Öncelikle merhaba. Evli ve 2 çocuk annesi biri olarak yazmaktayım. Geçen hafta ailemin yanina bayram tatiline geldim, şehir değişikliği yaptım. Nasipse bayram sonrasi dönücem. Eşimin bizden sıkıldığını fark ettim. Acı ama gerçek. Bizi buraya sanki kurtulurcasına, oğlum karnesini alır almaz akşamına otobüsle gönderdi. Şimdi de çok özlediğini söylüyor ve döndüğümüzde ilk gece kolay kolay uyuyamayacağımızı söylüyor 🤭 Normalde cinsel hayatımız monoton gidiyor. Hareketlilik, heyecan katmak, tutkuyu artırmak için ne ya da neler yapmamızı önerirsiniz? Okey Jel almış afrodizyaklı 🤭 fikirlere açığım. Anal ilişki dışında fikirlere açığım 😊😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belli eşin seni çok özlemiş sensizlik onu kudurtmus 😊 açık seksi gecelikler ve iç çamaşırları alarak baslayabilirsin işe. Sonrasında o akşam eşinin en sevdiği şeyler neyse mesela oral yapmaksa güzelce yap o da sana yapsın uzun bir ön sevişme yapın artık birbiriniz için delirecek hale gelin. Sonra da hiç denemediğiniz pozisyonlar varsa onları yapın o da erkeği çok kudurtuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle gitmeden ona giymeyi düşündüğün fantezi kıyafetleri at isteğini belli et. Çocukları zaten evden gönderin güzel bir fantezi kur onunla o gece liseli kıyafeti ya da hemşire kıyafeti çok güzel olur. Yatağa bağla onu her yerini em ama önce kulağına onu deli edecek şeyler fısılda. Kulak memesinden etkileniyorsa orayı da ihmal etme. Hatta bana kalırsa gözlerini de bağla. Neresini öptüğünü bilmesin sonrası dudaklarına ve diline kuvvet. Ama en son kıvranana kadar oral yapma böyle delice isteyene kadar. Tabi oral yaparken gözleri aç. Umarım çok güzel geçer sabahlar olmasın umarım sana ömrü boyunca doyamaz çok mutlu olur yuvanız.
35 Yorumla- +1 yıl
Çok zevkli şeyler anlattın canımı çektirdin gece gece
Soran+1 yılAhaha katılıyorum 😂🤭
Soran+1 yılEsimle gece konustuk. Dedi ki geldiginizde cocuklari 1 hafta annemlere verelim ben de izin alayim is yerinden, 1 hafta kafa dinleyelim. Istedigimiz kadar uyuruz, istedigimiz kadar sevişiriz, istedigimizi yapariz dedi. Kulaga cok guzel geldi. Balayi da yapamamistik. Bize ilac gibi gelir gercekten.
+1 yılBiraz özlemesi iyi olur. Aslında sizi ailenize yollaması iyi olmuş ki sizi özlediğini hissedip kendisi bir şeyler yapmış. Ona sanki ilk defa ilişki yaşıyormuşsunuz gibi tutkulu olduğunuzu hissettirin. Gerisi eşiniz ve sizin zevkinize kalmış.
00 Yorumla
+1 yılHocam eşiniz sizden değil monotonluktan ve sorumluluktan sıkılmıştır. Sizden sıkılan insan sizi özlemez. Gece içinse akışına bırakın kendinizi bilinçlendirmeyin belki daha iyi olur sizin için
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim. Teşekkürler.
Soran+1 yılBana sarilmayi, beni opmeyi ozledigini soyledi. Az evvel de bana sarilip uyumak istedigini soyledi.
- +1 yıl
Ne güzel işte evliliğinizin tadını çıkarın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılorada bi içgiyimciye gir ve seksi gecelikler fantezi gecelikleri al ve eşini şaşırtır derecede davran biraz hakimiyeti sen üstlenn eşinde heyecan oluşur bu şekilde ve daha çok bağlanır size ayrıca bu seks pozisyon oyunları var onları da alabilirsin etkili olur baya inşallah işe yarar dediklerim ❤️
40 Yorumla
+1 yılBir birinize teması az yaparak kışkırtma yöntemini kullanarak iki kat daha fazla haz alabilirsiniz, birçok şey var sadece paldır küldür skiş de bir yere kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılilişkinizde pasif olan taraf kim? eşini neler tahrik ediyor sen daha iyi bilirsin, hiç arada tahrikkar mesaj ya da seksi bir foto gönderir misin? seksi kıyafetler giyer misin, çocukları büyüklere bırakıp jakuzili manzaralı otelde kaçamak yapar mısınız vs.. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZayıfsan tamam jel flan kullan ama balık etliysen jele gerek kalmaz ki birde 2 çocuklu birisin 2 saat yapacaksa kullan eğer yanma oluyorsa şeyinde ama sanmam daha çok görsel açıdan kocanı yükseltecek şeyler giy mesele thong tanga siyah jartiyer çorabı yeter tabi fiziğin nasıl bilmiyorumda ve koku en önemlisi
00 YorumlaKarşılıklı oturup birbirinizi izleyerek mastürbasyon yapın. Sakin, usul usul. Sabrı tükenen diğerinin üzerine atlasın
10 Yorumla
+1 yılYokluğunda değerini anlamış. Bir kez yaptıktan sonra yine eski monotonluğuna dönecektir. Seni seviyor öu bilmiyorum. Sen ona göre daha istekli misin. Onun bu monotonluğundan bıkmadın mı
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu siralar cok istekliyim. Onunki azaldi gibi.
- +1 yıl
Özele yazar mısın.
Soran+1 yılHayie
- +1 yıl
Seni anlıyorum ancak farklı bir durum var. Ciddiyim. Çünkü durumumuz birebir aynı
- +1 yıl
Ve umuyorum ki. Şu diğer yorumlarsa yazanlarla beni bir tutmuyorsun. 🙏
Soran+1 yılYazdm.
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bu tamamen sana bagli kadın isterse her gece erkeği yataga sokar. Bi kaç gün olmayınca hemen seni özlemiş oysa her gece berabersiniz seni niye arzulamıyor bu düşünmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHimmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsize bir teklifim var ama oğlunuz evde biraz zor olacak!!!
Evi bir masaj salonuna çevirin yere bir havlu loş ışık uzak doğu tütsüleri kokulu mumlar ve papatya yağı, gerisi sizde00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaparmen ona tahrik edici şeyler söyle gün içinde sık sık ara cinsel muhabbetlerden kınuş canım seni çok istiyo şu an çok ıslamdım dayanamoyom seni düşünürken kendime dokunıyom gibi mesela
00 Yorumla 2 . çocuk yapana kadar fantezi yaşamadın da 2 çocuk olduktan sonra cinsellik yaşayıp heycan fikiri almak için burayamı başvurdun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahshshs, cahillik de
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, oncelikle araya özlem girmesi gayet guzel ozlem iyidir , renkli ve yeni gecelik giyim tarzini veya anladin iste degistir daha aktif ol knka jdjdjdj
20 YorumlaKontrol sende olsun erkekler domine edilmeyi sever çok hareketli ol ve erkeğine sert olduğunu söyle övülmek erkekleri bağlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbelliki seni çok özlemiş ve kendi kafasına göre birkaç fantezi belirlemiş ona ayak uydurmak için sen de kafanda birkaç plan yapabilirsin
00 Yorumla Gidene kadar birbirinizi hareketlendirecek şeyler atın anlatın konuşun daha çok şey var yani ağırdan alın ama
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilişkinizde heyecan için değişik mekanlar, kıyafetler, sevimli oyunlar olması heyecan ve tutku anlamında pozitif katkı yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnline ya da seks shop a uğrayıp oradan fantezi ürünleri alarak montonluktan çıkabilirsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Dogal istekli bakimli ol bunca yillik evlisin benmi igreteyim simdi sana 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne kadar azmış sanal dan bi kontrol et önce bence
00 Yorumla
+1 yılYeni mi aklına geliyor seninle sabaha kadar seks yapmak 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafet al sende yapmadığın bir şeyler dene yapmadığın ama yapmak istediğin ve onumla sohbet et bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılHic bi bk anlamadm saol :D
Cevap sahibi+1 yılDeğişik ortam pozisyon fantezi 😀 konuş işte ya ışığı kapatıp bacakları açıp bekleme kıyafet al dedim Seksi bir gecelik işte jel almış o ona karşı sende bir şey al da büyük ihtimal anal isteyecek 🤣🤣 poponu koru
+1 yılHer evlilikte olan şeyler bizde de aynı durumlar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anal hariç bugüne kadar yapmadığın bir şey varsa, oral, ağıza yüze boşalma vs gibi yap onları.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatlim tol soru sorma sahiden sorduysan ozelden yazayim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu bosuna mi gizliden paylastim sence?
Cevap sahibi+1 yılacik olsa tc mi yaziyor. neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzından çıkarmadan emerek boşalt. Çıldıracaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılMantikliii, tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek :)
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılbebegimmm. ozlemis adamm. bebegi gibi sevecek dusmani gibi s. kcek seni. heycanlimisin 😁😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu özel konular böyle konuşulmamalı sonra yaptığım görüş kalkıyor 😊
00 Yorumla
+1 yılSeksi kıyafet ve roller yapabilirsin bunun dışında seks mekanını yatak odası dışına taşıyın hatta ev dışı seks de olabilir mesela arabada falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan iyice sarılıp elinle mastürbasyon yaparken ensesini boynunu öp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı evdeyken cinsel hayatınız nasıldı, sıklık, istek, fanteziler?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantazilet deneyin saatlerce oral yapın ellesip sevişin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılacak onlarca efsane şey var ki uzun bi liste yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar monoton bir cinsel hayatıniz var mesela. Haftada kac defa birlikte olursunuz ve on sevisme olmadan hemen icine mi girer. Oral vs var mı
09 Yorumla
Soran+1 yıl6 yildir aklimiza ne geldiyse yaptik. On sevismemizi de uzun tutariz. Cinsel olarak birbirimize alistik mi acaba ondan mi boyleyiz bilemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyor musun peki iliski sirasında. Orgazm oluyor musun
Soran+1 yılEvet ama bazen orgazm olmuyorum olamiyorjm
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin
Soran+1 yılArefe gunu ya bugun, evde epey isimiz var, annemlerdeyim. maalesef hayir yani.
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılTkp et müsait olunca yazardım
Soran+1 yılEttim
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada kisaca anlatilmaz ki
112 Yorumla
Soran+1 yılE yaydira yaydira anlat. Konu cinsellik ztn
Cevap sahibi+1 yılTkp at
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılOncelikle esinin performansini artircak birseyler kullandir.
Sonra guzel kokular sur
Olabildigince yavas sevisin sirtini operek etkilemeye baslasin...
Cevap sahibi+1 yılIyice islandiginda bile onu kudurtmak icin kendine hakim ol..
Soran+1 yılOukeyy
Cevap sahibi+1 yılDevamini istermisnn
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılNutella tarzi birsey sur goguslerine isirarak emmesini sagla kendine bagla
Cevap sahibi+1 yılOzelw gelirmisn
Soran+1 yılHayirhayird
Cevap sahibi+1 yılAzdirrm diye mi. korkuyosun
+1 yılSaatlerce oral yapsın sana ceza olarak 😄😄
05 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyiymis :D
- +1 yıl
Hemde nasıl 😄😄
- +1 yıl
Bırakmak isterse bastır kafasını nefes alamasın
Soran+1 yılAhahah :Ddd
- +1 yıl
Bak şimdiden hoşuna gitti 😄😄
Ev disinda mekanlarda seks yapin :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBebeleri kime vercek
Soran+1 yılVercez?
Soran+1 yılBiz 2 3 gun istiyoz oyle bisi olsa. Anasigile vermeyi dusunduk. Bakalim yapabilir mıyız.
Soran+1 yılOooo
Aldat tabiki ilişki canlanır öz güven tavan
00 YorumlaO jeli zaten anal için almış
00 YorumlaDirek üstüne atla snns
00 YorumlaBizde de aynı durum var aşmaya çalışıyoruz
00 Yorumla
+1 yılAnal yapacak sana hazır ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç pozisyon var onları denemelisiniz mutlaka.
04 Yorumla
Soran+1 yılNey?
Cevap sahibi+1 yılBacak omuza onu dene
Soran+1 yılOhoo onu cok yaptik
Cevap sahibi+1 yılEkle sana link aticam onlara bakb
Öncelikle yaşlar kaç ve ne zamandır evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşkence sever misin 😅
00 Yorumla
+1 yılDarısı başıma
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Evlilik cinsellik vs
Soran+1 yılZamanla monotonlasiyo.
- +1 yıl
Fanteziler ve yeni heyecanlar katılsa?
Soran+1 yılBeceremiyoz onlari
- +1 yıl
Neden? Napıyoruz biz felan mı diyorsunuz içinizden
Soran+1 yılSiradanlasiyo diyorum ya
Soran+1 yılFantezi beceremiyoruz.
- +1 yıl
Daha çok sorum var seksting olmadan normal bir soru cevap için müsade var mı
Soran+1 yılBilmiyom en azndan simdilik dgil
- +1 yıl
Peki 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı fantazilere açık ol yeni camasielar al
00 Yorumla
+1 yılSelamlar tavsiye verim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bakimli ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dogal ol yeter
00 Yorumla
+1 yılAranıza girebilirim
00 Yorumla
+1 yılSeksi iç çamaşırların var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi yapın
00 Yorumla
+1 yılAnala karşı mısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılanal için almış ama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. fantezi kıyafetleri
00 Yorumla
+1 yılGidince gorursun 😁
00 Yorumla
+1 yılAlabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha once nasıl fanteziler yaptınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı şeyler deneyin anala neden kapalısın
015 Yorumla
Soran+1 yılCok canimi yakiyo. Bi de sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılPeki birini alır mısın yanına
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılDoğada yapar mısın
Soran+1 yılHayiirr
Cevap sahibi+1 yılAma sen kendin sıkılıyorsun olmaz ki
Soran+1 yılIstemiyorum bide. Ne guzel vjna varken niye anal?
Cevap sahibi+1 yılDolgun mu peki
Soran+1 yıl50 beden. Dolgun. Kocaman :Dd
Cevap sahibi+1 yılYalanmak istemez mi
Soran+1 yılIster, boynunu yaladigimda kendinden gecer 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşsak mı az
Soran+1 yılHayie
Cevap sahibi+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yılŞansımı denedim 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan anlatılmaz ki
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye, gizliyiz.
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatırım istersen beğeneyim soruyu s harfi ile başlıyor
Soran+1 yılHayir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle bir süredir uzağız, döndüğümde monoton ilişkimizi hareketlendirmek için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat