Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. "Bana dedi ki her istediginde verme, sevisme. Naz yap. Seni avcunun icinde sanmasin. Kaybetme korkusu olsun."
Bu ne saçma bir yaklaşım. Kaybetme korkusu yaşadığı bir kadına saygı duymaz artık bir erkek, soğur, nefret eder o kadından. Zaten süregelen bir evlilikte düzenli periyotlarda olur bu, her iki tarafı da zorlayacak sıklıkta olmaz. Diğer yandan nikahımda olan bir kadın tabiki de avucumun içindedir, ben isteğim geldiğinde kiminle sevişeceğim, tabiki karım ile sevişeceğim.
O kankana bu aktif cinsel hayatını anlatma, muhtemelen onun böyle bir cinsel hayatı yok, veya böyle yaptığı için kocası ondan soğudu ve artık bakmıyor bir de. O da bu bakış açısı yüzünden evliliğini mahfetti.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler
En İyi Cevaplar
+1 yılHer şeyden önce mahremiyet Argın olsun yatak odasında odamda yaşadığını neden başkasıyla paylaşıyorsun kanka diye bir şey olmaz mahremiyet Algın olur ya da olmaz senin mahremiyet hakkın çok zayıf Benim eşim yatak odamda olan şeyleri başkasıyla paylaşsaydı Eğer onu boğardım Ne saçma şey
03 Yorumla- +1 yıl
Hatun Sakın bir daha yatak odana kimseye açma Çok Yazık Edersin Evliliğine Kanka akraba arkadaş ve benzeri Bunlar saçma şeyler orası senin mahremin orası senin özelin arkadaş özelinizi başkasına açarken Hiç mi utanmıyorsunuz siz
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz. Bunu da dikkate alicam. Tesekkur ederim.
- +1 yıl
Lütfen yapma bunu
Kepenklerini açma insanlara
+1 yılİlişki bir kadın ve bir erkek içindir. O ilişkiye ikinci bir kadın sokarsanız (bu anneniz kankanız ablanız kim olursa olsun) o yuva yıkılmaya mahkumdur. Türk kadını başka kadınların aklıyla hareket ettikçe acı çekmeye mahkumdur. Kocanın yerinde olsam ayrılırdım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bir gün kocanı, o aklıyla hareket ettiğin yaratığa kaptırırsan çok acı çekersin söyleyeyim.
Soran+1 yılO yaratik dedigin kisiyle bj daha konusmayi düşünmüyorum.
+1 yılEşin isterse herğün ver kendini eğer vermezsen eşin senden şüphelenecek acaba başka birisine mi veriyor bana vermiyor istediğim zaman onun için bu arada kankan kocana göz koymuş haberin olsun veya sizi kıskanmış ayırmaya çalışıyor ikisinden birisi kesin var
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy hic de oyle. biri degildir aslinda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hayatım Ne kadar saçma sapan bir düşünce yani eşine her istediğine birlikte olma cilve yap kaybetmek korkusu olsun Sen adamın sevgilisi ya da manitası değilsin ki nikahlı eşisin yani sonra erkekler aldattığı zaman Vay erkekler niye aldattı diyorsun hani arkadaşın cinsel Terapist mi de ondan fikir alıyorsun adam sonra tabii ki soğur ev arkadaşım moduna dönüşür Kanka olursunuz yani İyi kurtarabildiğine dua et Vallahi ben olsam hiç o şansı da tanımazdım sana ne kadar saçma sapan insanlardan fikir alıp evliliğinizi soğutuyorsunuz ya
15 Yorumla
Soran+1 yılHıı.. haklısınız.
Soran+1 yılEsim bana sen bana yanasmadiginda ben seni hic bir sekilde aldatmadim dedi simdi ben senden sogudum ama evliyiz yine aldatma hakkin yok gibi seyler soyledi.
Kankan klasik kezbanlardan üzgünüm. Sen eşinle özelini kankana karıştırtıyorsan sende sorunlusun. O bizim özelimiz buna biz karar veririz der sustururum. Eşim benle özelini yaşayamayacaksa kimle yaşayacak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğini kankana bile anlatma. İkinizin özeli. Ve saçmalamış kankan. Tanımıyom günahınıda almayim ama kocanda gözü var gibime geldi. Yani kim derse desin benim aklıma bu gelir.. Yani aranızı bozmaya çalışıyo gibime geldi. Annen haklı. Anneler her zaman haklıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Kankam karakter olarak hic de oyle biri gibi durmuyor ama isaretler de bunu gosteriyor nasil oluyosa. Bana erkeklerden tiksindigini, kocasindan tiksindigini, seks hic sevmedigini soylerdi
Cevap sahibi+1 yılÖyle birine benzemez zaten bacım. Ben böyle biriyim diye bağırmaz. Sen kankana sadece de ki. Bende istiyorum, ne diye kendime ızdırap vereyim ki? Benim düşüncem farklı. Her istediğinde vereceksin ki gözü tok olsun, dışarılarda olmasın. Diyeceksin. Yani seni avucunun içinde sanması yok ne bilim kaybetme korkusu. Bunlar sevgililik ile alakalı olan sözcükler. Düşünsene? Evlilik ve cepte saymak? Sen karısısın başka biri söz konusu olamaz ki?
Soran+1 yılAnladim. Dogru soyluyorsunuz. Tesekkurler
Red etmemek en dorğsı. Hasta olursunuz ya da keyfiniz hiç olmaz güzellikle söylersiniz anlayış ile karşılar zaten. Arkadaşınız tavsiye vereyim derken batırmış bence.
10 Yorumla
+1 yılkocanla mahreminizi başkasına anlatman doğru değil. ikinizi bir arada gördüğünde dün gece bu bu nu züktü diye düşünür :) kıskanır tabi. sen eşin istediğinde ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin evliliğinde başkasının sözünü niye dinliyorsun sen kendi mutluluğuna evliliğine bak kimseye de anlatma
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyosun
Cevap sahibi+1 yılHatta kocanın istediğinde değil sadece arada sende değşiklik yapıp istediğini söyle güzel hazırlan hoşuna gider evliliğin daha güzel olur
+1 yılHayır tabii ki kişisel bir tercih ama ben her zaman böyle düşünürüm. Eşim bana geliyorsa beni istediğindendir onu bu şekilde bırakmak hoş olmaz. Eğer ciddi bir sebebim yoksa istediğini veririm. Boşuna kurcalamaya, oyun oynamaya gerek yok.
10 YorumlaAynı şekilde annene de herşeyini anlatmamalısın😀
Kimseye bu şekilde eşinle olan cinsel hayatını anlatmamalısın, yönlendirmelerine izin vermemelisin.
O sizin özeliniz, ikinizin isteği ve kararı olmalı 🙂10 YorumlaBundan doğal ne olabilir, arkadaşın kıskanmış bile olabilir. Ne güzel mutlu ve huzurlu diye nazar bile değdirir. Bazı şeyleri anlatmak gerekir ama özel olanlar sana kalsın. Sonra eşin elinden kaçar, bu seferde pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılNaz yapmak her zaman işe yaramaz odunluk yapıp adamı itmek yerine hafif cilveyle karışık kaçılabilir arzuyu artırmak için.. ama eşinin isteğini hevesini kırarsan elbette ilişki zarar görür. bunu anlık yapıp zamanlamayı ayarlayabilmen lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet esinin cinsel isteklerini karsilamani tavsiye ederim arkadasin halt etmis öyle yapan kadinlar aldatiliyor ya da esleri mastürbasyon bağımlısi oluyor benin esimde öyle ben ben her firsatta aldatiyorum ya da hergün p*rno izleyip mastürbasyon yapiyorum
00 YorumlaAllah aşkına kızım ne yapiyon sen yaa hangi kafa bu böyle ilişkimi olur o senin eşin sen olsun o ne zaman canınız isterse olursunuz arkadaşın dediği seviyesi düşük insanlarin karekteridir asıl sen eşine köle oldun mi o da sana köle olur hayat böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılBi de kankam bana diyo ki seni avcunun icinde bildigi icin sana her istedigini yaptirabiliyi seni kullaniyo filan.
Soran+1 yılKankam bizim iliskimizi kiskaniyor mu sizce? Annem oyle soyledi. Ben de oyle düşünmeye basladim. Zira yakin zamanda beni birakio. diger komsularla takilmaya basladi, aramamaya, sormamaya basladi.
- +1 yıl
Kanka iki ihtimal var biri kiskaniuo diğeri ise onun kafa öyle basıyo yok onun kölesi olmam gibisinden bu da seviyesiz insanların işidir bak misal benim konustigum kız var bana aşırı düşkün ben o kadar değil yani desem ki gel benim altına yat kaybetmemek için yapar o kadar düşkün kız da namazını kiliyo kapalı çok düzgün bir kız ama ben ona o kadar düşkün değilim istersem kullanırım gerek yok tamam mı kimsenin ahını almaya
Soran+1 yılAnladim tamam
Kezban arkadaşlarınızın tavsiyesine uyarak anca boşanmaya varırsınız. Olaya bak eşin isteyince seks yapmayacaksın neymiş değerini anlayacakmış komedi resmen
01 Yorumla
Soran+1 yıl😏😏😏😏
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankana her şeyi anlatma ama eşinle eşin istediği her dk birlikte olmak zorunda da değilsin kensini kötü hissettiğinde vs eşin seni hazırlayamıyorsa reddetmekte haklısın onun dışınd elbette ortada bi sebep yokken reddetmek de doğru olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum. Tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru. isteyince vereceksin. oda sana verecek. alışveriş olsun ki bereket olsun.
10 Yorumla
+1 yılYooo Haliç’e vurulan zincirler gibi zincirle kendini dokunamasın sana kaç defa soracaksın soruyu
25 Yorumla
Soran+1 yılAz evvel paylasilan soru benim degl ben de onu gorunce benzer konuda sormak istedm ben lac gundur soru sormuyorum be
- +1 yıl
Olay karıştı pardon neyse hayatım şu cinselliği lütuf olarak sunmayın acizlikten başka bir halt değil. Sadece erkek mi haz alıyor? Avucunda görmekten çıkıp hiçbir şeyi olacaksın bu gidişle.
- +1 yıl
Özel hayat gizliliği desen yok, kocan dibine kadar haklı.
Soran+1 yılTesekkurler. Yok hayir ayni kisi degilim
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyini tabi ki anlatmayacaksın kimseye aşkım evlilik ilişkini neden kankan bilsin. O kadar samimi olma o yarım akıllının verdiği şeyleri uygulama. Her zaman cinsellik istemeyebilirsin ama bunu tavsiye üzerine yapma.
00 Yorumla
+1 yılSen iyi niyetli biri olabilirsin ama bu tarz detaylar herkesle hatta hiç kimseyle konuşulmaz. Git psikoloğa falan anlat en azından faydası olur. Kankanla da arana mesafe koy
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu da kendin sorup cevabını da kendin vermişsin. Tam da öyle. Bize ev arkadaşı lazım değil. Eşime de söylerim bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAnnen haklı. Sen geri z. mısın kocana nssıl davranacağını başkası söylüyor. Boşsnmasan da kocanı kanksnın koynundan çıkarırsın yarın.
06 Yorumla
Soran+1 yılSon cumleyi niye yazma geregi duydunuz 🤔
- +1 yıl
Hayat tecrübesi diyelim
Soran+1 yılAyy hadi bee. Allah koruya. Esim bana o kankamla konusmami istemedigini, beni doldurdugunu, olumsuz etkilendigimi soylerdi. Hakli mi sizce?
- +1 yıl
Haklı.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılyani evliklerde bazen özlem olmalı cinsel yönden o zaman daha zevkli ve güzel olur ama ayda 1 değil de 2 hafta mola verip sonra 1 hafta seks yapmak gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatma ve bence bir şey yaparken iyi düşün taşın. bende bunun bir farklı versiyonunu yaptım şimdi o kadar soğudum ki sevemiyorum. ama benimde aklım karışıktı suçu arkadasa atmak olmaz benim durumumda. ama şunu iyi öğrendim saklayacaksın arkadaş. hemde herkesten ki sen evlisin. böyle saçma sapan akıllarıda kendine fikir diye alıp uygulama. evlisin çünkü. bazı şeylerin geri dönüşü olmaz. ayrıca eşin seni onunla çok düşüp kalktığın için göz dağı veriyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiiiii anladiim
hee kankanı dinle sen daa sonrada eşinin kankanla seni aldatma hikayeni dinlersin
111 Yorumla
Soran+1 yılYa o da aklma geldi
- +1 yıl
bana sorarsan kimseyi dinleme kimse senin eşinle aranı tam olarak anlamaz bilmez herhangi bir sorun varsada beraber çözersiniz ancak bana sorarsan kimse kimseyi red etmemeli eşin sen her istediğinde sana yanaşmazsa ne yapardın bunu düşün buna öre kararını ver
Soran+1 yılDogru soyluyorsun
- +1 yıl
boşu boşuna başkalarının çok bilmişliği yüzünden birbirinizden soğumayın sırası yok kimin canı isterse diğerine yanaşır sevişir red edince eline bişey geçmez o yüzden aklını kullan zevk almaya bak :)
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
istediğin zaman tkp et konuşurus istersen
- +1 yıl
sen kankandan kurtul
- +1 yıl
Bence eşine yanas şimdi
Soran+1 yılSu an uzagim. Annemgildeyim pazar donuyorum. Oyle yapcam.
- +1 yıl
Anladım fazla düşünmeden uyu o zaman yoksa 😁😁🙈
+1 yılEvli çiftler seks hayatını 3. kişilere anlatmamalı bekarlıkta olsa hadi neyse
20 Yorumla
+1 yılMahremiyetini kimseye anlatma. Eline koz vermiş oluyorsun.
20 Yorumlabun tip özellerinizi anlatmayın öğrensem yemin ediyorum ben seni ilgisizliğe boğardım kocanın yerinde olsam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı ilişkilerde işe yarayabilir böyle taktikler ama aranız iyiyken böyle şeyler denemeniz saçma.
00 Yorumla
+1 yılEğer sen de istiyorsan birlikte ol istemediğin zamanlarda belirt ama Başkalarının lafına göre de hareket etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılKankanın kirli planlar olabilir dikkat et :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu dusunmedim degil.
- +1 yıl
Asıl merak ettiğim eşin hiç talep etmedi diyelim senin için hava hoş mu yani. Sadece eşin isterse mi birlikte oluyorsunuz? Senin sınırsız dayanma gücün mü var?
Soran+1 yılSon zmnlarda bem cok istekliydim. Hep istiyodum. Esim. zmnla benden sogudunu soyleyince iliskiye girmemiz azaldi. O hic istememeye basladi. Yapsak da istemeden yapiyodu yuzunden anliyodum zevkle istekle yapmiyodu brn itiyorum diye uzulmeyeyim diye yapiyodu. Bu benim gururuma dokundu. Cok kotu hissettim
Soran+1 yılBen istyrm diye yapiyodu yazmak istemistim
- +1 yıl
Çok gereksiz bir oyun oynamışsın. umarım durumu düzeltebilirsin. biraz çaba sarfetmelisin. Her fırsatta onu arzuladığını göstermelisin.
Soran+1 yılFarkindayim. Tesekkur ederim
+1 yılSırf bu yüzden boşanmak mı istedi? Kocanın arkadaşın ile ilişkisi çıkarsa şaşırmam da sjdjdj
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeralde doğru demiş. Kadınlar arkadaşları yüzünden ilişkilerini sürekli mahdfediyorlar Ya biri çıksın desin ki ben erkek arkadasimi anlattım olumlu yorumda bulundular.🤣 Hep kotuleme hep anlatma bıak aranızda kalsın
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir kural yok sende insansjn robot değilsin
10 Yorumla
+1 yılÖzelini kankan bile olsa anlatman hiç hoş değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl olur da bir başkasının sözü ile evliliğiniz ile alakalı karar alırsınız anlamadım?
00 Yorumla
+1 yılNormalde evet lakin artık günümüzde kadınlar red esmeyi seviyorlar
00 YorumlaEdersen iyi olur, ama çok yorgun ve hasta olursan, anlayışlı olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bazen insanlar başkalarının mutluluklarını kıskanır net
00 Yorumla
+1 yılSenin herseyini arkadasina anlatmana hic gerek yok cok yanlis
00 YorumlaEşinse olmam lazım eşler birbirini reddetmemeli ne olursa olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. istekliysen. hemen etkilenirsen neden olmasın
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOysa her istediğinde vermelisin inletip boşaltmaliydin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlim sen orgazm olmuyor musun? Oluyorsan bu hazdan nasil canım önerilerle mahrum kaliyorsun…
00 Yorumla
+1 yılİki gün sonra adam seni boşarsa kankanla yatarsın o zaman. O kankanla iletişimi kes, iyiliğini istemiyor. Ya evliliğinle ya da seninle ilgili çekememezliği var
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim. Tesekkurler.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik yapmışsınız tutmamış. Kankanızın sizi kıskandığını düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani sürekli reddetmek olmaz. Eşler ellerinden geldiğince birbirlerini geri çevirmemeli.
10 YorumlaBöyle bir plan yapmak çok saçma karnın açsa yemek yersin bu içgüdüsel bir şey
00 YorumlaKimseye anlatma özelini ve mesafede koyma esine
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. İnsan neden özelini başkalarına anlatır ki :D
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya bu kişi senin eşin kocan..
10 YorumlaVay be ne olay nie bı insan başkasını dinler ki kendi aklı varken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. bi kere vermedin diye boşanmak mı istedi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir, bebegim vardi, o buyudu simdi, onu buyuturlenki 2 yilda cok yoruluyodum, kankam da o zmn vardi, konusuyorduk. O diyordu anlayisli olsn filan. Abneme anlattm istemeden fazla ihmal etmisim esim soyledi diye. Esin hakli dedi.
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Kocanı tanımayan birinin öğüdü zaten tutmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav yine mi sen hshsh ver gitsin bacım belli ki seninde libidon yüksek
05 Yorumla
Soran+1 yılAz evvel bi soru gordm benm de benzer sorunum vardi ondan bu soruyu paylastm. Ne zmndr paylasm yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladm seni anlıyorum ama sevişmek hoşuna gidiyorsa bu sıkıntı olmamali kocan sonuçta
Soran+1 yılAnladim. Dogru. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılDogru soyle durust ol sevisirken hoşuna gidiyor mu
Soran+1 yılEvet
+1 yılHerseyi herkese anlatma Kocan isteyince ver
10 Yorumla
+1 yılEvet, kıskanıyor o. pu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılO sana naz yap demiş, süründür dememiş. Ne alaka?
10 Yorumla Kocan senle evlenmiş zaten elde etmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılHahah evet :D
Soran+1 yılTamam haklisin tesekkurler
Soran+1 yılBağladım sayilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler beni cok geriyor bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kötü niyetle dememiştir sen istiyorsan yap herşeyide anlatama özel kalsın
00 Yorumla
+1 yılSiz cidden nasıl kafalar yaşıyorsunuz zor ya
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler