Kocama ne zaman oral yapsam adam ruhsuz bi şekilde yatıyor ne inliyor ne bir şey boşalana kadar yapmıyorum artık sıkıldım bu nedir ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekleri anlamak. zor. zevk. aliyorsan neden bunu göstermiyorsun ki bana yapıldığı zaman gayet güzel belli ediyorum aldığım zevki ondan bekliyorsam. ona da vermek zorundayim bu kadar basit. Nasıl ki kadının inlemesi beni daha çok zevke getiriyorsa aynı şey sizler için de geçerli...
02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ben mi yapamiyorum
Cevap sahibi+1 yılSuçu kendinde arama eminim çok da iyi yapıyordundur.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu seninle alakalı değil. Erkekler zaten o şekilde yaparken inlemez. Bosalirken inler zaten inlemedigi daha iyi seni kandırıyor demektir. Ruh gibi duruşunu anlamadım da en azından sacinla oynasa ne bileyim sertlesse bişey yapsa. Belki de oralı sevmiyo
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBunu çok sık duyuyorum ben de ama bilmiyorum inlemek güzel ya hafif inilti eşliğinde gözlerine bakarak iltifat etmek kadına çok iyi hissettirir bence. Bu yüzden de sık sık yaparım
14 Yorumla
Soran+1 yılAhhh nerdeeeee
- +1 yıl
Ağzımdan sular gelene kadar oral yapabilir. Ve kadınım bıkana kadar yaptırabilirim. Bayılıyorum bu hissee. Ve dediğim gibi ben nasıl onun benden zevk aldığını bilince deliye dönüyorsam, o da bunu hissetmeli bence :)
Soran+1 yılOkadar güzel bi düşünceki keşke birazcık senin gibi olsa
- +1 yıl
Seks bir ihtiyaç ve kadınım zevk alacak ki daha fazla daha faal ve daha çok yaşayalım. Her ne kadar bu aralar yalnız olsam da bu düşüncem hep böyle. Benim gibi olursa benim değerim bilinmez kii, ona 69u öğret. Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Erkekler genelde inlemez zevk aliyosa sorun yok. Bunuda sen anliyosundur
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılÇok yazık, kıymetini bilmiyor. Nasıl tahammül ediyorsun? Bana yapsan dünya senin olur
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum onu
- +1 yıl
Ruhsuz birini mi? Sıkılmışın ama?
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler kadınlara nazaran daha az inler.. hatta hiç inlemez.. ama bu zevk almadıkları anlamına gelmez :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAy gerçekten mi
- +1 yıl
bunu evli bir erkek olarak yazıyorum.. :)
Soran+1 yılBizde evliyiz 😅🥰
- +1 yıl
farkındayım :)) detaylı konuşmak istersen özelden yaz bana :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız arkadaşımdan benden böyle bişey bekliyor ama saçma bence zevk alıyorum ama inlemek bize göre değil
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutlu oldum bende hep kendimi suçladım şimdi rahatladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim devam et 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki o size yapıyor mu ve sizin bu ilişkide tatmin olma durumunuz ne seviyede ve sizin ona Oral yapma sebebiniz nedir o istediği için mi
18 Yorumla
Soran+1 yılO da yapar ama çok az ben üç kere yaparsam o bir kez yapar
Sevdiğim için yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılOral yapmayı sevdiğin için mi yapıyorsun Yoksa eşini sevdiğin için mi yapıyorsun Bir de sorularıma net cevap verirsen En azından Biz de Net yorum yapabiliriz ilişkinizde durum nasıl eşiniz bencil mi davranıyor Sadece kendini düşünerek Market ediyor Yoksa sizi de istenen noktaya taşıyor mu
Soran+1 yılBeni her zaman boşaltamıyor ne diliyle nede penisiyle bazen ben boşalmıs gibi yaparım ama o boşalana kadar oralı yaprım da eşimin penisi hiç bi şekilde beyenmem bazen igrenerek yaparım bazende isteyerek
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı sen birazcık konuya tamamen görev olarak bakıyorsun Yani senin durum Bildiğimiz normal bir durum değil Tamamen kendinde bu görevi üstlenmişsin ve bunu yapma ihtiyacı hissediyorsun O sebeple yapıyorsun Peki siz Kaç yıldır evlisiniz yani eşiniz evlendiğiniz günden bu tarafa hep bu şekilde mi cinsel anlamda yaklaşımı
Soran+1 yılBiz 2 yıl olcak evleneli ya ben onu çok seviyorum o yüzden de her şeyi yapıyorum o çok pasif maalesef üç dört hafta bana dokunmadıgını bilirim
Cevap sahibi+1 yılAma yani burada çok büyük bir problem var 2 yıllık bir evlilikte Siz bu kadar fedakarlık yapmanıza rağmen karşılığında böyle bir tavır takınıyorsa ben bu işte kıllanırım Yani 3-4 hafta hiç dokunmadan devam etmesi çok mantıklı gelmedi sormam mı gereken başka şeyler de var özelden sorabilir miyim
Soran+1 yılLütfen burdan sor
Cevap sahibi+1 yılBakın buradan sorduğum zaman genelde ortaya saç olanlar çok oluyor bulaşık olanlar da çok oluyor konunun içine edenler de çok oluyor yani buradan olmasa daha iyi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de eşime yapıyorum çok da severim ama komşular kocamı duyacak diye korkuyorum o derece
92 Yorumla
Soran+1 yılNasil bunu basariyorsun? Benimki ölü gibi
Cevap sahibi+1 yılaslında bu biraz da seninle alakalı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler genelde bosalmaya yakın izlerler. Kadınların inlemeleri bizi uçurur ama sende öyle bir inleme bekliyorsan çok zor basalma zamanını beklemen gerekir
00 Yorumlaİnlemeyen kişileri ben anlamıyorum. İnsan ooohhhh aferin sana işte böyle bebeğim devam et aşkım ohhh falan der yani. Ruhsuzlarla seks yapmak kadar kötü bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılruhunu şeytana satmış zavallı ezik, işte toplumumuzda erkeklerin en büyük bencillikleri ortaya dökülüyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bana öyle yapılsa aklım gider deliririm... bende yalarken bir kadını bagirtirim yani eme eme somura somura yalayinca
00 Yorumla
+1 yılSGK yoksa yapma yoksa sakat kalacaksın ağıza ala ala
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yoksa?
- +1 yıl
Sigortalı değilsen yani 😊
Soran+1 yıl😂😂😂😂 bende yeni bi şey sandım
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Heee o mesele 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tahrik etmek için bir şey yapmıyorum, dokunmak konuşmak vs
111 Yorumla
Soran+1 yılBazen saçımı sever ya da kafamı bastırır başka hiç bişey etmez gözleri kapalı genelde
Cevap sahibi+1 yılDişlerini değdirmeyi, yumutalıklarını sıkmayı ellerini parmaklarını onun yüzünde bedeninde gezdirmeye ve parmağını ağzına verip emdirmwyi denedin mi o an
Soran+1 yılOnun o yumurtaları var ya çok orantısız ve bana aşırı iğrenc gelıyor hiç dokunmak istemiyorum
Soran+1 yılDiğer dediklerini hıc yapmadım
Cevap sahibi+1 yılDaha önce evlenmeden hayatında biri oldu mu ve oral denedin mi
Soran+1 yılİlkim eşim ama onun benden önce olduğunu biliyorum o ınkar etsede
Cevap sahibi+1 yılHiç sexting yaptın mı peki
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden mi evlendikten sırada devam ettin mi
Soran+1 yılÖncesinde
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek isteyen, içindekileri anlatmak isteyen bir halin var gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sanrm sadece boşalırken inliyor oralde evt inlemiyolar ama tepki vermesini istersen bazen çok hafifçe ısır dişlerini değdir ahh derler tepki vermesi bağırması hoşuna gider
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kibar4154 evet
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğinizin kaçıncı yılında bu duruma düştü acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterli kadar iyi değilsindir
Ege elinle yapınca farklı tepki veriyorsa
O zaman elle yaptığın baskıyı ağzılada yapacaksın02 Yorumla
Soran+1 yılSanirim ben yapamiyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğişir yaptığını
En berbat partner modeli. Bazı kadınlar da var böyle. Dil soksan inlemez. Ölü gibi yatar
00 Yorumla
+1 yılYapmayi bilmiyor bilse senide inletir somururken vakumlarken kendide kendinden gecer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre ara ver , canı istesin bak nasıl köpek gibi inliyor,
00 Yorumla
+1 yılKocanda heves kalmamis arttik ama sen baskalarina gitme
00 Yorumla
+1 yılZevk almuyor demkki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede Bende bunu anladim
- +1 yıl
Farkli seyler denw
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sinirlerine dokunamıyorsun herhalde penis başında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben inlemem inletirim. ha senin gibi biri yapsaydi hosuma gider daha da inletirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılorala ne kadar dayaniyo
00 Yorumla Püf noktası diyim. Mi
00 Yorumlaben sana ah ohh yapayımmı :D
00 Yorumlaİçine girince ya da boşalirken inliyor mu?
00 YorumlaInlemeli ruhsuz o haldee sana yapiyomu
00 YorumlaHafifçe inlese zevk verir sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularımı içimde yaşıyorum belki :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi olduğunu düşünüyorum musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik düsünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına cektinmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bana yap seni sabaha kadar inletirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de tokatla uyandır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben böğürürüm be.. ağzına yazık. yapma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevk almıyormuki
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de Ben yapamiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamıyor olabilir misin hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi bu da olabilir
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapıyorsun peki
Isırık at arada
+1 yılRuhsuz mu
00 Yorumla
+1 yılErkek inlemez inletir erkek kükrer
00 Yorumla
+1 yılYapamıyosun demek ki
00 Yorumlabosalmamak ıcındır
00 Yorumla
+1 yılHarbiden kocanın 4qqq
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOralda boşalıyor mu
00 Yorumla
+1 yılHeycan yok nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen zevkten deli oluyorum inleyerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılRuhsuz biri sanırım
00 Yorumla Senden bi halt olmaz
00 Yorumla20 cm nasıl sence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem