Evliyim 33 yaşındayım, eşim anal ilişki yaşamak istedi bende denemek istiyorum. Yapsak benim için sıkıntı olur mu ve zevk alınır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayBu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma. Bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye anal için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çok kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mastürbasyon teknikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim. Bu sayede sen eşinden daha fazla isteyeceksin. 😊😊 ama seni uyarayım, bu hazzı bir kez tatdıktan sonra devamlı isyeceksin. Anal plug falan alıp onla deneyeceksiniz. Önce anal, sonra anal plug + vajinal 😊😊 hazzı iliklerine kadar tadacaksın. 😊😊 daha sonra dışarde eşinle buluşmaya anal plug ile gideceksin. Onun kulağına şu an anal plug içinde deyip onu çıldırtacaksın 😊😊😊 eve gitmek için çıldıracak 😊😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşin istiyor sende denemek istiyorsan burada sorman garip, çünkü fikirde tamam sonuçta eşin yani öylesine biride değil e ortam da müsait evdesiniz gece gündüz istediğiniz an bunu yapabilecek durumdasınız seni tutan nedir yap dene yaşa ve gör :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 4 ayDüzgün yapılırsa evet zevk alırsınız ama bu konuyu araştırmanızı öneririm çünkğ gerçekten anal ilişki oyle hassas ki eğer yanlış yapılırsa bir daha denemek bile istemezsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySenin için sıkıntılı olur mu derken? Acele etmeyin ve güzelcene temizlen öncesinde gerisi biraz size ve eşine bağlı acele de etmesin yavaş ve anlayışlı olsun kayganlastirici kullanın bolca vajina gibi kendi kayganligini islakligini üretmiyor o yüzden mecbur ekleyeceksin yoksa kuru kuru zor ve açıdan geçilmez yara bere içinde de kalirsin. Ekstra bir önlem de kondomla yapmak ama mecbur değilsiniz tabi o size kalmış bir şey hissiyat açısından ne düşünüyorsanız, ben daha çok hijyen açısından dedim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayŞimdi buna zihinen bedenen hazır olunmalı ve bunun için acele etmeden yapmalı ilklerde anüsü alıştırma evresine geçilir anüs alıştıktan sonra rahat kolay ve zevkli oluyor tabi alışana kadar çok hafif sızısı olucak ama öyle aman aman değil ve alışma sürecini ya parmak ile ya da plug tarzı şeyle yapmalı ve detayları var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu durum kimisi hiç zevk almaz kimisi çok zevk alır gibi gibi denemeden bilemezsin sonuçta ama muhakkak kayganlastirici kullanın birde fazla yuklenmesin 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBiz bir kaç kere yaptık sen zevk almazsın ama erkeğin cok alıyor biraz acılı ama erkeğimin zevkine herşeye katlanırım
1112 Yorumla
Soran4 ayacı çok mu oluyor peki
Cevap sahibi4 ayYani biraz oluyor ama dayanabilirsin
- 4 ay
Erkeğin bundan aldığı zevki hiçbir şey veremez
Soran4 ayhiç zevk almam mı ben
Cevap sahibi4 ayAlırsın ama öndekinden girer gibi zevk alamazsın
Soran4 ayözelden birkaç soru sorabilir miyim
Cevap sahibi4 ayOlur
Soran4 ayçık gizliden yazayım
Cevap sahibi4 ayTm
Soran4 ayistek attım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerim istemeden analı talep etmem ama kendi analımın kurcalanması zevk veriyo yani biraz acıdan zevk alan zevk alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 ayYani denemekten bir sıkıntı olmaz ama tabi eşinin de bu konuda biraz hassas davranması lazım ön hazırlık şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aySoru hortlamış 2 ay olmuş yaptın mı peki ne oldu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayZevk bilemem ama sıkıntı ne olur mu... Haram olması dışında sorun yok
00 Yorumla
4 ayErkeğin, saçma bencil isteginden başka bir şey değil.
Gereksiz ve kadını aşağılayıcı
00 Yorumla
4 aySen pek bir şey anlamazsın ama daracik yeri kocan çok sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayGeneli s*çıyor iş*yor moruk, rezil k*paze olursun kocana karşı. Cinsel ilişki de bile uzak durmaya çalışır
10 Yorumla
4 aySıkıntı olmaz sadece ilk defa için yavaş olun vede jel alın ya da bebek yağı sert olmayın anal güzel ya emin ol korkma
11 Yorumla- 4 ay
Eşin sert birimi peki yatakta
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayBilinçli tecrubeli ve iki tarafında isteyerek yaptığı anal hazzın zirvesidir bilinçsiz insanların yaşadığı olumsuz deneyimler yüzümden bilgi kirliliği oluşmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayZevk almazsın. Sagligin kalici olarak bozulur. Zaten cok yaparsan da gecmeyen pok kokusu oluyor. Ayrica kocanin sna saygisi kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayMesela bir kere izin verdin ya artık sürekli isterse ne yapacan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAnal yollarda , vakinandaki gibi zevk almanı sağlayan sinir uçları vardır alırsın yani
00 Yorumla
4 ayzevk alman partnerine bağlı ama ilk etapta mutlaka acır bence , ama biraz bilşnçli yapın sık sık yapmayın bence
00 YorumlaSağlık açısından riskli normal olanı neden yapmıyorsunuz?
07 Yorumla
Soran4 ayyapıyoruz onu
Soran4 ayhaftada 2-3
Soran4 ayhayır anal merak ediyorum denemek ister misin dedi olabilir dedim ben de
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayDenemekten bişey olmaz yalnız hazırlığı var belli şeylere dikkat edilirse rahat sorunsuz olur
00 Yorumla
1 ayAnaliz ilişki ile bisalan sevgilim vardı. Düşün acayip zevk alıyor
00 Yorumla
4 ayÖn sevişmeyi uzun tutup düzgün yaparsanız gayet zevk alırsın
00 Yorumla
4 aybir deneyin. erkek acisindan zevkli
04 Yorumla
Soran4 aykadın peki
- 4 ay
anlatayim
- 4 ay
belki 20 kere yaptimm
- 4 ay
ozelden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayReis siz yapacaksınız siteye niye soruyorsun
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayİlk başta zevk almazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Losyon vs kullan yola acir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
4 ayTüm detayları ile aciklayayim mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinin şeyi iri ise sorun olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
4 ayZevk duyu kısmın yok ablacım totonda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Denede gör..
22 Yorumla
Soran4 ayistiyorum denemek ama korkuyorum
Gizli Üye(30-35)4 ayMenemen yemeden yaparsan sıkıntı olmaz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayMerak ettim
Yaşadınız mı, zevk aldınız mı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBiraz senin için acıtıcı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayOda b. k kokar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı.
4 ayDene kendin gör
00 Yorumla
4 ayEnişte nirana istiyor desene
00 Yorumla
4 ayDenemekten zarar gelmez. denediniz mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Pislik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayDenediniz mi
00 Yorumla
4 ayDeneyince anlayacaksın sakın küsme eşine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayOlur senin icn
00 Yorumla Neden ki eşinin penisinin duruma bağlı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gereksiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Acır
00 Yorumlaönce onun gööötüne bir şeyler sokun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBende istiyorum ama eşim endişe ediyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayYapmanı önermem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİğrenç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayDenee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayzor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri