Yakın arkadaşımla mastürbasyon yaptık çok utanıyorum anlıktı biran oldu çok pişmanım napıcam ben detaya bakın lütfen?

erkek yakın arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz ev arkadaşıyız ailelerimiz tanışık olduğu için kabul ettiler daha sonra ben gece tuvalette mastürbasyon yapıyordum kapı çaldı biran afalladım kilidi açtım noldu dedim sesini duydum beraber yapalımmı dedi ben cidden şok oldum kalbim yerinden çıkcaktı resmen bağırmamıştım bile nasıl duydu hâlâ aklım almıyor ben "ne?" Dedim sadece o da utanma yapalım işte ihtiyaç bu sonuçta dedi ben de yarım bıraktığım için anın etkisiyle kabul ettim ve yaptık sadece elimizle yaptık o bana yaptı ben ona ama bu ihtiyaç değil ki ikimiz birbirimize yaptık ve bu çok saçmaydı şu an o arkadaşlarıyla dışarıya gitti biz onunla yaptıktan sonra temizlenip çıktık ve ben bugun eve gelmesini istemiyorum cunki cok utaniyorum odamdanda cikcami sanmiyorum odama tasinicam galiba şaka gibi rüya gibi geliyor nasıl halledicem ne konuşmaliyim ben bununla ne dicem yardım edin trol soru değil harbi ciddiyim

Yakın arkadaşımla mastürbasyon yaptık çok utanıyorum anlıktı biran oldu çok pişmanım napıcam ben detaya bakın lütfen?