Yoksa her erkek önce cinsel yaklaşmaz mı? ya da cinsel yaklaşılan kadının mı suçu vardır? Kadın ayırt etmeden herkese cinsel yaklaşan erkekler de var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ciddi insan karakterine ruhuna kalbine dokunur, abazanlar bedeninle ilgilenir. Aradaki fark bu.
Kadınla değil yaklaşan adamın tarzı ile alakası var durumun diyorsunuz
👍
Kadinda o vibe alinir cinsel yurunur
Ben bununla yatarim gib8
Acik secik konusmalar da olabilir kadinin bosanmis olmasi yasi ileri olmasi hani bakire degilse yatmak icin yurunur mantigi
Peki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim. O zaman tavrınız ne olur?
Tanidigim biriyse ozur diler yumusatirim
Benle yatmaz bu diyip yavasca azaltirim muhabbeti
Ciddiye dönme ihtimali yok o zaman bu isteğin ve yaklaşımın!
Bence yok
Ama adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
E direk vericen mi nasi desin
Ne dedi cinsel olarak sanaa
Bornozlu foto attı sonra da işte espiri ile karşık kalçama iltifat etti
Ahaha deneme yapmis
E sen neden sevismek istemiyosun
Deneme yanılma oldu , çok iyi oldu. Neden isteyim? Sevgili bile değiliz sonuçta, iki iltifata hemen girip altına mı yatcam
Zamanla olur hemen niye yatasn
Sende istemesen konusmazsin
Zaten bana yazma bir daha dedim
Adam genelde millete seks icin ni yanasiyor
Öyle diye düşünüyorum
O zaman ne konusuyosun
canım işte bana farklı yaklaşıyor sandım. Seviyorum filan diyince gerçek sandım
Puhaha komik
kadın kaşınıyorsa konuşmalarında cinsellik yaklaşılır
Peki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
içimden bu kadın canım derim ve uzaklaşırım. en sevmediğim kadın tipi. neysen osundur. yanlış imaj vermemelisin karşındakine
*canım yerine s.. a.. l... a... k olucak
Ne istediğini bilmediğini ya da istediği şeyi kendinin kabullenemediğini mi düşünüyorsunuz
aynen öyle. kadın zeki olmalı arkasında durmalı isteklerinin
Ama adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
oluyor erkekleri bilemezssin yatağa atana kadar bin kılıfa girerler
Sevse böyle yaklaşmazdı diyorsunuz yani
yani hemen cinselliğe bağlıyorsa konuyu sevmemiştir tabi. senin ona temas etmelrin falanda belki cinsellik düşündürmüştür
2 sene beraber çalıştık ama ayrı yerdeyiz şu an, yüz yüze de ben kabul etmediğim için buluşmamıştık
yani bence erkek kadından tahrik olmasa veya elektrik fazla almasa cinselliğe kaydırmaz konuyu. tabi abaza değilse
Abaza değil bence. Ama ben samimi davrandım. Seviyorum diye mesaj atınca terslemedim ondan oldu diyorum
olabilir. bi noktada samimiyetin dozunu kaçırmışsın
Dedim de bak ben senin netten tanıştığın kadın değilim, sınırlarını koru , mesafeni koru diye. Baya uzun süredir dememişti bir şey. 1 yıla yakın konuşuyoruz
sen lafını söyle uzak duruyorsa maksatı tamamen cinsellikmiş. değiştiyse demekki sana değer veriyor olabilir
Ama benim ilk adımı atmam kabul ettiğimi göstermez mi
adımını at atma demiyorum da. fazla samimiyet gösterme
Yok ben yine de adım atmıcam ya, elimi verince kolumu kapıyor
:D. sen çok çekicisin ya da o çok istekli
İkincisi bence
o zaman benim gibi biri. anlıyorum onu da
Tavrım ilk başlarda neyse o dur pek değiştirmem. En temizi kendin olmak sonra ilerde işler sarpa sarıyor
Peki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
İşte hanımefendi bu biraz atlamak oluyor en ufak kapı açılınca bu duruma düşmem. Yatarım izlenimi verdiğini düşündüğüm an bunu biraz daha sürdürürüm tam emin olduktan sonra daha fazla açıldıktan sonra zaten kendisi de sert tepki veremez
Emin olmadan acele ile o toplara girmem diyorsunuz yani
Kesinlikle öyle bir anlıkta ağzından bir şey çıkar farkedemez ya da sadece o gecelik bir şey konuşur ama bu yatağa girilecek kız anlamına gelmez önemli olan bunun sürekliliği o varsa o zaman zaten sert tepki verme şansı olmuyor
Bu durumu biz yaşadık. Hoşlandığım adam vardı: ama ben duygusal bir şey beklerken bir anda olay farklı bir boyuta gitti ve defalarca özür diledi. Ses kayıtları da attı. Sesi baya üzgün geliyordu. Seni kaybetmek istemiyorum, tutarım kendimi bir şey demem bir daha sana filan diye yalvarır tarzda mesajlar vardı. Bu adamın samimiyetine güvenmeli miyim sizce? Pişman olmuş mudur? Yoksa anı mı kurtarmaya çalışıyor?
Sen peki adama böyle konuşmasını sağlayan bir şey dedin mi? Kızmakta haklımısın bu konuda
Hayır demedim asla ama samimi davrandım, iltifatlarını terslemedim. Ama adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
Tamam şimdi oldu. Bana şu an adam güven vermedi rahatlıkla söyleyebilirim. He senin devam edip etmemen sana kalmış ona bir şey diyemem. Adam kendi heyecanına yenik düşmüş cinsellik, istek vs. Bunlar zaten her zaman haya yaptırır adama ya da elindekinden ettirir. Bu da böyle bir şey
Bende güvenimi yitirdim , ve böyle bir şey yaptığı için adım atarsam isteğini onaylamış gibi olucam diye 1 haftadır ne o yazdı ne ben
Yazmaz değil mi artık
Bir haftadır yazmaması senin şansına şu an duygusal bir şey bekleyen adam yazardı merak etme. Yazmaması daha iyi bundan sonra yazsa bile zorla güzellik olmaz kadına saygıyı öğrenecek
Anladım , benim açımdan iyi oldu o zaman. En azından şu an üzgünüm ama kullanılıp atılmadım , skorda bir sayı da olmadım
Evet o yüzden şanslısın hatta üzülmene bile gerek yok
Nasıl kadınların hepsi aynı değilse erkeklerde farklı farklı 👍
Çok beğendiğim biri bana cinsel yaklaştı. Baya üzüldüm canım sıkıldı
Demek ki çok beğenmemek gerekiyor.
Seviyorum diye mesaj atıp duruyordu ama
Demek ki neymiş sevmemek gerekiyormuş.
genelde yaklaşım o amaca hizmet eder istisnalar hariç
Arzulamadığım kadına aşık olmam. Arzulamak şart
Arzulanabilir ama bunu kadına söylemeniz şart mı?
Erkeğe göre değişir,, genelleme yapmak doğru olmaz
adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
Avcı çıkmış adam, başta ilgiyi toplamış, seni bağlama aşamasına gelmiş, ama niyetin ne olduğu belli olmuş
Ben tersledim zaten çok özür diledi ama kabul etmedim. Yazma bana bir daha dedim. Yazmıyor da zaten
Peki sen o hissiyatı neden verdin? Yaklaşacağınızı biliyordun
Şu an sadece kalben olsun diye arıyorum
Kolay gelsin. Umarım bulursunuz. Cinsel yaklaştınız bir kadına diyelim. Peki size yatarım izlenimi verdi kadın, siz de adım attınız, sert bir tepki aldınız, özür dilediniz defalarca kabul etmedi ve hatta size bana bu şekilde yaklaşacağını sanacağın kadar sana samimi davrandıysam asıl ben özür dilerim dedi. O zaman tavrınız ne olur?
O konuda kim ne istekte çok tecrübem oldu. Sert tepki veren bile olsa gönlünü yapmayı bildim ama gönlünü razı etme kadın için ısrar ve uzun zamana dönük bir bıkkınlık misali olursa kadın erkeğe düşman kesilir nefret eder. Tiksinir.
Anlık bir kaç gün içinde ansızın o an elektriği aldığında birleşme yaparsa erkek, her şey yaşanabilir. Sevgide sadece cinsel beraberliklerde..
Ben uzatmadan ne yaşanacaksa ona yönelik hareket ederdim. Etmişimdir
Ama adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlk gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı. Haliyle bende sinirlendim. Baya saydırdım adama. Çok özür diledi bir sürü mesaj atmış, sesli mesajlarda sesi üzgün geliyordu. Seni kaybetmek istemiyorum diye yalvarıyordu resmen
😂 onunki sqmekten başka bir amaç değil. Özürlerde seni inandırmak içim
Tersleyip postalamakta çok doğru yaptım o zaman
Yani en doğrussı
Geneli cinselliktir
İçinde olan şey değişmez..
Sadece güven sağlamak olur
Anladım zamana bırakıp yine aynı amaca hizmet edersiniz yani
Yani hoşlanıyorsa beğeniyorsa benimsemişse neden olmasın..
Seninki de öyle olabilir
Hoşlandığım adam vardı: ama ben duygusal bir şey beklerken bir anda olay farklı bir boyuta gitti ve defalarca özür diledi. Ses kayıtları da attı. Sesi baya üzgün geliyordu. Seni kaybetmek istemiyorum, tutarım kendimi bir şey demem bir daha sana filan diye yalvarır tarzda mesajlar vardı. Bu adamın samimiyetine güvenmeli miyim sizce? Pişman olmuş mudur? Yoksa anı mı kurtarmaya çalışıyor?
Uzun bir süre seninle seks muhabbetine girmez..
Sen ne zaman ışık yakarsan oda o zaman seks yapar..
Bence sende isteklisin
Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Öyle bir rahatlıkta vermedim ama samimi davranmıştım
Çünkü duygusal sandım. Ama adam seni seviyorum diye mesaj atıp duruyordu. İlginç gördüğüm günden beri böyleyim. Şöyle güzelsin böyle sempatiksin. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. Senden başka kimse ile konuşurken bu kadar keyif almıyorum. Seni çok darlamıyoeum demi çok ilgili davranmıyorum değil mi gibi mesajları vardı. Duygusal sandığım için terslemedim ama alttan cinsel istek çıktı
Ya bu cinsellik bütün yaşayan canlılarda var.
Bu kadar abartılacak bir şey olmaması lazım bence.
İki taraf bir birinden hoşlanıyorsa bence olmalı.
Fazla kafana takma.
Yaş kaç senin
Ben ayırt etmeden yaklaşıyorum herkese her yaşa
Normal yaklasıp tavra gore cınsellıge gıder
evet öyle
Evetttt
yo alakası yok
Ben öyle değilim