+1 yılEfendim merhaba. Ben insanların geçmişlerini sorgulamanın kula düşmediği kanaatindeyim. Kişinin güncel hali yanlışları terketmiş bir hal ise, geçmişini de sormadığım sorgulamadığım için evlenirim. Bilsem belki evlenmem ama bilmediğim için evlenirim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladimm
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum bir kadının bekaretini kimse sorgulayamaz bu kadına hakaret olur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bu soruları sormayı bırakmalısınız artık 😀 evlenmek gibi bir zorunluluğumuz yok, biri olmazsa diğeri olur illada evlenmek istiyorum dersen. Herkes dengine ulaşıyor sonunda.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi, niye zorunda gibi hissediyormuş gibiyim
- +1 yıl
Toplum baskısından dolayı öyle hissediyorsundur, bizim Türkler çok seviyor 22-23 yaşına gelmiş kızlarımıza " seninde evlenme yaşın geldi yok mu birileri" diye baskı kurmayı. Kapat kendini o insanlara karşı. Hayat senin hayatın ister evlen ister evlenmeden devam et kimse yalnızlıktan ölmez hayatını istediğin şekilde kalitelendirebilirsin.
Soran+1 yılEvet, çok doğru ve güzel dedin
- +1 yıl
cok doğru bana 17 yasindan beri diyorlar evlen diye artik dinlemiyorum marsta yollar bozukmus belediye yollari yapsin gelecek gelin diyorum bizimkilerde susuyir mecbur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sen şimdi Çay içerken çayına başkası parmağını soktu ardından arkadaşın o çayı işmessin dime ama çayı kimse parmak sokmassa çay temizse rahat rahat içersin benim içimde öyle yanı eğer ben temizsem kadına temiz olmalıdır çok sevsem bile yinede vazgeçerim bu kabul edilemez bişey çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi yazdığınızı bir okuyun yahu. Bakire kaybeden ne arkadaşım? Bakire kadınları hokus pokus yapıp kayıp mı ediyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar gibi Türkçe kullanıyorsunuz. Keşke trafik polisi gibi Türkçe polisi de olsa ve size ceza kesse. Alkollü klavye kullanıyorsunuz resmen. Türkçe canavarı!
13 Yorumla
Soran+1 yılYabanciyim zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman tamam. Sorun yok 👍🏻
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakirelik bacak arasinda saniyorsan ve kizlik zarina inaniyorsan evlenmezsin
15 Yorumla
Soran+1 yılkizlik zarina ne demek
- +1 yıl
kizlik zari işte kan gelmesi gibi seylere inaniyorsan
- +1 yıl
sonucta boyle seyler yok ama toplumun cogu erkekre dahil var saniyor kadinda namus diyip onu korumaya calisiyor halbuki yok olmayan seyi kotuyor
- +1 yıl
koruyor
Soran+1 yılAnladimm
+1 yılHayır temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara’dır
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncemiz ayni
- +1 yıl
Nur suresi gerekli açıklamayı yapıyor zaten
- +1 yıl
Rabbim herkesin kalbine göre nasip etsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu an evlenirim ama geçmişteki gibi hiç evlenmemiş bekar bir delikanlı olsaydım asla evlenmezdim.
00 YorumlaBen hiç yaşamadım o neden eşim de hiç yaşamamış olmalı o ilk zevki heyecanı birlikte yaşamak güzel olurdu 😅
00 YorumlaBen evlenmem çünkü 1 kişiyle değil yüzlerce kez ilişkiye girmiştir. Helali olmayan insanlarla yapıyorsa evlenince de yapar. Güvenmezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Bir laf var 9 kere Sev 10. olayım gerçekten Sev sonuncu olayım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet en azından ne iatedigini biliyor diye düşünürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Severiz tecrübe yaşamış vereceği keyif iyi olur
00 Yorumla
+1 yılHayir. Bakireligini caldiran her seyi caldirir beni bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler bekaret için mi evleniyor sanıyorsunuz? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsam evlenirim bakire ya da değil hiç bir şey sevginin önüne geçemez
10 Yorumla
+1 yılBu bana saçma geliyor abi mesela
Erkek önüne gelen kızla yatacak mesela
Ben ama evlenmicem saçma abi seks bir
İhtiyaçtır bu tabuları yıkın artık00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Bakir se evlenmeye bilir ama bakir değilse her şey zardan ibaret değil
00 YorumlaNasıl kaybettiğine göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladimm
+1 yılNasıl kaybettiğine bağlı olarak değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim. Senin için önemli değilmi. Ya sen?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceki hayatını beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılEvet erkek olsam evlenirdim
11 Yorumla- +1 yıl
he bir kere erkek olsana bu ekonomi de nasil seni alayan bir kadin bulacaksin ya da kendine ev araba alacaksin cocuklarin gelecegine bakacaksin hangi kadin seni kusursuz bunlarla ugrasirken izler yaninda durur tek basina sevmekte yetmez hic bir kadin boyle erkege gitmez giderse de uzun surmeden bosanir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet neden olmasın. İnsan değil mi o?
00 Yorumla
+1 yılNiye öcü mü o tabi ki evlenilir
00 Yorumla
+1 yılHayır patlak kız istemme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkici el hiç bir şey almam
03 Yorumla
Soran+1 yılSende birince el olman gerekiyo ozmn
Cevap sahibi+1 yılOlmadığım kanaatine nereden vardın
Soran+1 yılÖyle erkeklerde var çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrensip olarak ikinci el almıyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sende bakire olman gerekiyo ozmn
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim zaten
Soran+1 yılO zaman olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbakire olan var mı acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben mesela
- +1 yıl
sen kaybettin amaaa
Evet
11 Yorumla
+1 yılEvett
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bakir olsam almam
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılbozuksan kimse almz