Cinsel Yaşam Kocam neden bana oral yapmıyor olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 İlk eski kocam yapıyordu, bu ikinci kocamla 1 senedir evliyiz yapmıyor? Kocam neden bana oral yapmıyor olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
David-Gloria Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kimse bence başkasının içtiği bardaktan su içmez ☠️ 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Senin bardaktan daha önce biri su ictiyse sen nerden bilicen ya bilmeden sende içersen🤔 Yorumla David-Gloria +1 yıl İmkanı yok adamım, benim bardağımdan kimse su içemez. Çünkü sadece *BANA* Ait. Yorumla Soran +1 yıl Büyük konuşma heryerinden şu icmistirlar ama öndeki zar duruyordur ya da sonradan diktirmis olabilir ruhun duymaz Yorumla David-Gloria +1 yıl Kanka tıpçıyım :D uroloji... İsterse zaman yolculuğu yapsın anlarım hsjdjfjsf Yorumla Soran +1 yıl Büyü de gel bu sorulara sen Yorumla David-Gloria +1 yıl ayrıca sıfır km'yım hiç kız arkadaşım olmadı o yüzden temiz insan kovslıyorum. Yorumla David-Gloria +1 yıl Ya ablacım büyü de gel diyorsun da sana oral yapmayan adamın derdini burdaki eli şeyinde olan millete soruyon kocana soracağına Jnfkelgld Yorumla Soran +1 yıl Bu site soru sormak için var ne istersem sorarım sana ne Yorumla David-Gloria +1 yıl Saman yee ☠️ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral yapmadan bu işin tadı çıkmaz, hem yapacaksın hemde yaptıracaksın tadı o zaman çıkar be güzelim 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani bu hayatı cidden anlamıyorum, ben partnerime yapmak istiyorum kabul etmiyor. Siz yapmıyor diyorsunuz falan... pofff 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkna et başka neler yapıyorsunız yaz istersen yardımcı olim 0 7 Yorumla Black1710 +1 yıl Yapmasını sağla konuş onu onu çıldırt güzel şeyler yap Yorumla Soran +1 yıl Ya beni görünce daha kalkıyor çok aziyor ama onu yapmıyor Yorumla Black1710 +1 yıl Neden peki ne dedi sana sen teklif ettiğinde Yorumla Soran +1 yıl Ben teklif etmedim bekledim kendisi şimdiye kadar bir kere bile yapmadı Yorumla Black1710 +1 yıl Sen teklif et sen yapıyormusun ona oral Yorumla Soran +1 yıl İstedi yapmadım Yorumla Black1710 +1 yıl Sen iste şimdie ya da 69 ile git ona Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Bi konuş istediğini belki yapar atlıyordur o konuyu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben söyledikten sonra yapmasının bı anlamı yok Yorumla Jeezyy +1 yıl Evet kadını tatmin etmek istiyorsa içinden gelecek Yorumla Soran +1 yıl Utanmadan kendisi istedi bende yapmadım Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Böyle şeyler evlenmeden önce konuşulup anlaşılır. 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oral yapanın değerini bilmeyen, başkasının seks kölesi olur 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin için çok kötü olmuş ilki alıştırmış digeri yapmıyo 0 0 Yorumla
sirlariniverbanaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl igreniyor mu cok mu islanirisn bazen o yizden de hapmazlar 0 0 Yorumla
alexdesouza34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sevmiyordur herkes. sevmek zorunda değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsa kendisi neden benim ona yapmamı istedi bende yapmadım Yorumla alexdesouza34 +1 yıl Kendisine yapılmasını seviyordur ama. yapmayi sevmiyordur Yorumla Soran +1 yıl Öyle bişey olamaz Yorumla alexdesouza34 +1 yıl Niye? Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadın yalanmadan seks yapılmamalı bence 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. İlkini ara ilkin tadı unutulmaz 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tiksiniyor olabilir, zorlamamak lazım. 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Kanka bilemiyorum kocana sormayı mı denesen bi de 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ona sorsana bunu. Sevmiyodur. Istedin mi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İstedin mi yapsın diye? 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. 1 sene sonra mı aklına geldi :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama çok oldu yani bekledim hep yapsın yapmıyor sıkılmaya başladım bu durumdan hiç farklı şeyler yapmıyor hep sıradan Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmiyorlar işi ya yazık size 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bencildir sevmiyordur tiksiniyordur 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Temiz mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Herzaman Yorumla Emre_22- +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 26 ? Yorumla Emre_22- +1 yıl Daha gençsin de, sen yapıyor musun Yorumla Soran +1 yıl O istedi bende yapmadım ona Yorumla Emre_22- +1 yıl Her şey karşılıklı yani, takip eder misin Yorumla Emre_22- +1 yıl Canım Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Tr ol sjsj 1 1 Yorumla alexdesouza34 +1 yıl Yarın 3. Kocam 4. Kocam diye de soru yazar Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Ben yapayim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Beğenmiyor mali 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça iste 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
kimse bence başkasının içtiği bardaktan su içmez ☠️
Senin bardaktan daha önce biri su ictiyse sen nerden bilicen ya bilmeden sende içersen🤔
İmkanı yok adamım, benim bardağımdan kimse su içemez. Çünkü sadece *BANA* Ait.
Büyük konuşma heryerinden şu icmistirlar ama öndeki zar duruyordur ya da sonradan diktirmis olabilir ruhun duymaz
Kanka tıpçıyım :D uroloji... İsterse zaman yolculuğu yapsın anlarım hsjdjfjsf
Büyü de gel bu sorulara sen
ayrıca sıfır km'yım hiç kız arkadaşım olmadı o yüzden temiz insan kovslıyorum.
Ya ablacım büyü de gel diyorsun da sana oral yapmayan adamın derdini burdaki eli şeyinde olan millete soruyon kocana soracağına Jnfkelgld
Bu site soru sormak için var ne istersem sorarım sana ne
Saman yee ☠️
Oral yapmadan bu işin tadı çıkmaz, hem yapacaksın hemde yaptıracaksın tadı o zaman çıkar be güzelim
Yani bu hayatı cidden anlamıyorum, ben partnerime yapmak istiyorum kabul etmiyor. Siz yapmıyor diyorsunuz falan... pofff
İkna et başka neler yapıyorsunız yaz istersen yardımcı olim
Yapmasını sağla konuş onu onu çıldırt güzel şeyler yap
Ya beni görünce daha kalkıyor çok aziyor ama onu yapmıyor
Neden peki ne dedi sana sen teklif ettiğinde
Ben teklif etmedim bekledim kendisi şimdiye kadar bir kere bile yapmadı
Sen teklif et sen yapıyormusun ona oral
İstedi yapmadım
Sen iste şimdie ya da 69 ile git ona
Bi konuş istediğini belki yapar atlıyordur o konuyu
Ben söyledikten sonra yapmasının bı anlamı yok
Evet kadını tatmin etmek istiyorsa içinden gelecek
Utanmadan kendisi istedi bende yapmadım
Böyle şeyler evlenmeden önce konuşulup anlaşılır.
Oral yapanın değerini bilmeyen, başkasının seks kölesi olur
Senin için çok kötü olmuş ilki alıştırmış digeri yapmıyo
herkes yapmaz iğrenen olur
ben iğrenmem yaparım
igreniyor mu cok mu islanirisn bazen o yizden de hapmazlar
Sevmiyordur herkes. sevmek zorunda değil
Sevmiyorsa kendisi neden benim ona yapmamı istedi bende yapmadım
Kendisine yapılmasını seviyordur ama. yapmayi sevmiyordur
Öyle bişey olamaz
Niye?
Tiksiniyor olabilir
kadın yalanmadan seks yapılmamalı bence
İlkini ara ilkin tadı unutulmaz
Tiksiniyor olabilir, zorlamamak lazım.
Külodunuzu çıkardınız mı?
Kanka bilemiyorum kocana sormayı mı denesen bi de
Ellerini bağla öyle yaptir uyurken
Ona sorsana bunu. Sevmiyodur. Istedin mi
Çok ayıp etmiş gerçekten
İstedin mi yapsın diye?
1 sene sonra mı aklına geldi :D
Hayır ama çok oldu yani bekledim hep yapsın yapmıyor sıkılmaya başladım bu durumdan hiç farklı şeyler yapmıyor hep sıradan
Yapmıyor ise olmaz ya tatmin olmazsın
Yeni koca bulmanın vakti gelmiş demek
Bilmiyorlar işi ya yazık size
bencildir sevmiyordur tiksiniyordur
Temiz mi
Herzaman
Kaç yaşındasın
26 ?
Daha gençsin de, sen yapıyor musun
O istedi bende yapmadım ona
Her şey karşılıklı yani, takip eder misin
Canım