- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılinsan sevdiğini arzular sevişmek ister. cinsellik istemeyince de mutlu olamayacağını anlar ve uzaklaşır. şahsen birisi evleneceğimiz zamana çok yoksa libidosu yüksek olmasına rağmen evlenmeyi teklif etse dayanmaya çalışırdım ama istememek çok başka boyut. zaten cinselliğin ilişkideki ağırlığının farkında olan olgun bir kadın olsan bu soruyu sormazdın.
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik önemli tabi. Ama evlenmeden seni seviyorum benimle olmazsan ayrılalım demesi çok komik. E sen sevmiyorsun ki koşullu sevgi mi olur.
- +1 yıl
bak onda haklısın benimle olmazsan ayrılalım da denmez direkt
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeklerin kendileri bence ayrılıyor cinsellik istemeyen ile en azından ben daha çok öyle gördüm
Bir diğer konu ALAKASI BİLE YOK sevgi ile çünkü bi cinsel isteyen bi de istemeyen taraf vardır bunu sevgiyle yorumlayamazsın, isteyen taraf alamazsa istediğini gider ya da istemeyen taraf vermek istemediğinden gider
Kısacası seksi aşka meşke bağlama00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBence Erkeklerin Geneli Sevildikleri İnsana Bağlı Değiller Gözleri Hep Dılarıda Ama Kızların Çoğunluğu Kendi Erkeğinden Başkasını Görmüyor Bu Yüzden Kızlarım Genelini Cidden Tebrik Ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBence etme hiç mutlu olamıyoruz bunu yapınca
- +1 yıl
Yok Etmeliyim Dürüst İnsanın Karşısına Mutlaka Dürüst Çıkacaktır Ama Oynak Olan İnsanın Karşısınada Mutlaka Oynak Birisi Çıkacaktır O Yüzden Siz Öyle zorlamaya Devam Edin Keep İt Going 👍
+1 yılÇok haklısın cinsellik bir ihtiyaç evet ama ikili ilişkilerde olmazsa olmaz değil sonuçta evli değilseniz bir şey değilsiniz
10 YorumlaBen sevgilimle evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum.
10 YorumlaYalnız şimdi ki dönemde kızlar erkeklerden daha çok istiyor cinsellik bunu bir çok defa yaşadım
15 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik olmadan olmaz diyen erkeklerrin oranı ile kızların oranı deve ile pire oranı ile aynıdır.
- +1 yıl
Alakası yok benim çevrem geniş ben ve arkadaşlarım nasıl senin gibi cinsellik olmadan ilişki yürür diyorsak sende öyle insanları bulabilirsin tamamen bulunduğun ortam ile alakalı ve benim söylemek istediğim şu erkekler genellikle (tabi çürük elmalarda var onları ayırıyorum) kızların karakterine göre hareket eder kız kendi başlatirsa erkek kendini doğal olarak durduramaz tamamen kızın duruşuna bağlı
Soran+1 yılBullshit
Sevgiyle cinsellik paralel değil ama içiçe gibi bişey aslında
04 Yorumla
Soran+1 yılKoşul koşarak sevgililik olmaz. Seviyorum seni ama Yok seks yoksa sevgili olmayalım demeler felan.
Soran+1 yılKendi kendine gidermek zor değil. Ya sevgili olmayacaksın fb olalım diyeceksin seviyorum yalanlarına girmeye gerek yok. ya da evlenince yaşıcan.
+1 yılArzulamadan sevemem o yüzden haksızsın
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman gidip evlenirsin... kimse kimseye kendini kullandırtmak zorunda değil he dersen ki kullanılmaya alışmış kafa yapısı uygun birini isterim daha etik olur
- +1 yıl
Nereden bilicem ten uyumunu
Soran+1 yıl@Mersinli_kız aynen evlenmek yemiyo ama seviyo fakat cinsellik olmazsa çok da sevmiyo felan.. Saçmalık
Soran+1 yılE herkes herkesle ten uyumu bahanesini de ne güzel uydurdu be...
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Mersinli_kız aynen ne kadar kız o kadar av olarak görüyorlar sadece
alakası yok zamanla olan bişey
00 YorumlaCok haklisinn
10 Yorumla
+1 yılHaklısınız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyo bu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlayan yazdı. Yorumlara bak belki kapasiten yeter.
Cevap sahibi+1 yılIroniyi anlayacak Sen de kapasite olmadığı için..
Benim bir yere bakmama gerek yok
Soran+1 yılYav he
Cevap sahibi+1 yılOoofff
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar