Cinsel Yaşam Erkekler seks için neden acele eder? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 619 Erkekler seks için neden acele eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Uzun süre yoklukta kalmıştır neden olacak 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek derdimiz o diyedir 1 0 Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mantık aramayın aklımızla hareket etmiyoruz 1 0 Yorumla
Nes2mvarhayattta Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Erkekler duyguyla hareket etmiyor kadinlar gibi 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayvan bunlar!' 1 0 Yorumla
Samılbasayv Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Tam tersi diye biliyorum 1 6 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Kadınlar mi daha aceleci diyorsun Yorumla Samılbasayv +1 yıl Aynen Yorumla adrenalin64 +1 yıl Hakketen son 15 senedir falan kadınların acele ettiği daha çok oluyor. KS sorularında görüyoruz da zaten. Erkek cinsellik konusu sçmıyor ne zaman açar. Veya ben isteğimi belli ettim adım atmıyor geçiştiriyor vs Yorumla Samılbasayv +1 yıl Sevdiğim kız onunla yatmadım diye terk etmişti beni. Ama ben ona o gözle bakmamıştım ciddi düşünmüştüm. Yanlış yapmışım. Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Vay be hemcinslerime bak ben çok cahil kalmışım 😄 Yorumla Samılbasayv +1 yıl boş ver cahil desinler. Şerefiyle doğan namusuyla ölsün. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Birçok erkeğin amacı boşalip rahatlamak 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Abazanliklarindan 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. zaman dar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Bende bundan şikayetciyim hep
Uzun süre yoklukta kalmıştır neden olacak
Aklı şeyinde gezerse öyle olur
Tek derdimiz o diyedir
Mantık aramayın aklımızla hareket etmiyoruz
İstekli olmak gerekiyor
Herkesi s*keyim derdinde çoğu.
Erkekler duyguyla hareket etmiyor kadinlar gibi
hayvan bunlar!'
Yaratılışları öyle
Tam tersi diye biliyorum
Kadınlar mi daha aceleci diyorsun
Aynen
Hakketen son 15 senedir falan kadınların acele ettiği daha çok oluyor. KS sorularında görüyoruz da zaten. Erkek cinsellik konusu sçmıyor ne zaman açar. Veya ben isteğimi belli ettim adım atmıyor geçiştiriyor vs
Sevdiğim kız onunla yatmadım diye terk etmişti beni. Ama ben ona o gözle bakmamıştım ciddi düşünmüştüm. Yanlış yapmışım.
Vay be hemcinslerime bak ben çok cahil kalmışım 😄
boş ver cahil desinler.
Şerefiyle doğan namusuyla ölsün.
Seviyoruz canısı
Birçok erkeğin amacı boşalip rahatlamak
Abazanliklarindan
zaman dar