Biz 3 senedir birlikteyiz önceki kısa dönemli ilişkisinde anal seks olduğunu anlattı , ben ne kendisine nede başkasına böyle bir şey teklif etmedim , kendisini manipüle ettiğini hatta karşısında ağladığını söylüyor, böyle bir şey için ağladığı için bence soğuması gerektiğini düşünüyorum tam tersi bırakmasın diye her türlü cinsel isteğini kabul etmiş normalde bu karakterde birisi değil, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben öyle birisiyle selamlaşmayı dahi keserdim. En adi aşağılık insan profili
Ya deneyimsizse ağlayınca kanabilir
İlk sevgilisi , babasının rahmetli olduğu dönem normalde ben pek cinsellik istediğini görmedim ama sonuç olarak yanlış bişe olduğunu biliyordu
İlk sevgilisi ve babasının rahmetli olduğu dönem olması boşluğa düşürmüş olabilir ilk sevgilisi de yani baya korumacı bi tipse öyle yapınca da ikna olmuş hayat öyle sadece mantık ile yürümüyor maalesef ve kadınlar genelde duygu ile hareket ederler ne kadar mantıkçı görünseler de
Yani insan kardeşim bunun acısına nasıl dayanır çocuğun amacı bunu kullanmak istendiği halde 3 ay buna nasıl katlanır?
Ben olayı biraz dramatize ettiğini düşünüyorum
İnsan zor zamanlarında tutunacak dal arıyor kadınların tavırlarına bakma iç dünyaları duygusaldır o yüzden de olan olmuş sadece yatma yönüyle değerlendirme olayı çocuğun onu koruyup korumadığını o zamanlar kıza hitap edip etmediğini detayını bilemezsin olan olmuş böyle büyüteceksen de ayrıl yarın bi gün yüzüne vurursan hoş olmaz
Öyle geliyorsa da ayrıl seçim senin
Korumaktan çok evlilikten sürekli bahsetmiş , çok cahil o zamanlar 20 yaşında çocuk 30 yaşında bu olay içinde büyüye büyüye travma haline gelmiş bana söylemiyor diye
Kandırılmış yaniii normal
Zevk almadığını iddia ediyor sizin düşünceniz nedir?
O kızdan olmaz ağladığı için analdan vermiş tiksin azcık
sevdiği için terk edilmek istememiş olabilir
Kendi karakterinizden ödün vermek bide böylr birisiyle 3 ay devam etmek? Nasıl bir psikoloji kardeşim?
bilmem yaşayana sormak gerekiyor
Akıllı adamın hali bi başka 👏🏼
kadınlar evlenmek için herşeyi yapar
O da istemiş demek ki.
Öyle biriyle birlikte olmam
Önemli olan o zaman bakire miydi
Zwvk alıyordur
Bi de sen iste