Baba oğul hikayesi Babacim ben bugün 5 yaptım Babası bende 1 oğul demiş Bir kaç zaman sonra Babacim ben bugün 4 yaptım Babası ben gene 1 oğul demiş Git gel zaman çocuk 3-2-1 derken Bir gün baba bende tık yok demiş Babası oğlum ben yine 1 Anlayana...
bu her zaman standart bir durum değildir gün içinde yorgunluğa göre beslenme alışkanlığına göre gibi bir çok etken değiştirir ama ben kendi adıma min 2 max 6 yı gördüm ama bunların süreleri 3 dk değil :) min 20 dakika max 4 saati gördüm
O erkege gore degisir yasina tecrubesine yasam ve beslenme standardina gore degisir ayrica tavsan gibi olan degil adam gibi yapan iyidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
4 defa yaptık sonra uyuduk uyku arasında uyanıp bir daha yaptık sonra yine uyuduk sabah uyandık iki kere de sabah yaptık yani bazen 4 bazen 5 bazen de 3 ama genel olarak bu o gün o hafta yaptığımız işlerde ne kadar yorulduğumuza bağlı 🙂🙂🤗
Bir kız vardı beni seviyordu ama ben aynı duygularla karşılık veremedim, yolları ayırdık. Asla saygısızlık olmadı, bu konulara girilmedi bile. Şimdi ardından 4 ay geçti, hem hoşlanmaya hem sadece onu arzulamaya başladım. Büyü mü yaptı nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Baba oğul hikayesi
Babacim ben bugün 5 yaptım
Babası bende 1 oğul demiş
Bir kaç zaman sonra
Babacim ben bugün 4 yaptım
Babası ben gene 1 oğul demiş
Git gel zaman çocuk 3-2-1 derken
Bir gün baba bende tık yok demiş
Babası oğlum ben yine 1
Anlayana...
Anlamadım
Normal anlamaman
bu her zaman standart bir durum değildir gün içinde yorgunluğa göre beslenme alışkanlığına göre gibi bir çok etken değiştirir ama ben kendi adıma min 2 max 6 yı gördüm ama bunların süreleri 3 dk değil :) min 20
dakika max 4 saati gördüm
Erkeklere kalsa onlar defalarca yapabiliyor ama ben öyle biriyle karşılaşmadım henüz. 😂
Haklisin sallayan cok olur cunku herkesde itflaiye hortumu takili
🤠 :))) sesli güldüm... karşılaşmamış siniz oda sizin eksiğiniz
O erkege gore degisir yasina tecrubesine yasam ve beslenme standardina gore degisir ayrica tavsan gibi olan degil adam gibi yapan iyidir
4 defa yaptık sonra uyuduk uyku arasında uyanıp bir daha yaptık sonra yine uyuduk sabah uyandık iki kere de sabah yaptık yani bazen 4 bazen 5 bazen de 3 ama genel olarak bu o gün o hafta yaptığımız işlerde ne kadar yorulduğumuza bağlı 🙂🙂🤗
yaşa bağlı. ben eşimle gecede 2 yaparım. ama genç bir arkadaş 4 veya 5 yapar.
en fazla 3 bilesin 4 olur fazlası hem zarar hem yalan olur
burdaki rakamlara inanma erkekler abartmayı sever :)
Yorumlara bakmadım ama abertanlar olacaktır, Önemli olan sayısının çokluğu değil doyurucu olması.
Sanalda çıkarmadan 5 posta atanlar, gerçekte daha girmeden boşalır.
Eğer O'nunla yapıyorsak sayı saymayı unutana kadar ezerim altımda O'nu.
O kim
Bir kız vardı beni seviyordu ama ben aynı duygularla karşılık veremedim, yolları ayırdık.
Asla saygısızlık olmadı, bu konulara girilmedi bile.
Şimdi ardından 4 ay geçti, hem hoşlanmaya hem sadece onu arzulamaya başladım.
Büyü mü yaptı nedir
Kişiden kişiye değişir kimisi 2-3 kimi 4-6 yapabiliyor
2-3 olur ama ona gıdene kadar gec bosalırım ıkı yeterlı olur
senin ateşin bi erkeği kaç kez canlandırabilirse o kadar yapar
Erkekten erkeğe değişir.
Kimi tek atar sonra yatar. Kimi iki kimisi üç.
Değişiyor. Seksin kalitesi ve kişiye göre değişir
Kisiden kişiye ve vucut yapisina gore degisir de ama en ideali 3 4 olmali sonrasında zaten ilki gibi zevk vermiyor sadece sayisi artmis oluyor.
Bu gece 4 kere yaptım
Kişiden. kisiye degisir
3 normal ustu yapan varmidir belki
Partnerin muamelesine göre değişir.
İki en fazla üç defa olur fazlasını söyleyen atar
Üç kadınlar biraz daha fazla senin kaç mesela
Gecedeyse 4 güne yayarsak 6 7 taş
4 defa yapmışlığım var
5 ten sonra çok ciddi rahatsızlık başlar
her erkek de değişir bu kimi bir yapar kimi 10
Değişir. Ben 5 kez yapmıştım.
Sana kaç lazım