Selamlar
Ya da erkeğin ilgi duyduğu veya aşkla baktığı kadına karşı dürtü mekanizması daha mı farklı harekete geçmektedir?

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰 ✨️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar
Ya da erkeğin ilgi duyduğu veya aşkla baktığı kadına karşı dürtü mekanizması daha mı farklı harekete geçmektedir?

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰 ✨️
Sapık olanların evet. ama gerçekten sevenlerin hayır. zaten abaza olanlara da kadın olsun yeter başka bir şeye bakmazlar.. her kadına aynı düşünürler buna ek olarak Erkekler, fiziksel olarak çekici buldukları kadınlara karşı daha fazla cinsel dürtü hissedebilirler. Bu çekicilik, yüz güzelliği, vücut tipi, saç rengi, giyim tarzı gibi birçok unsurdan etkilenebilir. Erkekler, geçmişte yaşadıkları cinsel deneyimlerden etkilenebilirler. Örneğin, tatmin edici cinsel deneyimler yaşamış erkekler, yeni partnerlerine karşı daha fazla cinsel dürtü hissedebilirler. erkeklerin cinsel dürtüleri her kadına karşı aynı şekilde oluşmaz. Bu dürtü, birçok faktörden etkilenir ve kişiden kişiye değişir.
Cinsel dürtüler engel olunamayan fiziksel bir hazza başlangıç noktası sayılabilir. Seksapalite ve sevgili olayları bu anlamda yön verici olacaktır. Çok güzel veya seksi bir kadın aşırı tahrik edici olabilir. Mutlaka birlikte olmak istenilse de, alınan zevk ve haz o anda sınırlı kalacaktır.
Aslında dürtüleri besleyen, çekicilik ve güzellik kadar , sevgiyle beslenmesi ve devamlılık arz etmesidir. Tadı damağında kalan bir cinsellikten ziyade , sevdiğin kişiyle belirli aralıklarda ve devamının geleceğini bildiğin tutkulu ateşli bir arzulama erkekte dürtüleri sürekli canlı tutacaktır.
Her erkeğin cinsel dürtüleri ve tercihleri farklı olabilir. Her erkek, kendine özgü bir cinsel kimlik, tercih ve ilgi alanlarına sahip olabilir. Cinsel dürtülerin oluşumu karmaşık bir konu olup, birçok faktör etkileyebilir. Bunlar arasında biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel etmenler yer alır. Her kadın da benzersizdir ve her erkeğin her kadına karşı aynı şekilde cinsel dürtüleri oluşmaz. Her ilişki ve karşılaşma, bireysel tercihler ve karşılıklı rızaya dayanır. Önemli olan, herkesin tercihlerine, sınırlarına ve rızasına saygı göstermektir.
Erkeğin karakterine göre değişir bence. Eğer erkel karşısında çok fazla enerjisi tutan, etkilendiği bir kadın varsa dürtüleri ona göre çalışır. Ama karşısındaki kadın onun için sıradan biriyse pek etkileneceğini sanmam tabii normal karakterde bir erkek için konuşuyorum. Eğer cinsellik düşkünü sapkın biriyse önüne gelenden etkilenme ihtimali yüksek. Her halükarda karşısında çok fazla tahrik edici bir kadın varsa, erkeği baştan çıkarmaya çalışıyorsa dürtü mürtü dinlemiyorlar etkileniyorlar maalesef.
Öyle..
Cevap
34Cevap
Kadınların ki farklı ama evet erkeklerinki aynı
Her kadına karşı oluşan erkek değil abazandır.
Cinsel dürtünün nasıl oluştuğuna bağlı şimdi sonuçta bu dürtü ve oluşması için bazen etkene ihtiyaç duymaz. O haller sıkıntılı biraz. Sonra etkene bağlı gelişen dürtü etkenin niteliğine göre nasıl yönlendiriliyor mühim mesele. Her etkene karşı aynı yönde ilerliyorsa bu dürtü gerçekten problem. Yani bence her erkeğin dürtüsü hemen hemen aynı gelişir ama her kadına karşı aynı değil. 😅
anlıyorum 😀
Hayır her kadına karşı aynı değil. Her kadının kendine göre farklı bir enerjisi var. Farklı bir havası ve cinsellikten farklı bir beklentisi var. Ben karşımdaki kadına göre şekil alıyorum. Onun yarattığı hava bende farklı bir adam yaratıyor. Çünkü sınırlar başka oluyor. Zevkler başka oluyor.
Çok doğru öyle gerçekten de.
Öncelikle cinsel dürtü pek çok kadına gelişebilir. Özellikle yokluk çeken erkek tabiri caizse damacana bile hallenir peki duygu olursa ne olur. Elbette sevmediği için sadece şehvet olacaktır ve bir nevi mastürbasyon oyuncağı gibi bir şey olur. Duygusu olursa çift taraflı haz alır. Kadının tavırlarından fazlaca etkilenir onunda zevk alması için çaba sarfeder veya Kadınında onu arzulamasını ister aksine kadın patates çuvalı gibi sırt üstü yatarsa morali bozulur İstediğini alda defol git başımdan demek gibidir bu
Bence her erkek herkadına bir dürtüsü olmaz sonuöta insanlarında zevki var yani kriterler var beni öldürsen zenci bi kadınla beraber olmam ama bazı arkadaşlar olur ya da kadın olsun diyenlerde var bu kişiyle alakalı bastırılmış toplumlar maalesef bunkonulara çok düşkün tipler daha fazla yani ülkelere görede çok değişir
Hayır tabi ki... Eğer böyle bir şey olsaydı farklı tür erkeklerin farklı tür kadınlardan hoşlanması saçmalık olurdu. Kendisine 'Ben bu tür kadınlardan hoşlanırım' diyen erkek bile karşısına çıkan daha başka birini de sevebilir. Çünkü her insana aynı çekimi hissetmeyiz.
Günümüzde nefes alsıncılar ve cinsellikle kendi benliklerinde ki o doyumsuzluğu kapatmak isteyenler var birde demiseksuel tayfası var. Duygusal çekim olmadan tensel çekim hissetmeyenler. Demiseksueller için yalnızca hayatlarında var olan kadın vardır ve onların her şeyi tek bir kadına yöneliktir. Diğerlerini ise anlatmaya gerek yok :D
Yok ya bunun da bir şerefi var. :D
KRAKER'lerime uygun olmalı :D
https://www.youtube.com/embed/pewWUziOoiQ😀
Erkekler görsel varlıklardır yani bir kadının dış görünüşü onları etkiler lâkin;
Beynen ve ruhen kendini geliştirmiş bir erkeğe sadece güzel bir kadın yetmez.
Soruna gelecek olursak da karakter meselesi..
Her kadına aynı dürtüyü duyan, erkek değil sapıktır.
Haklısın 🌸
hormonlara bağlı bir durum bazen hormonlar öyle azıyor ki önüne gelen kız ile fantezi kuruyorsun keşke olsa diyorsun kontrol dışı olan bir durum ama tabi normal şartlarda bu durum asla geçerli olmaz
HEr erkek için aynı şeyi söylemek imkansız.
Kimi için öyle maalesef midesiz nefes alsa yeter modunda bile değiller kadın olması yetiyor, kimi ise seçici zira adam dediğinin kalitesi seçtiği kadından belli olduğunu bilirler
Farklıdır muhakkak kimi kadın daha yumuşak yaklaşım sevebilir kimi daha hırçın. Beklenti de farklı, fiziksel çekim de farklı olabilir. Güzellik algısı, ses tonu hijyen bile etkiler , farkeder..
Yok ya hiç tanımadığım birine neden cinsel dürtü duyayım o dürtü sadece sevdiğim aşık olduğum kadına olur
Yani en azından ben de böyle
Aynı şekilde olmaz mümkün değil. Kadın var güzel olmasa da çok çekici kadın var güzel olsa da çok itici
Hayır tabikide istek arzulama hissi bazı erkekler de hayvana damacanaya olsa bile çoğu erkek de hoşuna giden kızlarda olur
Her kadın aynı olamacina göre aynı durtude oluşmaz farklılık olur mutlaka yaa yoksa olmazmi aklımda deli sorular 🤔🤔🤔
Her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve hiçbiri birbirine benzemez uyandırdığı etki açısından
Hayır bazı kadınlar çok daha fazla çekici geliyor
Çok derin bakıyor vicdansızlar
her kadına cinsel olarak yükselirim ama hepsi aynı seviyede olmaz dereceleri vardır
Bazı abazan tipler var damacanaya bile yürüyen tipler onlar bu soru tam olarak onları anlatiyor
Her kadına aynı şekilde oluşmaz bide bu kişiden kişiye değişir yani herkeste aynı olmazki
Erkekten erkeğe değişir genelleme yapmak doğru olmaz
duygu beraberliginde farklı şeyler getirir sevgi duygu varsa her şey degişir
yok ablacim biz ikisini ayri tutariz cunku iki kafamiz var... asagisi ayri kendi basina hukumet yukarisi ayri.. yukarinin zo geciremedigi tek yer otonom p i c kurusu..
Çekici ve güzel bulduğu her kadına karşı Ağızlarının suyu akar. Yeter ki kadın bakımlı, seksi olsun.
Miğdesizler diyolar 😅
😀
Her kadında aynı olmaz. Abaza değilsen eğer. Farklı kadınlarda farklı Bir bütünlük bulursun.
Kisiye gore degisir sanki bilemiyorum
Herkese aynıdır eminim.
Ilgi duyduğu insana farklıdır bence de evet
Kadın için de aynı değildir
Aynı olacağını sanmıyorum ben
Bence farklıdır yani her erkek bir olamaz.
Her kadın farklıdır.
Tc erkegi pismanliktir, lol.
Aşkla bakınlan kadına farklı olur
Sadece abazalar böyledir. Alfa erkek herkese yükselmez.
Her güzel kadın diyebiliriz.
Kişiye göre değişir.
bence evet
Hayır sanmıyorum
Olabilir evet
hayır
Pek degill
Oluşmaz
Hayır.
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?