+1 yılBen iyi ve doyurucu bir cinsellikte yatağa sınır koyulmaması gerektiğini düşünürüm, çünkü özgürlük eşittir performanstır bana göre, bu yüzden anal oral ve vajinal ilişkinin yaşanması gerektiğini düşünüyorum, iyi bir anal kadına acıdan çok zevk verir, öyle bir an gelirki kadın acı hissettiği halde devam etmek ister , bunun için gerekli olan şey erkeğin işini bilmesidir çünkü anal sekste nekadar zevk alacağın erkeğin kabiliyetiyle orantılı. Kısacası doyucu bir cinsellikte iki kişi arasında olacak bir sınırlama o ilişkiyi yarım bırakır çünkü bir cinselliğin doyurucu olabilmesi için mental tatmin ilk sırada yer alır. Orgazm olmakla doyuma ulaşmak farklı şeyler enazından benim için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla Bir çok partnerinle yaşadım hatta bir çoğuna ilk yaşattım. Bu fantezi ya da seks olayı bilinçli ve profesyonel ce yapılmalı yoksa aşırı zarar görür makar bölgesi çatlak yırtık bağsur olma ihtimalleri çok yüksek tir 🤷🤷🤷
00 Yorumla
+1 yılDenemeye erkekler için merak, deneyen erkekler için kimisine göre harika, kimisine göre degil. Şahsen denemedim.
Kadınlar içinse sadece acı oldugunu biliyorum.
Eskilere kulak verelim '' ak yolu varken b*k yolunu ne eyleyim'' 😅
00 Yorumla
+1 yılİğrenç. Ayrıca anal seven erkeklerin içinde en az %37 oranında gaylik olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılIğrenç tiksindirici berbat bir şey kesinlikle tercih etmem
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kısaca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da karşılıklı istiyorsa (daha doğrusu kız bunu istiyorsa diyelim) güzel ve renk katan bir birleşme türü.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Harika bi deneyim ama mutlaka daha önce yapmış, işi bilen biriyle yapılmalı. İlk defa yapacak biriyle sadece işkence olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf da istiyorsa doğru yapıldığı sürece asla karşı değilim
10 Yorumla
+1 yılPartnere bağlı biraz. Sert seviyor ve acı eşiği yüksekse keyifli, değilse çocuk eğlendirmeye dönüyor
018 Yorumla- +1 yıl
Çocuk eğlendirmek? 🙂
- +1 yıl
Bir oyunu merak eden, keyif almayan, sürekli kuralları değiştirmek isteyen ama devam edip sonucu görmek isteyen bir çocuk gibi düşün ☺️ anal soft yapılabilecek bir tür değil. Ya dener seversin ya da vazgeçersin
- +1 yıl
Neden soft yapılmasın?
- +1 yıl
Çok açsın, ve tadına baktığın bir yemek var karşında. 3 cm kadar bir ısırık aldın… tadı harika, güzelmiş diyip bırakır mısın? ya da nefret ettiğin halde sırf doymak için yer misin? Cevabına göre anlatacağım ☺️
- +1 yıl
Iğrençten kasıt ne ama:)) hiç sevmedigim ama bana igrenc gelen bir yemek mi yoksa yiyilemeyecek kadar iğrenc bir sey mi? Bocek vs gibi?
- +1 yıl
Doğru sorular ☺️ acı eşiğin yüksekse sevmediğin, değilse böcek diyelim. Hangisi?
- +1 yıl
Acıyı düşmanım da verir. Sevdiğim adam zevk yerine acı veriyorsa ondan olur mu sence? 🙂 böcek yerine ot yemeyi tercih ederim 😅
- +1 yıl
Anal seks acısız olamaz ☺️ soft olamazdan kastım buydu. Her zaman acı vardır ama zevk çok ötesindeyse kadın sever ve ister. Değilse böcek ☺️ yani adana istiyorsun ama acısız olmalı. Urfa kebap o işte urfa söyle 😂 benzetmeler hep yemek üzerine maalesef başka benzerlik kuramıyoruz 🙏😂
- +1 yıl
Bence acısız yapanlar da vardır. Nasıl yalayacağını, nasıl sürteceğini, ne hızda nereye baskı yapacağını ve hangi hız da gidip gelmesi gereken birinin penisi çok iri değilse pek acımaz.
- +1 yıl
Rimming, anal plug etkili tabiki. Anal bölgedeki kasların gevşemesi rahatlaması için bir süre sadece başıyla ya da dille hazılamak, kadına kendi zevk suyunu tattırmak ve aynı şekilde anal bölgeyi de onunla ıslatmak, sadece kalçaları arasında gidip gelerek sürtmek ve onun artık içinde, derinlerinde istemesini, bazen bunun için yalvarmasını sağlamak. Hepsi bizim görevimiz ☺️ acı olmayacak mı? Bunu kimse söyleyemez. Yapılanlar sadece hazırlar ve zevke odaklanmanı sağlar.
Meraklısına araştırma sonuçları ☺️
100 kadından sadece 86 si acı hisseder, 65 i acı olduğunu ama zevkin acıdan fazla olduğunu, sadece %36 sı anal sexe bayıldığını söyler. Sadece %9 hiç acı hissetmediğini söylemiş.
- +1 yıl
Bak gördün mü? Isteyince nasil da aci verilmiyor 😂 Tabii ki kadının da kendini sıkmaması lazım. O Rimming falan dediklerini bilmiyorum. Yani belki biliyorumdur ama ismini bilmiyorumdur. Ama bildiğim bir şey var ki, o da aşık erkeğin can yakmaya kıyamayacağı:)) Erkeğe en çok yakışan şey merhamettir. Bu yoksa boş 😛
- +1 yıl
Aşık erkek can yakar aslında. Sadece tadında olur her şey ☺️ ya da olmaz. Gücü de şefkati de hissetmedikten sonra anlamsız bence. O ana tutkuya, bağlı. seks ilkel bir dürtü. Pek çok güzel his olabilir. anal bölgenin yalanması, dille sevilmesi diyelim ☺️ elinden geleni yapmalı tabili ama ölçüler her zaman izin vermeyebiliyor.
- +1 yıl
Acı vererek mi güç gösteriliyor? Benim kas gücüm ondan az ama ben de tırnaklayarak vs acı veririm. Bu mu beni güçlü yapan? Saçmalama lütfen:)) Gücünü bel kuvvetiyle, kol kuvvetiyle vs gösterebilir yatakta. Aşık erkek can falan yakmaz. Baldan tatlıdır o, üstüne öyle titrer ki sen inlediğinde bile mimiklerine bakar. Acıdan mı yoksa zevkten mi diye.
- +1 yıl
Öyle uç noktadasın ki detaya girsem anlayacaksın ama ben birdaha yorum yapacak hesap bulamayacağım 🙏
- +1 yıl
Anlayacaksam neden engelleyeyim ki
- +1 yıl
Senin için değil genel kurallar için söylemiştim.
- +1 yıl
Haklısın😅 iyi aksamlar ☺
- +1 yıl
Anlayışın için teşekkür 🌹🧸😂
- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkeklerin çok sevdiği bir fantezi. Kadın da zevk aldiktan sonra tadından yenmez :)
00 Yorumla
+1 yılErkek icin iyi kadin icin biraz saglik acisindan sikinti dusunuyon galiba
00 YorumlaAnal candır, Merve heyecan
Güzel güzel. Denemek isteyen varsa...
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem de zevk alıyorlarmı bende merak ediyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kabul etme sürtünme yoluyla yap daha fazla zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle sevgili olup yapmayan kızdan ayrılıyorum. Sen yaptın bence o yüzden düşünceleri soruyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi fikrim yok, düşünmüyorum ama partnerim de isterse yaparım tabi incitmeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılnötr diyelim kızın isteğine kalmış bir şey.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için güzel kadınlar için genellikle eziyet
00 Yorumla Hak yolu varken neden bok yolu?
22 Yorumla- +1 yıl
Hak yolu yok ikisinide yaparım:zdd
+1 yılBen sveiyorum gerisi beni ilgilendirmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hic g. t s. kmedim yaa
00 Yorumla
+1 yılsevilir ama zorlama olmadan
00 Yorumlaseverizzzzzzzzzzzzzzzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaram ama. merak uyandiriyor
00 Yorumla
+1 yılAcılı tahrüs
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapmaktansa oral tercihimdir her zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum ve tercih etmiyorum
00 Yorumla Erkeklerin çoğu sever 😊
00 Yorumla
+1 yılİstenirse yaparım ve hemen yapmam asla
00 Yorumla
+1 yılÇok zevkli ve tahrik edici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz.
00 Yorumla
+1 yılIgrenc
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıc
00 Yorumla
+1 yılSevmem bence vajina daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Şimdi burada ulu orta ne yazayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Ara ara iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorar
00 Yorumla
+1 yıliğrenç
00 Yorumla
+1 yılÇok severim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem