Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYapar yapmaz erekte olmak için zaman geçmesi lazım o zamanları kabul edip düşünürsek 2 zaten rahat olur 3. için artık boşanmayı istemek lazım diyebilirim ama bence 3. den sonra (her seferinde alınan zevkin düştüğünü düşünürsek) artık gereksiz bir eziyete dönüşür bence arka arkaya 3 ten sonrası helal olsun ne diyeyim
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılNormalde mastürbasyon yaparken gün içerisinde defalarca mastürbasyon yapıyorum yanlız bir defa gerçek deneyimim oldu olmaz olaydı resmen tiksindim 19 yaşındaydım evde banyoya girdim mastürbasyon yaptım duşumu aldım çıktım arkadaş aradı gel araba kiralar gezeriz dedi çıktım araba kiraladık ikişertane bira aldık ben ilk defa içeceğim diye bana fıçı aldı alkolü en düşük bira bizim ardından benim malum konu açıldı bı kaç tane kadın aradılar açmadılar tek biri açtı onun yanına gitmemizi istedi o zamanı parası ile 3 kişi 50 lira para kesti arkadaş beni gösterdi milli olacak dedi kadın ilk o arkadaşı aldı çıktı gözümün önünde vajinasını temizledi daha sonra arkadaşın arkadaşını aldı ondada çıktı gözümün önünde vajinasını temizledi bunu görünce zaten ilk orada tiksinmiştim ama arkadaşların diline düşmemek için arabaya bende bindim kadın 40-45 yaşlarında belki daha büyük ön şevişme yok direk penisimi ağzına aldı daha çabuk kalksın diye kaba etini okşamamı istedi neyse istediği gibide oldu vajinasına yaklaştım kendi elinle vajinasının dudaklarının arasına koydu başla dedi yapıyorum fakat poşet gibi bende his yok vajinanın içini hisettmiyorum sadece vajina dudağı penisin başının arkasına değdiğini hissediyordum orasıda çok ıslaktı diğerlerinin spermleri peniseme geliyordu boşalmak için kedimi zorladım baktım olmadçıkardım elimle yine kendimi boşalttım vajinanın dudaklarına bilerek boşaldım çıksın bu sefer onların gözü önünde temizlesin
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belirli bir aralık vermeden diyorsan 3 kez yapılabilir.
24 Yorumla- 1 yıl
Öyle biri yok jdjdj
- 1 yıl
@_ALCHERA_ hahahaha sallamışsın
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılKS'dekiler çıkarmadan 20 yapar :D
13 Yorumla- 1 yıl
20 az djjd
- 1 yıl
Bence de :D
- 1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKS dekilere kalırsa günde 4-5 kere falan yaparlar :D ben 1
10 Yorumla
1 yılwww.google.com/.../
Fazlası zarar, ondan eminiz. Yeterince yapın, 💩unu çıkarmayın.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılBuna kimse inanmıyor ama ben açık açık söyleyeyim öyle kolay kolay boşalan bir insan değilim Bu da benim artıma seks pozisyon süremin ciddi anlamda uzatıyor ve zevkin daha çok doruklarına çıkıyorum Onun için birkaç kere değil bir kere gelir o da tam gelir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. 3. Yü görmüştüm baya bi zaman önce ama 4-5-6 atarım diyen varsa max 15 sn de bir boşalıyodur 25-30 dk zaten ilki sürüyor 2. Tekrar 1 buçuk saati rahat bulur hesapla 4-5-6 ya ne adam dayanır ne kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Üç bile zor iki anca jdjdj
1 yılTahmini en fazla 3 olabilir. Fiziksel olarak erkeğin her an hazır olması beklentisi yanlış çünkü erkeğin de duyguları ve psikolojisi var mutlaka onlar da etkiliyordur.
40 Yorumla
1 yılÇok ara vermeden arka arkaya 3 kere yapabiliyorlar ama burada kadının rolü de önemli. Çünkü her boşalmanın ardındaki süreç biraz daha uzuyor. Gün içerisinde maksimum 6 defaya oldu. Daha fazlası varsa bilemem :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi sana iki diyen varsa külliyen yalan söylüyor ama bu sitenin erkekleri erkekliğe b*k sürdüremez ard arda 10 diyen bile çıkar, ama kadınlar da sınır yok dinlenmeden ard arda sınırsız orgazma ulaşıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl3 kere yapabiliyorsa bir erkek o erkek olmuş demektir 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Hiç denk gelmedim sjdjd
- 1 yıl
😃😃
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılArka arkaya 1 makstır. 2 için araya ufak bir süre 3 için ise uzun bir süre konulur. Ancak penis boyu 20 plus ise o zaman durmadan 2 mümkün 3 nadir. Ve ilkinden sonrası rahatlamak değil olayı idare etmeye girer...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sallamaya gerek yok agalar paşalar en güzeli ikidir. Bunun dibini bulan olmadı. Yorumlarda 5.6 altlara insen 8.9 😆😆😆
Nasilsa yalana vergi yokkkk🫣20 YorumlaBu partnerden partnere o an ki istek arzu kişinin yorgunluğu veya psikolojik durumuna göre değişir. İllaha x erkek bi gün 5 kez geldi diye diğer gün de 5 olmak zorunda değil yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılkarşımdaki hırçın etkilerse bir bitince ikinciye durmadan devam ediyorum ordan sonra bi mola ve 3 yaptıktan sonra açilıyorum karşımdaki istekliyse alevliyse
10 Yorumla
1 yılYorumlara gülüyorum.. şeyini taramalı tüfek zanneden var gibi.. fazlaca p*rno izlemekten hep bunlar.. ordakiler gibi sanıyorlar gerçeğini.
72 Yorumla- 1 yıl
ben iddaalıyım gel demeyecek yapamazsam burada alay edersin sen kazanırsam 50bin tl
- 1 yıl
Ne bende sana verecek g. t.. ne de sana vereceğim öyle bir para var ufaklık..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin artık bu seksi demeyimlemen lâzım, yazıyla videoyla doymuyorsun belli ki.
Ben 7 kez yapıyorum20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Defalarca gelmeye gerek yok ve saçma! 😅
İki yeterli ikincide iki tarafta doyuma ulaştıktan sonra gelmeli! 😅10 Yorumla
1 yılBenim ilki 1.5-2 saati buluyor
Diğerlerini deneyemedim. Dayanabilen kadın çıkmadı 🤭🤭 @Redamancy-411 Yorumla- 1 yıl
Bir de kadının istekli oluşu da önemli. İsteksiz bir kadınla seks yapmak 80 model Şahin sürmeye benziyor.
İstekli bir kadınla yapılan seks Tesla sürmek gibi. Yolda sessiz ve hızlıca ilerliyor 🤭🤭😀😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öyle hiç zorlamadim kendimi bir keresinde iki defa yaptık beş on dakika dinlendim bosaldiktan sonra ve ikinci biraz daha uzun sürmüştü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3er ya da 5er dakika arayla 5 kere aşırı libidosu yüksek değilse 6ıncıda sperm kanla karışık gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç ara vermeden boşalıp hiç durmadan iki defa ama eğer saglikliysa libido da iyiyse gün içinde yedi sekiz defa yapabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Çoklu orgazm kadınlara özel bir durum. Damızlık değiliz zorlamaya ne gerek var 😂 tek yeter..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben 25 yıllık seks hayatımda sadece iki kere üst üste (kesintisiz) gelebildim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılArt arda gelme diye bir şey yok ancak ara verir biraz sonra ikinciyi yapar
10 Yorumla
1 yıl5 - 6 kez gelıyorum devam edebılırım ama kadın her seferde 2 3 orgazm olup yıgılıp kalıyor 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yıl3 ten fazla olmaz bence ama aynı gün içinde 7 yapmışım 😊
10 Yorumla Bilgim yok, kendimden yola çıksam o konuda da deneyimim yok yani ben bilmiyorum
13 YorumlaÇok sallamışlar çeşme gibi akıyor herkes..
24 saatte 3 defa olabilir..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılBen çıkartmadan 3 atmıştım ama o gerçekten çok dar bir vajinaydi
10 Yorumla Hergun hergun yaparsa en fazla iki. Haftada bir kere ise 4 5 kere
10 Yorumla
1 yıl2 hafta yapmasam sperm kesesi dolduğunda rahat 5 posta atarım dolu dolu gelir ilkin kız
10 Yorumla
1 yılBenim hatırladığım en fazla 3 herhalde. Geç boşaldığımdan sabah olabiliyor 😂
10 Yorumla
1 yılMesela akşamdan başlasam gece 3-4 e kadar 4 posta atıyorum rahat ama 5 bikez yaptım yorucu oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 10 dakika aralar ile 3 defa yapabilir. bundan fazlasi zevk vermez.3. cu bile zorlayabilir
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. En fazlası iki hanimefendi fazlasını söyleyen yalan söyler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHic bitmese 😅
72 Yorumla- 1 yıl
Hiç ilişki yaşamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Cevap sahibi1 yılBen yaşadım ya da yasamadim iddiasında bulunmadım ki zaten. Temenni de bulundum sadece keşke hiç bitmese diye
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. o değişkenlik gösterir isteğe arzuya ogünkü mental ve fiziki durumuna göre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılKadına bağlı. isterseler maksimum 9 kadar çıkabilirler.
35 Yorumla- 1 yıl
@sk_0634 herkes değil tabiki.
- 1 yıl
4 saatte 7-9 arası değişir. libidosu yüksekse.
- 1 yıl
Neyse seninle uğraşamıycam ufaklık.
Gizli Üye(36-45)1 yıl17 yaşımda bir dönem üç kere boşalmadan inmezdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızdan kıza değişir
Bir kız arkadaşım vardı
O kadar arzuluyordum ki
Rahatladıktan hemen sonra tekrar istiyordum
Defalarca yapıyoduk gün içinde
Ama bir kez yaptığım kız da oldu
00 YorumlaÇıkarmadan 6 atıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
İnanmayanı
Gizli Üye(18-24)1 yıl2 den fazla atabilen varsa tebrik etmek lazım, ben 2 den fazla goremedim daha
12 Yorumla- 1 yıl
İkiden fwzla diyen yalan söylüyor zaten djdj
Cevap sahibi1 yılİmkansız ya imkansız 2 bile zar zor oluyor baya yükselmen lazım
Kişiden kişiye değişir.maximum 5 olabilir.
00 Yorumla4 oldu ben de şaşırdım durmadan arka arkaya sıfırdan 100e 4 kere
00 Yorumla
1 yıldörtden fazla yaparım diyenin gtüne patlıcan girsin oda maksimum yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılGeceye yayılmış şekilde bi 6 7 olabilri ama uyum gerekli 😂
00 Yorumla
1 yılİçinden çıkmadanndevam edersem ikinci olur kesin. Ama geç boşalırım
00 Yorumla
1 yılBen ortolama 3 kere 4 den sonrası artık zevk vermiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArka arkaya en fazla iki defa boşalabiliyorum o da çok istekli olduğum zaman, Yoksa biraz zaman gerekiyo ☺️🙃🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer boşalmada süre daha da uzar ve alınan zevk daha da düşer ancak yorumlara bakılırsa 3 ten aşağı yok 😀
00 YorumlaKişiden kişiye göre değişiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn babayiğiti 3 kez diyelim hadi
630 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendi görüşünde 4'ten fazla yapanın g*tüne patlıcan girsin yazmışsın. Burada bana 6 atacağını söylüyosun hem de ortaya anneni atarak. Bu hesaba göre hem sana patlıcan girecek hem de anneni tüm Türkiye s*kecek, yazık gerçekten kafanıza...
Cevap sahibi1 yılAy pardon hem anneni hem de karını tüm Türkiye de değil tüm dünya gondiklicek mcmdöxmdöd
- 1 yıl
hayır farklı bir metot uygulaycam ama yeminle atarım
- 1 yıl
attım daha önce özbek asıllı bir kıza
- 1 yıl
sana neden altı atarım biliyormusun bir insan ancak bukadar güzel olur
- 1 yıl
üstünde kalp krizi geçirip öleceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSen git önce annenle karını kurtar bence çok zor durumdalar tüm dünya üstlerinden geçiyor, ben sana üç beş gömlek fazla gelirim burada kendini bana rezil kepaze ettirme mxmdmxödöxöd
- 1 yıl
fazla gelmekten kastın nedir mesela
- 1 yıl
yani ben güçlüyüm çevrem geniş manasındamı yoksa cinsel aktivite olarak mı
- 1 yıl
araştırdım seni rus kökenlisin annen rus
- 1 yıl
özelden yazdım
- 1 yıl
yani şunu söylüyorum bikaç gömlek fazla gelirim mesajına göre ben güçlüyüm adamı duman ederim manasında subliminal bir tehdit içerikli mesaj ise bana ssikimin tüyüne dahi dokunamaz hiç kimse kim neci olursa olsun ne kadar güçlü olursa olsun isterse savcı olsun isterse hakim hatta arkasında kim olursa olsun ammına korum adamın
ama yok cinsel manada diyorsan onunda denemesi bedava
Cevap sahibi1 yılKanka senin çapın benim tırnağımı törpülemeye bile yetmez. Kendinizi ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama hiçbir b*k değilsiniz. Günde minimum iki kez klozete bıraktığım parçacıklar kadar hükmünün olmadığı bir dünyada bana karşı bu denli egoist olma, aklın başından bir anda uçar gider de ne olduğunu anlayamadan Bakırköy'e kapatılırsın. Cinsini becerdiğimin erkosu seni
- 1 yıl
sen benim saçımın teline dahi dokunamaycağın gibi sen biraz daha böyle tehdit etmeye devam edersen yalnızca 48 saat içinde buldurturum seni oda yetmedi sana bu cesareti veren hangi ammına kodumun orrospu çocuğu ise onunda anasını avradını ssikerim
benim hakkımda hiç bir bilgiye sahip değilsin o tırnağınıda alır gtüne sokarım senin sana bu cesareti veren her kim olursa olsun ister milletvekili ister bakan ister emniyet müdürü kim olursa olsun anasını avradını ssikerim sakın tek kelime dahi yazma okuduğun üniversiteye kadar şu dakka bulurum ssiktir git şimdi
istersen rusyada yaşa ordada bulurum - 1 yıl
diyceksin ki emniyet müdürünü tanıyorum problem değil ssikiverrim emniyet müdürünü görevinden alır geçerler savcımı hiç problem değil adalet bakanının bizzat kendisine çok rahat ulaşırım hakimmi var tanıdığın hiiç sorun değil generalmi var arkanda hiiç sorun değil kendim asker kökenli biriyim zaten defol şimdi ssikerim senin egonuda senide
Cevap sahibi1 yılAyyyy pardon ya genelkurmay cumhur başbakanıyla konuştuğumu bilmiyordum ya jxmemxösöxösöxödöxld ulan ne güldüm sabah sabah Allah müstahakını versin senin 😂 karşısında bir tane polis görse nutku tutulup adını unutacak adam bana burada posta koyuyor yok onu bilmem ne ederim yok bunu bilmem ne ederim. Bir de asker kökenliymiş senin gibi askerin ben ta yedi sülalesini dıttıtırt, anladın sen onu nxmdmxmdöxmdödödödmdödmxöxmxmdmxödöxmdöxmdöd
- 1 yıl
polis bana tutuklama kararı bile çıkaramaz boş yapma etrafında üç beş hapcı zibidi tayfası var diye kendini bok zannetme senin gibi ahgam kesen çok gördük kimseye papuçda bırakmadık burada ahgam kesiyorsun adresini ver desem ggötün yemez altına işersin ama ben her türlü veririm çünkü ssikimde olmaz gelenler geldiği gibi geri gitmez özür diler giderler ssiktir git şimdi boş yapma aşırı derecede gtü kalkmış üç beş polis bikaç tane de savcı tanıyosun diye kendini bi ssikim zanneden zavallısın sadece
Cevap sahibi1 yılOffffff hâlâ güldürmeye devam ediyorsun teşekkür ederim bu çaban için ama gerçekten hayatımda gördüğüm en boş beleş rezil adamsın ya Allah devletimizi bir an önce senin gibi aklı çükünde çalışan görevlilerden temizlesin ve korusun kxmdmxödöxödöxödöxldöxödöxldöxldöxldöxldöxldöxldöxldöd
- 1 yıl
ver hadi ver polisi görünce adımı unutuyormuyum deneyelim
- 1 yıl
aamına kodumun zavallısı etrafında üç beş zibidiyle insanlara ahgam kesme
Cevap sahibi1 yılSeni artık ciddiye almıyorum kanka en yakın zamanda istersen bi Mazhar Osman'a uğra. Hafiften bir Hasan Mezarcı vibe'ı aldım senden ben. Bugün kendini devletlerüstü bir sünepe olarak gören yarın Mehdi, öbür gün Mesih ertesi günde haşa Allah olarak görebilir kxmdöxödöxldçxldçxldçdçdçd
- 1 yıl
ben dine inanan biri değilim kuranla kitapla işim yok allah diye bişeyde yok
- 1 yıl
o gibi şeylere inananlar senin gibi aptallar
Cevap sahibi1 yılHeh işte az önce de annenle karını pazarlıyodun dinsizlikle de yavaştan başlamışsın kafayı yrmeye sen tez vakitte uç Mazhar Osman'a nxmdmxödöxldöxödöd
- 1 yıl
yorumlarına baktım elhamdülillah falan yazmışsın ne anlama geliyor acaba 🤣
- 1 yıl
sana bir soru madem
sen tıp okuyorsun muhtemelen
ya da tıbbi personel
moleküler biyoloji genetik mühendisliğinde tüm dna lar kendi yapısını korurlar o halde neden çamurdan sadece insan yaratıldı - 1 yıl
evet cevap
- 1 yıl
ya da şu gökten iddia edilen ammına kodumun kurbanlık koçu tek başına inmiş ve o gün itibariyle kesilmiş peki diğer koçlar nerden üremişler koyunun derisini ssikipmi çoğaltmışlar ammına kodumun canım müslümanları
- 1 yıl
noldu bilimsel açıklama yokmu sayın hocam 🤣🤣🤣
- 1 yıl
sayın ordinaryüs profesör hanım efendi
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılAra vererek 2, net bilgi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 gün elim değmesin aletime 4 posta indirmeden çakarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İdeali 2, bazen 3. Fazlası abartı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. 7 kez boşaldığım oldu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Arka arkaya mı? 2 den fazlası çıkmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSadece supermenlerin yorumlarını okuyorum
10 Yorumla
1 yıl6 7 diyenler yalan 3 ten sonrası tat vermez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 2 kez. Genelde 3. de kan gelir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Gecelik kalma ise benim sayi olayı baya artar🤣
10 Yorumla
1 yılBilemiyorum ben o kadar kolay orgazm olamıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler seks yaparken arka arkaya maksimum kaç kere gelebilirler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler