Çoğu erkek daha ilişkinin başında bile olsa cinselliği gündem etmek istiyor, erkekler seks konusunda neden bu kadar aceleci?

Çoğu erkek daha ilişkinin başında bile olsa cinselliği gündem etmek istiyor, erkekler seks konusunda neden bu kadar aceleci?
Erkeğin fıtratında var bu yaradılışında var çünkü sadece o konu hep ön planda siz kadınlar bulunmaz hint kumaşı görünmeniz erkekler den en pahalı hediyeleri almak istemeniz erkeklerden trip atmanız erkeklerden çiçekle mutlu olmak istemeniz erkeklerden her şeyi erkekler yapıyor ömür boyu nafaka alıyorsunuz erkeklerden, erkek ise bi yatakta mutlu olmak istiyor onu da çok görüyorsunuz ya neymiş duygusallık yokmuş bizde her türlü duygusallık var da size hiç bişeyi beğendiremeyiz o yüzden tek suçlu erkekler değil mi biraz kendinizi sorgulayın biz ne istediğimizi gayet açık ve net biliyoruz 😎
Erkeklerin seks için neden acele ettiklerini anlamak için acele etmeyenlerin neden etmediklerine bakmak gerekiyor, o sayede bunun da cevabı ortaya çıkmış olur.
Seks konusunda acele etmeyen erkek;
Bunları yapamayan, yapmayan erkek de ecele eden, ne kendisi seksten bir şey anlayan ne de karşısındakine hissettirebilen erkektir.
Hemen eic verelim bu güzel görüşe
😅
Kadınlar neden seks için ipe un serer? Neden balığın kavağa çıkmasını bekler? Vajina kutsal bir organ mı? Cinselliğe neden bu kadar fazla anlam yüklüyorsunuz? Ben söyleyeyim, nedeni din. Kadının el değmemiş olarak evlenmesini dayatan, kadınların beğendikleri ve arzuladıkları erkeklerle seks yapmasını yasaklayan, seks yapan kadını günahkar olarak damgalayan din. Evlenmeye uygun bir enayi erkek bulamayan kadınlar da 40'lı yaşlarına bakire olarak giriyorlar. Sonra da paket açılmadan göndericiye iade oluyor.
Sonu güldürdü 😄
Aslına bakarsan, kadınların maruz kaldığı haksızlık penceresinden bakarak yazdım. El değmemiş olarak evlenmek sadece kadınlara yüklenmiş bir sorumluluk. Bana göre haksızlık, ben bunu kabul etmiyorum.
Neden? Çünkü kadın eşya, mal... ve erkek kullanılmış eşya istemez. Kadının eşya veya mal olması da dimnsel öğreti...
*dinsel öğreti
Öyle tabi. Gereğinden fazla baskı var kadın için bu da iki cins arasında dengesizlik yaratıyor ve erkeklerde sapkın olmaya yol açıyor. Diğer bir taraftan bakacak olursak kadın erkek kadar rahat davransa bu seferde soy karmaşası var olur. Denge önemli bu kadar baskı yanlış ama fazla rahatlıkta bir o kadar yanlış olur..
Çünkü kadının bir ruhu, beyni, zihni, duygusu, düşüncesi olamaz, kadın bedenden ibarettir ve erkeğin cinsel isteğini tatmin etmekle yükümlüdür. Arap kültürü... Kadınların cinsel özgürlüğünü bu topraklar ne zaman tanıyacak çok merak ediyorum... Ben ölmeden göremem sanırım.
Kuzum doğum kontrolü, gebelik önleme diye şeyler var, soy karmaşası mı kaldı? Bekar kadınlar diledikleri gibi sevişsin diyorum. Sırf evli olmamak nedeniyle, ergenlikte başlayan cinsel isteği bastırmak zorunda kalmasınlar diyorum, bunu da iki kız babası olarak söylüyorum.
Gebeliğe karşı önlemler alındıktan sonra yetişkin insanların özgür şekilde seks yapmalarında sakınca görmüyorum. Kendi kızlarım dahil.
Erkeklerin üzerinde kadınlarda olduğu gibi bir toplum ve aile baskısı yok, haliyle isteklerini daha net ve hızlı bir şekilde yansitabiliyor. Kadınlarda da aynı durum olsaydı erkekler kadar olmasa da daha hızlı davranbilirlerdi.
Aynı seviyede acele etmemelerinde kadınların toplum baskısı dışında erkeklere nazaran daha duygulu canlılar olması da bir etken.
Bence herkes dilediği gibi sevişse keşke hayat geçiyor bir rövanş şansı da yok.😀
Aslında dediğin çok doğru. Mesela üzerinde cinsel tabular oluşturulmayan diğer toplumlardaki kadınlara bakacak olursak bizim erkeklerden daha fenalar ')
Kesinlikle öyle temelde din ve toplumsal hafıza var.
Mesela bunun daha azını kısmen katolik ve Ortodoks mezheplerine ait insanların yaşam tarzlarında da görebiliriz.
Din ve inanış toplumlarda yaşam tarzına etkisi düşündüğümuzden çok daha fazla hatta inanmayan kesimi dahi etkiliyor bu durum, dinin etkisinde olan toplum tarafından dışlanmamak için.
Mesela izlediğim bir belgeselde toplumda bakire olan kızlarla kimse evlenmiyordu.
Sırf evlenebilmesi için birini seçip cinsel ilişki yaşıyorlardı. O toplumdaki baskı unsuru ise bambaşka.
Cevap
63Cevap
Amacı seks ise acele eder. Bir an önce yaşayayım da diğerine geçeyim diye
Hazır canlı varlıklar bunlar maalesef hemen yemek derdindeler hiç demiyor ki ben bunu bekletirsem daha lezzetli hale gelir.
Günümüz ilişkileri bu şekilde oldu
Herkes herkesi ihtiyac giderme yerine koydu
Kimisi sevgi, kimisi ilgi, kimisi para için lüks ya da pahalı hediyelerle gezmek tozmak için
kimiside seks ki bu günümüz ilişkilerinde ana temel bir madde olmuş durumda
Şimdi bi kızla 2 ya da 3 buluşmada
Kızla bakışıp öpüşme ya da cinsellik hakkında konuşma kız diyor ki Bu tırt be anam bundan cattle bile olmaz Bumu beni yatakta duvardan duvara vuracak benim aslanım olacak😅
Acaba gay mi diyor 50 tane şey düşünüyor😃
Bir tane çocukla konuşuyordum. hic cinsellikten bahsetmedi baya iyi gidiyordu ilişkimiz bende onun en çok bu huyunu sevmiştim demek ki benimle ciddi düşünüyor falan havasindaydim sonra bu bana dediki seni arkadaşım olarak görüyorum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü anlamadım gitti niye öyle söylediği gerçekten Allah sizi böyle insanlardan korusun.
Sadece arkadaşça görünce konu etmiyorlar demek ki 😮💨
Bruh moment öyle bir andır ki
Çoğunluk uçkur peşinde maalesef. Ayrıca erkek acele etsede buna olmaz demekte kadının elinde. Olmaz dediğinizde size saygı duyan erkek gerçekten seven erkektir. Siz olur derseniz öyle eğlencelik ilişki peşindeki erkeklere mahkum olursunuz. Ondan sonra bütün erkekler seks peşinde dersiniz
Evlenmeden olmamalı bence
Erkekler görsel detaylara yükselir. kadınlar ise tamamen duygusaldır. Tabii ki daha nice ''nedenler'' söz konusu ama kısa kesmek istedim.
Gerçekten seven, tanımak isteyen erkek acele etmez
Acele edenler bir an önce yapalım tadına bakayım sonra farklı tatlar deneyeyim derdinde
Doğru
Bir bayan ne kadar alımlı ise daha çok bilince cinsellik yükleyebilir erkeğin. Testesteron seviyesi çok iyi olan ve sağlıklı erkeğin aklına gelmemesi anormal olur. Eliyle kendini size karşı edebilir. Dili ile konu erken dile getirmesine gerek yoktur, nefis işte.
kadınlar daha duygusal yaklaşır yani cinsellikte dahi duysallık ararlar bu yüzden, erkekler bu kadar ön planda tuıtmuyır sevme duygusnu , cinsellik ağır basar
1-abazadır-2-Acelesi vardır :D -3-Henüz ergenlikten çıkmamıştır aklı fikri bokserinin içindedir-4-Bir kadının bedeninden önce beynine dokunsa konu kendiliğinden hallolacağını keşfetmemiş olabilir-5-ohooo uzar gider bu liste
Böyle erkekler revaç gördüğü için sizden cesaret alıyorlar
Ben hariç,, diyecem yine ")
Evrimsel biyoloji gereği erkeğin cinsel arzusu daha fazladır.
En mantıklı cevap bu oldu şu an için
Tüm canlıların doğasında olan bir şey ve bence ne zaman olacağı da iki kişi arasındaki çekime ve hazır olma durumuna göre her an olabilir.
Şarjör çabuk doluyor ya, hormonlar da diyor ki; '' DOSTUM KENDİNE GEL, GENLERİNİ BİR KADINA AKTARARAK KENDİ NESLİNİ DEVAM ETTİRMEN LAZIM '' Komutu geliyor. İnan bu komutları beynimiz vermiyor, hani elden gelen bişey yok yani :D
Çünkü seviyoruz ve hoşlandığımız kişiyle seks yapmak istiyor ama gel gör ki kadınların %99'u bunu kullanılmak olarak algılıyor. Ayrıca seks tek taraflı zevk alınan bir eylem olmadığını herkes biliyor.
Siz kadınlar biz erkekleri hiçbirzaman anlayamazsınız çünkü bizim seks olayımız sizinki gibi işlemiyor belli bir yaştan sonra sadece zevk değil ihtiyaç haline geliyor yemek yemek uyumak gibi.
Çünkü erkeğin yapısı gereği düzenli olarak ereksiyon olması gerekir, bu tıbben bilinen bir durum. Ama kadınlarda durum farklı. O yüzden de aklıyla değil başka duygularıyla karar veriyor.
Etmesin..
Sağlam bir Kadın bu durumu düzeltebilir.
En iyi cevap kesinlikle bu!
Doğaları gereği.. İçgüdüler oraya yönlendirir aslında. Kadın ise seçicidir doğada.. Karar vermek zorunda olan taraftır.
Çoğu bencil her kızı istekli görüyor
Böyle tiplerin tek istekleri birşeyler yaşayıp çekip gitmek bu yüzden bu kadar aceleci oluyorlar
erkek uzaktan bakınca konuşunca bile etkilenir ve artık dayanamaz. ama kadın önce alışmalı sevmeli güvenmeli.
Aslında erkekler aceleci değil. Kadinlar bu dürtüyü daha kontrol altında tutabiliyorlar. Yoksa kadınlardaki arzu, erkeklerde yoktur.😂
Oysaki karşımdaki kadın, cinselliğin konusunu açmadığı sürece kendim de sözünü etmem. Zaten çekingen bir yapım var. Anca karşı taraf bir adım atarsa, ben de bir adım atarım.
Safi cinsellik için peşinizde fino kesilen abaza erkekleri hayatınıza dahil etmeyi tercih ettiğiniz için öyle zannediyorsunuz.
Hormonal bir durum.
Pek kelimeler ile ifade edilemez. Ama olgunluk aceliciliği geçmek zorunda.
Mutluluk öyle sağlanır.
Biz kadınlar gibi duygusal bakmıyorlar ilişki konusunda tek dertleri zevkleri. zaten artık sevgililik=cinsellik olmuş.
Bu duygusal kadın bana mı denk gelmiyor
Libidosuna hakim olmakta zorlanıyorsa ondan olabilir. Ama herseyin bir usulü var dimi 🤭
Bence bir ilişki de cinsellik konuşulması gereken en don konu bile değil
Seks yaptığımız mekanda uygun değilse yakalanma korkusuna acele ederim
Duyulan heycan ve arzularının hızına yenik duserler
Çünkü onları yöneten beyin değil, anladın sen.
O acele edenler sevgili olmak niyetinde değil seks yapmak niyetinde olanlar.
çünkü doğamızda var.. biz kadınlar gibi sabırlı değiliz o konuda..
Bunu bize değil ateşi yükselten ateşe benzin atan kadinalrda sormak lazım 😀
Empati yoksunu. Isi hemen bitirmek istiyor sadece kendini dusunur
Cinselliğe aç çoģu ondan, sevgi yok ćoğunda, amaç seks yapmak
Haklısın acele etmemek gerek, ben acele etmem.
Sizin bir taraflarınızı sağlama alma + seksi koz olarak kullanma olaylarınızdan kusacak durumdayız o yüzden hanginiz dişi ve seksi seviyor, hanginiz çıkarları için seks yapıyor ve sekste ne kadar iyisiniz anlamak ve zaman kaybetmemek için.
Seks düşüncesi bile geldiği için zevki soyut kavram olarak yaşamak yerine somutlaştırıyoruz 😃
erkeğin hormonları kadının hormonları gibi geç uyanmaz da ondan
Yokluktandir. Seks'i bu kadar buyutmek bence sacma.
Aslında bu durum farklılık gösterir
Ne gibi
25 sene olmuş acele etmemem normal değil mi
😂😂😂
Normal 🥲
Azd ım ya😅😅
Kadınlar daha istekli ama erkekler kadar belli etmezler
Acele etmem ben Acele işe şeytan karışır :D Tadını çıkararak yavaş başlarım hızlı hızlı bitiririm.
İstediğini alıp işlerini bititmrk için
Kaçan balık büyük olur olgusu.
Acele etmeden duramıyoruz fenayiz çünkü
Yani testestoren etkisi
Keyif almayı bilmeyen kişiler acele eder
Neden etmesin ki?
Yaratılış ve hormonal durum
Erkekler daha çok sekse düşkündür ondab
Yaratılış fıtratında var
Bir an önce olsun bitsin 😀
Vakit kaybetmenin bir anlamı var mı?
Bunlar hep Libidoo
Aslında aceleye gerek yok
Bitmek tükenmek bilmeyen açlıktan.
Aksine yavaş davrandığım için eleştiriliyorum.