Bana hep amacı cinsellik ve eğlence olan erkekler yaklaşıyor. Hani başta ilk birkaç gün hafta çok iyi verici aşık ama amaçları hep hemen cinsellik. Ben de hayır diyince zaten of pof diyip gidiyorlar ya da evet diyince de sadece seks için değer verip aşık oluyolar. Ondan seks ve fizik üzerine değil de daha derin bağlarla kurulmalı ilk ilişki bence ve ilk 3 ay cinsellik olmamalı. Ama bu kriterler uyan erkek yok asla. Hiçbiri gerçekten sevmiyor ve emek vermiyor ne yapayom?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O iş zorlamayla olmaz. Seksi Dünyada ki bütün kadın ve erkekler ister ve yapar, sadece Türkiye'de ki bır grup seks değil aşk istiyorum diyen değişik kız türü dışında :)
Seks kötü bir şey değildir, anlayın şunu artık. Adamla yatar kalkarsın, gittiği yere kadar gider. Sıkılan çeker gider, sıkılmayan devam eder. Yani seks yapmazsam adam beni sever diye düşünme, öyle bir şey yok.Gidecek adam seks yapsan da gider, yapmasan da, kalacak adam da kalır.
Ayrıca şu emek verme saçmalığını bir kenara atın artık, neye emek vereceksin?
Nedir emek vermek?
İki kişi biribirini istiyorsa birlikte olurlar, bir taraf istemiyorsa da birlikte olmazlar bu kadar basit. 2 kişi biribirini zaten istiyorken neye emek verilecek?
Açıkçası seks konusunu sorun etmeyen kızlar varken seks yapmayan kızın yanına bile yaklaşmam, hangi çağda yaşıyoruz? Hayat güzel, yaşamak varken kimsenin peşinden koşarak hayatımı harcamam.
07 Yorumla- +1 yıl
Cehennemde başarılar Allah'tan hiç mi korkmuyorsun zina haram
- +1 yıl
Çok iyi böyle devam cenaze namazında kildirma o zaman kabirede gommesinler seni çöplüğe atsınlar cesedini söyle.
- +1 yıl
Vay babam vay be guldum devam devam anlat sevdim seni
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum bence de öyle. seksten keyif almayan gider. Bekletip naza çekmenin bi anlamı yok. seks dışında uyum yoksa da doyunca bitirirsin.
En İyi Cevaplar
Sana değerli olduğunu hissettirsin verdiğin değerin karşılığını versin ona ufak taviz verdiğinde nasıl değerlendirip yorumlamasıma bak zaten bu konuda tecrübe edinmişsin değer kıymet bilen ciddi ilişkilerde ufak şeyler daha cazip çekici kılar ilişkiyi ama içzgiler olmazsa olmazı
Son olarak herkesi aynı kefeye koymamak gerek00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Belli bir yaşa gelmiş düzenli işi ve geliri olan erkekler senin aradığın profile daha uygun. O yüzden sinekleri kendinden uzak tutmalısın. Çünkü onların varlığı gerçek taliplerinin gelişini de engeller.
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri varsa bana da söyleyin jcjsncjdx
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
95Cevap
Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var. Öncelikle, ilişkilerinizi başlatmadan önce, potansiyel partnerlerinizle değerleriniz ve beklentileriniz hakkında konuşmanız önemlidir. Bu, karşılıklı olarak ne istediğinizi anlamaya yardımcı olabilir ve gelecekteki hayal kırıklıklarını azaltabilir. İlişkinizin başlangıcında yavaş gitmeyi ve cinsel ilişki gibi şeyleri daha derin bir bağ kurduktan sonra konuşmayı tercih ederseniz, bu konuda dürüst olmanız önemlidir. Gerçekten sevmek, zaman alabilir ve bu nedenle, bir ilişkiyi başlatmak için acele etmek yerine, doğru kişiyi bulana kadar beklemek daha iyidir. Unutmayın, gerçek bir ilişki emek gerektirir ve doğru kişiyi bulduğunuzda, bu emeğin karşılığını alacaksınız.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle konuşuyorum sma ona rağmen hepsi cinsellik için acele ediyor ben de bitiriyordum ç
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevabı zaten kendin vermişsin. Duygusal bir şeyler besleyen, aşık olan adam cinselliği ikinci planda tutar. İster tabi yine ister ama sana saygılıdır. Hazır hissetmiyorum dersin peki der mesela. Ya da hiç istemiyorum dersin yine peki der. Cinselliğe değil sana önem verir. Benim de ciddi bir ilişkim vardı, ilk bir buçuk ay hiç cinsel şeyler konuşmadık sadece arada o tarz göndermeler yapıyordum gülüp geçiyordu. Sonrasında o da kendini hazır hissetti ve 8 aylık ilişkimiz boyunca kendisine bir kere fotoğraf at demedim. Hep o kendi isteğiyle attı. Her gün atıyordu ben istemeden. Seksting falan da değil ha, tepkilerimi vs. seviyordu sanırım. Nedenini tam ben de çözemedim.
419 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte bence de öyle olmalı ama çoğu erkek seks alamadığı amda kıza ilgisi ve sevgisi bitiyor geçiyor işte gerçekten sevmiyorlar ondan ben de hep yalnızım. şu an biri var daha 2 gündür tanıştık işte öpüştük ben seks için reddettim o da demedi filan ben de hayır dedim ama iyi davranıyor bakalım yine dener reddedince ilgisi azalacak mı yoksa çabalamaya devam edecek mi.
Cevap sahibi+1 yıl2 günde öpüşmüşsün adamla. Hayatta bırakmaz seni. Ama duygusal bir şeyler besleyeceğini sanmıyorum. Çünkü çok basit kalmışsın çok yanlış bence. Kendini naza ver bırak biraz çaba harcasınlar senin için. Dudaklarına dokunmak için bile iyi bi çaba harcasınlar ki hem buna değdi desinler hem de o zamana kadar birbirinizi iyi tanımış olun. Sen adamla öpüşmüşsün bile. Şimdi o belki de ilerde vücuduna dokunmak isteyecek. Ya da sadece öpüşsem de olur yalnız kalmaktan iyidir diyecek. Sevmese de duracak. Belki gerçekten sever ya da seviyordur bilemem. Ama bana kalırsa bir başkasında daha güzel şeyler yaşayabilecek olursa çekip gidecektir.
Soran+1 yılHerkes öyle zaten iyisini bulunca gider. Ayrıca şimdiki erkekler emek vermek istemiyor ki. Hepsi asalak gibi geziyor dibinde yıllarca. Benim exlerim geziyor işte.
Cevap sahibi+1 yılE tamam işte asalak gibi dibinde gezenden ne fayda alabilirsin? Herkes iyisini bulunca gider diyorsun da ben cinsel anlamda bahsediyorum. Başka biriyle daha güzel cinselik yaşayacak da olsam bu aşık olduğum kadında önemli değil. Böyle düşünen çok erkek var. Sen sadece kimseye aşık olmadığı için önüne gelene yürüyenleri görüyorsun. Aşık olan zaten kimseye yürümediği için kolay kolay göremezsin ki onları. Emek vermek istemiyorlar çünkü çoğu cinsellik istiyorlar. Sen aşk isteyeni sevgi isteyeni bulmalısın ve bu süreçte de kendini vicdanen rahat ve hazır hissetmeye dikkat etmelisin.
Soran+1 yılEvet aynen ben hep cinsellik isteyen ve çevresindeki en iyiye saldıran erkekleri buluyorum. Seven erkekler var ama bana denk gelmedi. İşte cidden seven hayatını bana adayan erkek olsa keşle.
Cevap sahibi+1 yılİlla bulursun. Eğer güzel bi kadınsan çevren abaza dolacaktır, kimin ne niyette olduğunu anlaman çok zor olur. O yüzden kendini basite indirgeme lütfen. Naza çek işleri zorlaştır elde etmek için çaba harcasınlar.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten naza çekiyorum onlar da uğraşıyor. Ama çoğu istediğim kadar uğraşmıyor.
Cevap sahibi+1 yılİlla uğraşan olacak
Soran+1 yılİnşallah max uğraşan 1 ay uğraştı sonra o sa bozdu tek derdi cinsellik oldu.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusuna girmek de güzel aslında, anlıyorsun asıl amaç o mu değil mi. Bak bir ay uğramış, bi cinselliğe girince asıl amacı neymiş öğrenmişsin. Böyle tanıyorsun işte insanları.
Soran+1 yılAynen öyle zaten hepsi ilk öpüşmeye yakınlaşmada direk giriyor. Tek dertleri seks.
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi öpüşünce ister istemez o konu açılır. İştah artar sonuçta ister adam normal o. Önemli olan sen reddettiğinde nasıl tepki veriyor
Soran+1 yılİşte ısrar editörle hep yine kovalıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen inanıyorum bir gün gerçekten seven birini bulacaksın.
Soran+1 yılValla seven erkekte şunlar olmalı. Sana özenli dikkatli olmalı yani saygısız ve kaba olmamalı ama maalesef çoğu erkek direk birkaç gün haftada saygısız öküz oluyor. Sonra kıskanmalı korumalı filan. E tine çoğu erkek bunu sa yapmıyor artık. Hiç umurları değil kız öldü mü kaldı mı. Bi se cimri olmamalı kıza bi şeyler almalı hediye yemek jest. Bi de penis seks iyi olmalı kadını yatakta tatmin etmeli. Sonra bi de eğitim kültür meslek maaş iyi olmalı ki ezik mal olmasın.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kaba erkek zaten iticidir kendini belli eder kısa sürede. Kıskanma konusu da dozunda olmalı ben mesela o dozu aşıyorum kısıtlamaya giriyor benimki. Onu da çoğu kadın istemiyor. Başta hoşlarına gidiyor sonradan beni kısıtlıyosun diyip özgürlük arayışına geçiyorlar. Hediye jest zaten sevdikten sonra içinden gele gele yaparsın. Maddi konuya bir şey diyemeceğim. Sürüyle parası olup sırf ezik diye bulduğu ilk güzel kadına parasını yediren asalaklarla dolu etraf. Parayla zeka kazanamazsın. Ama özgüven kazanırsın.
Soran+1 yılAynen bakımlı olmalı kültürlü ve kibar olmalı bi de erkek cömert ilgili olmalı ama çoğu erkek 1 hafta olmadan öküz cimri bencil ve bakımsız olıtoe. 2-3 gün ancak iyiler. Ondan ilişkilerim de o kadar sürüyor. Kadınlarla aşk yaşayacağım artık ya.
Cevap sahibi+1 yılİşte onu ha deyince bulamıyorsun. Boş insanlarla boş vakit harcaman da ancak iyi olanı bulabilme şansını düşürüyor başka bir zevki yok.
Soran+1 yılBoş insanlarla takılmıyorum düzgün sanıp şans veriyoruz ama hepsi çürük çıkıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Cinsellik istemeyen erkeği nasıl anlarım diyorsun sonra da ilk 3 ay Cinsellik olmamalı diyorsun.
3 ayda cinsellik ne la. Kendinle çelişiyorsun
Nefret ediyorum günümüzün bu cinsellik üstüne kurulu ilişkilerinden. Biriyle sevgili olacaksam onu tanımak için, birlikte güzel vakit geçirmek için, ciddi bir ilişkiye adım atmak ve ömürlük bir yola çıkmak için sevgili olurum. Cinsellik en son düşünülecek şey zaten doğru insanla sevgili olduktan sonra evlendiğinde olur cinsellik aşkın getirdiği şehvetle.
Sevgililikte cinsellik olmamalı olan ilişkiden de hayır gelmez.
Sorunun cevabınıda böylece almış oldun. Cinsellik peşinde olmayan erkek arıyorsan evlenmeden olmaz diyeceksin. Saygı duyan sabırla bekleyen erkek doğru erkektir. Yanlış olanlar saygı duymaz elenir zaten40 YorumlaYa bunun bı psikoljik olayi vardi. Ozguvenle mi alakali hatırlamıyorum. Bende de kesinlikle aynisi var. Sebebini bilmiyorum ama ozguvenimi yukseltip daha secici davranmam gerek sanirim. Birde sevgi eksikligi durumu. Kucukken alsevhiyle buyumeyen cocujlar büyüdüğünde en ufak iyiligi alakayi sevhi sanar gibi bi cumle okudum. Sonra kendimi gordum bunun gibi parçalar baenim hayayima cok uyuyodu maalesef. İnsallah sende durum farklıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ben çok özgüvenliyiö be çok rahat insanları siler terk ederim ama aynı şekilde hayatıma alırken de hızlıyım ya hemen ısınır alırım
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. amacı duygusal birliktelik olan erkek her kıza yavşamaz. seçici davranır. nasıl anlayacağın konusunda ise bir şey diyemiyorum çünkü baştan anlayamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle zaten biliyorum.
+1 yılGeçrekten seven erkek sıkıcı bulunur sevgili bile olunmaz o dediğin erkeklerden biriyim bi sevgilim olsun diye gösterdiğim çabayı ömrün boyunca göstermedin kendimi geliştirmek için Yorgunluktan bayılana kadar spor gezme aktivite elimden gelen herşeyi yapıyorum ama boş bir erkek efendi mi cinsellik düşünmüyo mu o erkek kadınlara ulaşamaz. KENDİNİZI VE ERKEKLERİ KANDIRMAYIN.
10 Yorumla
+1 yılBen de hep doğru insan diye diye bekledim. Aldığım teklifleri saymadım çok almışımdır. Herkesin amacı öyle geliyor. Sevene denk gelmek zor cidden.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya tek dertleri seks. Evlenmek isteyen de çocuk istediğinden.
Soran+1 yılSeven çok az ve nadir sma seks de güzel ge iyihtiysç ondan ben sevmesem de fiziksel çekim hissettiğimle yapıyorum ama zevk almazsam da atıyorum.
+1 yılYa bu devirde kız da erkek de bulmak zor. Direkt insan bulmak çok zor. Herkes menfaat peşinde. Biz erkeklerde maalesef ki ergenlikten sonraki dönem yoğun bir istek oluyor. Hee ama bu kadar rahat da olunmaz ki canım yansıtması saçma insanlar böyle işte ben yansıtmam gerçek ilişki arıyorum ama bulamıyorum
10 YorumlaValla sana birseydiyimi 7yil önce biriyle tanıştım okey oyunundan aynı şehirde olmamıza rağmen 2 hiç bulusmadik o istemedi 2 yıl sonra buluştuk 2 çil cinselik olmadı o istemedi çünkü 5 inci yılda bana 1 mesaj atı Ercan hayatımda 1 var sen yoluna ben yoluma 1 yıl toparlana madim her şey cinselik diyil karşındaki seni anlmiyosa o kişiden uzak dur sevdim değer verdim sonuç neyse yani cinselik pek önemi yokta insan aldanin ca kötü oluyo
00 Yorumla
+1 yılBulduğunda anlarsın. Bende öyle kişiler vardı cidden çok iyiler
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç karşıma çıkmadı ya hep tek derdi seks olan yalancı sevgisiz pislikler çıktı. Nasıl oluyor onlar anlatsana.
- +1 yıl
Ben de inancımı kaybetmiştim. Çünkü iyi erkekler kapılmış ve azdır. Onlar seni sen olduğun için sever ve varlar sadece hiç karşına bile çıkmayabilir o kadar az. Ne şanslıyım ki şu an çıktığım insan çok iyi.
Soran+1 yılYa benim aslında vardı öyle biri ama sanalda tanıştık hiç yüz yüze görüşmedim ondan sayılmaz. Cidden hiç Abaza değildi ve beni çok sever çok emek verirdi ama işi gücü yoktu ve tipsizdi ondan olmaz diye ben bitirdim.
Birkaç kişiyle konuştum bu zamana kadar. Hepte ciddiydim, insanların duygularına hitap etmeye çalıştım lakin onların derdi başkaydı sanki... Ben nasılsa kadınları genellemiyorsam sizde erkekleri genellemekten vazgeçin derim :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. emek verenleri de görmezsiniz sana şurda adını sorsam sanane dersin bu böyle aslında belkide iyi adamlar burnunun dibindedir... fakat cogu kadın en uzakta imkansızı arar
111 Yorumla
Soran+1 yılYooo iki dostum erkek vardı sma korkarlardı kendileri işsiz parasız diye ilişki istemediler.
- +1 yıl
yani işte bak işssiz adamla ne işin olur bak sana şunu söyleyim yazılım sektöründeyim 15 yıldır ben daha aklı basında kadına denk gelmedim kadınlar hep serseri mayınları seviyor
Soran+1 yılİşim yok ki ne alaka. Arkadaşımdı onlar sanal görüşmedik bile.
Soran+1 yılDüzgün işi olup bana sarkan yok ki. İşi olanlar ciddi istemiyor. Nerde ezik parasız var onlar aşık.
- +1 yıl
sana kızmıyorum bu arada onlarla muhatap bile olma mesala... sen cidden erkek de ne arıyorsun nasıl bir erkek seni etkiler?
Soran+1 yılEğitim kariyer para kültür bakım temizlik sağlık merhamet vefa filan. Sorumluluk çalışkanlık. Ama yok asla bunlara sahip erkek yok. Geneli sorumsuz bencil ergen.
- +1 yıl
yani bilemedim güzel birimi degilsin? cunku kaliteli erkek kaliteli kadın ister
- +1 yıl
sana denk gelmemiş bunlara sahip olan erkek kendimi anlatmıcam da fazlası bile var fakat amacım hiç seks olmamasına ragmen bu konuda da kadın ilişki istemiyorum diyip kacıyor
Soran+1 yılNe alaka be terbiyesiz gayet güzelim. Diyorum ya sana herkes bana sarkıyor diye ama amaçları hep kullanmak yararlanmak. Sahip çıkan seven yok. Tek dertleri sevişelim. Ben çok kaliteli bir kadınım eğitim kültür çevre olarak ama erkekler hep benden düşük eğitim kariyer olarak bundan bıktım ben. Dengim erkek bulamıyorum.
- +1 yıl
bak ben sana oturup hakaret bile etmedim kalkmışsın bana terbiyesiz diyorsun belli oldu nasıl bir kalite de oldugunn sen kendin daha ergensin ki kusura bakma da tanımadıgın insanlara atarlı giderli konusuyorsun
Soran+1 yılKes pislik
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEee, şu an ki devir sadece cinsel ihtiyaçlar için dönüyor.
Karşılarsan ne âlâ yoksa kaybol olayı dönüyor her yerde.22 Yorumla- +1 yıl
Biz erkeklerin tarafından bakınca da aynı durum para için geçerli e madem insanlar böyle ilişki yapmak yerine eskorta gidelim yani
Soran+1 yılAynen zaten olay cinsellik ve para zaten. Ben de bana para harcamayan bş erkekle cinsellik yaşamam zaten. Erkek bi tık fazla harcamalı.
+1 yılSeven erkek seni yatağa atmak için değil evlenmek için çabalar.
20 YorumlaGerçekten seven senin halini hatırını sorar, hayattan memnun musun der. Kısaca senin psikolojini sorgular ama amaç cinsellik ise kaç beden bakire misin vırt zırt işte…
10 YorumlaBana da aynı şey oluyor gerçekten sevene hasret kaldık
10 Yorumla
+1 yılOf nefret ederim o tür erkeklerden
Biraz zor sanırım o10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi sevdi bir ay bir yıl sonra illa başkasıyla cinsellik yaşayacak erkekler böyledir. Fizyolojileri kadınlardan çok farklı. Çok kadına döl bırakmak isteklerine karşı koyamazlar. Seninki anca hayal.
12 Yorumla
Soran+1 yılYooo asıl ben öyleyim birkaç ay sonra başkalarını isterim sıkılırım tek erkekten.
+1 yılTamamen şans kanks.
Beni de bulmuyor böylesi.
Düzgün sanıyon bk çıkıyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven birini bulursan bana da haber ver. Kadın erkek farketmez kimse bir değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa dengin biri olmadığı için önce cinsellik geliyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen dengim bulamıyorum işte sorun o. Hepsi benden düşük aptallar.
Cevap sahibi+1 yılKriterlerin yüksek olmalı, önce sevgi, saygı, duygu güven sonra cinsellik olacak senin için. Sanırım böyle birisin.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe yapmamızı istiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Sana denk gelmemiş. Pes etmek tok 😊 umarım bulursun gönlünce birini
10 YorumlaCinsellik illa ki olmazsa olmaz değil , gitsin kendi kafada kızlar bulsunlar
26 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılAynen öyle ama utanması da bunların 3 gün sonra tine Abaza olıtoe hepsi
Soran+1 yılAynen öyle yani güzelce sev sevil seviş ama bunlarda kalp ve ruh yok ki ben seviyorum öpüyorum sarılıyorum ama gram anlamıyorlar tek dertleri seks meme popo. Ezikler canım. Sevgisiz kalıp ölsünler. Ben sevgi istiyorum ama bulamıyorum işte.
+1 yılVar ama ya pasif olduğu için adım atmıyor, ya tutulmuş ya da sende o ışığı görmüyor olabilirler. Günümüzde elde etmek basitleştiği için cinsiyet fark etmeksizin kimse emek vermek istemiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Demek ki öyle bir izlenim veriyorsunuz ! Zaten efendi düzgün erkekler size sünepe ve sıkıcı olarak geliyor yani siz zaten ipsiz sapsız tipler seviyorsunuz ben şikayetin nedenini anlamadım 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere biraz daha ağırbaşlı yaklaş ve konuyu cinselliğe getirmelerine izin verme, kusura bakma ama belki de onlara karşı biraz basit ve hoppa bir tavırla yaklaştığın için onlar da böyle davranıyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılYooo gayet mesafeli yaklaşıyorum o zaman da of pof diyorlar gidiyorlar. Zorsun diye.
Cevap sahibi+1 yılGitsinler ne farkeder, seni seven senin için çabalar o çok zorsun deyip gidenler emin ol hemen cinsellik yaşanamayacak biri olmanı zor olarak görüyorlardır. Kendi uçkuru için yanında olan olmasın zaten, birde benden tavsiye hayatını ve hobilerini dünyaya ve insanlara bakış açısını sorun tanımaya çalışırken. Bir insanın hobileri haftasonu dışarı çıkıp içmek gezip eğlenmek ise o tip insanlar her hafta sonu yaptıkları aktiviteye ek olarak gidilen mekânda tanışilan kadınlarla yatmayı yenilik olarak görüyor.
Soran+1 yılEbet öyle yapıyorum zaten. Onların serdi ikili değil ki kolay bedava seks. Aynen hobi meslek eğitimi soruyorum ama ona rağmen hepsi çöp.
Cevap sahibi+1 yılOkuyanlar okumayanlardan daha boş daha kafasız oluyor bazen maalesef. Çoğu parayla şımartılmış, büyürken hiç bir sorumluluk duygusu aşılanmamış çocuklar olarak büyütülmüş. Ya da gençliğinde yaşadığı yokluk ve zorlukları parayı ele geçirir geçirmez kadınlara harcayan tipler. :)
Soran+1 yılAynen öyle.
Cevap sahibi+1 yılYalnız daha derin bağlar ve ilk üç ay cinselliğin olmaması konusunda çok haklısınız, umudunuzu kaybetmeyin yine de 3.5 milyar erkek var illa gerçekten değer verenler de var. Günümüz tüketim toplumu maalesef kadın erkek farketmeden her şey hemen yaşayıp bitirmeye kurulu, sizin gibi düşünen kadın da kalmadı buradan arkadaş tanımaya karşıyım vakit geçirmeye kafa dağıtmaya giriyorum ama reelde sizinle tanışmak isterdim. Kafası bel altı çalışmayan ve bel altı çalışanlardan rahatsız olan birini görmek güzel :) iyi günler.
+1 yılSenin kafan karışmış anlaşılan. Yanlış kişiler ile sevgili olmak istersen ilk günden bile sever. Bunun üç ayı beş ayı yok. Evlenmek istediğin kişinin karakterini seks ile ölçme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBu kriterlere uyan erkeklere siz bakmıyorsunuz ki
Senin gibi böyle yazılar yazan çok ama hepsi lafta. Lafta kalmasa benim gibiler 50 kere ciddi ilişki bulup evlendiydi00 Yorumla
+1 yılcinsellik mevzusunu yasak et. beş dakika bile dayanmayacak erkekler var. eleye eleye bulursun 🤘🏻
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan yalnızım hep zaten.
- +1 yıl
kendi libidosuna söz geçiremeyen biri nasıl sağlıklı ilişki yaşasın
Soran+1 yılİşte onu diyorum hepsi aptal zaten iradesiz.
Eğlen bak keyfine sen de, ben de senin gibi ciddi bir şeyler istiyordum ama baktım o kritere uyan biri yok boşverdim
10 Yorumla
+1 yıl3 ay değil 1 yıl cinsellik konuşmam. Siz nerelere bakıyorsunuz anlamış değilim.
20 YorumlaKanka çünkü gerçek sevene şans veren yok kizlarin geneli ya çok yakışıklı ya da zengin arıyor bende ikiside olmadığına göre sap devam 😂
00 YorumlaBen gerçekten seviyorsam yaklaşırım. Övünmek gibi olmasın ama benim karakterim böyle. Kızların aşk acısı dahil her tür acıyı çekmelerine dayanamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen senin tavırlarınla ve kimlerle olmayı tercih etmenle alakâlı bir durum. Yani suçu başkasında bulma güzellik 😉
00 YorumlaHahaha sen erkeklerde cidilik değil de seks uyandiriyosan seks için yaklaşırlar. Bu devirde de öyle önümuze gelen kıza aşık olmayız canım ya 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKimse ayranım kötü demez. yaparsınyavrum diye biri vardı burada o adam mükemmel birine benziyor benden demesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar nasıl bazı kritere göre arıyor ise erkekler de öyel arıyor. Adam seks yapmadığı kadını napsın ki seks yapmıyıcak gibi koşullar koyuyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapılır ama sadece seks ve kadına sadece seks için değer verenleri diyorum. Aşk sevgi olur seks de olur sma kadına sadece seks yapmak istediği zaman değer verem onun dışında umru olmayan duygusuz sevgisiz pislikler ölsün diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen akrep burcuyum. 5 yıllık sevgilim var. Seks benim için su gibi. Aramızda 2 bina var gecenin 4 olsa arasam gelir benim köşüğğüm. ama işte seks yoksa kadında yoktur. Su gibi benim için. Var ise sevgilime cenneti yaşatırım. Benle ilgisi olmayan bir şey. Libido tavanlarda 💁♂️ Ben sevdiğim de tam severim. Ayrılırsak da tam ayrılırım.
Soran+1 yılBen de sevgiliyken yoğun seks yaparım ama erkeğin sevgi ve ilgisi sadece orada ise soğudum başka alanda da beni tatmin etmeli yani paylaşım olmalı arkadaşlık sohbet.
+1 yılAramaya devam et şans bu işler bana da sponsor arayanlar denk geliyor. Eli ayağı düzgün biri kalmamış memlekette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSevgisinden saygısından konuşmasından sana olan nezaketinden
02 Yorumla
Soran+1 yılGram alakası yok. Nazik kibar cömert olur ama seks dışında gram değer vermez
Seven erkek seni cinsellik için değil
Karakterin için sever02 Yorumla
Soran+1 yılAynen de yok işte gerçekten seven. Hepsi tek derdi vücut eğlence.
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay çok iyiymiş 3 ay da bekleyemeyip cinsellik istiyorlarsa yol ver gitsin yahu
04 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri beklemiyor
- +1 yıl
O zaman yanlış kişiler herkese versen değerin kalmaz seks elbette yapılır ama sevdiğinden emin olduğun kişi ile var illaki bekleyecek olan seni gerçekten seven ben 3 ay değil 3 yıl dahi beklerim benim gibi de birçok insan vardır
Soran+1 yılİşte bakalım yani bekleyen olmadı hep elemdi. Onsan görücez. şu an bi çocuk car bakalım mesela seks yapmayacağım bekleyecek mi.
- +1 yıl
Bence bekler yaa niye beklemesin seksin alternatifi masrürbasyon kavusana kadar eliyle vakit geçirsin çok zor değil
Gercekten seven erkek Çanakkale Savaşında vardı... gitti...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek saçını okşar seni herşeyden korur seni inçitmez
10 Yorumla
+1 yılTavsiye üzerine buluş buluşacağın adamla. En garanti yol bu olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤷
+1 yılBu yazıyı okuyup hiç cinsellik konuşmayan ama sap takılan ben 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gerçekten seven biride ilk cinsel çekimine bakıcaktır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. nasıl yok ya. bir sürü kaliteli erkek var piyasada bence bir sürü de kacırdgın vardır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan olmazki sadece bunu sana belli etmez aşık olan seven erkek
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ah ah senin gibi kızlarda bana denk gelmiyor. kismet işte nerede yaşıyorsun?
+1 yılİşte dediğin gibi aslında emek vereni bul , kolay kolry kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seven erkek aseksuel midir sana göre?
02 Yorumla- +1 yıl
aseksüeldir demiyor ama gerçekten seven adam sabreder direkt seks yapalım demez
- +1 yıl
@Siyahinotesindeee direkt demez ama sonuç aynı kapıya çıkıyor. :))
+1 yılSana yaklaşmayan erkeklere bakacaksın işte onlar doğru erkektir. Karı kızla işleri olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Gerçekten seven erkek fe cinsellik ister. Seks olmayan ilişki sınıf arkadaşlığıdır zaten
00 Yorumla
+1 yılBen cinsellik düşkünü olmadığım halde kimseyi bulamıyorum kabahat sizde erkek seçemiyorsunuz 😀
00 Yorumla
+1 yılgerçekten seven erkek utanır rahat davranamaz duygularını kolay açıklayamaz
00 Yorumla
+1 yılseks olmadan sevgi biraz zor zaten. şahsen ben sevdiğim kadınla seks yapmak isterim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açık dekolte dar vs giyersen veya bulunduğun mekanlara göre öyleleri gelir
00 Yorumla
+1 yılPeki hiç şöyle düşün, "ben neden bu erkekleri seçiyorum"
00 Yorumla
+1 yılİstediği zaman yok dersen sorun etmezse seven erkektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sadece sexs isteyen var sa uzak dur ama arada sexs istiyorsa onu da ihmal etme sonuçta sexs bir ihtiyaç tır
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten. Sadece seks isterse elerim.
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanır her anlamda korur
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte öyle bi tane rastladım sadece.
- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hep amacı cinsellik ve eğlence olan erkekler yaklaşıyor. Gerçekten seven erkek nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler