1 yılBazı erkekler, kişisel tercihleri nedeniyle seks ve aşkı birbirinden ayırmayı tercih edebilirler. Bu, onların cinsel yönelimleri veya yaşam tarzlarıyla ilgili olabilir.
Önemli olan, tüm erkekleri tek bir kalıba sokmamak ve her erkeğin bireysel olduğunu anlamaktır. Bazı erkekler seks ve aşkı bir arada isterken, bazıları istemez. Bu durum, onların kişiliği, geçmiş deneyimleri, inançları ve tercihleriyle ilgilidir. Genellemeler yapmak yerine, her erkeği bireysel olarak değerlendirmek ve onunla açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin bir kadına cinsel arzu duymalarının kriterleri ile bir kadına aşık olma, ona bağlanma kriterleri farklı olduğu için seksi, aşkı, arkadaşlığı, eğlenceyi aynı erkekten alamıyorsun. Erkekler genel olarak fazlaca dış görünüşe odaklı, yani bir kadını arzulamaları için fiziksel güzellik ve çekicilik ön planda erkekler için. Bakımlı olsun, fit olsun, vücudu, cildi, yüzü, memeleri, poposu şöyle olsun, böyle olsun gibi şeyler. Aşık olmaları için ise bunlara ek olarak cinsel geçmişinin temiz olması, anlayışlı, yumuşak başlı, hanım hanımcık, edepli olması gibi kriterleri oluyor ve cinsel arzu duydukları kadınlara bağlanmaktan çok sadece seks odaklı ilişkiler yaşamayı tercih ediyorlar. Karşına bir kadınla sevişmeyi istemek için onun dış görünüşünden çok dişiliğine, hal ve hareketlerine, zekasına, görgüsüne, bilgisine (kısaca aklına ve karakterine) dikkat eden, her güzel kadını yatağa atmayı düşünmeyen bir erkek çıkarsa seks partneri olmanın yanında arkadaşlığı, duygusallığı da yaşayabilirsin. Bunun için de bir kadınla ilgilenmek için onun iyi bir fiziksel görünüşe sahip olmasına öncelik vermeyen bir erkekle tanışman lazım. Bu sitede defalarca, çok sayıda cevabımda "saatlerce sohbet edip eğlenemediğim bir kadınla saatlerce sevişmeyi isteyemiyorum" diye yazmışımdır. Meme, popo, pıttık her kadında var, ama donanımlı bir beyin maalesef her kadında yok...
"Gövde, kol ve bacaklar ettir. Sadece boyundan yukarısı insandır." (Erich Scheurmann)
Yani, ete, bedene mi aşık olacağız, boyundan yukarısına, insanı insan yapan beyine mi?
22 Yorumla
Soran1 yılİşte bende hem güzellik, hem zeka, hem güzel kalp, hem eğitm hem de görgü var bunu bulduğum erkekler oluyo ama onu deli gibi arzulamıyoruö , sorun şu:deli gibi arzuladığım erkekler bağlanmsk istemeyen erkekler oluyo
Bu duruma sinir oluyorm
Erkekler biraz serseri ruhlu seviyo maalesef ve yakışıklı olunca bu tipler tabi ki bağlanmk istemiyo
Bağlanmktan kastım, evlilik düşüncesi değil, aşk ve seks yaşamak bi arada yani
Soran1 yılKadınlar serseri ruhlu seviyo dicektm pardon yanlış olmuş orası
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks partnerin ile duygusal anılar yaşaman normal bir şey. Yaşamıyorsun fckbdy mi? Sadece seks için görüyorsan bir şey bekleme. Kafanı omzuna koyup sarılıp iki sohbet edemezsin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet😭
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılben öyle birini istiyorum çoğu konuştuğum erkekte benimle seninle aynı fikirde sen nasıl bulamıyorsun ki tuhaf belli ki çevrendeki erkekler yeteri kadar olgun değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılikisi de olabilir,.
00 Yorumla Sevıstgı kısıye duygusu begenısı olmayan adamlarla sevısırsen tabı tadamazsın o duyguyu
113 Yorumla
Soran1 yılBana duygusu olanlar seksi değil 😭
Soran1 yılSpor yapıcak, kaslı 1.80 kara göz, güzel dudak🤓
Soran1 yılNeyi
Soran1 yılÖnemli değil o bamya değildr sonuçta 😂
Soran1 yılŞeyi önemli değil ki çok büyük istemem
Soran1 yılBenmki küçük 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYprumlara bak saygı duymamak için falan ne alaka ya aşık oldugu kiliyle swvişmicwk kimle sevişcek s*lakmısınız
20 Yorumla
1 yılEvlendikten sonra sekste aşkta aynı zaten, erkekler cinsellik için aşkım der elde edincede sadece cinsellik der ona göre ayağınızı denk alın
03 Yorumla
Soran1 yılYo elde edene kadar aşkım diyen , diğer sekslerde de aşkım deyip şımartıyo yatakta, bej ondan bahsediyorum
Evlilik ya da gerçek romantik aşk değil konu canım
Soran1 yılYani soğuk olan başta da aşkım demiyo, öyle adamla yatmıyorm, kandrsın biraz aşkım yavrum diye erkek olsun oyunları bilsin buzdolabı canım erkkler🤓
Soran1 yılCanım değil s. alk buzdolabı erkekler
1 yıldogru kisiye denk gelmedin bence benim cevremdeki erkekler istedigin gibi cunku
12 Yorumla
Soran1 yılAma yaşım 40🤭😂
- 1 yıl
hee o zaman bilemicem duzgun erkekler kapilmis sanirim
1 yılBeni bulanlar da kaybediyor sırf bu şekilde istediğim için
05 Yorumla- 1 yıl
Yaşının 40 olması hiç önemli değil
Soran1 yılBiliyorum 🙈🙈
- 1 yıl
Beni buldun ben de senin gözlerinde kaybolup içinin, sıcaklığını hissetmek istiyorum
Soran1 yılYalancı 😂
- 1 yıl
İstersen burdayım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSeksle aşk aynı anda olmaz. Seni fb yerine koyuyorsa aşk istemez zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen öyleyim 4 sene öyle takildim kız arkadaşım Almanya'ya gitti evlendi bulursun öyle çok var
04 Yorumla
Soran1 yılYok işte😢
Cevap sahibi1 yılİzmirdeyim burdaysaniz isterseniz beni seve seve görüşürüm sizinle
Soran1 yılAma işte zor beğeniyorum
Ben de güzelim zaten🙈
Cevap sahibi1 yılBende fena sayilmam
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılaşka inanmıyorum menfaatiniz olmayan erkeğe aşık olmazsınız
07 Yorumla
Soran1 yılBen yakışıklı ve zekiye oluyorm
Soran1 yılÇoğu olmaZ doğru
- 1 yıl
seninki tip aşkı işte yakışıklı birine aşık olup o adam tipsiz olsa o adamdan vazgececeksiniz. ve gelmiş bana diyorsu ki aşk. hangi aşk? benim tipime aşık olan kadınla yatarım aşk yaşamam buda benim menfaatim :D
Soran1 yılTip ve zeka dedm
- 1 yıl
kalp demedin karakter demedin
Soran1 yılKalbi ve karakteri söylemeyr gerek yok, sevilmez k kötü kalpli insan
Nefret edrm sterse dünya güzeli olsun 5para etmez- 1 yıl
tamam inandım
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks partneri olarak başlamışsanız neden fazlasını vermek istesin ki adam?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. alla alla neden bulamıyorsun bende merak ettim şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışan yerleri ayrı kardeşim ondan.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılDoğru olanı istiyorsun aslında
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBizde sevdiğini s.. kememek gibi bir olgu var
010 Yorumla
Soran1 yılSaçmalıosn amaa
- 1 yıl
Saçma gelebilir ama gerçek.
Soran1 yılOff deli misin arkadaşm😂yap yap rahatça 🙈
- 1 yıl
Ya kadınlar birçok şeye sınır koyarken, domalmayı bile aşağılama olarak görürken, ben daha aşırı şeyleri nasıl yapayım, nasıl isteyeyim?
Duygusuz, sadece partner olarak beraber olduğum kadınla bu çekinceler hiç olmuyor, ama aşk olunca ne isteyebilirim ne yapabilirim.
Soran1 yılDomalmk harika bişey ya ne aşağılnması
Karakterimle değer görürüm
Yatakta her şekle girerim kocamla, ne salk kadınlar var- 1 yıl
En basiti domalmak.
Yani erkeğin beklentisi, isteği bitmez. Her gördüğünü, aklına her düşeni yapmak ister. Hard, küfürlü, anal, oral, cim, cif vs vs
Soran1 yılİşte hepsi güzel 🙈
- 1 yıl
Evet güzel, ama ne tepki vereceğini bilmemek zorlayan konu.
Sevdiğin kadın hoşlanmıyorsa kaybetme riski var. Hiç söylemesen tatmin edici zevk verici bir seks olmayacak.
Çık işin içinden
Soran1 yılHımm haklısın e demek şimdi anladım erkekleri, zevk içn duygusx sekse razı oluyolar önüne gelenle
- 1 yıl
Önüne gelenle demeyelim. Beklentilerini karşılayabileceği, tenine uyacak, güveneceği bir kadın olmalı.
1 yılE değer verilecek gözle bakılmıyor sana
02 Yorumla
Soran1 yılDeğer verlcek bi insanım, ciddi ilişki isteyen de oldu ama benim etkilendiğim kişiler pislk çıkıyo yani değer verlmiceklere aşık oluyorm çünkü çok yakışıklı ve seksi oluyorlar 🙈
- 1 yıl
Kötü erkek sendromu , 4s kuralı ve bir sürü klişe ahahahah
1 yılBulamayacağın anlamı taşımaz ama devir değişti
04 Yorumla
Soran1 yılDevir çok kötü 😭bok gibi duygusx
- 1 yıl
Coğunluk duygusuz olduğu için yaklaşım da ona göre oluyor
Soran1 yılBen dygusal ve azgınm
- 1 yıl
olması gereken duygusallık ve olması gereken dişilik
Ama işte yanlış bedene akılsız bi surete tutulması
İşi bozuyo
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılseks yaptigi insana saygı duymamak icin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbiraz daha gtunden atsana herkes inanacak
21 Yorumla
Soran1 yılYemin ederim
1 yılBende boyle istiyorum da bulamadim🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHahaha aksine bu durum olunca kadınlar değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFB falan oldumu senin
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen yaş 40 demişsin uyanınca gör beni lütfen
Cevap sahibi1 yılBurdamisin acaba
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılKaç gündür yoksun sitede galiba
Çünkü amaç duygusal bağ kurmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu arayışda bulursun dert etme
00 Yorumla
1 yılGenç gosteriyorsan partner olurum 😎😂
07 Yorumla
Soran1 yılÖyleym tabi ki☺️
- 1 yıl
Merak ettim beni beğendin mi
Soran1 yılHoşsun
- 1 yıl
Biraz da büyük alet 😉
Soran1 yılO zaman istemem benimki küçük😂🙈
- 1 yıl
Ahahah 😂 nasıl küçük ya yalannn 😂
- 1 yıl
Gerçekten küçük mu ya 😋
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılYoo isteriz
00 Yorumla
1 yılIsteriz
00 Yorumla
1 yılNeden istemesin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yıl113 ara
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAradigim iliski
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu iliskiyi yasat bana
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler