Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle karşındakinin eşin hayat arkadaşın olduğuna kendini inandırmak gerekiyor bir ömrü inşallah onunla gecireceksin yani utanılacak bir durum yok seni yeterince taniyorsa hakkında neden kötü düşünsün inlemek sekste normal bir tepkidir buna da sasirmaz merak etme. İstekli olduğunda açıkça soyleyemiyorsan hareketlerinle belli et ne bileyim temasta bulun küçük öpücükler ver ya da kucağına otur emin ol bunlar seni kötü gostermez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunun hem utangaçlık hemde orgazm olamama 😊😊🙁🙁🙁
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
Severek evlendiysen senin isteklerine de arzularına da karşı çıkmaz ve garipsemez bence. Herkesin bir libidosu hazzı var. Ses çıkarman hoşuna gider zevk verdiğini hisseder ve kendini daha çok erkek gibi görüp performansı artar. Kendini baskılama bırak kocanın kollarına ve istediğin herşeyi söyle garipserse o utansın sen neden utanasin.
00 Yorumla
+1 yılbence rahat olmalısın, inliyor olman ondan zevk aldığını kocana hissettirir. fantezilerini de yavaş yavaş söyle. bu bence kocana daha çok cazip gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılİşte senin gibi bişey lazım, dışarda efendi gözüken ama iş o noktaya geldiğinde inleye inleye , çığlık ata ata çaktırıp titreyerek b. şalıp izlediğin p. rn lardaki gibi kendine çaktıracak acımadan becrilcek yorgun düşüp dayanamayacak noktaya kadar çakılacak hatun, durduk yere canımı çektirdin resmen🤤🤤🤤 görmeden arzulatın kendini kim bilir nasıl bir hatunsundur da 🤤🤤🤤🤤🤤
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsurekli yap gunde 2 3 kere hergun 1 kere falan filan iliskide utanma olmaz istememek olmas her pozisyon yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam psikologluk durum. Hep toplumsla baskılar bu hale getiriyor insanları. Sal ya rahat ol ne sanarsa sansın.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, eşin bunun farkında mı peki? Yani senin çekingen tavırlarını, duygularını baskılamak durumunda olduğunu farketti mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunların üzerine gün bu konuda seni en çok rahatlatır.
Üzerine gidişin 1. Adımı olarakta burada anlattıklarını ve fazla ne varsa hepsini kocana anlatmam eğer anlatamıyosan yazman
Umarım tez zamanda atarsın bu durumu üzerinden00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Utanma kocan senin o inle rahat ol kendi isteklerini de anlat ona oeki p*rno neden izliyorsun ondan gizli
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz acik konuşmaya calis sevisirken ya da esin konussun zamanla atarsin cekingenligi
00 Yorumla Kocana anlat, haldır huldur sevişmesin. Önce biraz konuşun, sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla atarsın sonra dersin ohh cok guzel skiyorsun devam et pompala vur dersin takilma bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bu sorunu çözemezsen gittikçe kabus olur seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Bence üzerindeki çekingenliği kocanla konuşarak atabilirsin bunlar ayıp bir şey değil yardımcı olmak isterim istersen
00 Yorumla
+1 yılDuygularını bastırmadığında sana karşı muamelesi ne durumda buna bak. Kötü tepki veriyorsa seni olduğun gibi kabullenememiştir.
02 Yorumla- +1 yıl
O esnadaki vücut dilini, şiveni, yüz mimiklerini ve masumiyetini hissettirme durumuna göre değişir
+1 yılsanalda hiç konuştuğun kimse yok mu o açar seni aslında
00 Yorumla
+1 yılBence bu yüzden adam seni aldatıp boşayacak. Kalçaya kadar makyaj yapan ne bileyim yani aşırı itici
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam senin gibi karaktersiz değil merak etme.
😏
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence oturup beraber bu konu hakkında detaylıca konuşup ikiniz beraber bir çözüme ulaşmanız çok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılKeşke tek derdim bu olsa😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani bu bir sorun istedigini belli et ki istenesin. ben yatakta or. pu olan kadin isterdim
00 YorumlaZamanla alışırsın eşin istekli mi peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde senin gibiydi ilk zamanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Daha sık yaparak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Görücü usulü mu?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar