Cinsellikte konuşuyoruz. Sizce sebebi nedir, ben abartıyor muyum?

Eşimle 5 yıldır evliyiz ve cinsel hayatımız çokta mükemmel değildi ben konuşmayı seven biriyim zevk alıyorum o esnada birkaç kez işte eskileri sordu bana yaptın mi bişey diye yalan atıp evet işte yalattımmbie kaç kez deyince güldü or…… dedi bana ama bir zevk alıyor bugün de o esnada dedim aşkım bana yetmiyor ağzımda da olsun heryerinde istiyorum dedim tamam aşkım olsun dedi ama nasıl zevk alıyor böyle bana hiç böyle yaklaşmamıştı iyice ileri gitti yani ama kesinlikle realde istediğim bir mevzu değil bu sonra işte dedim ben kaçıcam siz tutup becericeksiniz falan inanılmaz zevk alıyor sonra dedi bende istiyorum am… o zaman hayır dedim yapamazsın olmaz ama dedi sen istiyorsun bende istiyorum hayır dedim normalde bende zevk alıyorum onu düşününce ama demedim inanın böyle konuşmak belki doğru değil ama cinsellik resmen canlanıyor hayal sonuçta herşeyi gerçekleştiremezsin zaten iğrenirim ama o esnada gözüm dönüyor sizce yanlış mi yaptım eşimde normalde inanılmaz kıskançtır ama fantezi yani abartmamak lazım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Cinsellikte konuşuyoruz. Sizce sebebi nedir, ben abartıyor muyum?