Sürekli aynı şeyleri deniyorsan, farklı haz noktalarını uyarmak yerine sadece klitorise odaklaniyorsan, aklında farkli problemler varken kendini veremeden mastürbasyon deniyorsan boşalman çok zordur
Dokunarak hassas noktalarını keşfet. Acele etme. Nazik ol. Yavaş başla. Zevk almaya bak. Kendini kasma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aklını başka yere verme. Rahat ol kasma kendini. Kasarsan olmaz. Orgazm olana kadar okşa. Dikey değil yatay okşa. Ve bastırmadan hızlı hızlı hareket ettir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sürekli aynı şeyleri deniyorsan, farklı haz noktalarını uyarmak yerine sadece klitorise odaklaniyorsan, aklında farkli problemler varken kendini veremeden mastürbasyon deniyorsan boşalman çok zordur
Dokunarak hassas noktalarını keşfet. Acele etme. Nazik ol. Yavaş başla. Zevk almaya bak. Kendini kasma.
Aklını başka yere verme. Rahat ol kasma kendini. Kasarsan olmaz. Orgazm olana kadar okşa. Dikey değil yatay okşa. Ve bastırmadan hızlı hızlı hareket ettir.
Bide klitorisin noktasını tam bulman gerekiyor
Yapıyorum biraz zevk suyu geliyor ama tam bosalma olmuyor rahatlayamiyorum
Kaç dk okşuyorsun?
Uzun uzun
Kaç dk uzun ne kadar uzun süre söyle
Yarım saat bile yaptığım oldu
Yarım saat çok fazla uzun sayılmaz ki? Orgazm olana kadar devam et 1 saat olsa bile. Tekniğin iyi değil galiba
Nasıl teknik
Erkek misin nesin be ne nasıl teknik? Tekniği de mi ben anlatacam kız olmadığını bari bu kadar belli etme
Erkek değilim. Yapıyorum ama olmuyor. Gerçekten çok sikintiliyim
Daha once bosaliyomuydun? Seni tahrik eden seyler izlemeli ya da dusunmelisin.
Aklın başka şeyde olabilir uzun zaman yapman acı verir
Odaklanamiyorsun demekki veya yapma şeklini degistirebilirsin
mal mal erkek oldugunuzu bu kadar beli etmeyin kadın boşalmaz orgazm olur erkekler boşalır !
Orgazmi nasıl anlıyorsunuz? Bakın ben gerçekten kadınım. Anlayamıyorum
Kendinden geçip gözlerini kapatıp, iyice bacak aranda kasılma hissetmelisin
Yeterince azmamak
nasıl yaşıyorsun peki
sürtünme yolunu denedinmi erkekle
Bir çok kadında bu sorun var
Odaklanamıyorsun...
vucudun gercek bırısını ıstıyor
Olmuyorsa zorlamamak lazım salın gitsin
Çünkü mastürbasyon yetersiz kalıyor artık
Bastır klitorisin başına
ben iddiaya girerim seni boşaltacağıma