Hepimiz yapıyoruz rahat ol. Geri kalmış, cahil ve eğitimsiz değilse bir insan, bunu onunla paylaşabilirsin basit bir olay. Korkman gereken yorumlardaki o örnek verdiğim yobaz insanlar :) Mastürbasyonu duyunca annesine küfür edilmiş gibi tepki vermek geri kafaliliğin resmidir. Uzak dur, seni aşağı çeker bu insanlar
71 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bu bir ihtiyaç ben de biraz dine bağlı bir ailede büyüdüm ona rağmen anneme rüyalandığımı söylediğimde babaannen 60 yaşını geçti ona rağmen rüyalanıyor dedi olur dedi. Bunu bir arkadaşıma söylememi doğru bulmaz diye düşündüm. Arkadaşım da öyle geri kafalı falan değil normal doğal diyor hiç ayıplamıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hicbir arkadaşımdan bunu duymak istemem soğurum. Anormal oldugundan degil , illa ki nadiren de olsa herkes yapabilir. Ama dile getirmek hic akıllı insan işi değil bence. Bu kadar ozel biseyi bana soyleyecek kadar kendini bilmez biriymis diye düşünüp arkadasimdan soğurum
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok iyi hissettim :(
Cevap sahibi+1 yıl:D amac iyi hissettirmek degil olan fikirlerimi paylasmak. Hayatta herkes iyi hissedeceginiz sekilde davranmiyor biliyosunuz. Ne düşünüyorsak o
Soran+1 yılO benim üç senedir arkadaşım
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Bomboş bir yorum. Belliki muhafazakar bir ailenin hiç dışarı çıkmayan, sosyal ortamı çevresi olmayan bir kızsın. Şu an arkadaşına mastürbasyon yaptığını soyleyebilecek kadar cesur ve açık görüşlü birini gördüğün için kiskanip giydirmeye calismissin :) Acınası durumda olan sensin. Mastürbasyon çok basit tepkimeleri olan basit bir hareket. Bunu çok ayıp görmek için Arap olmak lazım
Cevap sahibi+1 yıl@porchakal burdan bunu cikartacak kadar yobazsin. Libidom yukseldiginde 4mımı okşamam arkadasimla konusacagim bir mevzu degil. Bunu konusmak bos asıl. Ailem gayet modern sağolsunlar. Hayatta hicbir konuda kisitlanmadim. Ne takildigim insanlarda ne kiyafetlerimde ne eve kacta girip ciktigim konusunda. Evden cikmadan örgün eğitimden lisans mezunu olamam ve yıllardır calisma hayatım olmazdi. Home-office yapilacak bir meslek degil benimki. Ayrıca Gümülcine den göçmeniz arap senin mastürbasyon yapmaktan aşınmış 4mındır.
Soran+1 yılHala kötü hissediyorum desem yeridir. Söylemez olaydım
+1 yılhepimiz yapıyoruz ve yapacağız bunda bir şey yok vücudumuz bunu üretiyor
yobaz insanlardan uzak dur seni anlayan kişilerle konuş kendini bu kadar kasma rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerçekten bunlara ihtiyacım vardı. Arkadaşım asla ayıplamadı hatta çok doğal çok normal insan kendini bilmeli bilmesi lazım dedi bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılokadar özelini etrafa söylemek de pek şey olmamış sanki bazı şeyleri de içinde yaşamalı insan baktıgında bişey deyil iki sürtelemişin iki kaşımışın bitmiş gitmiş de bunu başkası bilse ne bilmese ne
02 Yorumla
Soran+1 yılKızsal konular geçerken söyledim midem çok bulanıyor çok kötüyüm
- +1 yıl
daha fazla dillendirmezsin olur biter konu açılırsa insanlık halı de konuyu kapat
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOo çok ayıp ama böyle şey söylenir mi devlet sırrıdır bu bunu herkes yapmaz çok nadir özel insanlar yapar çok yanlış yapmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Bunu herkes yapar ben de yapıyorum mastürbasyon bir kızla seks yapmadığım için buçok normal bir şey bunu abartman olmamış söylemen de olmamış bu şeye benzemiş kızların ben regl oluyorum regl oluyorum demesi olmuş sorarsa konusu geçerse söylersin de durduk yere ben mastürbasyon yapıyorum regl oluyorum şunu bunu yapıyorum demekte olmuyor ama bu normal bir şey söylemişsin artık o da mastürbasyon yapıyordur %99 yapıyor yapmayanlarda var ama onlar çok çok az o da nasıl oluyor din imanı olanlar namazını orucunu bütün ibadetlerini yapanlar onlar hariç mastürbasyon yapmayan yoktur zaten keşke ben de yapmasam yapamk zorunda olduğum için yapıyorum erkekler de sperm var vücut sperm üretiyor haa yapmasam olur mu evet ama yapmadan olmuyor işte rahat olamıyorum
Soran+1 yılAnlıyorum bilmiyorum bu annemin arkadaşlarına her şeyini söyleme travması bırakmasından oldu işte ne biliyim aman yaaa
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmıyorum diyen zaten yalan söylüyordur o yüzden takma
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(( bilmiyorum
Soran+1 yılBana tuhaf geliyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılsöylemesen de arkadaşın yaptığını biliyodur merak etme
32 Yorumla
Soran+1 yılYani bunu herkes yapıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYo herkes yapıyor sonuçta benim de paylaştığım arkadaşlarım var.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne var bunda gayet normal insanin yapisi genetigi geregi
+1 yılHerkesin yaptigi sey ve insanlar yakinlariyla paylasabilir
00 YorumlaSana biri yardım et beni canım.. yalnız başına yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz takılma. Annenle konuşuyor musun bu konuları
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır konuşmuyorum. Bu konuda korkum takıntım var zaten konuşup daraltmak istemiyorjm
Cevap sahibi+1 yılNeden korkuyorsun
Soran+1 yılObsesif takıntılar bunlar. İlaçla geçecekti geçmedi artık zamana bıraktım. Çok deşmek istemiyorum bu kısımlrı
Cevap sahibi+1 yılHmm geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum duanızı rica ederim. Ben de sizin için ederim. Duanın gücüne inanırım bir dua ile hayatın değiştiğine de öyle. Belki o dua sizden olur iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi geceler
Soran+1 yıl🙏
+1 yılYapabilirsin ne var ki bunda ayrıca söylediğin kişi kız mı erkek mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılKız
- +1 yıl
O zaman neden bu kadar dert ettin ki kendine yani oda yapıyordur elbet ki
Soran+1 yılHiç böyle bir şey yaşamamış ben kendimi tuhaf görüyorum kendimi sanki o. pu gibi hissediyorum. Kimse böyle şeyler yaşarken görmedim
Soran+1 yılYok bir şey sorma gerçekten cinsel konu konuşmak istemiyorum biriyle
- +1 yıl
Cinsel konu değil öyle anlama özür dilerim öyle hissettirdiysem
Soran+1 yılÖnemli değil özelden konuşmuyorum
- +1 yıl
Tabiki nasıl istersen tercih senin sonuçta sadece içine rahatlatacak bişeyler konuşacaktım ama sen bilirsin yine de
Soran+1 yılYanlış yapmadığımı bilmek istedim sadece sağol
- +1 yıl
Tamam bakalım nasıl istersen öyle olsun
- +1 yıl
Yardımcı olayım diyorum sen istemiyorsun merak etme cinsellik değil konuşacağım şeyler kendini rahat hissetmeni sağlayacağını düşündüğüm şekilde konuşmak istedim sadece seninle
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen demesen bilmiyormu sanki
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor olabilir herkes yapmıyordur diye düşünüyorum
Soran+1 yılKonuştuğum kişi üç senedir arkadaşım ve kız shshshh
Soran+1 yılCidden midem bulanıyor çok kötü hissediyorum kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılE burada, da söyledin
07 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğum belli değil ama
Cevap sahibi+1 yılOlsun bence, sen söylemeden duramayan tiplerdensin ve herkes mastürbasyon yapıyor
Soran+1 yılSohbet arasında geçti ben annemden bir şey saklarsam kötü olurum
Cevap sahibi+1 yılOoooo saf Bi kardeşimiz, elimde çok iyi getirisi olan Bi boğaz köprüsü var, sana, satiim ben İstanbul'da göçmeye karar verdim yoksa satmadı, seni de çok sevdim
Soran+1 yılSaf olmayı sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman herşeyi annene anlatma
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo herkes yapıyor sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılSen bak keyfine kimseyi düşünme
Cevap sahibi+1 yılTeksen cinsel isteğini nasıl bastırcsn anca mastla
Soran+1 yılDoğru teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır doğal bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum annemden bir şey saklamam normalde şimdi bunu niye söyledin derse ne diyim?
Cevap sahibi+1 yılBilmeni istedim diyebilirsin
Soran+1 yılDediğimi ilk kafama takmadım ama sonradan düşündüm hata mı yaptım acaba diye. Ben anneme daha yeni yeni itiraf ettim rüyalandığımı mastürbasyon yaptım demedim bile
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer