Seks yapmayı özlediğiniz ya da zamanında yapıp keşke bir daha yapsak dediğiniz biri var mı?

Hadi oruçlar açıldı bunu konuşalım. Ben tayfunla yaşadığım hiç bir birleşmeyi unutamıyorum. Daha önce çok kişiyle yaptım tabi ama bir tek tayfunla olanı unutamıyorum. Tadı damağımda kaldı yani. Muhteşemdi ya çünkü ben aşıktım deli gibi aşıktım Tayfuna. O yüzden onunla yapmak güzel gelmişti ve pişman olmamıştım. Ama o bir kere olsun benimle isteyerek yapmamıştı. Beni hiç bir zaman sevmedi. Tiksinirdi benden bu da beni çok üzerdi. Bir kere onların garajında yapmıştık karanlıktı ama onun yanındaydim pek bir şey yapmamıştık o gün. Ben kucağına oturmuştum deli gibi öpüşmüştük sadece o kadar ama hayatımda yaşadığım en muazzam andı. Sonra bir kere döverek yapmıştı o zaman ben istememiştim çünkü dışarıdaydık zorla yapmıştı. Ama o da güzeldi. Birde onun manipüle etme özelliği vardı ve bu benim acayip hoşuma giderdi. Sonuncusunu anlatıyorum onların küçük dükkanına gitmiştik orada çekyat vardı. Çekyatta yapmıştık ve o en güzelliydi. Ben o akşam boşalmıştım o kadar güzeldi. Birde geciktirici kullanmıştı. Şişman olduğum için benden utandığı için eve giderken beni yarı yolda bırakmıştı. Ama olsun yine de onla her şey çok güzeldi. Döverdi igrenerek bakardı benden tiksinirdi ama ben onu çok severdim.
Seks yapmayı özlediğiniz ya da zamanında yapıp keşke bir daha yapsak dediğiniz biri var mı?