Cinsel Yaşam Penisim yamuk, evlilikte sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 C gibi şy mi olur utanç verici🥺😭🥺😭🥺 Güncellemeler+1 yıl Herkesin ki ı gibi ııı 😭 Penisim yamuk, evlilikte sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ameliyatla düzeltiyorlar onu. 1 santim kadar uzunluk kaybediyorsun ama alet düzeliyor.. 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl nasıl sokacaksın ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duzeltiliyormuş ama maddiyat yetmiyr Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl bendede eskiden penisim kalktığında aşşağı doğru indiremiyodum Yorumla
Trklovex35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Benimde hafif eğri 19 cm ve kalınHiç sorun olmadı 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Düzeltilemiyor mu? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Düzeliyor galiba öyle duydum Yorumla Trklovex35 +1 yıl Ameliyat Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl E tamam düzelttir sen de o zaman ne ağlıyosun Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pizza kulesi de yamuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ameliyatla düzeltiyorlar onu. 1 santim kadar uzunluk kaybediyorsun ama alet düzeliyor..
nasıl sokacaksın ki
Duzeltiliyormuş ama maddiyat yetmiyr
bendede eskiden penisim kalktığında aşşağı doğru indiremiyodum
Benimde hafif eğri
19 cm ve kalın
Hiç sorun olmadı
Düzeltilemiyor mu?
Düzeliyor galiba öyle duydum
Ameliyat
E tamam düzelttir sen de o zaman ne ağlıyosun
Benimki de sola eğri
Pizza kulesi de yamuk