Bekaret sizce önemli mi? Benim için önemli filan değil, saçma bulduğum bir durum. Ama ailemin öğretisine göre bu belli bir zamanda olmalıymış. Benim tercihim konusunda bir şey söylemiyorlar ama hayatında ona göre şekillenir diyorlar. Ben anlıyamıyorum bu durumları. Şu an 18 yaşındayım, bakireyim ve tampon kullandım. Bizimkiler o zaman senin bakire olmadığını düşünür diyorlar, öyle düşünülse ne olur ki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesinlikle önemsiz. Ne zaman bitecek hu ulkede bu cehalet cidden bilmiyorum
Bende anlayamıyorum. Bunu kimler ne için bu kadar önemli kılıyor?
Eee yani sonucta ülkemizde arap dini hakim , öyle olunca da haliyle yobaz arap kültürü bunu insanlarin beynine kazıyor.
O zaman önüne gelene yatacaksın Hayat böyle deyip devam edeceksin
Ben öyle demeyi düşünüyordum ama sonra ileme karşı vicdan yaptım. Bu durum beni üzdü.
Aileme*
Vicdan azabı Yapacak bir şey yok canım seni anlayan birisi ise kabul ederim etmiyorsa güle güle dersin üzülecek bir şey yok
Bilemiyorum. Annem diyorki şöyle yaparsan şöyle bir hayatın olur. Böyle bazı şeyleri düşündükce kötü oluyorum. Halbuki hic ilişki filan yaşamadım, hiç sevgilim filan olmadı ama yinede sanki bana bu durum kötüymüş gibi geliyor. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Çevremdeki herkes biz çok keşke dedik sen deme bitanem filan diyorlar. Sonra içime dert oluyor.
Olay ne Tam anlatmak ister misin öbür tarafta İstersen
Ben olayı şöyle açıklayayım. Geçenlerde ben ped yerine tampon kullanmaya başlamıştım. Annemde bunu duyunca sakın böyle bir şey yapma bakireliğin bozulur dedi. Bende ne önemi var dedim. Tampon kullanmak pede göre daha kullanışlı ve sağlıklïymış bunun dışında bir şey bilmiyordum ve annemede anlattım. Daha sonra ennem gitti tamponları çöpe attı. Bu durum benim umrumda filan olamadı. Sonra akşam geldi ve benimle konuşmak istediğini söyledi.
Sana ulaşılmıyor burada
Buradan konusalım. Ben burdan yazıyorum. İzin verirsen devamını anlatacağım. Sizde bana yardımcı olun.
Anlatıyorum.
Annem ben uyumaya yakın odama geldi ve benimle konusmak istediğini söyledi. Bana siz erkekler hakkında bilgi verdi diyebilirim, sizlerden baya bahsetti. Erkekler hicbir zaman güvenilmezdir dedi. Sen istedigin her kisiyle birlikte olursan sana değer vermezler, seninle ciddi bir şey düşünmezler dedi. Sevgilin olsun gezin tozun eglenin birbirinizi tanıyın ama belli bir zamana kadar yatak arkadaşlığï yapmayın dedi. Eğer ben birisiyle birlikte olursam ilerde evlendigim zaman eşim bana güvenmezmis. Bununla ilgili bilgiler verdi ve aslında bana birçok şey anlattığını söyleyebilirim. Daha sonrasındaysa ben vicdan azabı çekdiğimden bahsedebilirim. Halbuki kimseyle hicbir yakınlaşmam olmamasına rağmen. Bu durum biraz beni yıprattı diyebilirim.
Ne kadar duyarlı bir kızsın Gerçekten tebrik ediyorum seni annen çok güzel şeyler söylemiş çok akıllı bir kadın anneni dinlemelisin Tabii ki asla vicdan azabı çekme sadece seni anlayabilecek aklı başında olgun işi gücü düzgün birisiyle tanışman ı öneririm Konuşmak istersen dinlerim
Öyle mi? Annemi anlıyorum aslında. Sadece benim iyiliğimi düşünüyor, bunu görebiliyorum. Yinede bazen bana abartıyormus gibi geliyor. Mesela tamponumu çöpe attı. Bana kullanmamımın iyi olmuyacağını söyleseydi ben zaten kullanmazdım, bu durum beni üzdü diyebilirim.
Hiç üzülme canım moralini bozma takıntı yapma Seni anlayan anlar anlamazsa güle güle dersin o kadar basit Seni seven böyle sevecek Annen çok iyi bir kadın
Tesekkür ederim. Bu bana iyi geldi. Bu konuda annnemkle sıkıntı filan yaşamadık sadece bana biraz öğütler verdi yinede ben onu üzdüğümü düşünmüştüm. Umarım sizde hayatınızda güzel ilerlersiniz.
Senin o muhteşem gönlüne selam olsun canım istediğin zaman yazabilirsin
Anal, oral veya vajinal olarak ilişkin olmadıysa bakiresin.
Bakirelik benim icinde önemli değil ayrıca tampon kullananların bakire olmadığını düşünen bi toplumumuz var ama bu yanlış
Açıkcası ben kendi yaşıtlarımın buna önem verdiğini düşünmüyorum ama yinede ailede böyle söylenmiyor. Bu durum kafamı karıştırıyor.
Yeni nesil öyle önem vermiyor bende 18 yaşımdayım bende eski insanlara göre hala aynı durum
Bu konuda sana karşı nasıl bir tutum sergiliyorlar?
Bana karşı farklı bi tutumları yok olmaz diye de düşünüyorum
İlerde bakire deilim çok sevdiğim sevgilime bunu nasıl solicem derken gorusuruz
Söylesek ne olur ki. Bana olan sevgisi anında biter mi?
Evett burada öyle cokk soru var neden saniosun
bu tarz çok soru olmasının sebebi güzelim kızların senin gibi yobaz dağdan inme kanka birlikte olması, kimse dengini bulamıyor ki bekaret denen şeyi önemli gören arap kafalı türkolar yüzünden (iki cins için de geçerli)
bakirim fakat günümüzde bunun değerli görüldüğünü düşünmüyorum hatta negatif
Kimseyi takma