Eşimle 5 yıldır evliyiz ve cinsel hayatımız çokta mükemmel değildi ben konuşmayı seven biriyim zevk alıyorum o esnada birkaç kez işte eskileri sordu bana yaptın mi bişey diye yalan atıp evet işte yalattımmbie kaç kez deyince güldü or…… dedi bana ama bir zevk alıyor bugün de o esnada dedim aşkım bana yetmiyor ağzımda da olsun heryerinde istiyorum dedim tamam aşkım olsun dedi ama nasıl zevk alıyor böyle bana hiç böyle yaklaşmamıştı iyice ileri gitti yani ama kesinlikle realde istediğim bir mevzu değil bu sonra işte dedim ben kaçıcam siz tutup becericeksiniz falan inanılmaz zevk alıyor sonra dedi bende istiyorum am… o zaman hayır dedim yapamazsın olmaz ama dedi sen istiyorsun bende istiyorum hayır dedim normalde bende zevk alıyorum onu düşününce ama demedim inanın böyle konuşmak belki doğru değil ama cinsellik resmen canlanıyor hayal sonuçta herşeyi gerçekleştiremezsin zaten iğrenirim ama o esnada gözüm dönüyor sizce yanlış mi yaptım eşimde normalde inanılmaz kıskançtır ama fantezi yani abartmamak lazım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer fantezi olarak bir düşünce oluyorsa siz bunu ilerde kesin denersiniz çünkü o esnada akıl sadece bir tek olaya odaklanıyor ne var yani bi kereden bişey olmaz falan dersiniz bi bakmışsınız yaşamışsınız ben normalde hayatımda bi kadın varsa ondan başkasını düşünmem en uç fantezileri de yaşarım onunla ama asla 3. Bir kişiyi ne ona nede kendime düşündürmem çünkü o o an bana aittir ben paylaşmam benim olan benimdir
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela böylr konuşuyoruz sonra bana şey diyor kapat göğsünü sadece bana aç onlar benim falan anlamadım
- +1 yıl
Senin o anlattıkların varya hayalden gerçeğe döner inan yaşarsın ki bunu istiyorsunuz da
En İyi Cevaplar
bir şey diyemiyorum bir yandan dediklerin hayalden ibaret diyorum diğer yandan acaba bu hayalleri dile getirmek -cinsellik olsa bile- yanlış mı diye düşünüyorum. Yanlış gibi hissediyorum ama yaşamış biri değilim o yüzden bana laf düşmez belki de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır bende eşimi o şekilde hayal etmeyi seviyorum eskiden konuşurduk bayadır konuşmuyoruz eşim zevk alıomu bilmiyorum ama bana iyi hissettirirdi, bence konuşmaya devam et hatta banada anlat😍😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani değişik bi vaka gibisin. Konuşmayı ve fantezilerden bahsetmeyi seviyosun ama yaşamayı mı istemiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes fantezi kurduğu şeyi yaşamalı mı anlamadım birsürü kostüm var polis hemşire lisesi herkes bunlarla ilişki mi yaşıyor senin söylediğin saçma
- +1 yıl
Evet anlıylrum seni de. İşte o yüzden eş ile bunu konuşmamak lazım. Eş ile konuşunca adamın yaşayası gelir
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benşm eşime de lazım bundan. Bizim de iyice monoton hale geldi. Nasıl başladınız biraz bilgi alayım sizden sakıncası yoksa
00 Yorumla
+1 yılFantezi sonuçta seks esnasında sonra olayını yaparsa onun sorunu
10 Yorumla
+1 yılSenin icinden gecenler aslında bunlar ama eşinin bundan azmasina anlam veremedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey konuşmakla ve hayal etmekle başlar. Yakında eş degistirme partilerinde bulursunuz kendinizi
00 YorumlaSeni biriyle seks yaparken izlemek istiyor ama söyleyememiş
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel... akıllı kadınsın.. konusalimmi biraz ne dersin
00 Yorumlafantezi heyecan ve renk katar bence tadını cıkarmalısın zamanla sıkıcı olmaz en azından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBu böyle başlar ve gider
00 Yorumla Az siz gruba kaycak gibisiniz
00 YorumlaSen bi gelsene özele 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll bir soru yine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D nasıl yetemiyor mu tam bir şey anlamadım ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yani gurup mu istiyor kocan
00 Yorumla
+1 yılİlginç
00 Yorumla
+1 yılİyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılVerince geçer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam