Cinsel Yaşam Sizce seks yapmamak mı pişman, yapmak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 ninem şey derdi o bi yiyen bi yemeyen pişman sdöldlssksks Güncellemeler+1 yıl gncl Sizce seks yapmamak mı pişman, yapmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ona sen karar verirsin ama şunu bil bir garantin yok 5 dakika sonrası için o yüzden herşeyi zamanında yasa gençken ve istekliyken 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Söküğünü sağlam iple dikeceksin..Elindeki sevdiğini gece gündüz... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o ne Yorumla asmira16 +1 yıl Muhtemelen binen bilir. Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aynenn olee hakli nenen yapilmali bencee tatmali ama tadincada heo isteniyor doyulmiyoo 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ninem oldu 10 sene evel Yorumla wwakle +1 yıl Allah rahmet eylesinn Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaptığım seçimlerden hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Pişman olacağımı düşündüğüm bir şeyi yapmam 0 0 Yorumla
süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Geleceğindeki adamla Neden olmasın derim ben 0 17 Yorumla Soran +1 yıl bakire misin Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl kac yasinda ilk oldu Yorumla Soran +1 yıl benim merak ettigim birsey var sorabilir miyim Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl 19-20 Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl istek attim Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Burdan sorabilirsin Yorumla Soran +1 yıl yazamiyoruum Yorumla Soran +1 yıl ilkte bi acı hissettim birkac gün sürdü birsey olmuş mudur Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Hayır, normal ama yalnızken kendini çok parmaklama ve ilişki yaşarken sen boşalmadan bitmesine izin verme, boşalıp rahatlayamazsan kasılmaların olur onlarda acıya ve ağrıya döner zamanla Yorumla Soran +1 yıl ilkte neden tuhaf oldum ilk defa garipsedim libidom yuksek ama rahat olamadim ten uyumum yok diye mi Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Sen uyumun Yoksa sevgilinse bile ayrıl ilişki bir yerde biter ve senin zamanına yazık olur Yorumla Soran +1 yıl ben zaten agladim afedersin taciz gibi oldu asla elektrik olmadi Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Niye ayrılmıyorsun Yorumla Soran +1 yıl ayrildim.. Yorumla süngerbobyeyy +1 yıl Tebrikler Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yaparsan bağımlı olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hep mi isterim Yorumla gacar4886 +1 yıl Evet hemde çok Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmayan çok şey kaçırıyor haberi olsun 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Libidon tavan yapmış senin. Sönmesi gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle değil o yiyen pişman yemeyen bin pişman sgsgs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl valla mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nenen neler söylüyor öyle 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl der der Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nene fena 😂 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yapıver gitsin salla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tatli mi yapmasi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Sen ekmek tatlısı yedin mi Afyon'un böyle bir karış ekmeği olur böyle şerbetli üstünde de Camız kaymağı onu yemiş gibi oluyorsun yerken Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapmamak 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Binen doğru demiş 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libidon yuksek mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl cok yuksek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azdırıyorsun beniii Yorumla Soran +1 yıl dbbdnds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ona sen karar verirsin ama şunu bil bir garantin yok 5 dakika sonrası için o yüzden herşeyi zamanında yasa gençken ve istekliyken
Söküğünü sağlam iple dikeceksin..
Elindeki sevdiğini gece gündüz...
o ne
Muhtemelen binen bilir.
Aynenn olee hakli nenen yapilmali bencee tatmali ama tadincada heo isteniyor doyulmiyoo 😅
ninem oldu 10 sene evel
Allah rahmet eylesinn
Yaptığım seçimlerden hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Pişman olacağımı düşündüğüm bir şeyi yapmam
Geleceğindeki adamla Neden olmasın derim ben
bakire misin
Değilim
kac yasinda ilk oldu
benim merak ettigim birsey var sorabilir miyim
19-20
Sor
istek attim
Burdan sorabilirsin
yazamiyoruum
ilkte bi acı hissettim birkac gün sürdü birsey olmuş mudur
Hayır, normal ama yalnızken kendini çok parmaklama ve ilişki yaşarken sen boşalmadan bitmesine izin verme, boşalıp rahatlayamazsan kasılmaların olur onlarda acıya ve ağrıya döner zamanla
ilkte neden tuhaf oldum ilk defa garipsedim libidom yuksek ama rahat olamadim ten uyumum yok diye mi
Sen uyumun Yoksa sevgilinse bile ayrıl ilişki bir yerde biter ve senin zamanına yazık olur
ben zaten agladim afedersin taciz gibi oldu asla elektrik olmadi
Niye ayrılmıyorsun
ayrildim..
Tebrikler
Yaparsan bağımlı olursun
hep mi isterim
Evet hemde çok
Yapmayan çok şey kaçırıyor haberi olsun
Libidon tavan yapmış senin. Sönmesi gerek
Kafan göre takil derim
Seks candır yaa 😏 gerisi heyecan
Aynen oyleee yapmak lazim
Öyle değil o yiyen pişman yemeyen bin pişman sgsgs
valla mi
Evet
Nenen neler söylüyor öyle 😂
der der
Nene fena 😂
Ne istersen onu yaparsın
Yapıver gitsin salla
tatli mi yapmasi
Sen ekmek tatlısı yedin mi Afyon'un böyle bir karış ekmeği olur böyle şerbetli üstünde de Camız kaymağı onu yemiş gibi oluyorsun yerken
Yapmamak
Binen doğru demiş 😂😂
Evet hayatım, sence?
Libidon yuksek mi
cok yuksek
Azdırıyorsun beniii
dbbdnds