İlkim eşim oldu utangaç biriyim ve cinsellikte hala rahat olamıyorum orgazm olurken vs kendimi kasıyorum ve hemen bitiyor odağım gidiyor normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZamanla düzene girer. Ayrıca utanacak bir durum yok. Herşeyini rahatlıkla paylaşman gereken eşindir. yemek içmek gibi ihtiyaç olduğunu düşünürsen rahat edersin. Eşin bu konularda seni rahatlatması lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli biri olarak ilk hissim şu. Eşinin biraz yatakta terbiyesiz olmayışı senin de kendini “aman şöyle yapmiyim böyle davranmiyim” a itiyor ve odağın kayboluyor. Kendi kendineyken daha özgür hissettiğin oluyor mu
036 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru bu da büyük etken
Cevap sahibi+1 yıl3 ayda henüz bunu aşamaman normal. Ama bunu aşamamak da sana yük getiriyor. Bedeninde sevmediğin yerler mi var. Kalça, vajina ya da memelerinde
Soran+1 yılEvet çok barışık değilim, karanlıkta olsun isterim mesela ilişkinin
Soran+1 yılTenim bembeyaz olmasına rağmen vajinamda kararma var göğsüm dik değil ve çatlaklar var vs. Bunlar da güvenimi düşürüyor
Soran+1 yılOnları görüp zevkinin azalmasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşim de karanlıkta isterdi. Vajinasının dudak yapısından dolayı. Hala da ben sevdiğimi söylesem de o sevmediğini söyler. Kararmayı filan düşünmemeye başla artık. Bir ömür berabersiniz. Biz erkekler takılmıyoruz şekline rengine. Önemli olan yeteri kadar ıslanabilmen. Islanabiliyosan kendine güven. Islaklık durumun nasıl
Soran+1 yılIslaklık sorunum çok yok diye düşünüyorum elimde değil işte o da ilk defa beni çıplak gördüğü için vücudumu öyke gördükçe hayal kırıklığına uğrar zevki azalır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDüşünceni anlayabiliyorum ama biraz özgüven kazanman açısından söylüyorum. Islaklığın yerindeyse kendine güven ve kararma filan umrunda olmasın. Bak umrunda olmadığında içinden geldiği gibi davrandığında kasmayacaksın da. İçine girerken bile kendini sıkıp ağrıya sebebiyet veriyor olabilirsin
Soran+1 yılGörüntüsü rengi falan onda etki yapmaz mı yani
Soran+1 yılPeki eşim dediğim gibi sakin yapılı birisidir cinsellikte o yüzden biraz kendimi belli etmeye bi şeyler yapmaya çekiniyorum ondan adım bekliyorum hep
Soran+1 yılİç çamaşırı seçerken de çok abartı olmamasına dikkat ediyorun
Cevap sahibi+1 yılGörüntüsü rengi önemli değil etki yapmaz tabi
Soran+1 yılEşim yaklaşıp adım atmadan ben de hiç adım atmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin sakin ama senin içinden daha çılgın şeyler yapmak geliyor mu
Cevap sahibi+1 yılErkekler arzulanmak ister. Hep adımı eşinden bekleme
Soran+1 yılEvet hemen başta göstermek istemiyorum tabii o isteklerimi ama içimden geçen bazı şeyler var tabii istediğim söylemediğim
Soran+1 yılEn basitinden işi gereği kelepçesi var mesela kullanmasını istiyorum bende
Cevap sahibi+1 yılAltıncı ayınızdan sonra daha iç gıcıklayıcı iç çamaşırlar al ve daha arzulu görün. Daha arzulu göründüğünde erkek de kendini aşıp sana daha çok zevk vermek için hükmedici davranacaktır bedenine. Sen kocanın sana hükmedip bedeninde tüm zevkleirni yaşamasını istiyosun haklı olarak
Soran+1 yılDaha cesur davranmak için önce eşiminde bunu isteyeceğinden tuhaf gelmeyeceğinden emin olmak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılSenin şu kelepçeleri hiç bende kullanmak aklına geldi mi diye sorabilirsin. Bir seks sonrası. Olmaz mı
Soran+1 yılO kadar cesareti ne zaman toplarım bilmiyorum aklında varsa bana söylemez miydi zaten
Cevap sahibi+1 yılSen ona arzulu gitmiyorsun ya, ondan dolayı çekiniyordur. Eşim de bana arzulu olarak gelmiyo yanaşmıyor. Ama zamanla denediğim şeylere de ses çıkarmadığını gördüm. Sorduğumda da utanıyorum dedi. Yani sizin ilişkiniz benziyor bize
Soran+1 yılEvet baya benziyor bana da yaklaşıp bi şey istediğinde reddetmem mesela
Cevap sahibi+1 yılİşte kocanın bunu anlaması biraz zaman alacak. Konuşmazsanız. Sakin olması kötüymüş işte. Talepkar değil sanırım. Sakinlikten kastın yeni şeyler denememesi mi yoksa sert dozda yapmaması mı
Soran+1 yılYok yani dışardan bakıldığında da öyle fantezileri olan ekstra şeyler yapıcak biri gibi durmuyo klasik efendi duruyor
Cevap sahibi+1 yılDışarda efendi olup yatakta çok farklı olmak lazım ya. Yoksa yaşamak istediklerin hep içinde kalır :(
Soran+1 yılİşte içinde vardır belki daha ben görmemişimdir bilemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBiraz zamana bırakmak lazım belki de :(
Soran+1 yılBelki de
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler hoş sohbetin için. Soruların olursa beklerim
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılnasıl gidiyo aranızdaki yatak işleri
Soran+1 yılBurdan yazmasam olur nu
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılHala bekliyorum☺️
Cevap sahibi+1 yılNasıl durumlar gelişme var mı
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk başlarda normal daha yeni keşfediyorsun bir çok şeyi sana tavsiyem eşinle konuş utanma o dünyadaki son insan bile değil utanmak için bu eşininde hoşuna gidecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam ne diyeceğim ki
Kafandaki baskılanmış dürtüyü ve görüntüleri at, kendini bırak. Islanman ayıp değil, girmesi için kapı aç. Biraz da farklı şey yap, mesela oral yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için kıyafetler alabilirsin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ilk sene bisey anlayamadim simdi 7. Senemizdeyim kendimide onuda taniyorum ve zevk doruklarda sana şunu soyleyim kendini rahat birak kasma kendini hazirla bakım olarak psikolojik olarak sen iste sen davet et zamanla kafanda oturuyo hersey
28 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum eşimde sakin yapıda biri olduğu için sanki böyle seksi bi iç çamaşırı giysem ya da birlikte olurken bi şeyler yapsam aşırıya kaçıcakmışım hissi geliyor zaten yapı olarak utanıyorum karşısında çıplak olma düşüncesi odağımı kaçırıyor
Cevap sahibi+1 yılLoş ışık ayarla ben hala loş ışık hayranıyım bende korkuyodum baslarda yaptığım biseyi abarti bulup bununnerden ogrendinacaba diye dusunmesinden ama sonra farkettim ki bu abartilar onu yukseltiyo
Soran+1 yılKaranlıkta olmasını istiyorum zaten genelde eşim de rahat olmam için geceyi bekliyor genelde eşim tabii ki normal onu arzulamam beraber olmamız ama bilmiyorum sanki böyle farklı şeyler yapsam gözünde masumiyetim gidicek hakkımda başka düşünücem gibi saçma düşüncelere kapılıyorum
Soran+1 yılBir de ben bir şey istesem eşim onu yapmayı sevmese bile beni kırmamak için hoşlanmadığını söylemez yapar o yüzden aklımda hep acaba bunu severek mi yapıyor düşüncesi. dönüyor
Cevap sahibi+1 yılYaparken böyle iyimi diye sor bisey derse sana sordum iyi dedin bende öyle devam etyim dersin
Soran+1 yılHiç kötü demez ki
Cevap sahibi+1 yılBu tarz tedirginlik düşünceler hic bitmez ben dorukdayken göğsümü yalamasindan hoşlanıyorum ama onun hoslanmadigina eminim anı bozuyo bence ama yapacak hicbisey yok ben ona o bana ayak uyduracak bi sekilde
Soran+1 yılHmm anladım
Yeni evlisiniz kendinize biraz zaman tanıyın hemen olmuyor bazı şeyler. Bununda bir zamanı var.
29 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 3 ay geçti eksik bi eş olucam hiç alışamıycam diye endişelenmeye başladım
Soran+1 yılEmre sana yazmadım cevabı
Soran+1 yılUmarım öyle olur ben hala yakınlaşamıyorum tam anlamıyla istediğimi bile belli edip ilk adımı atmıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim hemcinsimden böyle destekleyici yorum görmek bi nebze olsun içime su serpti
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiniyorsun ondan. Rahat olmaya çalış. Bir daha bu duyguları tadamayacakmışsın gibi davran. Özgür ve rahat hisset. İnle, inlet, sev, sevil.
10 Yorumla
+1 yılBence normal cinselliği de yeni alışıyorsun çünkü Bence kendini kasmamaya çalış günden güne daha fazla rahat olmaya çalış Alışırsın diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar olur öyle şeyler. Ama rahatlama çalış, ileride eşini kendinden soğutursun yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılAma elimde değil çekiniyorum
- +1 yıl
Az bir şey istek olsun. Esin evde Yokken hazırlık yap. Kendini okşa, tahrik et kendini
Esin anlayışsız işi bilen adam seni öyle bir gevşetir ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılİlk aylarda böyle olması normal zamanla daha çok yaptıkça aşılırsın diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yıluysal olacaksın onun ellerine bırakacaksın. partnerine güven
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eşin sana yardımcı olmalı. Seni rahatlatmalı ki orgazmın hazzını yaşabilesin
00 YorumlaNormal alışırsın eşinin seni rahatlatması da önemli ruhen
00 Yorumla
+1 yılsorun sende değil eşinde o işi bilmiyor bilse sen şu an profesördün ;)
00 Yorumla
+1 yılBunun için partnerinle bir uyum halinde olman gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhakkkk eğitim kurslarında yeni çiftler için kamasutra kursları var
yazılın00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evlenmeden önce mastürbasyon cokmu yapıyordun ki onun yanında utanıyorsun
00 Yorumla
+1 yıleşin yetersiz olabilir yani seni zevke getirmeden oldu bittiye getiriyordur seksi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) senin derdinde dert değil ya biraz fırlama bi kanki bul kendine :) çekingenliğini at
00 Yorumla
+1 yılOn sevişme süresini uzatiyormusunuz cinselliginiz ne kadar sürüyor?
00 Yorumlasevişmeyi bayağı uzun tutun öyle ki sen ona yalvarana kadar ilişkiye başlamasun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk alabiliyo musun peki bide ilk iliskide agri olfu mu
13 Yorumla
Soran+1 yılYanma acı hissi olmuştu ilkinde ama sonra geçti onlar zevk hissediyorum ama tam kendimi gevşetemediğim için yarım kalıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin rahatlatamamis seni sanirim esin aceleci ve dusuncesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok darmı sımsıkı galiba bal kutun ondan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil eşinle yapıyorsun biraz daha rahat olmalısın kendini bırakarak kıvama geldikten sonra daha çok zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir doktor olarak söylemek istedm bu durum çok anormal ve bir an önce çözülmeli yoksa evliliğine zarar verecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç olduğun için oluyor bu durum. Kendini rahat hissettirecek bir şey yap
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olurken kendini kasman çok normal orgazm değildir o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar suredir evlısınız
Kendını kasıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunların var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılNormal yaa zaman tanı kendine biraz. 😊
00 Yorumla Ön sevişmeyi uzun tutuyomusunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne zamandır evlisin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu evleneli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuyu eşinizle konuşuyor musunuz?
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır o zaten farkında utandığımı beni rahatlamaya çalışıyor ama
Cevap sahibi+1 yılFarkında olmak ile konuşmak farklı çözümler bence oturup konuşun fikirler dökülsün ortaya
Soran+1 yılYani ilişki esnasında vs sorup konuşuyor genelde işte istediğin bi şey var mı böyle rahat mısın vs gibisinden
Soran+1 yılOnda ışığı kapatmasını falan istiyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılİş üzerindeyken değil normal iki medeni insan gibi oturup konuşun, şahsen bende evli olsam eşimin rahat olmasını isterim ama bazen insanlarda enlerin enleri yaşama duygusu varken ortaya çıkarıp karşındakini ürkütmek veya başka düşüncelere daldırmak istemiyor. Lakin evliyken de yapılmayacaksa ne zaman yapacaksın.
Soran+1 yılEşim çok sakin yapılı efendi birisi aslında öyle olunca biraz daha fazla geriliyorum sanırım sanki bir şey yapsam belli etsem gözünde farklu olucam aşırıya kaçıcam gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle tek taraflı bakıyor olman yanlış konuş bunu onunla belki oda öyledir
Soran+1 yılNe diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerini aktar iyiliğini isteyeceği için çözüm arayacaktır
Soran+1 yılYapamıyorum ya oturup nasıl diycem ne diycem
Soran+1 yılZaten çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılAklındaki sorunları düşünmeden anlat eşin o senin asıl bu çekingenlik sorun, ya bu sorun senin yanlış kişilerle karşılaşmana yol acar da yanlış seyler yaparsan diye eşinle konuşmak en doğrusu
Soran+1 yılEşimi aldatmak gibi bi. düşünce geçmez asla
Cevap sahibi+1 yılOlmaz denilen şeyleri gördüğümüz için ornekliyorum. Üzücü ama görüyoruz. O yüzden direk kendisiyle paylaş size sormadılar mi hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye biraz sözünüze uyun daaa 😅
Soran+1 yılYa😅 eşim de beni kırmamak için benim yaptığım istediğim bi şeye hayır demiycek o yüzden acaba istemediği halde kabul mu etti düşüncesi olucak bende
Cevap sahibi+1 yılEe bunu da söyle da ben istiyorum diye değil senin isteğin fikrini de ortaya koyup ortak noktaya varalım diye sorunlarınızı ne kadar irdelerseniz o kadar temiz bir çözüm olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi değil. Ne kadarlık evlisin?
011 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay
Cevap sahibi+1 yılKasmana sebep nedir?
Soran+1 yılUtanıyorum alışamadım
Cevap sahibi+1 yılYapma anlamsız bu
Isındıramıyor mu seni
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılÖzelden anlatabilirim
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAma gizlisin.
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGizlide çıkarsan yazayım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmede rahat olup gevşemen gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılön sevişmeyi uzun tutun, doğaçlama yaşayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol çok normal zamanla geçer
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın. Rahat olmalısın.
00 YorumlaZamana bırak buradakilerin yorumuna çok şey yapma.
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılön hazirlik yap kendine
00 YorumlaAlışırsın
00 Yorumla
+1 yılNedenki olmuyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılalışana kadar canm
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılKasma bırak kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin nasıl acaba onda sorun var mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapa yapa alışırsın merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal değil :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla olursn balım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı