Ben 2.5 senedir sadece sarılıp el ele gezip onu yanaklarından öptüm o da aynı şekilde beni. Çünkü benim için diğerleri özel böyle yapmasına çok kızdım o da artık istemeye gelcez böyle şeyler olabilir ben seni öpemeyecek miyime getirdi bu zamana kadar hiç böyle konuşmazdı. Odağımız şu an cinsel içerikli olsun istemiyorum o zannediyor ki evlenince de böyle olcam bu düşünceleri ona nasıl ifade etmeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam aşka gelmiştir öpmüştür. Olabilir hatta evlenmeyi düşünüyorsa ve seni aldatmadıysa belki bir anlık heyecanla aşkla yapmıştır. Haa düğün dernek gelmeden iş cinselliğe gelirse çarşı karışır.
08 Yorumla
Soran+1 yılNişan düşünüyoruz düğünü de hemen bu sene istiyor bu sebeplerden olduğunu düşündürüyor ne biliyim
- +1 yıl
Senden önce cinsel hayatı var mıydı peki? Yani biraz özel oldu ama belki de yuva kurmak hayatını doya doya yaşamak istiyor. Tanımadığımız için net yorum yapmak doğru olmaz.
- +1 yıl
Yahu 2.5 senedir tanıyorsun, bence niyetini anlardın. Güzel bir yola girmişsin, boş ver umutlu ol. Evlilik noktasına gelmişsiniz.
Soran+1 yılOlmadığını söyledi yani bende öyle inanıyorum çünkü her seferinde dile getiriyor 30una girecek. Dediğibiz gibi evlenelim her şeyimi seninle yaşayayım diyor sürekli
- +1 yıl
O zaman düğün konusunda acele edebilir. Bu işi başka türlü halletmek isteseydi o zaman başka. Evlilik sadece ondan ibaret değil tabii aynı evi paylaşmak var, birlikte yaşamak var. Birden fazla sebebi olabilir acele etmek için.
Soran+1 yılEvet ters konuşunca uyarınca sen benim içimdeki hevesi kırıyorsun evliliği izi merak ediyorum gibi konuşuyor
- +1 yıl
Yok abi öyle dünya. Bildiğin demagoji yapıyor acındırma taktiğini ne yani her dediğine evet mi diyeceksin kayıtsız şartsız kabul edeceksin öyle mi?
Soran+1 yılYok ya her şeyi kabul ettiremez zaten beni de çok dikbaşlı buluyormul bu yüzden ilişkide bilmiyorum ne yapacağımı söyleyeceğimi de bilemedim yapma istemediğim şeyleri dedim biz artık evlilik adımları atıyoruz farkındaysan dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBize anlattığın gibi anlar işte öküz değilse anlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rüyaların devamı için aynı pozisyonda uyumaya devam etmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe rüyası ne diyorsun abi
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evlenince çılgın olacaksın yanii
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince daha rahat olurum tabii
Soran+1 yılNe çıkacak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri