Helal valla harbi kızsın tebrikler en azından doğruları söylemiş kız kızda bakirelik önemli diyen arkadaş hangi kadın veya erkek ilişki yaşamamış ki karşı tarafın kusursuz bakire olmasını bekliyosun senin bu kafayla bulacağın kadın tipi tam olarak şu sözle ifade etcem kasnak yuvarlandı elek oldu eski o. r. u. s. p. u. l. a. r melek oldu bulursun diktirmiş birini devam edersin hayatına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benim için önemli değil. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam.
Eğer ben koruyorsan benim için önemli ve hayatımdan çıkarırım net
Benim için değil zaten olay bacak arasında değil kafadadır
Dürüst olsun bu konuda hayatıma alırım, gizler son dakikaya bırakırsa olmaz
Bakir degil bakire takintim yok benden sonra onemli
hiç bi önemi yok sevgililerim patlak olsada olur :d
Sevip güvenirsem bakireligin hiçbir önemi yok zerre önemi yok beni benden sonraki ilgilendirir...
Önemli değil aksine yaramaz cilgin kadınları çekici bulurum. 😃
Benden öncesi önemli değil.
Ya bu işleri bırakın bence rahat olun
Bekaret günümüzde önemsiz bir şey artık
Önemli tabi ki çıkarırım
Çok umursamam sevdim ise
Bilemiyorum O İnsanın Bendeki Yeri Önemli
kriter değil benim için
Çok önemlidir kimisi içinde değildir
Önemlidir tabiki
Önemli değil
Degil kesinlikle
Önemli
@TipsizZüğürt tamam sen koyden tavuk al
Tavuklarmı bakire oluyor. Senin gibi eğlenmelik kızlar olmuyor galiba
@TipsizZüğürt ahahah senin zihniyetindeki cahillerle takilmiyorum size arkadan vurdurtup bakireyim diyenler denk gelsinde gorun gununuzu 😂
Sen demenle ben cahilmi olacakmışım. Kafan hiçmi çalışmıyor. Ayrıca kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme
@TipsizZüğürt bakir olup bakire isteyenlere saygim var ama onune gelen kadinla yatip bakire isteyene yok
Helal valla harbi kızsın tebrikler en azından doğruları söylemiş kız kızda bakirelik önemli diyen arkadaş hangi kadın veya erkek ilişki yaşamamış ki karşı tarafın kusursuz bakire olmasını bekliyosun senin bu kafayla bulacağın kadın tipi tam olarak şu sözle ifade etcem kasnak yuvarlandı elek oldu eski o. r. u. s. p. u. l. a. r melek oldu bulursun diktirmiş birini devam edersin hayatına
Konu bekaret önemlimiydi. Konuyu nereye getirdin öyle
@Ardıçç sonunda anlattiklarimi anlayan birisi 👏
Evet önemli
Ben çıkarıldım
Hicbi önemi yok
Evet