Seks iki kişilik bir eylemken neden mağdur olan kadın oluyor? Sevişirken iyi hoş evlenmeye gelince ık mık? İkimiz yaptık hayrola yani ben senden baba olmaz diye düşünmüyorum da sen neden senden karı olmaz senden anne olmaz diye düşünüyorsun? Neden kadınlar sevişince defolu oluyor? Erkek için ayıp olmayan kadın için niye ayıp?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArada belli bir Güven oluştuysa belli bir ciddiyet varsa hele söz nişan olmuşsa belli bir yere kadar cinsellik olması normal ama tanıştıktan Kısa bir süre sonra cinselliğe girmişseniz erkek O kişiyle ciddi düşünmüyor Demek ki hafif kadın düşüncesi oluşuyor. Bir de şöyle bir şey var Sen ilişkinin ciddi olduğunu zannedersin Ama adam sadece cinsellik için seninle sevgili olmuştur evlenmek için değil E durum böyle olunca da bir şey bahane edip ayrılmak lazım Ben favori bahane cinsellik galiba. Sizin adınıza üzüldüm Ne diyeyim
06 Yorumla
Soran+1 yılHaftasında beraber olduk.. 2 yıl oldu ama ilişkimiz.. yani bana karşı sevgi dolu ilgili ama ciddiyet yok biraz yoruldum sanırım zihnen bu duruma
- +1 yıl
Boş ver Takma kafaya Kendini dinle mutlu olduğun şeyleri yap Hayat güzel her şeye rağmen onun için de üzülmeye değmez
Soran+1 yılİlişkime devam etmemeliyim yani
- +1 yıl
Etme ya etme o senin bileceğin bir şey bu konuda sen karar vereceksin ben sana üzülme diyorum mutlu olacaksan ilişkine devam et mutlu olmayacaksan devam etme çok basit
Soran+1 yılMutluyum ama uzamış bir ilişkinin mutluluğu biraz üzücü olabiliyor. Ciddi bir durum değil mi hissi rahatsız ediyor
- +1 yıl
Ilişkini netleştir Ciddi mi Değil mi adını Koyun ona göre devam et veya etme
En İyi Cevaplar
+1 yılİkisi içnde geçerlidir de ömür boyu buna katlanabilir miyim güvenebilir miyim gibi konuları hesaba katınca hesap tutmuyor demek ki kimse önüne gelenle yatmamalı evlendikten sonra bile o yohumlar filizlenince aldatmalar güven problrmleri kavga gütültüler baş gösreriyor insanın içine sirayet ediyor çok örneklere şahit olduk
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede en yasak en konuşulmayan şey cinsellik olduğu için erkek açısından başarı simgesi haline geliyor. Skor tutmaya başlıyoruz. Ha evlenince de her gün pilav yenmez gibi muhabbetlerimiz var. İnsanlar sorumluluk almaktan korkuyor. Başka sebepleri de olabilir özet geçtim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin birşeyler yaşaması toplumda normal gibi kabul edilmiş, kesinlikle haklısın kızın veya erkeğin yapması aslında aynı şey
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkkürler
Soran+1 yılÖnemli değil. Bu zihniyet çoğalsın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayın özü bir anahtar ve bir kilit. Her kilidi açan anahtarı 🔑 herkes ister ve masterkey olur, her kilidin deliğe girdiği ve açtığı bir kilidi 🔒 kimse istemez yalama olmuş der atar. Elbette bu çok sığ bir düşünce fakat toplum olarak böyle kabul görmüş, bence kadına zar olarak bakan bir erkek kadını cinsel obje, veya bir mal olarak görür. Ayrıca erkekler ilk olmak ister, ilk kanı akıtan olmak ister. Başka bir erkekle kıyaslanmak istemez, kadın sadece o erkeği bilir ve hepsi aynı şekilde diye düşünür. Kendine güveni olmayan erkek zar konusunda takıntılı olur. Sonuncusu ise ayrılık halinde kadınlar bu durumdan çok daha fazla etkilenir erkeğin elinin kiridir denir. Erkektir yapar vs denir. Kocası kadını aldatıyor, kadın yakalıyor sonra kocası kadını ikna ediyor, bu defa kadın kocasıyla beraber olan kadına 'kuyruk sallamasan kocam beni aldatmazdı' şekline dönüyor iş.. Bu yüzden önce nikah masası sonra yatak odası yapmanız gerekiyor kızlar.
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SggFfGG Kardeş ben ne kızlar gördüm zar sağlam ama anal kraliçesi olmuş tokmağın değmediği yer kalmamış ruhu @ruspu olmuş ama zar sağlam 👍 neye yarar öyle kız?
Soran+1 yılAnal verme olayı yalan. Önden yapmayan arkadan yapmaz. Anal çok acılı bir şey. Uydurma bütün bunlar.
Cevap sahibi+1 yılBizzat ben yaptım neden yalan söyleme gereği hissedeyim ki?
Soran+1 yılNasıl yani arkadan mı yaptın? Mantıken söylüyorum zevk almayacağı acı çekeceği bir şeyi neden sen istiyordun diye yapsın ki? Anal acı veren bir şey keyif veren değil
Cevap sahibi+1 yılBen değil o zamanki sevgilim istedi.
Cevap sahibi+1 yılHatta zorladı desem yalan olmaz.
Soran+1 yılÇok şaşırdım. Ben kabul edemem. Ölüm gibi bir şey çok acı.
Cevap sahibi+1 yılÖlüm gibi veya çok acı olduğunu söylemedi hatta zevk almaya çalıştı sanırım o anda anala değilde öpüşmeye odaklı olduğu için olabilir ıslandı ve orgazm bile oldu. Gerçi her yakınlaşmada ıslanıyordu.
Soran+1 yılAma ıslanmak vajinada olabilen bir şey analda mümkün değil ıslanma. Yanlışlıkla oraya soktu ucu sadece bir de ona rağmen öldüm sandım acıdan
Cevap sahibi+1 yılZaten vajina dan ıslandı 👍
Islanma sebebi öpüşme olabilir.
Soran+1 yılAma anal yaptık diyosun
Soran+1 yılZaten ıslanmasa vajinadan da acı olur
Cevap sahibi+1 yılEvet anal yaptık vajina ıslandı 👍
Cevap sahibi+1 yılHaaa sen doggyy posizyonunda yaptığımızı mı düşündün 😅🤣😂😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılZaten en geniş yeri penis başı yani ucudur
Cevap sahibi+1 yılAma ıslanmak vajinada olabilen bir şey analda mümkün değil ıslanma. Yanlışlıkla oraya soktu ucu sadece bir de ona rağmen öldüm sandım acıdan
Ucu girdiyse gerisi zaten bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yıl@SggFfGG Kardeş zara değer veriyorsun kadına değil o yüzden evet yazdıkların ağır gelir bana 👍
Cevap sahibi+1 yıl@SggFfGG teşekkür ederim
+1 yılSana üzücü bir gerçek söyleyeyim. Erkeklerin bir kısmı sırf sevişebilmek için sizi seviyor gibi davranıyor. İstediğini elde ettikten veya sıkıldıktan sonra da sizi kullanıp atıyor. İkinci bir düşünce de şu: ben sahip olabildiysem herkes sahip olabilirdi, şimdi benle yatan yarın beni de aldatır diye düşünüyorlar. Bunlar benim düşüncelerim değil tanık olduğum için paylaştım. Beni yargılamayın.
17 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ki birlikteliklerimi biliyordu zaten arkadaşımdı. Sevişmek seks yapmak ve bu konuda mi geçmişi gündem yapmak gelişmemiş bir insanın düşüncesi olabilir. Sevgilim entelektüel biri. Öncesinde arkadaşımdı üniden. Bunları bile bile benimle oldu. Düşüncesi buysa benimle böyle bir yola girmesi çok üzücü. 2 yıldır birlikteyiz çünkü. Fakat 8 yıldır tanıyor beni, az çok aldatıp aldatmayacağımı tahmin edebilir. ya da seks geçmişi olan biri bende hayatında sıradan bir erkek olarak girip çıksam problem olmaz diye 2 yıl bir ilişkiye giriş yapmaması lazımdı. şu an ayrılma safhasındayım umurunda bile değil ama benim canım çok yanıyor
- +1 yıl
Bence o senle normal vakit geçirmelik sevgili olmuş. O yüzden daha önce ilişkiler yaşamana aldırış etmemiş. Vakit geçip iş ciddileşince "bu kız başkasıyla yatmıştı" diye aklına gelmiştir. O yüzden ayrılmaya karar vermiştir. Bazen insanları yanlış tanırız, bazen de bizi çok iyi kandırırlar gerçek amaçlarını gizleyerek.
Soran+1 yılÇok garip duygularına çok özel anlarına şahit olduğun insanı bir ürün gibi bu daha önce seks yapmıştı diyerek hiçe saymak. Sanki insan değiliz de cansız bir eşyaymışız gibi
- +1 yıl
Böyle düşünen bir kesim var. Bu da üzücü bir durum. İnşallah seni sen olduğun için seven birine denk gelirsin
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Her insan geçmişiyle yargılanır. Yok gelişmemiş insan yok bu. Mantıklı bir argümanınız olmadığı için ancak hakaret edip insanları utandırmaya çalışıyorsunuz. Kesinlikle erkekler kadınların geçmişine dikkat etmelidir. Biri 7'sinde neyse 70'inde de o dur. Bir kadının geçmişi onun kimliğidir aynasıdır!
+1 yılOlum bi erkekle bu tarz olaylara girdigin an askindan ölsede gözü tutmaz seni yaratilistan beri bizim fitratta olan seyede bosa isyan etme kendi kendine degistiremezsin çünkü yanlis olmasin bu dogrudur veya yanlistir demiyorum ama durum bu yani kendimdende cogu tanidiktanda biliyorum böyle düşünmeyen erkek cok azdir herhalde sizde kolay lokma yerine koymayin kendinizi bu kadar zor mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine, doğrusu iyi sevişebildiği kadınla gelecek düşünmektir. Hiç sevişmeden evlenmek, evlilikte mutsuz ve uyumsuz cinsel yaşam ihtimaline kapı aralar. Büyük risk. Evlenmeden seks yapanlar başka nedenlerle ayrılabilir tabii, o da mümkün. Seks yapmış olmaları evlenme zorunluluğu doğurmamalı, evlilik bambaşka bir konu.
11 Yorumla- +1 yıl
Evlilik düşünmemesinin nedeni seks yapmış olmasıysa, bunu doğru bulmuyorum, fazla ataerkil kafa. Ayrılma veya evliliği düşünmeme nedeni başka anlaşmazlıklar ise o konuda yapacak bir şey yok. Cinsel ilişkinin yaşandığı her ilişki evlilikle devam etmek zorunda değil. Evlenme kararı alınmasını sağlayacak faktörler çok daha farklı.
+1 yılGayet dusunurum valla. Asıl mallık, bekaretini sana verdi diye seni aldatmayacagini düşünmekte. Erkeklerin en çok yaptığı mantıksızlık budur, hatta yillarca kendini bastırmış bir kadın evlenip bekaretini verince aldatmak istiyorsa havada karada aldatır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbu doğru yöntem değil ki?
yani kadın olsun erkek olsun önce sevişip sonra evlilik beklemek ne kadar mantıklı?
tersinin olması gerekmiyor mu?
bence öyle !
mesela yemek yiyorsun.
tatlı en son yeniyor değil mi?
işte seks de böyle bir şey.
en sonra bırakacaksın masadan tok kalkarsan bazı şeylere açlığın da kalmaz.08 Yorumla
Soran+1 yılHa önce ha sonra ne farkeder? Sonuçta o kişiyi istemişsin ve yapmışsın? Sonucunda istemeyeceksen baştan yapmamalıymış?
- +1 yıl
sizin için fark etmeyebilir.
madem fark etmiyor neden mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman?
sonuç olarak istemiş ve yapmışsınız.
o zaman ben şu sonucu çıkartırım. sizinle sevişmiş ya istediğini almış ya da tatmin olmamış ve devamlılığı olsun istememiş.
Soran+1 yılMağdur olmak şöyle 2 yılımı verdim. Sevdim. şu an bitirme aşamasındayım umurunda bile değil ama benim canım acıyor. Madem gelecek düşünmüyorsun niye bu kadar ileri gidiyorsun o zaman? Ben aile olacağımıza inanmıştım. İlgisine sevgisine inanmıştım?
- +1 yıl
işte bu inanmıştım beklemiştim diyorsunuz ya, bu beklentiler çok masum ve gayet de haklısınız.
benim eleştirdiğim kısım şu:
bakın burada çoğu yerde yazarım ben 40 yaşındayım ve hiç cinsellik yaşamadım.
bir eksikliğim yok hiçbir anlamda.
ama bu zamanda ve erkek olduğum halde ! tuttum kendimi, seveceğim, evlenmeyi düşünüp bu adımı atacağım kişiyle olsun diye...
benimle birlikte olmak isteyen kadın kız olmadı mı? oldu !
ama onlara istediklerini vermedim.
çünkü hak etmediler.
şimdi bu dediklerimi biraz kendinize uyarlayın.
siz de olay ciddiyete binmeden birini ne his beslerseniz besleyin bu kadar ödüllendirmeyecektiniz bence.
benim düşüncem bu.
Soran+1 yılBakın ben Müslüman değilim. Beni yargılayabilirsiniz belki yaşantım size çok uzak gelebilir. Ama ben baba sevgisi görmedim. 19 yaşında bekaretimi verdim. 21 yaşındaydım babanı kaybettiğimde. Onun yokluğu bende ki serbestliği daha da çoğalttı. Fb ilişkilerimde oldu. Terapistten yardım altım nemfomani durumu varmış baba sevgisi eksikliği olan kadınlarda sekse düşkünlük durumu.. hiç bir zaman saklamadım utanmadım yaşadıklarımdan. Arkadaş ortamında bunları konuştuğumuz bile oluyordu. Ben ahlaksızlık olarak görmedim çünkü insanız ve doğamız bu o zaman ayıp değil? Sevmek beğenmek sevdiğinle sevişmenin nesi kötü nesi ayıp? 8 yıldır arkadaşım olan sevgilimle de 2 yıldır birlikteyiz.. kullanmaksa derdi önceden de kullanırdı diye düşünüyorum. Seks karşılığı ödendiği vakit ahlaksızlıktır sadece
- +1 yıl
size sevişmenin ayıp ya da kötü olduğunu kim söyledi yahu?
benim böyle bir düşüncem yok.
bağnaz, sekse düşman biri de değilim.
kişinin tercihidir yaşayıp yaşamamak; milliyetinizin ya da dininizin de bir önemi yok.
tüm semavi dinlerde zina büyük günahlardan biridir ona bakarsanız.
ben meseleye bu yönüyle bakmıyorum.
manavdan meyve alırken bile elimizle gözümüzle kontrol ediyoruz değil mi içinde çürük ezik vs... var mı diye?
ne hayatımıza aldığımız/alacağımız kişiyi bu kadar irdeliyoruz ne de bir şeyler yaşayacağımız kişiyi.
defalarca birliktelikleriniz olduğunu beyan ettiniz. eğer şu an karşınızdaki kişi birazcık böyle şeyleri sorun edebilecek biri ise zaten sizinle bir gelecek düşünmez.
gerçek cevap erkek arkadaşınızda. kullanmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum bunu yapsa yapsa f*ck takıldıklarınız yapar. oradaki amaç ticari bir faaliyet gibi bence. al gülüm ver gülüm misali...
Soran+1 yılBen deistim. Sizi de anlıyorum siz özel olanla yaşamak istiyorsunuz çünkü sekse manevi anlamlar yüklemişsiniz. Ben birlikte olduğum erkeğe karşı yoğun duygularım varsa neden sevişmeyeyim kafasındayım. Sevişeyim demiyorum ama öyle gelişiyor ve engel de olmuyorum. Misal siz 40 yaşınıza kadar beklemişsiniz. Fakat benim karşıma çıktı o erkekler ve hayatımda ki yerleri sonsuz mu değil mi bu bilemem. Sevgilime gelecek olursak 8 yıldır tanışıyoruz kendisiyle son 2 yıldır da sevgiliyiz. Benim yaşım 27 onun ise 30. 8 yıllık arkadaşım bir anda sevgili olmak isteyince yaşımızda dolayısıyla eve birlikteliğimizin uzun sürmesine dayanak ben gelecek düşündüm. Onun niyeti bu değilse denemekse şayet sevgili olduğun kişiyle haftasında birlikte olmazsın. Hadi olsun 2 yıl uzatmazsın bu durumu.. geleceğe dair planlarında ben yoksam neden benimle 2 yıl seviştin? Ben o iki yıl umut bağladım sana, hayaller kurdum, bağlandım. Şimdi ayrılacağım diyorum umurunda dahi değil.. bir insana bu şekilde muhatap olup öylece yüzüstü kalbi kırık bırakmak bu kadar kolay olmamalı..
- +1 yıl
bu devirde her şey herkese kolay ne yazık ki.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bugüne kadar seks yapabildiğim bir partnerimle evlilik düşünemedim. Bir çoğunun ya ailevi, ya da sonradan belli ettiği psikolojik sıkıntıları vardı. Nerde manyak var beni buldu. Şimdi ben nasıl ciddi düşüneyim?
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sevişmeseydin de? Evlenmeyi düşünmediğiniz kadınla sevişmeyeceksiniz de o zaman?
Soran+1 yıl2 yıl boyunca seviştiği kadını da anlarsın herhalde?
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim evlilik pat 6 ayda olmuyor. 2 yıl oldu ilişkimiz. Konu açtıkça yüzeysel geçiştirmeye başladı ve tabi bende bozulmaya başladım. Şimdi bitirme yoluna giriyorum umurunda bile değil
+1 yılErkeklerin düşüncesi şu benimle yatiyorsa benden önce de yatmıştır ve yatacaktır güvenilmez evlenilmez işime bakarım sonra silerim hayatımdan.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinden kime ne? Öncesinde yapmışsa bu hayatında biri varken de yapacağı anlamı mı çıkar?
- +1 yıl
Bir nevi toplum baskısı namusun sadece kadına dayalı bir şey olduğunu sanıyorlar. Kadın ilişkiye girdiginde ve duyulduğunda 0rspú erkek girince altın madalya kazanmış gibi çevresi arkadaşları gurur duyuyor. Her haliyle leş bir ülke leş bir kültür ve leş bir kafa yapısı
Soran+1 yılKesinlikle ya ben Aydın olduğum için Aydın zannettim. Görsen entelektüel gayet. 2 yıldır beraberiz. Evlilik deyince ık mık yapıyor
- +1 yıl
Zaman kaybı sil geç
Mağdur filan olmuyor kadın kendini öyle görüyor erkeklerin saçma benlikleri öyle hissettiriyor
41 Yorumla- +1 yıl
Çok cool görünüyorsunuz
Bu yüzden akıllı olun harama düşneyin evlenmeden ilişkiye girmeyin. Sonuçta kimse sizinle yattı diye evlenmek zorunda değil
20 YorumlaSamimiyetle söylüyorum, üzüldüm adına. Yorumlarını okudum içinde ukte kalmış..
Üzüldüm.. keşke fazla ciddiye almasaydın..04 Yorumla
Soran+1 yılNeden üzüldün? Ciddiye almamak gereken şey ilişkimi mi? Ya kafam çok karışık sevmiyor gibi davranmıyor üstelik
Soran+1 yılya da ben mi hassasım diye düşünüyorum bazen
+1 yılErkekler ve kadınlar diye genelleme yapmak doğru değil bence.
Toplumsal bazı yanlış gelen örfler var evet ama herkes aynı değil.
Bunu ticaret haline getirmemiş hiçbir kadın için defolu gözüyle bakılamaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler düşünür de, ç0marlar ve k*rolar düşünmez. Onların düşünmek gibi bir yeteneği de yok aslında. Genellikle evlendikleri karıyı da eve kapayıp aldatmaya çalışırlar. Böyle ç0marlara yüz vermeyin derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekseniz böyle düşünen kişi nasıl oldunuz çözemedim. Ha 1 kişi olmuş ha bütün Trabzon geçmiş kızın üzerinden. Ben de o yüzden bakış sistemde sorun var kiminde de. Arkadaşım eski sevgilisinin nişanlısina yatak videosunu atmıştı. O videoyu izledikten sonra o yatağa eşini nasıl becereksin?
Cevap sahibi+1 yıl@Tokdüşünür Erkek olmadığın belli. Basit bir ç0marsın.
- +1 yıl
Ben genelde satın almayı sevdiğim için rahat birisiyimdir. Erkekliğimi de bilenler mükemmelsin derler 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Tokdüşünür 🤣🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu onun yetiştirilme sorunu, maalesef bağlanma korkusu aman be boş ver sonra karşısına öyle birisi çıkıyor ki hayatını tedavisiz felç yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO... bu görüyor, faklı istiyor, kullanıyor falan filan.
Ben evlilikten nefret ederim misal, iki kere sağlam düşündüm, o işimi kızlar bozdu hatta biri yakışıklıyım diye bana hayran ola bir kızdı.02 Yorumla
Soran+1 yılO.. gördüğü kadınla 2 yıl birlikte olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir, aslında sevende atıyor, sırf seks için kadın seven isteyen çok erkek gördüm ben, zaten yüzlerce arkadaşım oldu. Erkeklerin çoğu yalancıdır ve kandırır, ohh ben deli gibi aşık oldum diyen bile çok nadir. Bir çocuk geldi bana feci aşık olmuş abi ben kendimi öldürcem falan, baya uğraşmıştım onla sevdiği kızı bile araya aldık konuştum, konuştuk, sonra ne oldu bilmiyorum, ama her erkek faklıdır yaşadıklarıda etkiler, çevresi, ailesi, azcık maddi durumu, huyu suyu, aşka, evlilğe bakış açısı..
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıldoğanın kanunu diyet tutturulmuş bişey erken genetiği kadın genetiği farkı
02 Yorumla
Soran+1 yılFark dediğin ne ya? İkisi de seks yapıyor, kolaylıksa ikisi de kolay hatta erkek daha kolay ama mağdur olan kötü kaka olan kadın?
- +1 yıl
işte onuda doğanın kanunu adıyla yutturuyolar :) erkek egemen üstün kadın değil mantığıyla yapıldığı için bu çıkıyo ortaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence aksine düşünmesi lazım🤔 Tabi başka faktörler de önemli
26 Yorumla
Soran+1 yılBaşka faktörlerden kastın nedir?
Cevap sahibi+1 yılKarakter, güven, samimiyet gibi
Soran+1 yılHepsinin bende var olduğunu düşünüyorum. Fazla seksi görünüyorum seksi giyiniyorum sorun bu olabilir mi? Kontrol etmekte güçlük çekeceğini düşünmüş olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin biriyle mi cinsellik yaşadın yoksa cinsellik yaşadığın birini mi sevdin?
Soran+1 yılArkadaşımdı zaten. 8 yıldır arkadaştık üniden. 2 oldu ilişkimiz. Sevgili olmak istedi. 2 yılın sonunda artık evlilik vs konu geçince yüzeysel geçiştiriyor. Ayrılma safhasındayım umurunda değil. Canım çok acıyor… arkadaşımdı her şeyi geçtim o kadar zaman tanışıklık arkadaşlık.. amacı kullanmak olsaydı neden şimdi diyorum? Sorun ne anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzücü olmuş. Bende daha yeni 3 senelik ilişkimi bitirdim bu yüzden. Kullanmak değil de bilmiyorum bende çok anlam veremiyorum buna. Umarım atlatırsınız ayrılığa gerek kalmadan
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmak doğru olmaz aslında.
Çünkü herkes bu şekilde düşünmüyor.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değil değil defolu hiç değil bence bu karşıdaki asamın karakteri ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılHer erkek ya da kadın seviştiği kişiyle evlenecek olsaydı onlarca karısı ya da kocası olurdu.
00 YorumlaEvleniriz ümidiyle mi sevistin sevişince evlenmek mi gerekiyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Evet senin jeton düştü. Kafa çalışmaya başladı. Diğerleri de senin gibi olabilseydi keşke..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Böyle karakter yoksunu erkekler Le olmaya devam edin hep üzülen oluyorsunuz işte bi şekilde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma yani seviştiğin kadınla ciddi düşünmemek neyin kafası çözemedim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka her kadınla evlilik düşünmez kendine uygun la diğerleri yalanlarla kullanmak icindir
00 Yorumla O kadar haklısın ki yeminle Tem harfi yanlış değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın da uzun boy takıntısı, bad boy tripleri oluyor da erkek de bakire kadın takıntısı olunca mı sorun çıkıyor. Her erkek temiz kadın ister başkasının kirlisini değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana veren herkeze verir alt dusuncesi bunun yanında erkek cinsellik yasamakla baglanmıyor kolay kolay kadın cabuk baglanıyor zar meseleside var bu gibi seyler durumu farklilastiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla 19 yaşında 20nin başlarında yaptığın adamlarla evlenseydin ya niye ihale bu çocuğa kalıyor anlamadım?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe ihalesi ya? Ben mi istedim sevgili olmayı? 2 yıldır birlikte olduğun insana dair sorumlulukların olur?
Cevap sahibi+1 yılönceki birlikte olduğun erkeklere de deseydin ya sorumlulukları olduğunu vs. bal gibi ihaleyi çocuğa yıkmaya çalışıyorsun.
Soran+1 yılNe alakası var ne ihalesi ya? İnsanız biz? Ben diğerleriyle ayrıldım bitti. şu an ilişkim devam ediyor ve 2 yıl oldu. Gelecek düşünmüyorsa benim de tepki göstermem anormal mi? O zaman hiç sevgili olmasaydı? Bu kadar zaman benimle olmasaydı? Bereket sorunsa ne diye benimle beraber oluyor? Bulsun bakire evlensin? Ben sevişebileceği ama evlenemeyeceği bir kadınsam benim yıllarımı harcamaya ne hakkı var? Beni bu kadar üzmeye ne hakkı var?
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuyor işte geçmişte yediğin hurmalar olayı kadının geçmişi çok önemlidir cinsellik yaşayan kadını tercih etmek istemez çoğu erkek nasıl sizin kriterleriniz varsa bizim de var
Soran+1 yılKriterlerinle uymayan kadınla sevgili olup 2 yıl boyunca sevişmeyi biliyosunuz ama kriterlerinize sokayım
Cevap sahibi+1 yılSen sevişmeye niye takıldın ki artık sayı zaten önemsiz olmuş senin için ha +1 fazla ha değil ayrıca sevişme değil modernizasyon diyelim ve işinize gelmeyince küfür etmek yerine mantıklı cevaplar verirseniz belki anlaşabiliriz bu haliyle iletişimde sorunu olan biri gibi duruyorsunuz
Soran+1 yılYani ne alaka şu cümle ne alaka. Bir kadına “önceden seviştik seni istemiyorum” diyerek 2. El eşya ürünü gibi yaklaşan biri ile konuşulabilecek düzey bu kadar olabilir ancak
+1 yılİlkler önemli ve özeldir kocanla yapsaydın böyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılhaklısın, öyle genel bir düşünce yapısı hakim toplumda ne yazık ki
00 YorumlaSevişme ile alakalı olduğunu sanmıyorum en başından beri düşünmemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler, sevilebilecek kadın bulamıyor ki gelecek düşünsün. Böyle birini bulsalar, ooo...
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın olarak sende böyle düşünüyorsan yazık kafana
Cevap sahibi+1 yılNe diyon aq?
Sevişemiyorsunuz ki erkekler sizi bulsun. Erkek, iyi sevişeni ister sızlayıp ağlayanı değil.
Sg, git başka bir yerde sızlan. Gerçekleri hazmedemiyorsan ben ne yapabilirim?
Soran+1 yılSevişiyoruz 2 yıl oldu? Ağlamak sızlamak değil yaptığım. 2 yıldır bir ciddiyet yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman bırakacaksın.
Ciddiyet ile sevilebilecek birçok erkek var, emin olabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri yücelten insanlığın ta kendisi görüyosun dizilerde felan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yıllık bir geçmişimiz varsa helalimdir ya niye defolu gözüyle bakayım
00 YorumlaNiye her seviştiğin kadınla evlenecek diye durummu var ozaman herkes ilk seks yaptığı. kisiyle evlenirdi ayrılıklar. olmazdi
02 Yorumla
Soran+1 yılHer seviştiği demiyorum 2 yıldır seviştiği insan için diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişebildiği kadınla değil daha önce elden geçmiş kadınla
00 Yorumla
+1 yılSeni evlilik konusunda ümitlendirdiyse haklisin, ama amacini basta belli etmisse amaci takilmaksa..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyatmayın sizde öyle erkekle düşünmek zorundamıyız?
00 Yorumla
+1 yılYa güzel değilsin ya da insanlara çabuk kalıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk kalmak derken
- +1 yıl
Kanmak
Soran+1 yılErkekler kandırıkçı olur diyorsun?
- +1 yıl
Demedim
Soran+1 yılKanmak?
- +1 yıl
Onlar seni kandırıyor
Soran+1 yılİşte buradan erkekler kandırıkçı sen de kanıyorsun anlamı çıkmıyor mu
- +1 yıl
Yani çıkmıyor
Soran+1 yılTamam neyse engin Türkçen ile anlaşamıyorum. İyi günler
- +1 yıl
Herneyse ne olacak
- +1 yıl
Kıza niye ya güzel değilsin dedin asagilar gibi?
İşte kadın bunun bilincinde olup kimseye vermemeli
112 Yorumla
Soran+1 yılErkek de vermememi o zaman?
Soran+1 yılAnlaşılsa kaç yazar?
Soran+1 yılBakire değildim bile bile birlikte oldu benimle 2 yıldır sevgilim. Evlilik deyince ık mık yapıyor. Ayrılmaya yüz tutuyorum popon saymıyor
Soran+1 yılEvet. Arkadaşımdır zaten biliyordu. Ya ben arkadaşım olduğu için güvendim ona entelektüel biri iyi biri dedim
Soran+1 yılYa ne anlaşılmaz bütün çevremiz bir bizim herkes biliyor. Onda kaldım ben hep..
Soran+1 yılBu benim için bir ayıp değil. Ayıp olarak algılanmasına şaşkınım. Seks bir ihtiyaç. Ahlak göstergesi olamaz
+1 yılEvlilik seks için belge gibi bisi
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni isteyen vermedigin surece pesinden kosar ya da evlenir
00 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir ve kadınına göre
00 Yorumla
+1 yılTamamen bitti mi?
00 Yorumla
+1 yılYoooo çok yanlış bir tespit yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılBenimle yapan herkeske yapmıştır kafası
00 Yorumlacanımsın oldukları icin
01 Yorumla- +1 yıl
Klavye azizliği, çok pardon düzeltiyorum; aptal oldukları için, çünkü henüz evlendikleri kadınla, sevistikleri kadın gibi rahat istekli ve keyifli sevisemeyeceginin farkında değildir. seviştiği kadının deneyimlerinden o kadar çok zevk alır ve bunu evlendiği kadından alamaz, ayrıca mevzu dilinde olduğundan seviştigi kadındaki deneyimin eğitimini evlendiği kadına aktaramaz. Okumaz bilimsel verilerden haberdar olmaz. Eee evlendiği kadını, tekrar sevisebildigi kadınlarla aldatir. Bu erkeğe akıllı diyorsanız bilemem tabi. Kadınlar bastacimiz,
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok istiyorum ama çıkmıyor iste
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelecek düşünmediğim kadınla sevişmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cünkü kadinlar erkekleri sigorta gibi görüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yuzden vermeyin evlenmeden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek öyle değil ben düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kadın sevişmenin zamanını ayarlayamamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının tek görevi erkeğe seks vermektir
00 Yorumla
+1 yılOna verdiysen yarin baskasinada verirsin dusuncesi
00 YorumlaKolay oldukları için olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek de kolay o zaman?
- +1 yıl
Erkek her zaman kolaydır o yüzden kadınlar seçici olur
Soran+1 yılMeyve sevmek gibi mi
- +1 yıl
Aynen karpuzu kesip yer tadına bakar kavunu kesip yer ama cevizi alir bekletir lazım olduğunda yer kadinda o
maliz cunku
00 YorumlaHer erkek aynı değil.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun:/
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!