasiyorlar sonra ayrilinca zort oluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez sanmam hata daha kötüye gider, artık bir açıdan iyi gibi ama yani işin sonunda acı veriyor gibi.
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan iyi?
Cevap sahibi+1 yılHani derler ya özgürüm hayatımı yaşıyorum mutlu oluyorum falan, bilmiyorum oda yalancı mutluluk mu, en çok erkekler için geçerli, gerçi ayrılınca zor oluyor ve sıkıntı başlıyor orada başlıyor esasında. Evlilik düşünenler mantıklı ama bu zamanda evlilik zor.
Soran+1 yılErkekler de daha çok maalesef evet.. Boşanınca evet orası da ayrı sorun. Mantıklı ama gerçekten zor. Tek bir doğru insan bile bulamıyor kimse..
Cevap sahibi+1 yılDünyanın çivisi çıkmış, zor işler ayrıca herkes biribirne karışmış, ben multuyum çok yakışıklık yaşadım millet bir kız bulamazken bende kızlar kadınlar bir sürü, ama şimdi yalnızım kafam rahat, ama yalnız kalan insanlara, bulamayana, evlenemeyene elbette üzülüyorum bende, abi ya benim sevgilim yok diyen insan üzmüştü beni bu sitede, benim kuzenlerim boşandılar biride nerdeyse boşanma safhasına geldi geçensene nerdeyese. Dikkat etmek gerekli.
Soran+1 yılAh o kadar haklısınız ki , ne denir ki.. En mantıklısı şimdi ama aşksız da olmuyo bi yandan 😂. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Cevap sahibi+1 yılBol şanslar kuzum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar. Bilmeden veya kandırılarak yapılanları bir kaç kenara koyuyorum tabi. Daha da kötü olacağını düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden ya da kandırılarak mı.. Düşünülebilir..
Cevap sahibi+1 yılBilmeden veya kandırılarak kısmı insanın bu konuda tam irade sahibi olamadığı durumlar için. Seçimin söz konusu olmadığı. Kötü bir konu girmeyeyim detaya
Hayırlı günler.
Soran+1 yılHaklısınız. Doğru evet. Cevabınız için teşekkür ederim 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnca sene yapmadım, bulduğum kızlar bakire çıkmadı.
12 Yorumla
Soran+1 yılSırf bunun için mi?
Cevap sahibi+1 yılBerbat bir şey. İsteseydim kimleri kimleri götürürdüm. Birde bazıları inanmıyor bakir olduğuma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyle birsey mi düşünüyorsunuz ki. En güzeli bence evlilik Sonrasinda olması
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi düşünüyorsunuz o zaman bende evlilik sonrasında olmasi taraftarıyım.
Soran+1 yılKesinlikle. Cevabınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapmam. İnançlarım gereği. Karşımdaki tecrübeli olsun isterim ama.
05 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak 🤔
Cevap sahibi+1 yılŞöyle olucak. Ben biriyle sevişmemiş olucam. Karşımdaki de bir şeyler yaşamış biri olucak. Zaten bu zamanda herkes bi şeyler yaşıyor. Bulmak çok zor olmaz.
Soran+1 yılZor diye niye başkasına dokunmuş birini tercih ettin anlamadım tuhafmış
Cevap sahibi+1 yılTecrübesiz insanla olmaz bence. Nasıl yapacağını bilmeli. Nereye dokunacağını nasıl yalayacağını herr şeyi.
Soran+1 yılTövbe yarabbim Tövbe. Evlendikten sonra tecrübe edersiniz bol bol 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Durum düzelmez, böyle devam eder.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmut edelim gene de
Soran+1 yılVay halimize o zaman.. Yazık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru bulmuyorum canım
10 Yorumla
+1 yılOlursa olur olmazsa olmaz..
00 Yorumla
+1 yılHoş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişisine gore degisir
00 Yorumla
+1 yılÖnemsiz