Ön sevişmeye dair bir şey yok zaten oldu bittiyse geliyo bana göre ben onu hazırlıyorum ilişkiye yalamam olsun başka şeydir olsun ama karşımdaki kişi sadece sokup çıkarıyor sıkıldım artık bu durumdan zaten ayda 2 bilemedin 3 kere anca ilişkiye giriyoruz ondada sürekli böyle ne yapıcam böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ciddi bir cinsel uyumsuzluk sorunu var. Bu sorunu ciddiye almanızı öneririm zira bu sorun ileride muhakkak başka sorunların da tetikleyicisi olacaktır. Çözüme gelecek olursak bu tip durumlarda ilk çözüm yöntemi eşler arasında ilişki anı dışında cinsellik konusunda sağlıklı bir diyalog kurmaktır. Eğer bu diyaloğu kuramıyorsanız ya da bir çözüme ulaştırmıyorsa o zaman profesyonel bir destek almanızda fayda görüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi işini iyi yapan bayanı bulmuş kıymetini bilmiyor. Güzel bir duş aldıktan sonra dudaktan başlayıp yanak boyun gerdan göğüslerin her yerini yalayıp öpüp emecek sonra göbeğine 69 olup balkutunu en az 15 dakika öpüp yalayıp iyice sulandirip giriş yaparak en az bir saat emek çeker en az 5 kere boşaltıp bunu en az haftada üç iyi gelirmi
00 Yorumla
+1 yılSen oral seks çekiyormusun? Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Peki seni partnerlerinden bugüne kadar en erken boşalan ile en uzun boşalan süreler nedir?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
56Cevap
+1 yılKisisel bakimin yerindeyse ufacik bir mide bunalatacak kıl yoksa koku yoksa iki yerde vakumlanir resmen v*jina ile öpüsülür işte kimisi yasamak ister yasayamaz kimiside yasancak sey yanindayken yasamaz aklim almiyor
00 YorumlaCinsellik hakkında bilgisi olmayan kadın ruhundan anlamayan odunun teki sanırım yani cinselliğe başlamadan önce ön sevişme yapılır oral yapılır kadın rahatlatılır ki ilişki daha zevkli olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. herşeyi gectim ayda 2 veya 3 yaptıgın seks de bunu yapıyorsa!!! kadın yalanmadan hatta yalayarak boşaltılmadan seks devam etmemeli her kadın yalanmaktan zevk alır ve aşırı tahrik olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yıl🤨🤨🤨🤨🤨🤨😧😧😧 iyi dayanıyon 2 ayda bi olur mu hiçmi canı istemiyo ben 2 gün zor duruyorum ve yalanmazmı vajına
00 Yorumla
+1 yılKendi isteklwrinde direteceksin, seks iki kişiliktir, her iki tarafında zevk alması gerekir, o sana yapmıyorsa, sende onun girip çıkmasına izin verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı misin koku akıntı var mı bunlardan sorun olmayıp da yapmıyor ise şeref yoksunu birisi mutlu olmayı hak etmeyen bencil birisi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"evlenmeden olmaz" politikasının böyle sonuçları olabiliyor. evlendikten sonra herifin oral sevmediği ortaya çıkmış. ya yapsın diye ikna etmenin bir yolunu bulacaksın ya da artık hayatın böyle yapacak bir şey yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkafasına vura vura tepesini yola yola p*rno izlete izlete öğret şu kardeşim
00 Yorumla Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim
00 Yorumla
+1 yılben yalarım valla hiç çekinmeen talipliyim yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan da tam beyinsizmiş insan karısının mutluluğunu nasıl düşünmez aklım almıyor
00 Yorumla
+1 yılmanyaka baskasinin olsa yalar sen o unsun ya neyse sabah sabah merwk ettim seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOoo öyle s*KS hayatımı olur ya. Resmen adam sadece işini görüp dön totonu yat yapıyor
00 Yorumla
+1 yılTemiz veya hijyenik mi seninki ondan cekiniyormvwy tiksiniyor olabilir tuyfilan olmamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Önce bi duşa sok beraber gir iyice temizlen öyle yapar belki bide kocsn boşalmadan önce yani ilk azgınlığı ile oral yapar ona dikkat et boşaltıktsn sonra biraz fantezi tarafı gidiyor bizde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkocanızı esefle kınıyorum.
benim böyle bir eşim olsa dilimi oradan çekmezdim.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUtanma duygusundan ne zaman bu kadar uzaklaştin ki bunlari buraya yazabiliyorsun... Kocana yazik...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımına özen gösterdiğin halde yalamıyorsa sıkıntı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu acıkca soyledınmı ne tepkı verıyor sana?
00 Yorumla
+1 yılBöyle yapması kötü senin gözünü dışarı çıkarır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkocan bencil bir öküz maalesef ve yarım kalıyorsun değil mi devamlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin basinda gezdirmesi lazim yalatanlari bulmak zor sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay öküz vay. Ağzının tadını bilmiyor demekki.
00 Yorumlaİşin çok zor elbette ama belki çözüm bulabiliriz ya
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum oturun konuşun bu konuyu yoksa gel bana boşan hayatına bak
00 YorumlaK. Bakma ama ağzının tadını bilmiyor. Başka sebebide olabilir tabi temizliğe dair
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu kadın yatakta erkek baskın olsun istiyor, en büyük hatası bu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin gercekten dayanilacak gibi degilmis ya ekstra bir partnerle tatmin olmayi dusundun mu hic?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska sevgili bul kendine
51 Yorumla
+1 yılÜzüldüm gerçekten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Çok ama çok şanssız birisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBence ortamı değiştirin yani planlı olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılOda herifim diye geziyor mu?
00 Yorumla Ne kadar da öküz bir erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılVajinan güzelmmi sence. Şahsen ben dikkat ederim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İki dilll atmadan olur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım kullarına dermansız dert vermesin 🤩🤩🤩
00 Yorumla
+1 yılBanane yalamıyorsa gelip bizmi yalayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalıyorlar oralsiz olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSa*ak o yaa nasıl yalamaz ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Yaslariniz kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılO 30 ben 25
Gizli Üye(30-35)+1 yılVah kine vahhhh Yazık 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzının tadını bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil bir yaklaşım.. oralsiz bir ilişki mi olur
00 Yorumla
+1 yılAldatma sebebi budur kadınların genelde
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi düşüncem yok ama böylede ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Ben düşüncen var mı demek istemedim ki. Aldatan kadınların çoğu bu sebepten aldatıyor. Kadına değer vermesi lazım. Bu konu sadece kendisini ilgilendirmemeli. Bana göre bir kadını en az yarım saat hazırlayıp en az 3 kere boşaltmadan boşalmamalı erkek. Farklı pozisyonlar denemeli. Yeni pozisyonlar bulmalı
Soran+1 yılYani erkek yönetmeli ilişkiyi
- +1 yıl
Sadece erkek değil iki taraf içinde geçerli. Ben seks yaparken bunlara dikkat ederim ve kadınları da oldukça mutlu ederim.
+1 yılTemiz değilmiwn
10 YorumlaTemiz değilsindir, tiiksiniyordur
00 Yorumla
+1 yılKafasını tut indir
00 Yorumla
+1 yılbence sen partner değiştir bu böylre olmaz
00 Yorumla
+1 yılİşini bilmiyor
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumlaİğreniyo olabilir
00 Yorumlane acı bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende ona şok cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizde de tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKömür mü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zorla yalattır
00 Yorumla
+1 yılBen yalardim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam yalarım
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi