Yeni çoçuğumuz oldu. 2 aylık çoçuk olmasından korktuğum için , eşime kandom tak diyorum. hiç ilişkiye girmesek daha iyi sen korun sprial takıl dedi bende kanama olur kandom daha iyi dedim kandomla bişey anlamıyorum dedi uyudu siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kondom olmadan ilişkiye girdiğinizde eşinizin penisi içinize birebir temas ettiği için daha fazla zevk alıyor olabilir, ilişki sırasında vajina penisi sarıyor ve içerideki sıcaklığı daha iyi hissediyor, vajina duvarlarına aracısız sürtünmekte zevki artıyor olabilir, tabiki bu durum kondomla yapılan seksin zevk vermediği anlamına gelmez. Sizin yeni doğum yapmış olmanız sebebiyle - enfeksiyon kapmamanız açısından-bir süre kondomsuz ilişkiye girmemeniz daha uygun olur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeyse turk erkekleri hissetmiyor bir şu kondomla. Yabanci erkekler sen demesen de kendi önlemini alıyor. Ben kondom takmayan yabanci erkek duymadim, gormedim. Uyarirsan korunmani istemiyorum dersen korunmaz ama bu işi de kadina bırakmıyorlar oyle. Kendi onlemlerini kendileri aliyorlar. Dunyada o kadar millet var, onlara bir sey olmuyorda, onlar kullaniyorda bir turk erkekleri kullanamiyor, hissedemiyor gercekten enteresan.(nisanlim yari yabanci. Digerleriyle birlikteligim olmasa da yabanci erkek arkadaslarin kendi önlemini kendileri aldigini biliyorum)
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Aman ne anlatacak maksimum 3 dakika takmadığı zaman takarsa 5 dakikası var... Her şeyi kadından beklemek hem kurnazlık hem bencillik. Kendisi 5 dakikalık Kondom takmıyor ama karşına bir ömürlük maddeyi layık görüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamın 20 dakika kanka fjwpkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. beyefendi zevklerinden biraz taviz versin bir zahmet ve yumurtlama döneminde takıversin. diğer zamanlarda takmasa da olur.
10 YorumlaE deri altı implantı kullan spiral kullanmak istemiyorsan. Evli adam da kullanmak istemeyebilir yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende evliyim çoçuk istemem. Kusura bakmayın. Riskşi şeyler alamam o düşünsğn
Soran+1 yılBen her sene çoçuk doğuramam orta yol onun kandom kullanması.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkondom vajina sıcaklığını ve sıvısını penisin hissetmesini engelliyor... prezervatif box eldivenleri ile 31 çekmeye benziyor...
07 Yorumla
Soran+1 yılYani nabalım her sene bir bebek mi yapalım
- +1 yıl
herife söylede dışarı boşalsın ablacım o zaman bebek olmaz...
Soran+1 yılKardeşim sen cahil falan mısın kaza diye bir şey duydun mu bu yolla korunulmaz çünkü bir anda kaçabilir içeri bir anda dışarı çıkaramayabilir yani mantıklı olun biraz
- +1 yıl
kaza falan olmaz ablacım o milyonda bir çıkarmaya üşeniyorsa orasını bilemem esas cehalet dışarı boşaldığında hamile kalınabileceğini zannetmektir
Soran+1 yılBenim ilk çocuğum öyle oldu annemin öyle 2 çocuğu oldu siz ne mal insansınız
Soran+1 yılDışarı boşalmak garanti değil işte özürlü. Yetişemediği zaman yanlışıkla içine boşalıyor tıpta bu yöntem en riskli ama az araştır
- +1 yıl
tıpta en riskli yöntem olduğu konusunda hemfikirim ama en basit yöntemdir bu arada özürlü kelimesini hakaret olarak kullandın sanırım kötü söz sahibine aittir aynen iade ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kondom hissi azaltıyor nerdeyse yok ediyor hatta. Korunma yöntemi olarak başka şeyler düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi bence erkek korunmalı. Sorun ondan çıkıyor hahshsjd Kimden çıkıyorsa o korunacak bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyken onu takan adam pek duymadım doğum kontrol hapı kullanabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapını her gün kullanamıyorsun hayatım
Cevap sahibi+1 yılSorun zaten troll senelerdir yeni bebeğim doğdu yazıyorsun bu kadar çocuk hayali olan birini duymadım napıcan çocuğu önemli olan koynuna girdiğin kişi
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun bilmiyorum ama. Senin annende sanırım seni değil kocasını önemsemiş yoksa böyle cahil olmazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kondomla anlaşılmıyor ya sen spiral tak en iyisi
07 Yorumla
Soran+1 yılKanama oluyor dedim
Cevap sahibi+1 yılTaktırdın mı hiç kanama olduğunu nerden biliyorsun
Soran+1 yılKardeşim yani siz cahil misiniz etrafındaki bütün kadınlarda kanama oluyor ve doktorda kanama olur adet günüm uzar ona göre taktırıyorsan fısır dedi bana
Cevap sahibi+1 yılCahillik sende anlaşılan etrafdaki kadınlardan kulaktan duyma bilgiyle ilerliyorsun o kadar kadın taktırıyor ben görüyorum biliyorum onlar şikayetçi olmuyor kanama olmuyorda sendemi olacak öyle bir şey olsa kimse taktırmaz
Soran+1 yılSen cahil falan mısın tıp bitiren doktor bana dedi ki kanaman olur adet süren uzar taktırıyorsan Buna göre takdir sen ne mezunusun pardon
Cevap sahibi+1 yılTıp bitiren doktor dedi demek tamam sen o tıp bitirene sor onun dediğine inan biz bilmeden sıkıyoruz ya
Soran+1 yılYa siz cahil misiniz ulan doktor tabii ki de beni muayene etti ve tabii ki de daha iyi bilecek sen hasta falan mısın kadın benim rahmime baktı ve de Rahim duvarların ince olduğu için kanaman olur söylüyorum yengem taktırdı geçen sene kadın 6 gün adet görüyordu şu an 10 gün adet görüyor durduk yere kanamaları oluyor yani sen hasta falan mısın
+1 yılMaalesef hep kadına yüklüyorlar hep kadın korunsun istiyorlar hapı kadın kullansın spiral taksın hepsi bi dert valla böyle düşüncesiz erkekler var yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kondom sevmem, spiral tak boşalınca da geri çekilsin sorun çözülür
012 Yorumla
Soran+1 yılSprial adeti uzatıyor. Kanama yapıyor..
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle bir şey yok, emin olabilirsin
Soran+1 yılTıp fakültesini bitirmiş doktor bana geçen hafta senin Rahim yapın spirale uygun değil çok kanamalı olur adet süren uzar dedi ama sen emin olabilirsin mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEşim kullanıyor 2.5 senedir daha bir defa kanaması olmadı adeti de uzamadı.
Soran+1 yılO eşin.
Cevap sahibi+1 yılKadından kadına değiştiğini bilmiyorum ama kondom gerçekten bir şey hissettirmiyor
Soran+1 yılOnun zevki mi önemli benim çocuk doğurup zorlanmam mı
Cevap sahibi+1 yılSen haklısın tabiki çocuk olması sıkıntı olur. Daha ince olan kondomlar var. Ondan alıp denemesini iste
Cevap sahibi+1 yılProfilime gelir misin acaba bir kaç şey sormak istiyorum
Soran+1 yılSen bana ne soracaksın ya evliyim diyorum anlamıyor musun defol git kendin de evlisin ahlaksız şerefsiz anana sor sorularını şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılÇok kabasın gerçekten nazikçe bir şey istedim
Soran+1 yılEdepsiz ve ahlaksız olan sensin Allah evli kadına musallat olan herkesin belasını versin abaza
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yani öyle erkek zevk alamaz ki hakli olarak
00 Yorumla
+1 yılnormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılNormal ki
00 Yorumla Et ete değmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben de
00 Yorumla
+1 yılBen de sevmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri