Tesettürlü değilim ama açık şeyler giyinmeyi sevmem ve giyinmem bunun ben kıyafetle olduğunu sanmıyorum artık
En ufak bi cinsel arzu hissettiğim an kaçıyorum :( ?
En ufak bi cinsel arzu hissettiğim an kaçıyorum :( ?
Erkekler ciddi düşünecekleri kadını arzulamaz diye bir şey yok 🙂
✨ Cinsellik ve ciddi ilişki birbiriyle çelişmez, hatta sağlıklı bağda ikisi de olur
🔥 Bir erkek seni sadece arzularsa kısa vadeli bakar, ama seni hayatına dahil etmek istiyorsa ciddi düşünür
💫 Kıyafetin değil, seninle kurduğu bağ ve karakterin belirleyicidir 😉
Merhaba! Aslında arzulama ciddi düşünmek bana göre aynı şeylerdir çünkü ben kendi adıma konuşacak olursam ben ciddi düşündüğüm ve aramızda sohbet samimiyet olan birini arzularım dışardan bir kadın istediği kadar güzel veya çekici olsun aramızda iletişim olmadıktan sonra bence cinsel çekimin olması imkansız.
Cevap
12Cevap
Ben ciddi düşündüğüm kızlara karşı cinselliği nadiren arzuladım, kişiye göre değiştiği için yorum yapamam net bir dille.
Ciddi düşünen erkek düşünür diğerine carsafts giysen aklı başka seydeyse farketmez ona
Erkek arzulamadığı kadınla ciddi düşünmez. Evlenirse aldatır. Baştan çıkarmayı bilmelisin.
Önüme gelen herkeste yaşıyorum bu durumu
Erkek arzulamadigi birini sevmez. Öyle olsa bir sürü arkadasi var kadina gerek yok. Bu kafadan çıkın
Yani senmi cinsel arzu hissediyorsun kaçıyorsun karşı damı görunce kaçıyorsun
Kıyafet ya da tarz ile ilgili olduğunu sanmıyorum ben bu durumun
İşte kaçmaman ama o arzuya da yenilmemen lazım
Arzulamadigi kadını ne yapsın erkek
neden arzulanmak istemiyosun.
Seven adam arzulasa bile belli etmemeye çalışır
Bu aura ile alakalı
Yüksek olduğu için mi arzulanıyorum
Anladım sağol
Kaç kaç sonra çok ararsın
korkuyor musun