Adı üstünde çocuk. Gidip 8-9 yaşındaki bi çocuğa seks nasıl olur diye anlatamazsın. Çocukların zihnine cinselliği sokmamamız gerekiyor. Zaten ielrleyen yaşlarda doğal olarak bunu öğrenip kendilerini keşfedecekler. Bunlar lise zamanında öğretilmesi daha uygun olur. Ama öğretilmesinin ne gereği var? Daha önemli bilgileri ogretmek varken neden cinsellik.. cok sacma
121 Yorumla- +1 yıl
Tamamen haklısın öğretilse sonra lisede hergün tecavüz haberleri
- +1 yıl
Önce çocuga ahlak din dil terbiye saygı gösterilmesi iyi yetiştirilmesi lazımken cinsellik gösterilse mazallah düşünemiyorum
- +1 yıl
tamam çocukken senin kızınla benim oğluma göstersek gitse senin kıza tecavüz etse sen bunu normal mi karsılayacaksın
- +1 yıl
Aynı şey eğitim oluyor bu sonuçta eğitip gösterdinmi aynı muhabbete geri dönüyorsun
- +1 yıl
Sen git bir tane kıza
Senin abine kocana yapsalar de seni alkışlayacam
Siz cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz sadece
Hep senin bacına karına kızına diyorsunuz da
Git taciz eden kızlara bir de söyleyin
Birde taciz eden melek gibi görünüp her haltı yiyen kadınlara söyleyin
Hep erkekler suçlu değil
Kadınlarda suçlu
İnsanoğlu melek değil
Cinsel eğitim
Önemli
O zaman hiç eğitim diye bir şey olmasın cinsel eğitim illa çocuğuna ona dokun buna dökün değil
Biz toplum olarak cinsel açıdan geri kalmış toplumuz gelişmemiz gerek - +1 yıl
Senin gibi sapıklar yüzünden bu ülkede adam çıkmaz sen önce profilindeki o pis vucuduna bak kendini aynada düzelt sonra gelde konuş
- +1 yıl
kardesim yazdiginin geri kalanini dahi okumadim. Sadece tek cumlesini okudum. Yahu ileride cinsel eğitim almadilar diye nasil bir sorun cikabilir cocuklara? bizde cinsel eğitim almadik ama bak saglikli bir sekilde yetiştik büyüdük. Kucucuk cocuklarin cinsel eğitim almalari yerine sanat ve spora yonlenmeleri cok daha sağlikli. o yaştaki cocuklara cinsek eğitim verirsek kafalari cinselliğe çalişiriz? Afedersinde ne eğitimi vericez cinsel acidan? 31 nasil cekilir falanmi? İyimisiniz siz? zaten cocuklar kendilerini ileride yavaş yavaş kendileri keşfeder. ne bu acele ve sacma sapan eğitim?
- +1 yıl
Yani Türkiyenin zaten asıl sorunu bu. Cinsel açlık! Artık cinsellikten mala bağlamışsınız siz. Küçücük cocuklarada yetişkinler gibi cinsellik dayatıyorsunuz. Onlar çocuk ve daha süslü püslü hayalleri varken o hayellerinin peşinden koşmaları gerekirken, Onlari sanata ya da spora yonlendirmek gerekirken tutupta cocuga vajinaya penis nasil sokulurumu ögreticez? saçma sapan egitim uydurmayin kafanizdan.
En İyi Cevaplar
Kesinlikle ihtiyaç var. Erkeklerin bir kismi gir çıktan baska bir sey bilmiyor iskeri bitince sirtini donuyor. Kadınlar da verilen algidan dolayi zevk almaktan ziyade zevk vermeye odaklanıyor sonuc ne peki? Gir cik yapan adam, baygin gibi yatan kadin ya da vajinamus...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü burası daha o kadar gelişmedi maalesef
10 Yorumla Çünkü ülkece kafa çalışmıyor
00 Yorumla
+1 yılGereksiz
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer