Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve cinsel isteği fazla olan biriyim. Ne yapmalıyım?

Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve cinsel isteği fazla olan biriyim. ona rağmen 2/3 günde bir seks yapıyoruz ve sperm sayım azalır bu gece yapmayalım yorgunum diye beni ertelediği günler oluyor seviyorum diyor buna da inanıyorum ama ben kendimi bu böyle yaptığı için kusurlu buluyorum fit kızlar dikkatini çekiyor kilolu değilim balık etliyim hafif spora yazılacam dediğimde gerek yok iyisin diyor. Bilmiyorum bazı hareketlerimi erkek çocuklarına benzetip bunu şaka vari söylüyorum diyor inanın kafam karışık çok aptalca sarışın kızlarla ilgili şaka yapıyor saçım siyah ve asla boyatma diyor saçını sakın diyor ya ben soğumak istemiyorum bunun bu hareketlerinden ilişkimin sağlıklı bir şekilde düzelmesini istiyorum ve dün onu arzuladım saatin 5 i kafayı mı yedin dedi surat yaptım neyse öpüşmeye başladık bana ne biçim öpüşüyorsun tutkulu öpüşsene dedi inanılmaz sinirliyim.. nasıl bir ders nasıl bir davranış sergileyim şimdi ben buna
Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve cinsel isteği fazla olan biriyim. Ne yapmalıyım?