Mastürbasyon yaparken kuzenime yakalandım, çok utanıyorum yardım edin?

Öncelikle ben 18 yaşındayım o da 17 yaşında bir kız. Bize arada geliyorlar halamla beraber. Bu gece de saç boyamaya gelmişler. Kuzenimle de samimiyiz yani çok kafa dengi olmasa da. Genelde geldiklerinde hep odama gelir muhabbet ederdik. Neyse ben işte mastürbasyon yapıyordum tam geldikleri sırada. Kapımı da tıklamadı direk girdi içeri. Ben de kapı camından görmüştüm birisini hemen şortumu kaldırdım, penisimi görmedi ama yani sadece orası kapalıydı şortu doğru dürüst çekemedim. Telefonda seks hikayesi okuyordum, bilgisayarda da p*rno açıktı hemen kapattım sekmeyi telefonun da ekranını kapattım. Sonra bu da fark etti aslında güldü bende utanıyorum ama bir yandan sırıtıyorum. Napıyosun dedi. Bende hiç dedim. Sonra sekmeyi kapattığımı gördü ne yapıyodun dedi bende hiç dedim sonra bir daha sordu ne yapıyodun yaa diye. Bende hiçbir şey ya dedim sonra bu sırıttı yine. Neyse ben gideyim mi dedi bende git dedim. Gitti sonra kapıyı kaparkende bakıp güldü. Bizimkilere ispikledi mi bilmiyorum da bizimkiler zaten biliyor yani kapımı mutlaka tıklıyorlar, bu konuda bilinçliler. Ben onlar gidene kadar odamdan çıkamadım o da gelmedi. Neyse sonuç olarak utandım baya ya. Bizimkilere söylememiş galiba bir şey demediler. Ne yapsam bilmiyorum. Bu arada yemin ederim gerçekten oldu bu olay troll falan değil. O kadar utanıyorum ki, ne yapacağımı bilemedim. Ama bir yandan da komik. Sizin bir öneriniz var mı?
Mastürbasyon yaparken kuzenime yakalandım, çok utanıyorum yardım edin?