Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bir türk kızıyım ama böyle şeyle ilk defa karşılaşıyorum..çıkmak öpüşmek bunlar çok saçma şeyler..madem çıkıyorsun katlanıcaksın..çıkıyorsan öpüşeceksiin yani..artık günümüzde gerçek aşk diye bir şey yok..insanlar aşkı başka yerlerde de aryor..bu yüzden çıkmıyorum işte..hamile kalcaksın..sakın test yaptırmayı unutma..yalnış yolldasınnnn..
06 Yorumla
Soran+1 yılneden çıkıyorum diye öpüşmem gerekiyormuş? sen öyle düşündüğüne göre aşkı sen yanlış biliyorsun demek ki. öpüşmemem gerekir diye sevemezmiyim birini. öpüşmek vs yanlış olabilir ama sevmekde mi yasak
Cevap sahibi+1 yılsen buna sevmek mi diyorsun..çıktığın zamn seviyormuş musun yani..ben bunu bildiğin halde çıktığını anlatmak istiyorum..
Soran+1 yılevet ben onu seviyorum onunda sevdiğini sanıyorum ama birden öpmesine kızdım. öpüşmek için mi çıkıyoruz? hayır. sen öyleyse görücü usulü evlenmeyi düşünüyorsundur?
Cevap sahibi+1 yılalakası yok..ben gerçek aşkı savunuyorum..gerçek aşk olduktan sonra görücü usulünün olup olmaması umrumda olmazdı..günümüzde gerçek aşk diye bir şey yok kısacası..
Soran+1 yılçıkmak sana çok saçma geldiğine göre ya kimseyle çıkmayıp görücü usulü evlenirsin yada çıkıyorsan öpüşceksin dediğine göre sende öpüşceksin. yorumundan bu anlaşılıyor. ben ona gerçektende aşığım öptü diye ön yargılı olma lütfn
Cevap sahibi+1 yılçıkmak bana saçma geliyor doğru çıkmak öpüşmek anlamı derkende madem çıkıyorun öpüşeceksin buna katlanacksın demek istemiştim..:))
şuan cıdden gulmekten gozlerımden yas geldı:)
senı optuyse senı aldatıcak buna emın olmalısın!bı gıdım sevmıyor senı!amacı kotu!karakolasıkayet etmelısın!00 Yorumla
+1 yılşöyle bir mesaj at:
sevgili hayvancığım öyle pat diye kalabalığın içinde öpmen ilişkimiz açısından sağlıklı olmayabilir...dikkatli ol lütfen...herşey zamanı geldiğinde gerçekleşir,acele etmeyelim üç nokta...22 Yorumla
Soran+1 yılkalabalık değildi yalnız biz vardık
- +1 yıl
o zaman herkesin içinde kısmını at...
Bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır.. gitti onca yıllık çeyiz
103 Yorumla
Soran+1 yılevett öyle olduu. hiç öpmem demiyorum belki sonra olabilirdi ama böyle aniden öpmesii hoşuma gitmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
erkeğin öpüş stilinden ne istediğini ya da nler hssettiğini anlayablrsn..unutma dudaklar herşeyi söyler ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılben birşey anlamadım ama? yavaşça öpüyordu içine çeker gibi
Soran+1 yılo an okadarını anlamadım ama sonra dilini ağzıma sokucaktı orayı hissettim ve çekildim
Soran+1 yılnee desene yakında onu yapmaya kalkarr !
- +1 yıl
Yapmak isterse göğüslerine, kalçalarına falan biraz ellet, öptür heryerini sevgiline. Adamı geri çevirme ama sakın seni becermesine izin verme.
Bence cesur olmalısın o seni çok seviyor ya da o anlık onun nefsine göre hareket etmiş bundan emin olmalısın.Hem seni hiç öpmese ne derdin sevgiline :) ?
11 Yorumla
Soran+1 yılherşeyin bir zamanı vardı aniden öyle öpmesi normal mi sence
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Aşkım dudagından öpbilirmiyimmi demeliydi :D
Hahaha arkadaşım başbaşa bi yerle gitmişin sevgilim diyosun bak İStemediğin bi adamın yanında ne işin va..
Romantik bi ortam yakalamış çakmış çakmağı ama sen beni öptü sevmiyormu diyosun :D allasen20 YorumlaYahu daha ne yapacaktı ki..Önce Savcılıktan izin kağıdı mı çıkartacaktı..yoksa Sevgilinle Öpüşmüyormusun...Yapacağın tek şey var..Deli gibi öpüşmeye devam..Merak etme Hamile filan kalmazsın...Yaaaa Sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor, kullanıyor seni. Dudaklarını çayın yanında akide şekeri niyetine kullanmış! Deli misin? :) Çocuğun sevgisinden iğreniyorsan, başının omuzunda olması bi tarafa, çocuğun yanında ne işin var? ;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılCokk yüüz vermee.Ne sanmıstıın ki öyle arkadas gibi takılacagınızı falaan mıı aahaha :))
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama en azından nazik olabilirdi sorabilirdi veya istediğini söyleyebilirdi. ayı gibi birden daldı
- +1 yıl
İstee erkek milleti böyle sekeriim hele de türkk erkeklerii.Bi fransıız olucaktıı kii ah ahh :(
Soran+1 yılÖYLE VALLA.. SANIRIM O İŞİ FRANSIZA KADAR GÖTÜRCEKTİ DİLİNİ FLN KATMAYA BAŞLADI AMA..!
- +1 yıl
Ohhhhhooo siz baya asmıssınııızzz ilk öpmede dill kötü olmuuss..
Soran+1 yılöperken itmeme rağmen çekilmedi sıkıyodu sonra dilini ağzıma sokucaktı o an gevşedi öyle kurtuldum bende ve hiç hoşuma gitmedi bu durumm
- +1 yıl
Bencede kötü olmus onu ciddi ciddi uyar yoksa bu olay tekrarlanıcaakk...
Soran+1 yılkızdım ona bide mesaj atıyo dudağın çok tatlıydı diye. şimdi aramız limoni soğuk davranıyorum
küçük bir öpücüğün ne zararı olabilir ki.. yanlış düşünmemelisin hemen. :)
10 Yorumlasevmiş öpmüş...öpse sorun öpmese sorun..bu erkekler napsınn?
93 Yorumla- +1 yıl
aynen..böyle yoruma alkış diyorum başka birşey demiyorum ya..
+1 yılizinsiz? ne diyecekti? askim dudagindan öpebilir miyim? ilkokulda misin sen hala?
60 Yorumla:)canım yaa kızma ama gerçekten komik öptü diya beni sevmiyor anlamını nerden çıkardınn çözemedimmm...
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki faydalanmak için yapmıştır neden fırsatını bulduğu anda öptü hemen
+1 yılterbiyesiz ve ukala ...hosuna gittiyse sorun yok ama sevmedinse sonuna kadar kız bu ne ayıp ve saygısızlıktır de hatta ayrılabilirsin de ama tabi kızdınsa.
00 Yorumla
+1 yılbence hemen ayrıl çocuğun başını yakma :D bu nasıl bir şikayettir ya :D evlenince evcilik oynayabileceğin birini bul sen :D
10 Yorumlabence hemen bir tuz ruhu al dudaklarını temizle sonrada onunla buluşmaya gittiginde dudaklarını naylonla bantla ne me lazım yine öper möper önlemini al sen her duruma karşı..
10 Yorumlalink
kesinlikle buraya gitmelisin.11 Yorumlason zamanlarda zorla yaptigim tek sey sabahin korunde uyanmak sanirim :)) opmus iste. Sen bunu ask basliginda acmissin. Sevmese niye opsun sen manyak misin ?
00 Yorumla
+1 yılnamus elden gitti evlenceksin başka çaren yok :D
rahatsız oluyosan söyle yapmasın bir daha yaparsa bacaklarına vur02 Yorumla- +1 yıl
kafasına takmasın diyeydi :D
seni seviyor ve sana daha yakın olmak istemektedir. eğer bundan rahatsız oluyorsan bunu açık bir şekilde dile getirmelisin
10 Yorumla1 ay bulusmayın hiç, sende 1 ay hiç dişlerini fırçalama sonra aniden sen öp onu.sonra o da gelsin burda gizli kullanıcı yapıp soru sorsun
50 Yorumla
+1 yılSevgili değil mi ? Öpecek tabi ki :)
Ama erkeklere yüz vermeye de gelmez pek. Sonra daha fazlasını isterler :D10 Yorumla
+1 yılöpücüğün izni mi olur. sevdiği için öpmüştür. belkide senin hayır diyeceğinin bildiği için böyle yapmıştır. bazı anlar olur insanın elinde olmayan sonuçlar doğurabiliyor.
00 Yorumlaçok takma böyle şeylere canını sıktı ise konuşma olsun bitsin. yoksa ona gittikçe bir gün kızlığım gitti ne yapayım zorla yaptı sinir oldum yazarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahtan benimle evlenmek zorunda kalırmı gibi bişi yazmamıssn :D
71 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi :)
Kızları etkilemenin bir yoludur bu senı sevmese omzna yatmana bıle ızın vermez sacma geldı sorun açıkçası
00 Yorumladudağını öptü diye seviyormu lafını çıkartamayız belki o an hakim olamadı kendine öpmek istedi bunu sonraki zaman gösterecek seviyormu sevmiyormu diye
00 Yorumlaöpen herkes sevmiyor anlamınamı glicek blki o mesajıda kızdın dye şaka amacıyla güldürmk için atmştır hemen kötü bkımdan bkma bnce.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte ne var bunda ? sevgisinden yapmıştır .
00 Yorumla
+1 yılseviyo seviyo merak etme çocuğun canı çekmiş öpmüş nevarbunda.p
10 Yorumlaileride yapacağı zorla'maları düşün bence.. ilişkiye de girmek isticek bla bla
00 Yorumladaha ileri gitmelisin bence daha komik yazılarını okuyabiliriz çünkü:)
00 Yorumlaterbiyesiz seninle demekki ilişkiye girmek için çıkmış ayrıl ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce hiç birşey yapma çnkü snra snra bu hissi sende hissedcksn isticeksn aklından çıkmıcak olmuş bikere yapablceğin bişey yok
01 YorumlaDudağındaki izi silebilirsin bir rujla defalarca yıka .d
00 YorumlaHamilelik testi yaptır :P :D
41 YorumlaAgla biras:)))))))))))))))
10 YorumlaGece gece kim dalga geçmek istemiş acaba?
10 YorumlaDudakları aldır. Kirli artık onlar..
50 Yorumla
+1 yılsende onu zorla öp ödeşirsiniz :)
00 YorumlaEyvah ...artık hamilesin .. git aldır !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sokaktaki köpekle yapacak değil ya bu işi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılaman sende sanki tecavuz etti
10 Yorumla kızma içi kaynamıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne işi vardı kafanın onun omuzunda!
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşikayet etmeyecek o zaman avukat bey:))
Soran+1 yılöpsün diye koymamıştım ki
Cevap sahibi+1 yılseni öpeceğin hiç aklına gelmemişti yani.o kadar yakınken ve sevgiliyken aklına gelmemesi ilginçmiş.
Soran+1 yılöyle oturuyorduk birden öpeceği aklıma gelmezdi tabi
Soran+1 yılayrılmayı bile düşünüyorum şuan çok sinir oldum çünkü itmeme rağmen çekilmedi
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç 12 mi:))
- +1 yıl
harbi kaç yasındasın?
Soran+1 yıl19
+1 yılgarip, sonuçta sen istemiyorsan zorlamamaliydin...
00 YorumlaHadi hadi yeme bizi sende istemişin.
00 Yorumlaay ayy ay utannnmışş=) takma bunları
00 Yorumlabi dahakine kafeye değil boş bi eve gidin bence :)
00 Yorumlatokat at
dizilerde falan oluyor ya10 Yorumla
+1 yılSende onu zorla öp bi dahaki bulusmanızda ödeşın..
00 Yorumlakaçınılmaz bişeymiş madem zevk almaya baksaydın
00 Yorumlasevmeyen öpermi sapıkmı yoksa
00 YorumlaSeni seviyor o yüzden öpmüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini veren kolunu kaptırır
11 Yorumla- +1 yıl
ahahahaa
+1 yılterket o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl gitsin o zaman.
00 Yorumlahamile kalacaksın :)
40 Yorumla
+1 yılo da seni seviyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavüz bu ayrıl
30 Yorumlaayrıl ondan..:D
00 Yorumla
+1 yılpolise ver :)
10 YorumlaAyrıl gıtsın :D
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri