Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü artık evlilik gibi bir düşünce çoğu insanda yok o yüzden ilişkiyi ciddiye almıyorlar. Herkes gönül eğlendirmenin peşinde, ona ait olsa ne olmasa ne...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekareti önemsemeyen bir erkek olarak yazayım. Kadın ve erkeğin hak ve özgürlükler bakımından eşit olduklarını kabul ediyorsanız, nikahsız seksi bunun dışında bırakmanız çelişki olur. Nikahsız seks yasal olarak suç değildir, ve Türk toplumu bu konuda yasaların gerisinde bir algıya sahiptir. Aynı toplum, erkeğin nikahsız seks yapmasını da kadın kadar ayıplasaydı, kadın aleyhine bir çifte standarttan bahsetmek mümkün olmazdı. Ahlakçı toplumların genel özelliği toplumun farklı kesimlerine uygulanan farklı ahlâkî normların bulunmasıdır. Kadınların nikahsız cinsel ilişki yaşamasına bakışınız, kadın-erkek eşitliğine bakışınız hakkında turnusol kağıdı işlevi görür. Kadın cinselliğini normalleştirememiş, kadınların cinsel özgürlüğünün olmadığı toplumlarda bekaret konusu önemini korumaya devam eder. Bu toplumda kadın, birey değil "mal"dır, "eşya"dır ve bir malın veya eşyanın bir tane sahibi olur. Erkekler, tıpkı bir arabanın ilk sahibi olmak istedikleri gibi, kadının da ikinci el olanını istemez. Bir de, erkeklerin, bir kadının daha önceki cinsel partnerleriyle karşılaştırılma korkusu vardır ki, bu korkudan dolayı kadının cinsel ilişki deneyimi olmasını kendileri açısından tehlikeli bulurlar. @nirhamm okur musun?
21 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle dünya kardesim bulamaz öyle isteyen önce dönüp kendine bakması gerekir hem o kız senin bu kız benim geç cinsel hikaye gibi yaşadıklarıni anlat gelen giden kızı atmaya kalk ama evlendigim kız bakire olsun de öyle insan önce kendine bakması lazım ha bunu diyen daha önce bir kadınla bir şey yaşamamıştır evlendiği kadına saklamistir ona lafım yok ama öbür türküleri avel geliyor bana 😅
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bırakmadılar 16 yaşına geldiğinde birlikte olacak kız arıyorlar 16’sında bütün kızlar bozuluyor erkeklerde bitiyor yani bakire kalmadığını artık.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İç Anadolu çevresinde özellikle aile bağları kuvvetli kişiler bekarete önem verir. Ama aile bağı kuvvetli olmayan kişiler bekarete pek önem vermiyor.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü önemsenecek bir konu değil. kadın cinsellikten ibaret değildir.
10 Yorumla
+1 yılEskiden erkeklerin evlenmeden cinsellik yaşayacak pek ortamları yoktu. Haliyle yaşamamış bir kadını da isteme hakları doğuyordu.
Şimdilerde kimin kiminle nerede olduğu belli değil. İstemeye yüzleri yok.
01 Yorumla
+1 yılBekaret sevgi için engel olan bişey değil çünkü kadınları güzelleştirme o ince zar olarak görmek ten de kalplerindeki inceliği farketigimiz için olabilirmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kim demiş onu ben önemsiyorum ama (Gönül bu büyük konuşmuyorum kendim hiç yapmadıysam kadında bekaret ararım ama ben yaptım oldu ya gönül bakire olmayan birine kondu büyük konuşmam.)
00 YorumlaZ kusagı bu toplumun hicbir degerini icsellestiremedigi icin takmıyor Y ler de asırı duygusal buyutuldugu icin goz yumabiliyor veya aileler yeterince asilamamis oluyor X ler son sansli nesildi valla
00 YorumlaYeni çağ erkekleri kadın bulabiliyor mu acaba.. Z kuşağına sümümü atmam..
20 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler anladı namusun iki bacak arasında olmadığını😉 maymun gözünü açtı iki damla kana kandırılmıyolar
00 YorumlaDamacanaya tecavüz ettiler bu ülkede mk ne bekareti. Adamlar yakında basket potasına hallenecek. Delik olsunda ne olursa olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü hemen cinsel ilişkiye girmede bir engel olmayacağı için bekaret aranmiyor yoksa malum kızlık zarı büyük sıkıntı oluyor..
00 YorumlaBir anlamı yok ki, bakire olsa bile illaki bir erkekle yakınlaşmıştır. Anal, oral illaki olmuştur. Geçmişi dememek en güzeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bekarım zar demek ama zar var her şeyi yaşamış olanda var
00 Yorumla
+1 yılBen önemsiyorum
Bakire olmayan kadını istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendileri de bakir değil. Mesela ben bakirim ve önemsiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kızlar hiç çekilmiyor ve o güzel zamanımı hiç harcayamam senelerimi bekleyerek.
00 Yorumla
+1 yılNamus denilen şeyin vücutta değil zihniyette olması gerekir.
00 YorumlaO yolda olan erkekler öyle oldu. Çünkü onlarda yapıyor ya da eglence amaçlı takıldıkları için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünkü seks yapmaya alıştı herkes eskiden olan örfler artık önemsenmiyor herkese her şey normal geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünen biri değilim, evlenip mutlu olan ben görmedim. Ama evlenseydim de bekaret benim için önemli olurdu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. halaa önemseyenler var lakin eskisi kadar çoğunlukta değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim demiş önemsemediğimizi? Bizi Batı özentisi asimile olmuş azınlık kesimle karıştırarak genelleme yapma lütfen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmodernlikle alakası yok. bakire kalmamak modernlik değil. şimdi artık bakir erkek yok denecek kadar. vede sevişmemiş kızda yok nerdeyse
00 Yorumla Yani artık normal bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden bende çok önem veriyordum ama şu an önemli değil hatta tecrübeli olması daha ilgi çekici geliyor en azından birşeyleri yaşamış olması daha güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılonemseyınce kızıyorsunuz onemsemeyınce yıne kızıyorsunuz :) sakal bıyık hıkayesıne dondu bu ıs
00 Yorumla
+1 yılBenim için geçmişi değil. Benden sonraki hayatı önemli
Ayrıca erkek bakir mi ki bakire arıyor00 YorumlaÇünkü namus sadece iki bacak arasında ki bir zar parçası olmadığını idrak etmişler.
00 Yorumla
+1 yılönemsiyor ama
00 Yorumla
+1 yılPeki kendilerinin bakir olmaması komikliği :D
00 Yorumla
+1 yılÖnemsemeyenler daha önce yapmış kişiler o yüzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEski insanım ben önemlidir benim için.
00 Yorumla
+1 yılçünkü kendileride bakir değiller
00 Yorumlaönemsememe değil o mecburiyet.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçek erkek ve kadın mı kaldı toplumda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiyorda piyasada kalmadı pek ondan :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sağlam kizmi kaldı hepsi delik deşik
00 Yorumla
+1 yılOnuda nerden cikardin
10 YorumlaÖnemli olduğu için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsemesin
00 Yorumla Ben önemserim aslında
00 Yorumlaİyice batılı olduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBej önemseyin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri