Cinsel Yaşam Bir erkek yılda ortalama kaç kadınla sevişiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Don değiştirir gibi manita değiştirenlere sorum. Bir erkek yılda ortalama kaç kadınla sevişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçen yıl 9 farklı kadınla seneyi kapattım :) 1 2 Yorumla moongirlll55 +1 yıl Iyyy ıy gelsin hiv aids kadınlar çapkın erkeklerle olmasın ya hastalık kapar kanser olur yasaklansjn be Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl @moongirlll55 olmadım bişey dostum :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl vlla ben her gün yazıyorum instadan falan haftada 2-3 birliktelik oluyor. yılda 100 ü geçiyor da sıktı artık. 1 18 Yorumla Ruahk +1 yıl Gerçek mi bilmiyorum daVelev ki gerçek hiç hiv testi yaptırdın mı 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl max 10 sene yaşarım zaten umrumda değil Yorumla moongirlll55 +1 yıl Umrında değil ama o kadınlara bulaştıravaksın o doğurganlıkları azalacak evleneceksen de çocukllarına eşine yazık ve birlikte olduğun kadınlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dostum birlikte olduğum kadınlar da neyin ne olduğunu biliyor, amaç belli zaten Yorumla moongirlll55 +1 yıl Hastalık diyom heee kadınlar da öyleyse ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka yaptım bu arada ciddiye almayın, bu kadar birliktelik olsa insan hayattan soğur Yorumla moongirlll55 +1 yıl O kadınlar da Bi o kadar adamla olsa ondan ona ondan ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sıkıntı iş, fazla partner değiştirmek iyi değil haklısın tabii ki Yorumla moongirlll55 +1 yıl Tabi haklıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet haklısın hanımefendi, haklısınız dedim zaten Yorumla moongirlll55 +1 yıl Başka ne diyceksin Yorumla Ruahk +1 yıl @moongirlll55 moruk salsana çocuğu niye uzatıyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sıkıntılı tip Yorumla moongirlll55 +1 yıl Dalga geçiyordum ama sen bilirsin haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fark ettim aykızı Yorumla moongirlll55 +1 yıl @Ruahk sanana be Yorumla moongirlll55 +1 yıl Aaaaa ingilizcene hayran kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ingilizcem iyidir aykızısamsun Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani saymadım :D Kaç farklı kadınla bunu soruyorsun dimi? :D Toplam sevişme sayısını değil? :D 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benimki 40 yılda 1 henüz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. benim daha birinci olmadi be keske olsa 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Albüme bakmam lazım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Geçen yıl 9 farklı kadınla seneyi kapattım :)
Iyyy ıy gelsin hiv aids kadınlar çapkın erkeklerle olmasın ya hastalık kapar kanser olur yasaklansjn be
@moongirlll55 olmadım bişey dostum :)
vlla ben her gün yazıyorum instadan falan haftada 2-3 birliktelik oluyor. yılda 100 ü geçiyor da sıktı artık.
Gerçek mi bilmiyorum da
Velev ki gerçek hiç hiv testi yaptırdın mı 🤣
max 10 sene yaşarım zaten umrumda değil
Umrında değil ama o kadınlara bulaştıravaksın o doğurganlıkları azalacak evleneceksen de çocukllarına eşine yazık ve birlikte olduğun kadınlara
dostum birlikte olduğum kadınlar da neyin ne olduğunu biliyor, amaç belli zaten
Hastalık diyom heee kadınlar da öyleyse ok
şaka yaptım bu arada ciddiye almayın, bu kadar birliktelik olsa insan hayattan soğur
O kadınlar da Bi o kadar adamla olsa ondan ona ondan ona
sıkıntı iş, fazla partner değiştirmek iyi değil haklısın tabii ki
Tabi haklıyım
evet haklısın hanımefendi, haklısınız dedim zaten
Başka ne diyceksin
@moongirlll55 moruk salsana çocuğu niye uzatıyon
sıkıntılı tip
Dalga geçiyordum ama sen bilirsin haha
fark ettim aykızı
@Ruahk sanana be
Aaaaa ingilizcene hayran kaldım
ingilizcem iyidir aykızısamsun
Yani saymadım :D Kaç farklı kadınla bunu soruyorsun dimi? :D Toplam sevişme sayısını değil? :D
Kişiye göre değişen bir durum
Üç aşağı beş yukarı 😀
Benimki 40 yılda 1 henüz
31 yıldır sıfır.
benim daha birinci olmadi be keske olsa
Seni de yaparsak 30 filan olacak
Erkeğe görr değişir
birrr
Albüme bakmam lazım.
Ben 0