arkadaşlar ciddi bi soru soruyorum 2.5 yıldır sevgiliyiz 6 aydır aynı evde yaşamaya başladık ve hergün sevişmek istiyor ama herkes bilir ki kızlar erkekler kadar sık istemiyor böyle şeyleri. Ben de istemiyorum. Bilmiyorum belki de sorun bende çünkü 1 hafta yapmasak niye yapmıyoruz demem belki 1 ay yapmasak bile istemem. Aseksüel miyim acaba bilemiyorum. Yapınca zevk alıyorum ama hani duşa girmeye üşenirsiniz ama girince de çıkamazsınız ya aynı öyle. Ama hergün hergün yapmak istemiyorum. Sevgilimle konuştum bunu ve anlaşma yaptık 2-3 günde bir yapalım diye. Ama bu anlaşma çok devam edemedi. Yapmak istiyo ve ben de istemeyince surat asıyor. Sorun ondaysa ne yapabilirim, ve sorun bendeyse ne yapabilirim bana biraz fikir verir misiniz. Ciddi cevaplar istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 1.5 yıldır sevgilimle aynı evde yaşıyorum, bizde de ilk 1 yıl her gün ve bazen gün içinde 3 4 kez bile birliktelik yaşanıyordu ama zamanla bu biraz daha azaldı, ben de istekli biri olduğum için fazla yaşanması benim için sıkıntı olmuyordu, bence zamanla sizin de azalmaya başlar
74 Yorumla- +1 yıl
Şimdi nasıl
Cevap sahibi+1 yılBizde çok sorun olmuyor her iki tarafta istediği için ama soran arkadaş açısından durum farklı
- +1 yıl
senin gibi bi sevgili isterdim
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun yani ne diyeyim başka 😄
En İyi Cevaplar
Zaten sizin ilişki bir nevi karı koca ilişkisine dönmüş..
Aynı evi paylaşıyorsunuz aynı yatakta uyuyorsunuz. aynı masada oturup yemek yiyor her akşamı beraber geçiriyorsunuz.
Tabi şu an senin üstüne beraber yaşamanın verdiği rahatlık ve rehaveti çökmüş durumda
. Tabi ki artık bu ilişkide kaçamak sevişmeler yok buluşma gününü iple çekmek yok buda sendeki heyacanı ve isteği köreltmiş olabilir.
Fakat sevgilinin halen seninle birlikte olma isteği arzusu sönmemiş
Sana karşı istek ve arzusu devam ediyor
Bir müddet sonra oda aynı senin gibi olucak merak etme50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın sistemde 18-24 arası görünüyor. Eğer bu doğruysa sorun sende. O yaşlarda her kızlar da erkekler de aşırı libidolu olur. Banyo yapmaktan üşenmek falan o yaşlarda enteresan, bu senin aseksual sınırında olduğunu gösteriyor. Ten uyumu da olmayabilir, bir de psikolojik faktörler baskılamıştır, sonuçta bekar ve evli gibi olmak hayatın akışında anormal bu farkına varmadan psikolojik baskı yapabilir. Bu işin kaçarı yok ya ayrılacaksın ya da bir bayan sevgili yapamayan kız kankine kıyak geç arada uğrasın. Cicim ayı 4 ay, cicim senesi 4 yıl ortalama. Zamanla o da azaltır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sürekli banyo yapmana gerek yok özellikle karantina vb günlerde gece yatmadan toptan yap, hatta 2 günün sonunda yapsan bile olur icabında. Yüzeysel temizle kalıntıları yeter. Dışarı çıkmayınca gusül abdesti olmasa da olur.
Soran+1 yılSürekli banyo yapmıyorum zaten çünkü şöyle ki bakireyim ve genelde ellerimizi kullanıyoruz. Ama dediklerinden sadece biri doğru olabilir o da psikolojik baskı kısmı. Bilinçaltımda çok büyüttüm galiba bu olayı be gözümde büyüyor. Ama erkek arkadaşımda da sorun olabilir çünkü ben sevişmeye başladıktan sonrasında sıkıntı yok ben de istiyorum. Önemli olan başlamadan öncesi yanıma geliyo ya istemiyorum falan diyorum. Çünkü direk yatağa yattığı gibi 5 10 saniye öpüşüp direk olaya girişiyor. Bence biraz beni de tahrik etmesi gerekmez mi
- +1 yıl
Evet tahrik etmesi gerek. Özellikle bakiresin ya, ekstra çabalaması gerek, her tarafını öpme, yalama, uzun oral vs
Kadınlara verilen en büyük yeteneklerden biri sahip olduğunuz hisleri kontrol edebilmenizdir. Nu sebeple erkek başı boş bırakılmıyor ki hiç bir hissine hakim olamaz be ışığı gördüğü yerde sabahlar.
Kadının kontrollü oluşu maalesef biz erkeklere zorluk yaşatıyor ana ev arkadaşınızda b. kunu çıkarmış. Yeni evli muhabbeti yapıyor, sıkılıncada herşey biter.
O sebeple alın karşınıza konuşun, tamam bazen oluyor ama evlenmeden bu kadar sık ilişki istemiyorum ve vücudumu yıpratmayacağım deyin.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
59Cevap
+1 yılOnun istemesi normal bisey senin istememen de ayrica normal. Çunku her insanin istek düzeyi farkli olabilir. Misal ben esimin bana yetememesinden korkmuyor degilim. Cinsellik cok detayli ve ciddi bi konu. Şimdiden bu sorunu yaşiyorsaniz ciddi dusunuyorsaniz eger ilerde daha buyuk sorunlar yaratabilir. Ona ayak uydurmalısın derim
61 Yorumla- +1 yıl
Haklı
+1 yılKuzum ilk zamanlarda erkekler böyle azgın boğa gibi isterler zamanla onlarda yavaşlar biraz sabırlı ol. Ama tavsiyem haftayı geçirme sonuçta erkeklerden farklıyız ama unutma haftada bir bosalamayan erkek boşalmanın başka yollarını bulmaya baslar
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen haftayı geçmiyor hiç zaten. 2.5 yıl oldu umarım biraz yavaşlar teşekkür ederimm
- +1 yıl
Maşallah senin ki boğa gibi gecede 5 der insanı çıldırtır.
+1 yılEve çıkarken evcilik oynamayı düşünmüyordun heralde 😄 onu reddetmen kırılmasına yol açıyor muhtemelen. Ayrıca kadınlar daha az istekli olur diye bir kural yoktur kişiden kişiye değişir. Muhtemelen o çok ilgi gösteriyor diye sen ilişkiden uzaklaşıyorsun. Libidosu yüksek biriyle sevgili olduğunun farkında değil miydin?
22 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaydım ama zamanla azalır sandım 2.5 yıl geçti azalmadı
- +1 yıl
Yapmasa yapmıyor ilgilenmiyor dersiniz ilgili davransa sıkılırsınız optimum seviyede davransa şüphelenirsiniz napsın şimdi bu çocuk
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun sende tabiki. Haftada bir nedir. ben hergün isterim ve normal olanin bu olduğunu düşünüyorum. Ben eşimle hergün bir kaç kez ilişkiye giriyorum gerçi yeni evliyiz 6 ay oldu ama istisnasiz hergün seks yapariz yani duşa girince usenmek nedir seks oyle bi zevk ki 10 kere de duşa girecek olsam o sıcak hisden vazgeçemem insan seks yapmiycaksa niye biriyle hayatını birleştirir ki
53 Yorumla
Soran+1 yılSenin libidon fazla yüksek bence. Bilemiyorum ben öyle değilim keşke sendeki libidonun birazını bana versen dhhdhd
- +1 yıl
burcun ne kı
Cevap sahibi+1 yılBwnim bir sevgilim vardı o zaman bakireydim surekli sevişmek isterdi ama ben onu hic arzulamazdim sonra suanki esimle tanistim ve böyle değiştim aşırı istekli biri çıktı icimden adamina baglu yani belki seninki oyledir nm
Her insanın bünyesi farklı gençken hormonal seviye daha yüksek ama her gün seks yapılacak veya şu kadar günlük periyotta diye bir kural yok. Ağır fiziksel güç isteyen ya da kafa yorucu bir ortamda çalışırsın bünye dinlenmek ister başka bir şey düşünmezsin. Bu iş karşılıklı sen de onun isteğini karşılamak zorunda değilsin oturup karşılıklı konuşun baktın sana tolerans anlayış göstermiyor yolunuzu ayırın Amaç saygı sevgi değil sexse zaten geleceğiniz yok derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Ama beni çok seviyo ben de onu çok seviyorum. Sadece bu isteksizlik konusunda sorun yaşıyorum. O da anlayış gösteriyo ama ben 1 ay geçse de istemicem sonuçta o yüzden bu isteksizliği nasıl giderebilirim diye soruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onda. Her şey seks değil. Ben de senin gibiyim 1 ay yapmasam da önemsemem. Haftada 2-3 ideal. Hergün ne ya yapacak başka şey mi yok. Şap at yemeklere :D
43 Yorumla- +1 yıl
bu ara var mı peki
Soran+1 yılOf o kadar haklısın ki haftada 2-3 ideal bence de
Cevap sahibi+1 yılEvet, başka şeyler de paylaşılmlı. Hem her gün olan şey özelliğini yitirir bence
+1 yılBu yaşta istemiyor olman :) sorun ikinizde ve çoğunluğu sende arkadaşım. Ben 2.5 sene bir sevgilimle yaşadım neredeyse her gün yapıyorduk. Sen kendini belli kalıpların kölesi yapmışsın. Yok kızlar istemezmiş, yok 2 3 günde bir okunmuş. Sen sırası ile psikologa , jinekologa , ve dahiliyeye görün. Hormon testi yaptır. Yasmin vb günlük ilaç kullanıyorsan bir süre bırak. Ve bunlarla beraber çift terapisine de gidebilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim de ilk zamanlar öyleydi hatta günde bazen 2-3 sefer oluyodu ama sürekli yaptıkça bıkmaya başladım. Yasmin vb kullanmıyorum zaten bakireyim ve elle yapıyoruz belki de bu yüzden bıkmışımdır hep aynı şeyi yaptığımız için
Soran+1 yılYa bakireyim derken kızlık zarı bozulmadı bundan bahsediyorum yoksa bakireyim diye dini bütün müslümanım diye bişey demiyorum zaten
- +1 yıl
Ben din ile ilgili bir şey söylemedim ki :) bana ne istersen portakala inan.
Soran+1 yılEe o zaman ne diye yargılıyorsun
Bende öyle ya, her gün her gün ne bu enerji abi manyak mısınız? Ruhları sapık bence bunların.
22 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa beni onaylayan bi erkek çıktı kanka sende de kesin libido düşüklüğü var erkeklerin hepsi Abaza bunu fark ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsorun onda hergün hergün yaparsanız evlendiğinizde monoton hal alır. zaten aynı evde bunların olcagı belliydi. yapmayınca surat asan erkeğin sevgisinden şüphe ederm sana saygısı yok
70 Yorumla
+1 yılSevgilin seni sevmiyor O sadece seks seviyor ve seni bir cinsel obje olarak görüyor. lütfen bu dediklerime kızma seni kırmak istemem
71 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda hiç önyargılı olmadım, bunları dediğime ben de inanamıyorum düzenli seks yapacağı daha iyi birisini bulsa ona bile gözü kapalı gidebilir
+1 yılSebeplerden biri cinsel isteğin az olabilir ya da sevgilini yeterince sevip arzulamıyor olabilirsin bence en büyük etken o olabilir isteseydin eğer hiç bir şey için üşenmezdin ve her gün de olsa sen de isterdin onu.
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok seviyorum ama cinsellikle pek aram yok galiba
- +1 yıl
Olabilir o zaman seviyorsan bir şey diyemem
Açıkça söylemek gerekirse fikrini belirt sorun sende değil normal olarak hergün de saçma yani seni gerçekten seviyorsa saygı duyar emin ol.
30 Yorumla
+1 yılEvde paçalı don giy seni öyle görünce tüm isteği kaçar 🤭🤭
61 Yorumla
Soran+1 yılAhhahahsh
+1 yılSende libido düşüklüğü olduğunu düşünüyorum. Onun dışında belki de erkek arkadaşın uygulamada iyidir ama seni tahrik etmiyordur.
49 Yorumla
Soran+1 yılYani tahrik olma durumu falan değil de canım istemiyor resmen kaçıyorum evde böyle yatma vaktine yakın midem bulanıyo falan diyorum erken uyumaya gidiyorum aseksüelim ben kesin
- +1 yıl
Bence ondan soğumuşsun yoksa ilişki esnasında istemezdin aseksüellik ilişki sırasında zevk alamamaktan anlaşılır daha çok.
Soran+1 yılYokk çok seviyorum soğuma yok. Keşke cinsellik olmadan sevgili olabilsek diye düşünüyorum bazen dhhdhd çünkü normalde aramız çok iyi. Ama benim yüzümden işte cinsel isteksizlik var galiba bende
- +1 yıl
Galiba tabii bunda anlayış da önemli. Böyle bir evreden de geçiyor olabilirsiniz. Sevgilinizden anlayış göstermenizi istemenizi tavsiye ederim. İlişkinin devamlılığı için...
Soran+1 yılYani anlayış gösteriyor Ama ben de bu isteksizliği gidermek için ne yapabilirim
- +1 yıl
Çikolata, bir kadeh şarap ya da ceviz yiyerek bile artabilir ama stres ve yoğunluk da bunun nedeni olabilir.
Soran+1 yılHiç yoğun değilim hep evdeyim stresli de değilim bence sorun şey mesela yatağa yattığımız an direk üstüme geliyo 10 saniye öpüşüp direk olaya girişiyor. Bence biraz beni tahrik etmesi gerekmez mi
- +1 yıl
Ön sevişme yoksa olmaz tabii. Bu yine ilk bahsettiğim konuya geliyor tahrik unsuru. Bir erkek ne kadar kadından tahrik olmalıysa bir kadın da bir erkekten o kadar tahrik olmalıdır.
Soran+1 yılKatılıyorum. Bunu onunla konuşacağım düzgün bi şekilde. Teşekkür ederim çok
Ateşle barut yanyana durmaz aynı evde 6 ay olmuş yaşamaya başlayalı önceden hep yanında değildın şu an sanki evli eşi gibisin normal har gün istemesi yeni evlilerde ilk evlenip yeni eve girdiklerinde herğün yaparlar sende 5 6 ay daha idare et emin ol rütinleşince seyrekleşir
28 Yorumla
Soran+1 yılAynı eve taşınalı 6 ay oldu ama öncesinde de zaten bana geliyodu birlikte kalıyoduk sadece eşyaları burda değildi. Bence şimdiye kadar biraz dizginlemesi gerekirdi
- +1 yıl
Olsun ama bak şu an hep hepberabersiniz kafası rahat çok farklı bir duygu inan bak insan sevdiği insanı ister cinsel olarak bakma buna seni mutlu etmek ister başka ne yapabilir insan sevgisini seni içine nasıl soksun seni seviyorum desin bedenlerin birleşmesi ile sana olan sevgisini belli ediyor olabilir haklısın zor istemeyerek yapmak ama sendede rahatlık olursa sal gitsin be o istediği zaman bırak kendini ona ne yeparsa yapsın sen zevkine bak iş bitince güzel bir uyuku tatlı bir uyku sonra duşunu al rahat ol hormanları tavan yepmıştır malum karantina. zamanı insan evin icinde usanıyor boşdurmak can sıkıyor seviyorsan karşılık ver
Soran+1 yılDoğru diyosun valla saldım bundan sonra dediğin gibi yapcam çok teşekkür ederimm
- +1 yıl
Kadın ıstemiyorum sık yapmak diyor anlamıyormusuuuun niye sadece erkek tarafindan bakıyorsun olaya o isteyince yapacakmis yok ya seks kölesi mi bu kız. Kız ne zaman isterse ozamsn yapar. Ay oda doğru diyorsun demiş dogru diyorsa köle olmaya devam et ozaman.
- +1 yıl
Anlayışlı ol rahat ol keyfine bak senin yerinde olmayı isteyen bir sürü evli kişiler kızlar var onlar ne yapsın seninki istiyor sen istemiyorsun ver gitsin o da sende mutlu ol eğer seni mutlu ediyorsa sane yetiyorsa eğer yetmiyorsa eğer ilişki yaşamayı o yüzden istemiyorsundur saten😊👍
Soran+1 yıl@Elcinvogue yok ya öylesine yorum yazdım tabiki de her istediğinde yapmıcam damızlık mıyım ben. Ama senin dediğin yorumda da orta yol yok. Sıfır cinsellikle ilişki olmaz başta öyle alıştırmadıysan. Düşünsene 2 yıl cinsellik var hayatınızda sonra diyosun artık olmasın. Karşı tarafı da düşünmek lazım ilişki fedakarlık ister. O yüzden libidomu yükseltmek için burdan yardım istedim
- +1 yıl
Senin ki istiyor sen istemiyor ver gitsin ne demek be? Ne anlayışı erkek olan anlayış göstersin niye kadina istemediği bişeyi yapıyor? Sacmasapan konuşmuşsun aynı tecavüzcüler gibi. Anlayışı baska konularda bekle
+1 yılAynı evde yaşadıktan sonra ne olmasını bekliyosun ki, imkanı fırsatı altın tepside sunduktan sonra ne desen boş.
36 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten cinsellik olmasın demiyorum. Ama ergenler gibi hergün hergün de istemesin diyorum. Hayatı paylaşıyoruz burda aynı eve çıkmaktan anladığın tek şey seks mi
- +1 yıl
Evet, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarkan, çok da şey bekleme
Soran+1 yılAy bide kız olcan. Seni de görürüz
- +1 yıl
Ben o imkanı fırsatı kimseye vermiyorum canım. K bkma
Soran+1 yılİyi canikom kuruyup kal hdhdhd
- +1 yıl
Kalmam merak etme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHey Allahım ya daha cinsellik yaşamadan eşinin ona yetmesinden korkan kızlar dahi var. 😃
Her gün istemesi pek normal değil bence, gece gündüz derdi buysa üzgünüm ama ilişkiniz seks üzerine kurulmuş olabilir.33 Yorumla- +1 yıl
Bencede sjjsjsis
Soran+1 yılGece gündüz tek derdi bu değil ya 1 gece yapıyorsak ertesi gece bekliyor ondan sonraki gece yine yapmak istiyor Yani bu sorunumu onla konuştum anca bu kadar dayanabiliyor galiba dhdhdh
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle..
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar mal kişi var hep sorun sende demisler bende öyleyim haftada iki kere yeterli geliyor bana ama esim surekli istiyor istedigine ulaşamayınca bozuluyor ne yapayım yani onun zevki ugruna yasayamam ya bosver umursama bile
36 Yorumla
Soran+1 yılYaa aynıyız resmen. Ama kendimi mahcup hissediyorum o yüzden buna bi çözüm arıyorum
Cevap sahibi+1 yılHatayı kendinde arama zaten istenilen de bu hatali olduguna ikna edip istediklerini yaptırabilmek onemli olan kendi isteklerin baskasinin cinsel istegine karsilik vermek degil
- +1 yıl
kac aylık evlısınız kı
Cevap sahibi+1 yıl5 yıllık
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. libido düşüklüğün olabilir ya da erkek arkadaşın seni etkilemiyor
42 Yorumla
Soran+1 yılEtkiliyor onu seviyorum ama yapmak istemiyorum işte nedenini bilmiyorum canım istemiyo hergün yapmak
- +1 yıl
Senin libido nasil hshshshshsus
ayni evde kardeş kardeş yatmak için kalmaya başladın. şikayet edecketin madem neden aynı. evde kalmaya karar verdin. aslında sevgilinin bu isteği senin de isteğin ama seninki istemem yan cebimde dursun hesabı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bigün yol verirse sana. İnsanlara ne kadar kolay güveniyorsunuz ama insanların gerçek yüzünü hep son anda görürsünüz onların işleri bittiğinde.
47 Yorumla
Soran+1 yılBeni benim onu sevdiğimden daha çok seviyo yol vermez. Hem 2.5 yıldır çıkıyoruz üniversite bitiyo bu senenin sonunda. Sonra da evlenmeyi düşünüyoruz. Sen güvenilmeyecek kişileri sevdin diye herkes senin gibi olacak diye bişey yok
Cevap sahibi+1 yılBenim sevdiğim insanlar öyle değildi ki. Ve değilde şu an sevdiğim insan. Ben böyle şeyler özel olsun isterim evlendiğimde yaşamak istiyorum. Sadece çoğu insanın çoğu konuda güvenilmez olduğunu hatırlatmak istedim. Eski insanlarda hep böyle der çünkü onlar görmüş geçirmiş
Soran+1 yılBen de hep senin gibi derdim ama devir değişiyor ve biz üniversitedeyiz hiç öpüşmeden ten uyumu olmadan seneler geçmez kimse de bunu anlayışla karşılamaz. Sen sevgilinle hep dışarda falan buluşuyosun heralde bi gün evine gidersen görürüm sizi de üzgünüm erkekler böyle...
Cevap sahibi+1 yılBence en azından nikah kıymayı deneyin sonra sizi bağlayan resmide bi bağ olsun. Ben seni kınamak için ya da yargılamak için söylemiyorum. Sonra bi boşluğa düşmeni istemem. Bide bişey merak ediyorum senin ailen bu konularda hiç baskıcı değil mi
Soran+1 yılNe nikahı ya daha okul okuyorum saçmalama. Böyle şeyleri önemseyen insanlar değiliz. Ailem beni hep serbest bıraktı baskıcı değiller. Tabi bilmiyorlar erkek arkadaşımla yaşadığımı o kadar da değil ama yine de bunu yargılamak size düşmez
Cevap sahibi+1 yılYargılamadığımı söyledim ama yargılamak istesem yargılama hakkına sahibim sonra toplum düzeni bozuluyor. Masum çocuklar madur oluyor hayatları mahfoluyor. Biz seni istemedik yanlışlıkla oldun evlilik dışı oldun. O çocuğun hayatının hesabını kim verecek. Sonra neymiş herkez istediğini yapabilir özgür. Toplumunda kuralları var kusura bakma.
Soran+1 yılAsıl sen kusura bakma ama iki kişi istedikten sonra topluma b. k yemek düşer. Kimse ahlak bekçiliği yapacak kadar ahlaklı değil. Biz de çocuk yapacak kadar salak değiliz zaten cahil cahil konuşma
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurada sorun sende değil ondan çünkü bir çok hazdan mahrumsun muhtemelen bencil sevisme nedir bilmeyen direk olaya giren bir adam ve yine iddaa ediyorum vaginal orgasmi hiç yasamadin
310 Yorumla
Soran+1 yılYoo yaşıyorum her seferinde ama dediğin gibi direk olaya giren birisi ön sevişme falan hiç yok. O yüzden insanın başlayası gelmiyo
- +1 yıl
Hanımefendi yooo yaşıyorum herseferinde demeniz bile bir çok kadın gibi klitoral orgasm. İle vaginal orgasmi karistirdiginiz anlamına gelir.
Dahada önemlisi karşınızdaki adam kadın ruhundan kadın psikolojisinden anlayan bir adam değil bu yüzden istemiyorsunuz ve bu çok normal
Soran+1 yılVajinal orgazm nasıl oluyor ki ben baya her seferinde çığlık atıyorum ağzımı kapatıyorum hatta. Ama dediğiniz gibi klitoral olabilir çünkü hala bakireyim ve ellerimizle yapıyoruz
- +1 yıl
Yine yanılmadım çünkü bakire olan hiç kimse vaginal orgasmi yaşayamaz ve ben soruda ilişkiye giriyorsunuz diye anladım oysaki sevişmeden ibaretmiş
Soran+1 yılYani aslında prezervatif kullandığımız zamanlar da oluyo ama içine girmiyo tam. Sürtünüyo gibi düşün anladın mı biraz giriyo. Bilmiyodum valla vajinal orgazmın farklı olduğunu.
- +1 yıl
Sadece sen degilki arkadaşım ülkemiz kadınlarının bir çoğu varlığına bile inanmıyor büyük çoğunluğu klitoral hazzı vaginal orgasm sanıyor. Sonuç olarak cinsel bilgisizlik çok fazla üstüne birde kendini playboy sanıp ahkam kesen erkekler eklenince tamamen içler acısı
Soran+1 yılYani bu da yetiyor bana şahsen klitoral orgazm gayet zevk veriyor
- +1 yıl
Çünkü vaginal orgasmin klitoral hazdan 8 kat fazlası olduğunu bilmiyorsun çünkü yaşamadın tabiri caizse Mercedese binmedim tofaşi uçak sanıyorsun tabi buda senin suçun değil
Soran+1 yılNeyse belki onu da görürüz evlenince. Ama şahsen elle yapılması beni daha çabuk orgazm ediyor ve daha çok zevk alıyorum. Mesela prezervatif kullandığımız zamanlar içime doğru girdiği zamanlar ben hiç bişey hissetmiyorum elle boşaltsa daha çok zevk alırım acaba sürekli elle yapa yapa buna mı alıştım sence bu çok kötü bişey mi sonuçta evlenince farklı olucak
- +1 yıl
Çünkü beynini klitoris odaklı alistirmissin çünkü mast yapmaya alışkınsin
+1 yıl03 Yorumla
Soran+1 yılBu ne
- +1 yıl
ses kaydı attım
- +1 yıl
Dinlediysen siliyorum
+1 yılAilenin istemedigi birseyi yapmissin bence tovbe et ayril o evden nikahsiz yasamak uygun degil.
104 Yorumla
Soran+1 yılYa uygun değilse sen yaşama. Bana ne diye karışıyosun benim günahım seni mi gerdi
- +1 yıl
@ƏnDarya tesekkurler dogrulari dedim😊🖐
- +1 yıl
Paylasimi soran arkadasim ben zaten yasamiyorum asla kendime yakistirmam. Ben senin icin iyiligin icin dedim yani sen bilirsin.
🤷♀️
+1 yılHer yapışına ücret talep etsen emin ol sevgilinde yapmak istemeyecektir. Beleş a-m bulduğundan yapıyordur.
10 Yorumla
+1 yılSeksi geçip handjob ya da blowjob ile boşalt bırak. En azindan hizli ve kolay olur senin için.
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz zaten ama zaten benim için zor olan sevişmeye girişmek. Başladıktan sonra ben de istiyorum. Ama başlamadan önce asla istemiyorum kaçıyorum
- +1 yıl
Ha sen geç tahrik oluyorum diyorsun. Boşver daha iyi kapi gicirtisina azan biri olmaktan.
Soran+1 yılAslında sorun onda da olabilir. Çünkü direk yatağa yattığı gibi 10 saniye falan öpüşüp olaya giriyor. Biraz beni de olaya ısıtması tahrik etmesi gerekmez mi
- +1 yıl
O malesef erkeklerin en büyük hatasi. On sevişme bir seksin en önemli adımıdır ve en az 20 dk yarim saat arasi tutulmalidir. On sevismeyle bir kayayi bile senle sevismeye ikna edebilirsin bence.
Soran+1 yılÖn sevişme 20 dk sürse bu sefer de çok uzun sürüyo diye istemeyebilirim dhhdhd yine de uygun bi dille anlatmaya çalışcam. Mesela direk öpüşüp olaya başladığı zaman istemiyorum onun gönlü olsun diye yapıyorum. Ama mesela yavaş yavaş başladığında biraz popoma falan dokunup boynumdan falan öptüğünde ben de alışıp istekli olabiliyorum. Galiba sorunu çözdük:D
- +1 yıl
Hadi bakalım geçmiş olsun. Kimse buna hayir demez. Size iyi oynasmalar.
Soran+1 yılTeşekkürlerr
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim ve benim sevgilimde seninki gibi. Sanirim sorun bizde
36 Yorumla
Soran+1 yılYaa napcaz böyle
Cevap sahibi+1 yılBak test yaptim sonuc bu cikiyo😂
Cevap sahibi+1 yılİlginç çelişkiler yaşıyorsunuz. Bazen kendinizi seksi ve seks yapmaya çok yakın hissediyorsunuz, ama iş bu hissi eyleme dönüştürmeye gelince duruyorsunuz. Size aseksüel olduğunuzu söyleyemeyiz, ama aseksüelliğin sınırında geziyorsunuz ve bu durumdan memnun değilsiniz. Erotizm, cinsellik söz konusu olduğunda neden bir noktadan sonra durduğunuzu öğrenmek için terapiye gidebilirsiniz. Terapiye gitmek istemiyorsanız kendinize karşı dürüst olup bu durumla yüzleşerek nedenlerin üzerine gidebilirsiniz. Böylece çözüm kendiliğinden gelir.
- +1 yıl
40 lık sewgılı bulun
Soran+1 yılBahahahahahha bu testi ben de çözmüştüm galiba benimki de bu sonuç çıkmıştı
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun bize 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılE seviş bunu niye burda soruyon madem aynı evde yaşıyonuz 🙄
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNey
Soran+1 yılCanım istemiyo işte sorun orda bunu nasıl düzeltebilirim nasıl istek kazanabilirim onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılAzdırıcı damlatsın çayına
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyuşmuyorsanız yol yakınken ayrılın bence ne kendini yak bir ömür boyu ne de sevgilini...
10 YorumlaSınırları başta koyacaktin yani altı aydır hergün yaptın adam alıştı tabi mantık dışı bişey zaten hergün hoş evlenmeden aynı evde yasamk zaten mantıksızlık bu saatten sonra bu ilişki patlak verir kesin yürümez yani
11 Yorumla
Soran+1 yılBence evlenmeden aynı evde yaşamak mantıksız değil. İnsanlar birbirini hiç tanımadan aynı evde nasıl biri olduğunu bilmeden evleniyor sonra da boşanıyorlar. Biz en azından birbirimizi tanıyoruz bakıyoruz aynı evde anlaşabiliyor muyuz diye. İki insanın birbirini sevmesi birlikte yaşaması sizi neden rahatsız ediyor ki? Ayrıca biz 2.5 yıldır birlikteyiz tamam yapıyoruz ama ben kendi isteğim de olsun istiyorum. İsteksiz yapmak beni yoruyor
+1 yılAynı evde yaşamak demek bir anlamda evlilik hayatı yaşamak demek buda normal her sey yerinde ve zamanında yapılmalı
20 Yorumla
+1 yılİstediğim hayatı yaşıyorsunuz 😀 Bende hergün istiyordum erkekler için normal bence
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen üniversitedeyiz hayat güzel ama ne biliyim en azından 2 günde bir yapsak ben de bıkmam
- +1 yıl
Bence bu zamanları değerlendirin ama sizin de istemediğiniz zaman arkadaşınızın saygılı olması gerekir aksi takdirde seks size ızdırap gelir ve bir süre sonra soğursunuz. Anlayışlı insanla beraber olmak bence en büyük nimet
Soran+1 yılAynen öyle haklısın. Sevgilimin anlayışlı olduğunu düşünüyorum bu kadar isteksiz olmak benim problemim. Ama yine de yapıyorum Yani üzülmesin
- +1 yıl
Hergün istememek problem değil. Normal olan 2-3 günde birdir. Ama erkekler genç yaşlarda çok ister ilerleyen yaşlarda yavaşlarlar. Kadınlarda da tam tersi ilerleyen zamanlarda daha çok isterler. Arkadaşın üzülmesin diye kendinden ödün verme çünkü sonuç kötü olur. Bu sefer soğursun komple, ızdırap gelmeye başlar. 2günde bire çıkart bence. Ben askerde 6 ay mastürbasyon yapmadan durdum. İsteyince duruluyor. Kimse seks yapmadı diye ölmez. İki günde bir garanti yapacak zaten bu harika. Ben 4 senedir yapmadım duruyorum, ölmedim yapmadım diye.
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ben de ona kızıyorum işte erkek arkadaşıma diyorum ki ya biraz kıymet bil çoğu kişi ayda yılda bir yapıyor belki ama sen 2-3 gün yapmayınca gün sayıyorsun şu kadar gündür yapmadık diyorsun diyorum. E ona da bişey diyemem aynı evde kalıyoruz hormonları kontrol edemiyor demek ki. Umarım evlenince falan azalır biraz
- +1 yıl
Bence burda en haklı sizsiniz. Emin olun bir süre sonra soğuyacaksınız hiç yapmak istemeyeceksiniz. Bu sefer aranız da bozulacak belki ayrılacaksınız. Bu yüzden daha vakit varken zamanlamayı (2 günde 1) ayarlayın. Bende yaşadım biliyorum ama keşke bu kadar hor kullanmasaydım. Çok pişmanım. Muhtemelen benim yaşadığımı sizlerde yaşayacaksınız. İnşallah aranız hep harika kalır 🙏
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederimm 2 günde bir aynen
- +1 yıl
Fikir almak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Saygı çerçevesini aşmadan bildiğim, yaşadığım kadarıyla yardımcı olurum. Sağlıcakla kalın
- +1 yıl
Bir de en iyi görüşü seçebilir misiniz sorunuz için:)
Soran+1 yılÜzgünüm daha iyi görüşler de var dhdhhdh
- +1 yıl
😂😂
Aslinda ikinizdede sorun yok cok birliktelik tez ayrılık getirir diyelim sadece sevismek oldugu icin sanırım seks olsa bence bu kadar istemeyebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılValla her gun istemesi sapikliga giriyor ama bir kere ayni evde kalmaya baslamissiniz sonu gelmez yani
02 Yorumla
Soran+1 yılE evlenince de böyle olucak o zaman
- +1 yıl
Maalesef
İliskinizde çok alevli seyler ve yenilik yapmayın zamanla seyreklesecek monotonlasacaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin istememe hakkın var. Saygı duysun. Yoksa bunu bir görevmiş gibi yaparsan keyfi olmaz ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de saygı duyması lazım. Beni soğutan ergen gibi hergün istemesi. E nerdeyse 3 yıllık sevgiliyiz Yani. Biraz araya gün girmesi lazım ki zevki olsun. Ama ben istemiyorum diyince trip atıyo suratı düşüyo hemen
Cevap sahibi+1 yılAlıştırmışsın. Bu kadar sık isteyen biri bir süre sonra sıkılır ve değişiklik arzusuyla başka hatun arayışına girer. Bira, tavır koy.
Soran+1 yılYok öyle biri değil de beni tek üzen bazen laf sokuyo işte zaten hiç istemiyosun ki gibisinden. Dışarda gözü yok yani o konuda korkum yok. Sadece ona nasıl daha iyi bir eş olabilirim diye düşünüyorum. Ama canım istemiyo. Bunun bi tedavisi yok mudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar erkekler yok bu iste senin sahsi olarak libidon düşük
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi kiz arkadasim vardi sevismeden uyudugumda bi ara gece 2 de beni kaldirip birlikte olduk
Soran+1 yılBilemiyorum ben bu durumlarda biraz çekingenim istediğim zaman bile söyleyemem o yapmak isterse bir iki dakika Naz yapıp olaya girişiriz ama çoğu zaman istemiyorum yapmak
Cevap sahibi+1 yılLibidon dusuk o zaman kanka :/
Soran+1 yılLibido düşüklüğünü tedavi etmenin bi yolu yok mu
Cevap sahibi+1 yılBunun bir yolu aslinda sevgilin yapabilir
Cevap sahibi+1 yılYani seni biraz yukseltmeli o direk kendi mutluluğunun pesinde diye buda seni biktiriyor
Cevap sahibi+1 yılZaten erkeklerin bu bencilligi yuzunden cogu kadin sexe dusman
Soran+1 yılAynen direk olaya giriyor 10 saniye öpüşüp direk olaya geçiyor işte. Bence biraz beni tahrik etmesi gerekir haksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istersen burdayim :/
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNeyse gelmiyon madem gizlenim kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz. seks insanın en doğal ihtiyaçlarından birisi birbirinizi mutlu etmek de sizin göreviniz
10 Yorumla
+1 yıl2.5 yılin acısını çıkartması lazım adam daha yeni başlamış ne istiyorsun bırak kendine gelsin o kadar beklemiş
10 YorumlaAkilli olsan isini yaparsin hem kendini hemde onu mutlu edersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHamama giren terler demiş atalarımız keşke bizde böyle bir imkana sahip olsak 😁
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılSorun onda tabiki herşeyin fazlası zarar
40 Yorumla
+1 yıldoyumsuz ne guzel ıste
81 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel 3 yıldan sonra hergün yapmak sıkıyor biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun isteksizlikle ilgisi yok alışkanlıklar bi süre sonra sıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkarali zevk ve fantazi paylasmak isteyen bayanlar begenun ben sizi bulurum
00 Yorumla
+1 yılÇok yapmak iyi olmaz belki ama arada bi olsa iyi olur kimisi çok sever kimisi senin gibi istemez orta yolu bulmaya çalışın
12 YorumlaMillet sevişecek partner bulamıyor bu koronadan dolayi
16 Yorumla
Soran+1 yılDoru dedin kral
Soran+1 yılUtanıyorum ya istekli olsam da belli edemiyorum cinsellik konusunda çok çekingenim. Nasıl belli edebilirim sence bi erkek nasıl belli edilirse hoşuna gider
Soran+1 yılYok artık çekiniyorum diyorum sen atla üstüne diyosun. Mantıklı yorumlar yapalım lütfen. Gecelik olabilir okey
+1 yılİlişkiniz düpedüz cinsellik üzerine kurulmuş pes!
48 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil aslında. Paylaşabildiğimiz çok şey var ama geceleri benim için zor oluyor istemediğim için
- +1 yıl
Onunla konuştun mu bunu?
Soran+1 yılKonuştum anlaşma yaptık 2-3 günde bir yapalım diye ama sorun bende ve düzeltmek istiyorum libidom düşük
- +1 yıl
Başlarda da libidon düşük müydü yoksa sonradan mı oldu? Acaba ilişkiniz mi monotonlaştı diye düşünüyorum ama zaten her gün seks yaparsanız monotonlaşır ki.. Kendinize farklı aktiviteler bulmaya başlayın.
Belki de sevgilin her gün seks yapmak isteyince seks artık bilinçaltına görev olarak işlenmiş olduğu için de düşmüş olabilir libidon. Bir süre ara vermenizi ve farklı şeylere yönelmenizi tavsiye ediyorum.
Soran+1 yılBaşlarda bu kadar çok rahatsız olmuyordum galiba. Şimdi aynı evde kalmaya başladığımız için gözümde çok büyümeye başladı. Karantinada olduğumuz için sürekli istiyor olabilir hep evdeyiz sonuçta ama dediğiniz gibi bilinçaltıma görev gibi kazındı.
- +1 yıl
Aynı evde yaşamanızın da libidonda etkileri olduğunu söyleyebilirim. Arada mesafe olması ilişkiniz için isabet olur. Belli bir zaman sonra cinselliği geçtim, ilişkiden de sıkılacağından eminim. Her gün beraber olmak zamanla düğümleri gevşetir ve açılması muhtemeldir. Bir ilişkide heyecan ve özlem mutlaka olmalı bence. Biraz zaman sonra libido gibi aşk ta biter ve sadece alışmışlık kalır. Bence araya mesafe şart.
Soran+1 yılPeki evlenince nolacak evli insanlar hep aynı evde kalıyor
- +1 yıl
Evlenince evliliğin getirdiği sorumluluklar dolayısıyla zaten her gün seks yapamayacaksınız ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilin aynı ben ve gerçekten eşimde aynı senin kafadan. Bi türlü anlaşamıyoruz bıktım tartışmaktan
08 Yorumla
Soran+1 yılBence eşinize de kızmayın ben bunun bi sağlık sorunu falan olduğunu düşünüyorum artık belki bende cinsel isteksizlik falan var ya da bilmiyorum. Ama kaç yıl oldu ergen gibi hergün istemesi de hoş değil. Bu ne böyle sapık gibi
Cevap sahibi+1 yılBi tarafın libidosu yüksek bi tarafında az olunca sorun oluyor. Bunu göz önüne alıpta evlen
Cevap sahibi+1 yılBöyle olduğunu baştan söyleseydi asla evlenmezdim bana hergün 3 defa isterim azgınım diyen kişi kandırdı beni o konuda.
Soran+1 yılO zaman sen de sadece seks için evlenmişsin karşındaki kişiyi hiç sevmiyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılInsan sevdiğini yapar ne alaka senin dediğin şimdi
Cevap sahibi+1 yılHergün olmasada haftada 3-4 olmalı bi evlilikte
Cevap sahibi+1 yılZaten bu sorun yüzünden sizde evlenmezsiniz bunuda yazıyorum buraya..
Soran+1 yılHeee tamam.
Sevişin ne guzel işte
41 Yorumla- +1 yıl
Neden şikayet ediyor anlamadım hem aynı evde yaşamayı kabul etmiş
Seviş sende sizin gibilere müstahak
22 Yorumla
Soran+1 yılNe müstahak ya damızlık mıyım ben. Sen kızları sadece cinsel bir obje olarak görüyosun heralde
+1 yılİstek artıkça siradanlasirsin yapma arada yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeç odaya film aç aaaa ama de :D
10 Yorumla Ya o azaltacak ya sen libidonu yükselticeksiin
08 Yorumla
Soran+1 yılNası yükseltcem işte sorun orda
Soran+1 yılBi tek regl dönemimde libidom yüksek oluyo neden bilmiyorum dhhdhdhd başka zaman o istemeden asla ben istemem
Soran+1 yılValla canıma tak etti mesir macunu falan ne varsa yicem dhdjhdhdhd
Soran+1 yılBen kendim yükselemememe üzülüyorum:D
şikayetçi misin yoksa
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAlıyorum ama başlamak zor geliyo sorun orda
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeytin yağı içine kuru incir koy 12 saat ara ile ye. Hormon denge düzelir
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize uyumlu değilsiniz, yürümez bu ilişki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada buluşmanız gerek
Otur konuş tekrar00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadimlarin detisiyor erkeğin istemeside normal
00 Yorumla
+1 yılYokluk Görmemiş Mi Hiç ☺ Abartmasın Yani
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ve sürekli sevişmek istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler