Güncellemeler
+1 yıl
Toplu cevap olsun iffetli olmayı bacak arası zanneden cahiller kendinizi bi sorgulamayı öğrenin.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu yastık düşmanı kıza biri mukayyet olsun. 🤣 Güzellik uykuma engel olacak seviyede değilsin 💅🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çağ dışı varlıklar 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çağiçi olmak o yataktan bu yataktan geçiyorsa, ben çağdışı kalmayı yeğlerim sayın çağ atlamışı...
Çılgın b.. ablamız
Güncelleme ye cevaben: çağ dışı kalmamayı, bacak arasında gören sayın pek değerli çağatlamış, cahil, çağdışılık böyle bir şey değil. Bacak aranla övüneceğine iki kitap oku bilgilen. Sevgiler selamlar.
Çağatlamış o.. pu kardeşimiz.
Çağdaşlık anlayışımız bir değil. Bacak aranızı korudunuz diye iffetli mi sanıyorsunuz kendinizi 🤣
O.. pu değil. Akıllı ve güçlü irade sahibi 💅🏻
Bacak aranızı açtınız diye çağdaş mı sandınız kendinizi? Bakın ne güzel size sizin ayarınız da cevap veriyorum. Siz hiç sevilmediniz ya da sayılmadınız mı? Seks yapmamış olanlarla ilgili neden bu kadar paikolojik baskı altındasınız. Milletin bacak arası ile alıp veremediğiniz nedir ki sakın bana öyle derdim yok demeyin, konunuz ve başlığınız yukarıda. Bacak arasına bu merakınız geçmişte kadın doğumcu olmak isteyip de olmadığınızdan mı ileri gelmekte paikolojik olarak. Bilemedim.
Siz aklı ve güçlü iradeyi 10 dakikalık seks de mi görmektesiniz? Biz normal insanlar için akıl ve irade böyle bir şey değil. Büyü biraz. Bol bol kitap oku. Kendini geliştir. Sevgiler akıllı ve güçlü iradeli kardeşim.
Ne kadar komik bir çılgın b.🤣🤣🤣 sevdiğim kişi ile yaptığım için oldukça mutluyum. Siz de bakirelik yemininize sadık kalın. Namus bekçisi olan en namussuz c. bakire 🤣
10 dakika ne ayrıca çok az. Gerçi sizin gibi çılgın b. ne anlar ki 🤣 canlısına bile dokunmamış biriiii 🤣
Bak dilersen kitap tavsiye edebilirim gerçekten. Bak iki kelimeyi bir ara getirip yazamıyorsun, ciddi diyorum yataklarda hoplayıp zıplayacağına, al kahveni kitap oku 2 saat her gün, bilgini kültürünü geliştir.
Gülmekten hep bunlar. O kadar çok güldüm ki sayenizde. Fark ettiyseniz çoğu da sansür ç. b.🤣🤣
Aşk dolu bir seks yaşamayan biri bu dediklerimden hiçbir şey anlayamaz😈
Git kızım. Valla sen kafayı bozmuşsun. Allah bilir de trolsündür. Zira bir kız kendini bu kadar ezikliyip, olmayan aklı ile, iki kelimeyi bir araya getirmeyişiyle övünemez. Haydi iyi geceler. Ben biraz ÇALIŞIP AKLIMI KULLANACAĞIM. İşim var. Sana ayıravileceğim sürenin sonuna geldik.
Aaa kelime durunn yaa sizin engin bilgilerinizden beni ve bu yorumları okuyanları mahrum bırakmayın. Verecek cevabı yok tabi çılgın b. hanımefendinin 🤣🤣
Köşeye sıkışınca trol deyip sıyrılmaya çalış. 2 gram aklı kalmış onu da alacağım ama yazık acıdım bi yandan da🤣
Veee senin için üzüldüğümü bil isterim. Bir şeyler yaşadın ya da yaşıyorsun diye değil ama. Banane... üzüldüğüm nokta şu; sen iç dünyanda mutsuzsun. O yüzden bu saçma bir yatak muhabbetinden dolayı bu kadar komplekslisin. İç dünyanda mutluluğu yakalamanı diliyorum her şeye rağmen. Ki; kendine faydalı ol. Yer yüzünde ki varlığının değerini bil, ki başkalarına da faydalı olabilesin. Haydi iyi geceler.
ezildikçe ezilip karşımda iyi saçmalıyorsun bak :) yapma bunu... tekrar iyi geceler!
Adres ver de ç. b ablam yastık göndereyim sana sende kalmamıştır 🤣 iç dünyasında mutsuz olanlar sizin gibi b. b. etrafta dolaşırlar. Ben hayatın tadını çıkarıyorum 🤣
Çağ dışı değil.
Bekar olup iffetli olan seks yapmaz.
Aynaya bakıp kendinizi sorgulayıp yazdığınız bir cümle değil gibi görünüyor.
Aynaya bakmama gerek yok. İffetimi bozmadım cok şükür. 👍🏻
İffet kelimesini sadece bacak arası zannediyorsunuz işte ülkenin cehalet seviyesi 🤣
vardır bazı utangac erkekler var kızda ayarlayamıyor sade 31
Hmmm
Ne alaka çağ dışılık bu bir seçim
Öyle olduğunu biliyorsunuz aksini inkar eden çağ dışı kalmış. Antik tarih kalıntısıdır 🤣
Ben bu bahsettigin sınıfta değilim ama her insan da cinsellik yaşayacak diye bir şey yok. Yanlış bir düşünce
Vardır çılgın bakireler
Erkekler?
Erkekte vardır herkes aynı değil sonuçta
Bilmem 😅 kalmadı bence
Kalmış ya çılgın b. ler dökülüyor tek tek
Bakma sen onlara kendilerine bile itiraf edemiyorlar onlar daha tehlikeli 😅😅
Benim kadar olamaz 🤣
Hadi ya çok iddalisin 😅😅
Her türlü 🤣💅🏻
HIV falan kapma mk dikkat et sjsjs
Sağlık kontrolü ön şart 🤣
Sknti 😅