Bir haftaya yakındır yapmıyordum full aklımı esir alıyordu hatta bugün bir kızla sanal sekse kayan bir sohbet yaşadım dindar biri olmama rağmen sonra bugün bir sürü erkekle görüşlerde konuştuk cinsellik , akşam yaptım mastürbasyon iki dkda yalandan orgazma ulaştım bir saniye bile sürmedi azıcık zevk verdi sonra hassaslaştığı için dokunamıyorum boşalamıyorum o yüzden, dedim ki kendime bu muydu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbartı değil sadece sanalda olsa karşıdan beklentiler var birbirinin nelerden zevk aldığını bilmek gibi saatlerce yazıştığım bu konuda övdüğüm ve övgü aldığım çok oldu ama herkesle sanal güzel olmuyor kimisi oldu bittiye getirmek istiyor. Sans iste biraz. Birde orgazm kaliteni arttırmak için süreyi uzat bu süreyi uzatmak için sanal, p*rno yararlanabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKafada bitiyor olay ya ne kadar büyütüyorsak haz da o kadar yoğun oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllkajsdklsa ne sanıyodun ki mastı zaten bu kadar oluyo
00 YorumlaKadınlardan zevk alıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok almıyormusum
+1 yılDin ile biyolojik yapın ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor olan şeyin albenisi yüksek olur ama ülkemizde artık eskisi kadar zor ulaşılmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım sen ne anlattın ya 3 satırda beynim yok oldu
017 Yorumla
Soran+1 yılFelsefe yaptım tüh
Cevap sahibi+1 yılSanal Seksi bende severim kızlarla daha da güzel hatta büyük ihtimal lez olucam bu gidişle. mastürbasyon a gelince biraz hassaslaşıyor evet özellikle tırnaklarım uzunken eziyet ama sktuğumun
Cevap sahibi+1 yılLibidosu bi türlü düşmüyor. p*rno izle veya git seviş yoksa üzerindeki enerjiyi atamazsın mdksmxms
Soran+1 yılKız bir şey demediki ben işte şöyle yalarım böyle bakarım dedim yaladan o hiçbir şey demedi erkek rolüne geçtim galiba ben,
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha erkek rolü ne ya? Ben sexting yapınca çok tahrik oluyorum belki sana öylesi gelmiştir veya sextingden etkilenmiyor olabilirsin
Soran+1 yılİşte bende şaniyorum ki libidom yüksek iki saniye de orgazm oluyorum kendimi boşaltamıyorum bile
Soran+1 yılHayır ben dedim parmaklama falan yani ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılKendini sextingle boşaltman zor biraz foto faşan atsa hadi yükselirsin az ama yok memeni sıkarım şeyini yalarım falan biraz havada kalıyor. Aç p*rno izle sextingden sonra kendini boşaltmazsan üzerinde bi agresiflik kalıyo kendimden biliyorum mdksmzm
Soran+1 yılSarmadı aynen ben boşalmak istiyorum ama sadecd bir kere yapabildim
Cevap sahibi+1 yıl1 kere ne yapabildin kuzu anlamadım
Soran+1 yılBoşalabildim
Cevap sahibi+1 yılSevişeceksin o zaman yapacak bir şey yok msmmsmsms ben şelale oluyorum ya sexting yapınca yapımız farklı demek ki mdmsmzm
Soran+1 yıl...
Soran+1 yılBenim ki çölden daha kuru
Cevap sahibi+1 yılp*rno izlerken de öyle misin? Farklı şeyler dene aşkım lez izle hetero izle ne bileyim grup izle illa birinde bulursun kendini. Ben bi ara sadece gay p*rno izliyordum. Sextingle ıslanacaksın diye bir şey yok illaki. Bir de şöyle bişey var sexting yaparken bi kızla aktif olursan eğer çok az zevk alırsın ama o daha çok zevk alır
Soran+1 yılDenedim de sadece azdırıyorlar ıslanmiyorum. Mastürbasyon yapmaya başladığımdan beri ıslanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni sevişmekten başka bir şey saramaz o zaman. Ya da denemeye devam et canım belki seni ıslatacak bir prens veya prenses bulursun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu muydu yani sendromu 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet öyle gibi. yani yapmasakda olur hani...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSwnn yaptigin seks degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarmış demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın bir parçası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki az sürmüş, reel yaptın mı hiç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem