Ortalama bir kız evlenmeden önce ya da 25 yaşlarına kadar kaç erkekle seks yapmış olur?
1-5
5-10
10-20
20-50
50+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok değişir bu mesela bazı kızlar var 16 yaşında başlıyorlar çeşit çeşit erkekle yatıyorlar ya da bazı kızlar var güzel bir sevgili hayatı içine giriyorlar sadece bir kişiyle yaşıyorlar ya da iki kişiydi yani tam olarak bir ortalaması yok genelde bu kızdan kısa değişir bazısı hiç yapmaz mesela bekler 25 hatta 30’a kadar
Var mı cidden evliligi bekleyen o kadar
Evlilik değil ama cidden sevdiği erkeği bekleyen var örnek ben😂
Tamamen mi tecrübesizsin peki
evlenmeden yapmamak gibi bi düşüncem var yani herkes seks yapacak diye bir şey yok
Ne güzel, ama muhtemelen senin gibi bi kıza denk gelemem baya az sayıda kaldınız :'(
Hmm yani bilemiyorum hayırlısı olsun senin içinn
Her kıza bu gözle mi bakıyorsunuz siz?
Herkes sizin gibi geniş mezhepli değildir. Edepsizler
Ne alaka, sadece merak ettim, bakirim ben skoru eşitlemek için ne kadar uğraşmam gerekecek onu merak ediyorum
Çüş
Şaka mısınız ya? Edebinizle bekleyin
Karşıma çıkacak kişi edebiyle beklemiş mi olacak
Herkes aynı değil diyorum ya işte.
Herkes aynı değil ama benim hiç cinsellik yaşamamış bir kıza denk gelmem de mümkün değil 😂 zaten yaşamadığını söylese de inanmam zor
Valla o da senin bileceğin iş. Ben bişey diyemem
O yüzden ortalama bir kıza yetişeyim ki içim rahat etsin 😂
Hangi şehirdesin sen
Niye sordun şehri
Bu bakirelik oranı için
Konya
Oooo sen yanlış şehirde takılıyorsun bu sorulara. Ben seni Egede ya da Akdenizde felan sandım. Konya biraz daha muhafazakardır. Bakire çoktur orada söyleyim. Sizin çevre nasıl bilemem ama. Hemen hemen benim yaşadığım şehir ile aynıdır ki benim şehrimde muhafazakar çevremde evlilik dışı ilişki basit gelmez.
Bekarete önem verilir
Karakter meselesi. Mesela senin annen babanla evlenmeden once kac kisiyle yatti tahmin et.
Bana şimdikilerin ortalaması lazım, bakirim daha yaş oldu 25, skoru eşitlemek için ya da en azından 0 olmamak için ne kadar uğraşmam gerekecek bilmem lazım
Benim eşim hiç yaomadi bende
Yaşınız kaç? Devir en son ne zaman böyleydi merak ettim de
25 bu yıl evlendik
Kız kardeşim 25 yaşında hiç yasamadi yani herkrs namussuz defil
ben evlilikle yaşarım cinselliği bu yüzden 0 🤓
Senin gibi düşünen nadir mi acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?