Cinsellik isteyen bir kıza k.. aşar o.. rospu gözüyle bakıyorlar onu sevmeleri imkansız oluyor ama nerde pısırık konuşmayı bilmeyen sessiz sakin kız olsa onunla da evlenmek sevgili olmak istiyorlar sonra da sevgilim/eşim beni mutlu etmiyor diyorlar ne değişiksiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet doğru tespit ama bunun tam tersini de diyorlar. Yani cinsellik yok olmaz evlenmeden diyeni istemem deyip, vereni tercih ediyorlar, ama evlenmeye gelince yok olmaz ben el değmemiş isterim🤣 işte bu yüzden bunların hiçbirini yönünüzü dönüp bakmayın, hayat tek onlarsiz olsun
43 Yorumla
Soran+1 yılYani İslam'a göre temiz erkekler temiz kadınlara kötü erkekler kötü kadınlara deniyor e o zaman cinsellik yaşadığı kızla evlensin yani hem ten uyumu da olur evlendikten sonra
Cevap sahibi+1 yılİslami düşünen kim, sadece işleri görülsün onların derdi o, yani veren lazım, vermeyince yobaz, verince kaşar. Ama evleneyim dese temiz arar, o erkektir yapar, sen yapamazsin. Kabul etmez, doğal olanı ister ama süslü ojeli için yuvayı yıkar
Soran+1 yılİlkel beyinleri ve hormonlarıyla hareket ediyorlar zaten çok da yaşamıyorlar her boka atladıkları için sinir oluyorum ya onlar yapınca her şey normal biz yapınca alt tabaka insan oluyor her yerde böyle tek Türkiye değil dünya bunların çükünün etrafında dönüyor sanki dediğin gibi o ojeliler için ölüp bitiyorlar elde edince de bir başkasına geçiyorlar ama yeter bu kadar da açgözlülük olmaz ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileri her türlü şeyi yapıp kadını sorgulamaları ikiyüzlülük. Cinsellik isteyen kız k. sr değil böyle yapan erkek ksrdr
21 Yorumla
Soran+1 yılNe istediklerini bilmiyorlar ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeği , sktgi kıza qrospu der vermiyorsa gözünde namuslu olur hâlâ öğrenemediniz mi? Bunlara her türlü boku yiyip diktirip kendini bakire gösteren kizlar yakışır
34 Yorumla
Soran+1 yılKendileri yapıyor yapıyor sonra el değmemiş kız istiyor ilginç bir kafa yapısı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, mide bulandiric
Cevap sahibi+1 yılSağol abi
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılöyleleri kendisine güveni olmayanlardır emin ol cinsellik isteyen bir kadın dediğin kelimelerde ki kişiler değilller bana göre ben öyle görmüyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayabilseler keşke. Kınıyorum hemcinslerimi.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden böylesiniz?
- +1 yıl
Neden böylesiniz derken?
Soran+1 yılErkekler neden böyle yani?
- +1 yıl
Beni karıştırmasaydın keşke. En büyük temel sebebi ataerkil kafa yapısı yüzünden.
Soran+1 yılYani böyle yaparak hem başkalarının hakkına giriyorlar hem de kendilerine yazık ediyorlar
- +1 yıl
Katılıyorum evet öyle.
+1 yılkaç erkek tecrübe ettin de geniş geniş konuşuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKişi kendinden bilirmiş işi sen çok kız tecrübe ettin demek ki
- +1 yıl
elbette
Ben ikisini de yaşamadım ama olursa ikisi bir arada olsun😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Yoo yaşıyor gayet. Yapmayanınkini başkası yapar, yapacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkekler geçmişi temiz birini arar kadınlarda gelecekte onu rahat ettirecek birini değişmez bu durum
00 Yorumla
+1 yılNe alaka yahu ne saçma bir genelleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen saçmasın
- +1 yıl
Tamam benim ben. Oldu mu?
+1 yılSolack insan çok da o yüzden
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnce yazmayı öğren
- +1 yıl
YazaRsam canım olarak düzeltiyor, sen önce kuralları öğren
- +1 yıl
Ukalalık yapanları kimse sevmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak etme zaten akılları asagı da atıyor
00 Yorumla
+1 yılToplumsal baski denen sacmaliklar silsilesi..
01 Yorumla
Soran+1 yılKim baskı yapıyor
+1 yılCok haklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem